Smartdigi Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Μετα αοι εναμισι μηνα που το εχω το κινητο προεκυψε ξαφνικο προβλημε με την καμερα.Η φωτογραφιες βγαινουν θωλες πλεον.Τι να κανω να το στειλω πισω η γινεται να διορθωθει ???Εχω ανεβασει και δυο φωτο μια με HDR και αλλη μια χωρις.Εχω ξαναφλασαρει την αυθεντικη ρομ αλλα το προβλημα δεν διορθωνεται. Στην προεπισκόπηση το βλέπεις καθαρά και βγάζει θολά? ή στην αυτόματη εστίαση δεν καθαρίζει?Αρα και στην προεπισκόηση το βλεπεις θολό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Στην προεπισκόπηση το βλέπεις καθαρά και βγάζει θολά? ή στην αυτόματη εστίαση δεν καθαρίζει?Αρα και στην προεπισκόηση το βλεπεις θολό? Στην προεπισκοπηση τα βλεπω και εκει θωλα οπως στη φωτο που ανεβασα.Παταω να εστιασει και να καθαρισει αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Στην προεπισκοπηση τα βλεπω και εκει θωλα οπως στη φωτο που ανεβασα.Παταω να εστιασει και να καθαρισει αλλα τιποτα. Έχει σοβαρή πιθανότητα να φτιάξει με ένα reflash την εργοστασιακή rom 4.3.9. Πιθανό κόλλημα του οδηγού εστίασης. Εάν και μετά το flash δεν φτιάξει, στείλτο πίσω θα έχει καεί ο σένσορας της αυτόματης εστίασης. Ο σένσορας αυτόματης εστίασης μπορεί να καεί από υπερέκθεση σε ηλιακό ή έντονο φώς σε συνδιασμό με αντανάκλαση πχ τζάμι ή άλλο κοντινό εμπόδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Έχει σοβαρή πιθανότητα να φτιάξει με ένα reflash την εργοστασιακή rom 4.3.9. Πιθανό κόλλημα του οδηγού εστίασης. Εάν και μετά το flash δεν φτιάξει, στείλτο πίσω θα έχει καεί ο σένσορας της αυτόματης εστίασης. Ο σένσορας αυτόματης εστίασης μπορεί να καεί από υπερέκθεση σε ηλιακό ή έντονο φώς σε συνδιασμό με αντανάκλαση πχ τζάμι ή άλλο κοντινό εμπόδιο. Το εχω παρει απο Merimobiles.Τους εστειλα μηνυμα με το προβλημα και τις φωτο ζητωντας του αντικατασταση η να τους το στειλω πισω και να μου δωσουν τα χρηματα μου πισω.Περιμενω απαντηση.Αν το στειλω πισω καπου διαβασα σε εναν οδηγο απο Κινα εδω στο myphone για να το βαλω Β προτεραιοτητα και συστημενο.Να τους πω στο καταστημα που το πηρα να μου δωσουν τα εξοδα αποστολης ???δεν εχω ξαναστειλει κινητο πισω γι'αυτο σε ρωταω αν ξερεις.Το θεμα ειναι οτι ειμαι μεσα στην κινεζικη "εγγυηση" που δινουν αλλα εχουν περασει οι ημερες απο το paypal για να ανοιξω θεμα εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Το εχω παρει απο Merimobiles.Τους εστειλα μηνυμα με το προβλημα και τις φωτο ζητωντας του αντικατασταση η να τους το στειλω πισω και να μου δωσουν τα χρηματα μου πισω.Περιμενω απαντηση.Αν το στειλω πισω καπου διαβασα σε εναν οδηγο απο Κινα εδω στο myphone για να το βαλω Β προτεραιοτητα και συστημενο.Να τους πω στο καταστημα που το πηρα να μου δωσουν τα εξοδα αποστολης ???δεν εχω ξαναστειλει κινητο πισω γι'αυτο σε ρωταω αν ξερεις.Το θεμα ειναι οτι ειμαι μεσα στην κινεζικη "εγγυηση" που δινουν αλλα εχουν περασει οι ημερες απο το paypal για να ανοιξω θεμα εκει. Η συναλλαγή έχει κλείσει. Στις 40 ημέρες είναι η ασφάλεια. Δεν θα στο αντικαταστήσουν αλλά θα το επισκευάσουν. Δεν σου επιστρέφουν ποτέ χρήματα από την στιγμή που το έχεις παραλάβει και του δούλεψες. Έξοδα αποστολής δικά σου. Περίπου 10 ευρώ συστημένο. Προτεραιότητες δεν χρειάζονται πλέον στα ελτά σε 10 μέρες περίπου θα το έχουν παραλάβει. Η καθυστέρηση είναι σε αυτούς και όχι στα ελτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Έχει σοβαρή πιθανότητα να φτιάξει με ένα reflash την εργοστασιακή rom 4.3.9.. Περασα και την 4.3.9 και παλι τα ιδια.Τωρα εχω στειλει email στο καταστημα απο χθες αλλα δεν εχω λαβει καμια απαντηση ακομη.Υποθετω τωρα επειδη δεν υπαρχει θεμα στο paypal δεν κοβονται και πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Περασα και την 4.3.9 και παλι τα ιδια.Τωρα εχω στειλει email στο καταστημα απο χθες αλλα δεν εχω λαβει καμια απαντηση ακομη.Υποθετω τωρα επειδη δεν υπαρχει θεμα στο paypal δεν κοβονται και πολυ. Επειδή έχουν να κάνουν με όλο τον κόσμο , μπορεί να διαβάσουν το mail σου μετά από 1 εβδομάδα. Μίλα στο chat ζωντανά μέσω του site τους και ότι σου απαντήσουν κράτα και μια προεπισκόπηση οθόνης (snapshoot) για να είσαι καλυμένος με τον επόμενο που θα μιλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASCONAN Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλησπέρα σε όλους και πάλι! Τελικά ακύρωσα την παραγγελία μου από το to2c.com γιατί μου είπαν ότι καθυστερούν περισσότερο λόγω του ότι πρόσφατα άρχισαν να εντείνουν αυστηρώς τους ελέγχους στα πακέτα, ακόμα και στην EMS, από το τελωνείο. Τους ζήτησα να ακυρώσουν την παραγγελία και ήταν κύριοι, την ακύρωσαν, παρόλο που μου καθυστέρησαν καμμιά βδομάδα το refund! Και φτάνω στο σημείο που θέλω να παραγγείλω από κάπου αξιόπιστα και χωρίς φόβους τελωνείου κλπ. Διάβασα κάποιον φίλο εδώ μέσα που έγραφε για το coolicool.com το οποίο στέλνει από Ευρώπη. Όμως, από Ευρώπη, δεν έχουν stock αυτή τη στιγμή. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει από πού μπορώ να το παραγγείλω και να μου έρθει το συντομότερο δυνατόν, αξιόπιστα και γρήγορα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Δημήτρης Παράθεση d-petrakis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλησπέρα σε όλους και πάλι! Τελικά ακύρωσα την παραγγελία μου από το to2c.com γιατί μου είπαν ότι καθυστερούν περισσότερο λόγω του ότι πρόσφατα άρχισαν να εντείνουν αυστηρώς τους ελέγχους στα πακέτα, ακόμα και στην EMS, από το τελωνείο. Τους ζήτησα να ακυρώσουν την παραγγελία και ήταν κύριοι, την ακύρωσαν, παρόλο που μου καθυστέρησαν καμμιά βδομάδα το refund! Και φτάνω στο σημείο που θέλω να παραγγείλω από κάπου αξιόπιστα και χωρίς φόβους τελωνείου κλπ. Διάβασα κάποιον φίλο εδώ μέσα που έγραφε για το coolicool.com το οποίο στέλνει από Ευρώπη. Όμως, από Ευρώπη, δεν έχουν stock αυτή τη στιγμή. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει από πού μπορώ να το παραγγείλω και να μου έρθει το συντομότερο δυνατόν, αξιόπιστα και γρήγορα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Δημήτρης Στο https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/Kingzone_K1_Phone_-_5.5_Inch_1960x1080_OGS_Screen_MTK6592_Octa_Core_1.7GHz_CPU_Android_4.3_OS_Qi_Wireless_Charging_Case/ το στέλνουν σε 24 ώρες. Ρώτα τους εάν το έχουν ετοιμοπαράδοτο στο live chat. Εάν το έχουν σε 24H στο στέλνουν και θα το έχεις σε 12-14 μέρες. Βάλε china post ή Sing Post όχι EMS. Και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους και πάλι! Τελικά ακύρωσα την παραγγελία μου από το to2c.com γιατί μου είπαν ότι καθυστερούν περισσότερο λόγω του ότι πρόσφατα άρχισαν να εντείνουν αυστηρώς τους ελέγχους στα πακέτα, ακόμα και στην EMS, από το τελωνείο. Τους ζήτησα να ακυρώσουν την παραγγελία και ήταν κύριοι, την ακύρωσαν, παρόλο που μου καθυστέρησαν καμμιά βδομάδα το refund! Και φτάνω στο σημείο που θέλω να παραγγείλω από κάπου αξιόπιστα και χωρίς φόβους τελωνείου κλπ. Διάβασα κάποιον φίλο εδώ μέσα που έγραφε για το coolicool.com το οποίο στέλνει από Ευρώπη. Όμως, από Ευρώπη, δεν έχουν stock αυτή τη στιγμή. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει από πού μπορώ να το παραγγείλω και να μου έρθει το συντομότερο δυνατόν, αξιόπιστα και γρήγορα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Δημήτρης Και εγω θα σου ελεγα να το παρεις από εδώ http://www.vickmall.com/kingzone-k1-turbo-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-3-2gb-16gb-5-5-inch-ltps-ogs-screen-nfc-otg-wireless-charging-black.html Αποστολη σε 24 ωρες με singapore post (12 με 18 μερες συνηθως) καλη τιμη και αρκετα δωρακια (να τα ζητήσεις στο Live Chat)....σου βγαινει περιπου 221€ μαζι με την θηκη-charger Edited October 8, 2014 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASCONAN Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Θεωρείτε ότι είναι καλύτερα από εκεί; Μην το παραγγείλω καλύτερα από κάπου εντός Ευρώπης, όπου δε θα έχω και πιθανά προβλήματα με τελωνεία και τα ρέστα και θα έρθει και πιο γρήγορα; Λέω εγώ τώρα... μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, ή, να βασανίζομαι άδικα αφού παίζει να μη βρω stock αντίστοιχα στην Ευρώπη... Δελεαστική η πρόταση του Vickmall πάντως, tsiglas! Αν δίνουν και δωράκια! :P Δεν υπάρχει δηλαδή ένας τρόπος να το λάβω πχ σε μια βδομάδα μέσα με ασφάλεια και χωρίς πιθανές επιπρόσθετες χρεώσεις (τελωνεία και τα ρέστα)... Παράθεση d-petrakis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASCONAN Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Τελικά το βρήκα από Ebay καινούργιο στην κούτα του από Αγγλία. 250 € με δωρεάν μεταφορικά. Ναι, οκ, λίγο ακριβότερο γιατί από Κίνα θα ερχόταν με 240 € αλλά "σιγά τα ωά!". Αφού έρχεται από εντός Ευρώπης και αναφέρει ότι εκτιμώμενη παράδοση στην Ελλάδα με International Signed For πακέτο υπολογίζεται στις 14 με 20 του μήνα (δηλαδή 6 με 12 μέρες), δεν κακό... Συν τοις άλλοις, δεν έχω να φοβάμαι τελωνεία κλπ... Άντε να δούμε, πότε θα μπω κι εγώ στην "παρέα" σας σαν ευτυχισμένος κάτοχος του Kingzone K1 Turbo! Και ναι, το πήρα σε μαύρο! Θήκες και τα ρέστα θα πάρω ξεχωριστά. Ναι, θα συνέφερε από το vickmall φίλε tsiglas αλλά δεν ήθελα να περιμένω γιατί το Huawei Ascend G300 πάει για πυροδότηση :P Παράθεση d-petrakis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Τελικά το βρήκα από Ebay καινούργιο στην κούτα του από Αγγλία. 250 € με δωρεάν μεταφορικά. Ναι, οκ, λίγο ακριβότερο γιατί από Κίνα θα ερχόταν με 240 € αλλά "σιγά τα ωά!". Αφού έρχεται από εντός Ευρώπης και αναφέρει ότι εκτιμώμενη παράδοση στην Ελλάδα με International Signed For πακέτο υπολογίζεται στις 14 με 20 του μήνα (δηλαδή 6 με 12 μέρες), δεν κακό... Συν τοις άλλοις, δεν έχω να φοβάμαι τελωνεία κλπ... Άντε να δούμε, πότε θα μπω κι εγώ στην "παρέα" σας σαν ευτυχισμένος κάτοχος του Kingzone K1 Turbo! Και ναι, το πήρα σε μαύρο! Θήκες και τα ρέστα θα πάρω ξεχωριστά. Ναι, θα συνέφερε από το vickmall φίλε tsiglas αλλά δεν ήθελα να περιμένω γιατί το Huawei Ascend G300 πάει για πυροδότηση :P As you wish φίλε μου εξάλλου εσύ πληρώνεις.... Σου εύχομαι όταν με το καλό παραλαβης να είναι μια άψογη συσκευή σαν τις 2 που έχω εγώ.... Θα ήθελα να αναφέρω ότι η ρομ που είχα αναφέρει με expose & gravity box την έχω ακόμα πάνω και στις 2 συσκευές και δουλεύει άψογα όπως ακριβώς και η original 15/8/2014.....χωρίς κανένα πρόβλημα και εκπλήξεις με ελαφρά δυναμώνει τον ήχο, ρουτ, viper4android κτλ.... Μέχρι και από κατανάλωση στα ίδια επίπεδα... Και κάτι ακόμα που το έχουμε πει πολλές φορές.... Σβήστε το Clean Master δεν υπάρχει χειρότερη εφαρμογή για το Android σύστημα σας.... Από τότε που ακολούθησα τις συμβουλές του smartdigi ανασανε το τηλέφωνό.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Επειδή έχουν να κάνουν με όλο τον κόσμο , μπορεί να διαβάσουν το mail σου μετά από 1 εβδομάδα. Μίλα στο chat ζωντανά μέσω του site τους και ότι σου απαντήσουν κράτα και μια προεπισκόπηση οθόνης (snapshoot) για να είσαι καλυμένος με τον επόμενο που θα μιλήσεις. Πριν λιγο μου απαντησαν απο το merimobiles.Μου ειπε οτι δεν το αντικαθιστα οπως μου ειπες εσυ.Επισης μου ζητησε να του στειλω ενα screenshot απο το "σχετικα με το τηλεφωνο" και μια φωτογραφια απο το τηλεφωνο πισω ανοιχτο χωρις την μπαταρια.Λογικα θα θελει καποιο serial number ???δεν ξερω κι εγω τι ??του τα εστειλα και αυριο θα στειλω και το τηλ με τα ΕΛΤΑ και ο Θεος βοηθος αν θα το ξαναδω παλι.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emsyr Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Δυνατότητα να ακούσεις ραδιόφωνο μέσω ακουστικών bluetooth υπάρχει; Παράθεση Xiaomi Mi Mix 6/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Πριν λιγο μου απαντησαν απο το merimobiles.Μου ειπε οτι δεν το αντικαθιστα οπως μου ειπες εσυ.Επισης μου ζητησε να του στειλω ενα screenshot απο το "σχετικα με το τηλεφωνο" και μια φωτογραφια απο το τηλεφωνο πισω ανοιχτο χωρις την μπαταρια.Λογικα θα θελει καποιο serial number ???δεν ξερω κι εγω τι ??του τα εστειλα και αυριο θα στειλω και το τηλ με τα ΕΛΤΑ και ο Θεος βοηθος αν θα το ξαναδω παλι.....:lol: Aν γίνει καμια στραβή με αυτούς, άνοιξε ένα θέμα στο chinaphonearena, είναι σπόνσορες εκεί και δεν θέλουν να χαλάσουν την φήμη τους με τίποτα. Επίσης το ίδιο το site θα σε υποστηρίξει μιας και παρεμβαίνουν και αυτοί σε τέτοια θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Aν γίνει καμια στραβή με αυτούς, άνοιξε ένα θέμα στο chinaphonearena, είναι σπόνσορες εκεί και δεν θέλουν να χαλάσουν την φήμη τους με τίποτα. Επίσης το ίδιο το site θα σε υποστηρίξει μιας και παρεμβαίνουν και αυτοί σε τέτοια θέματα. Σε ευχαριστω πολυ φιλε για την συμβουλη.Γιατι σκεφτομουν τι θα εκανα σε περιπτωση που γινοταν καποια στραβη γιατι το θεμα στο paypal δεν μπορω να το ανοιξω γιατι εχουν περασει 45 ημερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_30 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Flash = Εγκατάσταση εργοστασιακής rom με SPFlash tool ούτε root ούτε τίποτα. πέρασα την official rom 4.3.9 μα τιποτα δεν έγινε. τα 3 "πληκτρα" του menu δεν λειτουργουν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trdfld Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Τελικά το βρήκα από Ebay καινούργιο στην κούτα του από Αγγλία. 250 € με δωρεάν μεταφορικά. Ναι, οκ, λίγο ακριβότερο γιατί από Κίνα θα ερχόταν με 240 € αλλά "σιγά τα ωά!". Αφού έρχεται από εντός Ευρώπης και αναφέρει ότι εκτιμώμενη παράδοση στην Ελλάδα με International Signed For πακέτο υπολογίζεται στις 14 με 20 του μήνα (δηλαδή 6 με 12 μέρες), δεν κακό... Συν τοις άλλοις, δεν έχω να φοβάμαι τελωνεία κλπ... Άντε να δούμε, πότε θα μπω κι εγώ στην "παρέα" σας σαν ευτυχισμένος κάτοχος του Kingzone K1 Turbo! Και ναι, το πήρα σε μαύρο! Θήκες και τα ρέστα θα πάρω ξεχωριστά. Ναι, θα συνέφερε από το vickmall φίλε tsiglas αλλά δεν ήθελα να περιμένω γιατί το Huawei Ascend G300 πάει για πυροδότηση :P Μπορείς σε παρακαλώ να στείλεις link να το παραγγείλω κι εγώ από κει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 πέρασα την official rom 4.3.9 μα τιποτα δεν έγινε. τα 3 "πληκτρα" του menu δεν λειτουργουν :( xmm αυτό δείχνει digitizer, στείλτο πίσω για επισκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zimpilias Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 παρατηρησα οτι οταν παω να βγαλω φωτογραφια το κινητο κολαι και αργει η δε βγαζει καθολου, αρχισαν τα πρωτα κολληματα, τι λετε να κανω?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 παρατηρησα οτι οταν παω να βγαλω φωτογραφια το κινητο κολαι και η δε βγαζει καθολου, αρχισαν τα πρωτα κολληματα, τι λετε να κανω?:O Να μας πεις καταρχήν με πια ρομ είσαι ή πιο update, αν μιλάς για την μαμά εφαρμογήκκάμερας και πόσο καιρό έχεις το τηλέφωνο.... Αν είσαι με την original Kingzone rom και σου κολλάει η μαμά εφαρμογή τότε εγώ σαν πρώτη κίνηση θα εκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.... Και βλέπουμε.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zimpilias Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 το κινητο το εχω ενα μηνα εχω το τελευταιο update kai δεν εχω πειραξει τιποτα στη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Χθες η γυναίκα μου προσπαθώντας να ανοίξει το κινητό γρήγορα γιατί της έκλεισε απο μπαταρία κατα τη διάρκεια μιας κλήσης , κάτι έκανε και το τηλέφωνο ξεκίνησε απο το μηδέν , όπως όταν βγήκε απο το κουτί! Εχασε όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές και τις επαφές μηνύματα κλπ. Μπορεί να έκανε reset με κάποιο συνδιασμό πλήκτρων μέσα στον πανικό της; Το θετικό είναι πως το κινητό μετά απο αυτό πάει σφαίρα , (ουτε lg g2 να ήταν :lol::lol:) εγκατέστησα ξανά κάποιες βασικές εφαρμογές και τον nova launcher prime που ήταν αγορασμένος , και διαπίστωσα πως όλες αυτές οι βλακείες που είχα εγκαταστήσει για monitoring της μπαταρίας , διάφοροι cleaners , εφαρμογές για live wallpapers -lockscreens κλπ πρέπει να επιβάρυναν πολύ το κινητό. Εάν δεν γίνεται reset με τα πλήκτρα τότε δεν ξέρω τι φλασιά έφαγε, αποφάσισε μόνο του να πετάξει όλα τα άχρηστα και να επανεκιννήσει;;;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Σίγουρα έκανε full wipe κατά λάθος, από μόνο του δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts