tsamers Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Όχι απλά μιλούσα στο help chat με το developer και του είπα να πάμε prive να τον ρωτήσω να μην δίνω πληροφορίες στο main και εκείνος μου είπε 3 φορές να πάω public και με έβαλε blacklist.μετά υπήρξε μια τυπική λογομαχία το θέμα ήταν ότι εγώ δεν ήξερα ότι μιλούσα με τον ίδιο το developer.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Αφησε το να σε ταξιδεψει... :lol: http://lmgtfy.com/?q=HTC+ONE+M8+Android+5.1+Sence+7+update&l=1 Το έκανα αυτό πολύ τακτικά χωρίς να βρω απάντηση. Αυτή τη φορά ήταν απλά κακός χρονισμός. Επίσημα μόνο για τις GPE και branded συσκευές βρήκα. Κατά τα άλλα ή εκτιμήσεις ή εικασίες από τρίτους. Τέσπα, τώρα την έχουμε την απάντηση και δυστυχώς θα αργήσει. Όχι απλά μιλούσα στο help chat με το developer και του είπα να πάμε prive να τον ρωτήσω να μην δίνω πληροφορίες στο main και εκείνος μου είπε 3 φορές να πάω public και με έβαλε blacklist.μετά υπήρξε μια τυπική λογομαχία το θέμα ήταν ότι εγώ δεν ήξερα ότι μιλούσα με τον ίδιο το developer.. Έδωσες το IMEI ή στοιχεία του paypal σου και σε έβαλε σε blacklist; Χωρίς κάτι τέτοιο πως μπορεί να αναγνωρίσει ποια είναι η συσκευή σου και να αρνηθεί να σου "προσφέρει την υπηρεσία του"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Το έκανα αυτό πολύ τακτικά χωρίς να βρω απάντηση. Αυτή τη φορά ήταν απλά κακός χρονισμός. Επίσημα μόνο για τις GPE και branded συσκευές βρήκα. Κατά τα άλλα ή εκτιμήσεις ή εικασίες από τρίτους. Τέσπα, τώρα την έχουμε την απάντηση και δυστυχώς θα αργήσει. Έδωσες το IMEI ή στοιχεία του paypal σου και σε έβαλε σε blacklist; Χωρίς κάτι τέτοιο πως μπορεί να αναγνωρίσει ποια είναι η συσκευή σου και να αρνηθεί να σου "προσφέρει την υπηρεσία του"; Καμία σχέση απλά μου ζητούσε imei και επειδή η εφαρμογή του μου έβγαζε error και στο main γινόταν χαμός του ζήτησα να πάμε private όπως είχα κάνει την προηγούμενη μέρα με έναν άλλο του help chat και με βοήθησε ο άνθρωπος παρά πολύ. Μπήκαμε στο private μου λέει έχεις τίποτα private να μου πεις αν όχι πήγαινε main εγώ παράλληλα έμπαινα στο boortloader που μου είχε πει μου το λέει τρεις φορές του λέω θέλω να ρωτήσω και για την εγγύηση κτλ που ξέρω ότι δεν θέλουν να μιλάνε τσαντίστηκε αυτός και με έκανε ban από το main πάω να ξαναμπώ τίποτα αλλά το private παράθυρο με την συνομιλία ήταν ανοιχτό του τα έχωσα του λέω τι είναι αυτά εγώ πληρώνω για να κάνω αυτή δουλειά και εσύ με κάνεις ban και κάτι τέτοια και μετά με κάνει blacklist .Αμερικανοί.. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Εγω το εκανα GPE 5.1 Νομιζω οτι μου αρεσει περισσοτερο ετσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παιδια το ροοτ ειναι ευκολη υποθεση για το μι?επισης το unroot γινεται και αυτο ευκολα?σκεφτομαι να το αγορασω.Η μπαταρια του σε σχεση με το g2 εχει μεγαλη διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παιδια το ροοτ ειναι ευκολη υποθεση για το μι?επισης το unroot γινεται και αυτο ευκολα?σκεφτομαι να το αγορασω.Η μπαταρια του σε σχεση με το g2 εχει μεγαλη διαφορα? και γω θα ήθελα μια απάντηση σ αυτό γιατί με τρώει το χέρι μου τελευταία, ειδικά για το unroot. Ο οδηγός του vomer στο xda είναι ο ίδιος και για lollipop να υποθέσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Υπάρχει μια διαδικασία της περισσότερες πληροφορίες για οδηγούς κτλ θα τους βρεις στο xda .το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το s-off με αυτό θα σου χρειαστεί αν θες να κάνεις την συσκευή σου stock για λόγους εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikokont Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 καποια βελτιωση για τις κινησεις motion launch υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 καποια βελτιωση για τις κινησεις motion launch υπαρχει? Ναι μεσω xposed Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 είμαι ανάμεσα σε MaximusHD και AndroidRevolution τι προτείνετε; είμαι s-on και προς το παρόν δε σκοπεύω να κάνω s-off. Με ενδιαφέρει η rom να είναι σαν τη στοκ εμφανισιακά και εννοείται να έχει όσο καλύτερη διάρκεια μπαταρίας γίνεται. Εχει περάσει κάποιος κάποια απ αυτές απροβλημάτιστα με s-on συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Την πρώτη δεν την ξέρω. Η δεύτερη είναι η πιο κοντινή στη stock. Την έχω δοκιμάσει αλλά δεν τρελάθηκα. Μου έβγαζε κάτι σφάλματα σε κάτι εφαρμογές. Μπορεί και να μην έκατσε καλά εξ αρχής. Είμαι με viber και kernel elementalx. 5ωρες sot και 48000 στο antutu..Πολυ καλή σχεδόν ίση με τη viper και η leerom. Αν και πάλι όλα αυτά είναι λίγο υποκειμενικα. Μόνο με δοκιμή θα καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις. ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Καλησπερα, M8 rooted,TWRP και rom:Maximus HD 2 problems: 1) Στο facebook(τελευταια εκδοση) δεν μου λειτουργει το checkin.Δεν βρισκει τα nearby places,ουτε με search. Υποψιν οτι εχω φλασαρει μεσω TWRP ενα patch:( CWM_Facebook_Chat_Enable_v20.0.22.XX.zip)που απενεργοποιει τον messenger ενω διατηρει τα μηνυματα στο chat της εφαρμογης.Λετε να φταιει αυτο?Το εχει διαπιστωσει κανεις?παντως εχω και zip που το φλασαρεις και κανει uninstall(Uninstall_Facebook_Enable.zip).Δεν το εχω δοκιμασει... 2) -Μετα απο τη ληξη δωρεαν megabyte στο reloaded της cosmokarta(την επομενη μερα),και ενω εχω φροντισει μεσα απο το μενου της συσκευης να απενεργοποιησω τα data χρεωνομαι αδικα ενα ευρω λογω της υπηρεσιας internet day pass.Υπαρχει περιπτωση το ρουταρισμενο μου κινητο να χρησιμοποιει data χωρις αυτο καπου να φαινεται??? -Και αν δεχτουμε οτι αυτο φταιει,δεν ειναι καπως υποπτο που αυτο συμβαινει ΜΟΝΟ την επομενη ημερα μετα τη ληξη των δωρεαν mbyte του reload it? -Εχω αγανακτησει με αυτη την κατασταση.Καθε φορα τους στελνω μαιλ παντως.Μια απο τις πολλες φορες που μαλιστα ειχα χρεωθει 3 ευρω για 3 διαδοχικες μερες ,πραγματοποιηθηκε ελεγχος ,και μου πιστωσανε πισω τα 2 ευρω.Τις αλλες φορες ομως μου ειπαν οτι απο τον ελεγχο που εκαναν εχει γινει χρηση megabyte...:mad: -μην ξεροντας τι αλλο να κανω ,εστειλα σημερα END DAY στο 1333 και εκανα disable το ιντερνετ στη συσκευη μου... Καποιες προτασεις? Ευχαριστω.(γραφω εδω διοτι θεωρω πως πρεπει να απευθυνθω σε τομεα που αφορα "τροποποιημενα" Μ8) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Καλησπερα, M8 rooted,TWRP και rom:Maximus HD 2 problems: 1) Στο facebook(τελευταια εκδοση) δεν μου λειτουργει το checkin.Δεν βρισκει τα nearby places,ουτε με search. Υποψιν οτι εχω φλασαρει μεσω TWRP ενα patch:( CWM_Facebook_Chat_Enable_v20.0.22.XX.zip)που απενεργοποιει τον messenger ενω διατηρει τα μηνυματα στο chat της εφαρμογης.Λετε να φταιει αυτο?Το εχει διαπιστωσει κανεις?παντως εχω και zip που το φλασαρεις και κανει uninstall(Uninstall_Facebook_Enable.zip).Δεν το εχω δοκιμασει... 2) -Μετα απο τη ληξη δωρεαν megabyte στο reloaded της cosmokarta(την επομενη μερα),και ενω εχω φροντισει μεσα απο το μενου της συσκευης να απενεργοποιησω τα data χρεωνομαι αδικα ενα ευρω λογω της υπηρεσιας internet day pass.Υπαρχει περιπτωση το ρουταρισμενο μου κινητο να χρησιμοποιει data χωρις αυτο καπου να φαινεται??? -Και αν δεχτουμε οτι αυτο φταιει,δεν ειναι καπως υποπτο που αυτο συμβαινει ΜΟΝΟ την επομενη ημερα μετα τη ληξη των δωρεαν mbyte του reload it? -Εχω αγανακτησει με αυτη την κατασταση.Καθε φορα τους στελνω μαιλ παντως.Μια απο τις πολλες φορες που μαλιστα ειχα χρεωθει 3 ευρω για 3 διαδοχικες μερες ,πραγματοποιηθηκε ελεγχος ,και μου πιστωσανε πισω τα 2 ευρω.Τις αλλες φορες ομως μου ειπαν οτι απο τον ελεγχο που εκαναν εχει γινει χρηση megabyte...:mad: -μην ξεροντας τι αλλο να κανω ,εστειλα σημερα END DAY στο 1333 και εκανα disable το ιντερνετ στη συσκευη μου... Καποιες προτασεις? Ευχαριστω.(γραφω εδω διοτι θεωρω πως πρεπει να απευθυνθω σε τομεα που αφορα "τροποποιημενα" Μ8) Για το θέμα με τα mb cosmote κάποια εφαρμογή σου το κάνει.Το ίδιο θέμα εχω και γω και επειδή δε μπορείς να βρεις ποια είναι η εφαρμογή χωρίς να χρεωθείς κάθε προσπάθεια,στέλνεις πάντα end day όταν λήγουν τα δωρεάν mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Καλησπερα, M8 rooted,TWRP και rom:Maximus HD 2 problems: 1) Στο facebook(τελευταια εκδοση) δεν μου λειτουργει το checkin.Δεν βρισκει τα nearby places,ουτε με search. Υποψιν οτι εχω φλασαρει μεσω TWRP ενα patch:( CWM_Facebook_Chat_Enable_v20.0.22.XX.zip)που απενεργοποιει τον messenger ενω διατηρει τα μηνυματα στο chat της εφαρμογης.Λετε να φταιει αυτο?Το εχει διαπιστωσει κανεις?παντως εχω και zip που το φλασαρεις και κανει uninstall(Uninstall_Facebook_Enable.zip).Δεν το εχω δοκιμασει... 2) -Μετα απο τη ληξη δωρεαν megabyte στο reloaded της cosmokarta(την επομενη μερα),και ενω εχω φροντισει μεσα απο το μενου της συσκευης να απενεργοποιησω τα data χρεωνομαι αδικα ενα ευρω λογω της υπηρεσιας internet day pass.Υπαρχει περιπτωση το ρουταρισμενο μου κινητο να χρησιμοποιει data χωρις αυτο καπου να φαινεται??? -Και αν δεχτουμε οτι αυτο φταιει,δεν ειναι καπως υποπτο που αυτο συμβαινει ΜΟΝΟ την επομενη ημερα μετα τη ληξη των δωρεαν mbyte του reload it? -Εχω αγανακτησει με αυτη την κατασταση.Καθε φορα τους στελνω μαιλ παντως.Μια απο τις πολλες φορες που μαλιστα ειχα χρεωθει 3 ευρω για 3 διαδοχικες μερες ,πραγματοποιηθηκε ελεγχος ,και μου πιστωσανε πισω τα 2 ευρω.Τις αλλες φορες ομως μου ειπαν οτι απο τον ελεγχο που εκαναν εχει γινει χρηση megabyte...:mad: -μην ξεροντας τι αλλο να κανω ,εστειλα σημερα END DAY στο 1333 και εκανα disable το ιντερνετ στη συσκευη μου... Καποιες προτασεις? Ευχαριστω.(γραφω εδω διοτι θεωρω πως πρεπει να απευθυνθω σε τομεα που αφορα "τροποποιημενα" Μ8) Με την τελευταία έκδοση του fb δεν χρειάζεται το messenger πια οπότε μπορείς να κάνεις uninstall το patch και δοκιμαζεις Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 @venduza Δυστυχως εβγαλα το patch αλλα το προβλημα με το checkin επιμενει....Επισης μου προτεινει να εγκαταστησω το messenger και δε με αφηνει να δω τα μηνυματα.Εσυ για ποια εκδοση λες?Εγω εχω την 36.0.0.0.100 και πιστευω οτι ειναι η τελευταια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 @venduza Δυστυχως εβγαλα το patch αλλα το προβλημα με το checkin επιμενει....Επισης μου προτεινει να εγκαταστησω το messenger και δε με αφηνει να δω τα μηνυματα.Εσυ για ποια εκδοση λες?Εγω εχω την 36.0.0.0.100 και πιστευω οτι ειναι η τελευταια.... 36? Καμιά beta θα είναι αυτή. Εγώ έχω την τελευταία από το play 34.0.0.43.267 και το messenger το ξήλωσα. Πλέον μυνήματα κατευθείαν από την εφαρμογή Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Υπάρχει κάποιος τρόπος να ενεργοποιήσω / ξεκλειδώσω τη δυνατότητα για reverse portrait όταν έχω ενεργή τη ρύθμιση αυτόματης περιστροφής οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 36? Καμιά beta θα είναι αυτή. Εγώ έχω την τελευταία από το play 34.0.0.43.267 και το messenger το ξήλωσα. Πλέον μυνήματα κατευθείαν από την εφαρμογή Εβαλα λοιπον την 34.0.0.43.267 απο το play store και το προβλημα με το checkin λυθηκε!Ομως οταν παταω το φακελακι για να δω τα μυνηματα,δεν μου τα δειχνει και με προτρεπει να install the messenger...Φλασαρα λοιπον παλι το patch και ειμαι μια χαρα... Ευχαριστω για τη βοηθεια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Είμαι root και δεν μπορώ να απεγκαταστησω τις εφαρμογές της Google. Καμιά συμβουλή; προσπαθώ με το titanium backup και τον Es Explorer και δεν βλέπω φως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Έχεις stock rom και kernel; Ο stock kernel δεν επιτρέπει αλλαγές στο system και ας έχεις root. Σε kitkat μπορείς να βάλεις kernel που επιτρέπει αλλά σε lollipop δεν έχω βρει κάποιον ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Έχεις stock rom και kernel; Ο stock kernel δεν επιτρέπει αλλαγές στο system και ας έχεις root. Σε kitkat μπορείς να βάλεις kernel που επιτρέπει αλλά σε lollipop δεν έχω βρει κάποιον ακόμα. ναι στοκ όλα... Θα πάω σε custom rom λογικά, αλλά μετά την 5.1, κάτι τέτοιο φαντάστηκα ότι παίζει δυστυχώς. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 παιδες εχει ενας φιλος το Μ8 και επειδη δεν ακολουθω το νημα σε ρεγκιουλαρ βαση, μπορει να εχει απαντηθει οποτε θα με συγχωρεσετε! Θελουμε λοιπον να βαλουμε την google edition στο κανονικό M8. Γινετε, και αν ναι, πως? Με την εγγύηση τι γινετε σε αυτη την περιπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Για αρχή χρειάζεται S-Off. Είναι S-Off η συσκευή; Κοστίζει 25 δολάρια αυτό. Υπάρχουν οδηγίες στο ίντερνετ αν ψάξεις convert HTC One M8 to GPE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Με έκαψες τώρα... Πληρώνουμε το s~ off ? Έστω ότι κάνω την διαδικασία, μετά μπορώ να το επαναφέρω στην εγγύηση για να μπορώ να το δώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Με έκαψες τώρα... Πληρώνουμε το s~ off ? Έστω ότι κάνω την διαδικασία, μετά μπορώ να το επαναφέρω στην εγγύηση για να μπορώ να το δώσω? Άπαξ και το κάνεις s-off μπορείς να κάνεις τα πάντα.. Και φυσικά να το επεναφέρεις σε stock. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts