kiriakosk Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Για το πρωτο δεν ειμαι τοσο σιγουρος.... Στην ομιλία 3G χάνει λίγο το P7 ενώ στο 2G υπερέχει αρκετά. Από εκεί και πέρα σε κατάσταση αναμονής υπερέχει αρκετά το G2 σαν ενδεικτική ένδειξη περισσότερο παρά ουσιαστική. Από εκεί και πέρα σε αυτή την τιμή το G2 δείχνει πιο VFM αυτή την περίοδο αν υποθέσουμε ότι και τα δύο κοστίζουν γύρω στα 300€, από ποιότητα υπάρχουν αναφορές ότι το P7 είναι ανώτερο του G2, αλλά είναι και σχετικό για το καθένα... Edited July 8, 2014 by kiriakosk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Στην ομιλία 3G χάνει λίγο το P7 ενώ στο 2G υπερέχει αρκετά. Από εκεί και πέρα σε κατάσταση αναμονής υπερέχει αρκετά το G2 σαν ενδεικτική ένδειξη περισσότερο παρά ουσιαστική. Από εκεί και πέρα σε αυτή την τιμή το G2 δείχνει πιο VFM αυτή την περίοδο αν υποθέσουμε ότι και τα δύο κοστίζουν γύρω στα 300€, από ποιότητα υπάρχουν αναφορές ότι το P7 είναι ανώτερο του G2, αλλά είναι και σχετικό για το καθένα κάτι τέτοιο. Εντάξει δεν είμαι εδώ για να διαφωνήσω.. ούτως ή άλλως το G2 δεν το είχα ποτέ. Αλλά εμένα προσωπικά με βγάζει ασπροπρόσωπο στο θέμα μπαταρίας. (και προέρχομαι από ένα πραγματικό θηρίο σε αυτόν τον τομέα) Από κει και πέρα έχει το κλασικό θεματάκι με το root. Ενώ είναι πανεύκολο δεν μπορείς να επεξεργαστείς με root explorer με αποτέλεσμα οι εφαρμογές κατά των διαφημίσεων για παράδειγμα να μην λειτουργούν ενώ το Titanium δουλεύει απροβλημάτιστα. Και δεν ξέρω πως μπορώ να το "στρώσω". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εντάξει δεν είμαι εδώ για να διαφωνήσω.. ούτως ή άλλως το G2 δεν το είχα ποτέ. Αλλά εμένα προσωπικά με βγάζει ασπροπρόσωπο στο θέμα μπαταρίας. (και προέρχομαι από ένα πραγματικό θηρίο σε αυτόν τον τομέα) Μα δεν διαφωνούμε, το G2 είναι ένα κινητό που είναι πάνω από μέσο όρο στο θέμα αυτονομίας, αυτό δεν αλλάζει. Απο εκεί και πέρα το θέμα αυτονομίας σε σχέση με το P7 περιπλέκεται, αν και το G2 συνολικά πρέπει να έχει το πάνω χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halman Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Εντάξει δεν είμαι εδώ για να διαφωνήσω.. ούτως ή άλλως το G2 δεν το είχα ποτέ. Αλλά εμένα προσωπικά με βγάζει ασπροπρόσωπο στο θέμα μπαταρίας. (και προέρχομαι από ένα πραγματικό θηρίο σε αυτόν τον τομέα) Από κει και πέρα έχει το κλασικό θεματάκι με το root. Ενώ είναι πανεύκολο δεν μπορείς να επεξεργαστείς με root explorer με αποτέλεσμα οι εφαρμογές κατά των διαφημίσεων για παράδειγμα να μην λειτουργούν ενώ το Titanium δουλεύει απροβλημάτιστα. Και δεν ξέρω πως μπορώ να το "στρώσω". Υπάρχει ένα αρχείο που παρόλο κάποιος είναι root δεν επιτρέπει την full πρόσβαση. Για να το λύσεις (εφόσον είσαι root) κάνε το παρακάτω (παραθέτω από το XDA) Here are the instructions how i removed the file (these instructions come from the Huawei Honor 3X forum and all credits go to biobio76) 1) have your phone ROOTED 2) install BUSYBOX from PLAYSTORE 3) install terminal emulator from PLAYSTORE 4)open Terminal Emulator and type in the following commands: su mount -o rw,remount /system cd system lsattr chattr -R -i * rm –f /system/set_immutable.list lsattr After this set_immutable.list should be removed and you should have full access. let me know if it works for you. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Φιλε μου σε ευχαριστω αλλα το εχω δοκιμασει. Σταματαει εδω... [ATTACH]47149[/ATTACH] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halman Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Φιλε μου σε ευχαριστω αλλα το εχω δοκιμασει. Σταματαει εδω... [ATTACH]47149[/ATTACH] Περίεργο, από ότι είδα άλλοι που το δοκίμασαν ήταν οκ.. Από την εικόνα σου βλέπω 2 θεματάκια: 1. Η εντολή για να κάνεις remount το system με δικαίωμα rw δείχνει να μην δουλεύει. Ξαναβάλε την εντολή αλλά αυτή τη φορά άσε ένα κενό μεταξύ του remount και του system, δλδ remount /system 2. Η επόμενη εντολή είναι lsattr όχι 1sattr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Περίεργο, από ότι είδα άλλοι που το δοκίμασαν ήταν οκ.. Από την εικόνα σου βλέπω 2 θεματάκια: 1. Η εντολή για να κάνεις remount το system με δικαίωμα rw δείχνει να μην δουλεύει. Ξαναβάλε την εντολή αλλά αυτή τη φορά άσε ένα κενό μεταξύ του remount και του system, δλδ remount /system 2. Η επόμενη εντολή είναι lsattr όχι 1sattr Φιλε μου δεν μου βρισκει το lsattr. :/ [ATTACH]47191[/ATTACH] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halman Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Φιλε μου δεν μου βρισκει το lsattr. :/ [ATTACH]47191[/ATTACH] Δεν έχεις εγκατεστημένο busybox. Μπες στο playstore και κατέβασε το busybox installer. Μετα η εντολή lsattr πρέπει να δουλέψει.. (σε περίπτωση που αποτύχει δοκίμασε και την εντολή busybox lsattr) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Δεν έχεις εγκατεστημένο busybox. Μπες στο playstore και κατέβασε το busybox installer. Μετα η εντολή lsattr πρέπει να δουλέψει.. (σε περίπτωση που αποτύχει δοκίμασε και την εντολή busybox lsattr) Φιλε μου, τωρα μου βγαζει αυτο. [ATTACH]47200[/ATTACH] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Για καλο και κακο κανε μια επανεκκινηση το κινητο.Ειχα παρομοιο θεμα με αλλο κινητο που οι εντολες δεν επιστρεφαν τα αναμενομενα και καπου στο how to ελεγε (και εγω το παρελειψα) να κανουμε restart μετα απο την εγκατασταση terminal , busybox ktl. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halman Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Φιλε μου, τωρα μου βγαζει αυτο. [ATTACH]47200[/ATTACH] Αυτό δείχνει ότι δεν έ\είναι εγκατεστημένο το lsattr..κάποιο πρόβλημα έχει το busybox (δοκίμασε επίσης την εντολή chatrr και δες αν σου βγάζει το ίδιο μήνυμα). Όταν το εγκατέστησες λογικά θα σου ζήτησε δικαιώμα root τα οποία πρέπει να επιβεβαιώσεις. Μετά έχει ένα κουμπάκι που λέει install. Πρέπει να κάνεις την εγκατάσταση των applets και μετά θα δουλέψει. Εάν αποτύχει, απεγκατέστησέ το και εγκατέστησε το busybox του stephen. Κάτω αριστερά έχει το install. Πάτησέ το μόλις σταματήσει ο έλεγχος που κάνει το smart install. Λογικά μετά είσαι οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Δεν μπορω να τα καταφερω @-@*@%@%*!! Πω πω με εχει εκνευρισει.. Εχω κανει install και τα δυο busybox και τα applet. Στο chattr δεν μοθ βγαζει προβλημα.. Μονο στο lasttr.. Αν εισαι αθηνα, κερναω καφε! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 LG G2 η P7?? Ερώτηση κι αυτή... Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Καλό,χρυσό το p7 αλλά g2 δεν είναι. Σε hardware υπερέχει ξεκάθαρα το g2. Σε οθόνη επίσης,κι όχι μόνο στο θέμα μεγέθους. Στο μόνο πού δίνω θετικό βαθμό στο p7 είναι στην κάμερα και στην ποιότητα κατασκευής. Σε όλα τα υπόλοιπα χάνει κατά κράτος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Για καλο και κακο κανε μια επανεκκινηση το κινητο.Ειχα παρομοιο θεμα με αλλο κινητο που οι εντολες δεν επιστρεφαν τα αναμενομενα και καπου στο how to ελεγε (και εγω το παρελειψα) να κανουμε restart μετα απο την εγκατασταση terminal , busybox ktl. Αυτό δείχνει ότι δεν έ\είναι εγκατεστημένο το lsattr..κάποιο πρόβλημα έχει το busybox (δοκίμασε επίσης την εντολή chatrr και δες αν σου βγάζει το ίδιο μήνυμα). Όταν το εγκατέστησες λογικά θα σου ζήτησε δικαιώμα root τα οποία πρέπει να επιβεβαιώσεις. Μετά έχει ένα κουμπάκι που λέει install. Πρέπει να κάνεις την εγκατάσταση των applets και μετά θα δουλέψει. Εάν αποτύχει, απεγκατέστησέ το και εγκατέστησε το busybox του stephen. Κάτω αριστερά έχει το install. Πάτησέ το μόλις σταματήσει ο έλεγχος που κάνει το smart install. Λογικά μετά είσαι οκ... Παίδες μία βοήθεια. Προχώρησε παρακάτω. Έκανα όλα τα βήματα αλλά πάλι έχω διαφημίσεις στις εφαρμογές. Αυτή η παύλα δίπλα από το f rm –f /system/set_immutable.list ποια είναι;; EDIT: Τα κατάφερα!!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! *.* Edited July 11, 2014 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taicom Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Καλησπέρα παιδια, το κινητο τα σπαει και για την τιμη του στεκετε αρκετα καλα απεναντι στα μεγαθηρια!!! Απο την στιγμη που το σεταρα μου βγαζει που και που το μηνυμα Σφαλμα Υπηρεσιας Τοποθεσιας ξερετε τι μπορει να φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα, θέλω να παραγγείλω για λογαριασμό φίλου ένα κινητό με τις εξής προδιαγραφές: 1) dual sim full active 2) επεξεργαστή όχι mediatek 3)οθόνη μέχρι 5 ίντσες FHD 4)ram 2 gb 5)αξιοπρεπή κάμερα 6)καλή αυτονομία μπαταρίας Εγώ προσωπικά του είπα πως δεν παίζει να υπάρχει κάτι στις προδιαγραφές που έχει θέσει. Του πρότεινα το TCL S960 Idol X+ που είχα μέχρι πρόσφατα (αλλά όπως είπα δεν θέλει mtk) αλλά και το Lenovo K910 που παρήγγειλα πρόσφατα για λογαριασμό μου (αλλά του φαίνεται τεράστιο το κινητό αυτό στις 5.5"). Μοναδική πρόταση που βρήκα να ταιριάζει με τις προδιαγράφες του είναι το huawei ascend p7. Απλά θα ήθελα να ρωτήσω σε review αλλά και εδώ διάβασα για όχι τόσο καλή απόδοση cpu και μπαταρίας, ισχύει? Επίσης σε αυτούς που το έχουν δίκαρτο, είναι όντως full active και επίσης παίρνει ελληνικά? Ευχαριστώ.. UPDATE: Μίλησα με Selina από Vickmall και όλες οι απορίες μου λύθηκαν μπορεί μόνο κάποιος να τσεκάρει το dual sim αν είναι active ή standby?? Παραθέτω και screenshots από το model L00 (αυτό που έχει μια sim και μία άλλη θέση που μπαίνει είτε sim είτε sdcard). [/img] [/img] [/img] [/img] Edited July 14, 2014 by EGRANEROE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται στο γαλλικό amazon οι τιμές παίζουν γύρο στα 320€... http://www.amazon.fr/dp/B00K6GMYDE/?smid=A168WJCGDMM7IE&tag=idealofr-mp-21&linkCode=asn&creative=6742&camp=1638&creativeASIN=B00K6GMYDE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Και γιατι να μην το παρει απο σκρουτζ φθηνοτερο;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganag27 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 απο τα φτηνα ελλ. μαγαζια ποιο ειναι αξιοπιστο ? ειναι ελλην.αντιπροσωπιας? παιζει να γινει φτηνοτερο σε 1 μηνα?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 απο τα φτηνα ελλ. μαγαζια ποιο ειναι αξιοπιστο ? ειναι ελλην.αντιπροσωπιας? παιζει να γινει φτηνοτερο σε 1 μηνα?ευχαριστω καλη ερωτηση.. Δες τις αξιολογησεις, παρτους και ενα τηλεφωνο και αν ειναι και κοντα πηγαινε να το παραλαβεις απο το καταστημα που θες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Απο ενταση στο ηχειο πως παει; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Απο ενταση στο ηχειο πως παει; Τρομερή ποιότητα ήχου αλλά και ένταση. Και στο ακουστικό και στο ηχείο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Τρομερή ποιότητα ήχου αλλά και ένταση. Και στο ακουστικό και στο ηχείο. Ωραια αν βγαζει και κανα 5ωρο ανοιχτη οθονη και εχει και καλη καμερα προχωραω στην αλλαγη Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ωραια αν βγαζει και κανα 5ωρο ανοιχτη οθονη και εχει και καλη καμερα προχωραω στην αλλαγη Αναλογως τη χρηση. 5 ωρες μου βγαζει στο 0% οθονη αλλα αυτοματη φωτεινοτητα. Wifi και λοιπα κομπλε. ειναι τιμιοτατη συσκευη.. Απο τη προερχεσαι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Αναλογως τη χρηση. 5 ωρες μου βγαζει στο 0% οθονη αλλα αυτοματη φωτεινοτητα. Wifi και λοιπα κομπλε. ειναι τιμιοτατη συσκευη.. Απο τη προερχεσαι; Lg g2 αλλα μου λειπει η φινετσα του p6 και η επεκταση μνημης..Απλα το p6 ειχε lag τραγικη μπαταρια και κακο ηχο.. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts