Jump to content

[S5] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο και διαβάζοντας διάφορα νήματα στο φόρουμ για το S5 δυστυχώς έχω μπερδευτεί.

Άλλοι αναφέρουν ότι το πρόβλημα της μπαταρίας ή της κάμερας υπάρχει και οφείλεται στο viber (άλλες εκδόσεις δουλεύουν άλλες όχι). Άλλοι λένε ότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Άλλοι πάλι ότι δεν μπορούν να το λύσουν και αναγκάζονται να κάνουν restart κάθε τρεις και λίγο :dizzy:

Μπορείτε όσοι έχετε την σχετική εμπειρία από το τηλέφωνο να με διαφωτίσετε τι ακριβώς ισχύει??? Είναι και θέμα έκδοσης του android μήπως? Υπάρχει πρόβλημα σε αναβαθμίσεις?? Επιμένω και ρωτάω μην τυχόν βρεθώ προ εκπλήξεων.... :X

Ευχαριστώ όσους απαντήσουν.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif

• Απαντήσεις 330
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους!

Ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο και διαβάζοντας διάφορα νήματα στο φόρουμ για το S5 δυστυχώς έχω μπερδευτεί.

Άλλοι αναφέρουν ότι το πρόβλημα της μπαταρίας ή της κάμερας υπάρχει και οφείλεται στο viber (άλλες εκδόσεις δουλεύουν άλλες όχι). Άλλοι λένε ότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Άλλοι πάλι ότι δεν μπορούν να το λύσουν και αναγκάζονται να κάνουν restart κάθε τρεις και λίγο :dizzy:

Μπορείτε όσοι έχετε την σχετική εμπειρία από το τηλέφωνο να με διαφωτίσετε τι ακριβώς ισχύει??? Είναι και θέμα έκδοσης του android μήπως? Υπάρχει πρόβλημα σε αναβαθμίσεις?? Επιμένω και ρωτάω μην τυχόν βρεθώ προ εκπλήξεων.... :X

Ευχαριστώ όσους απαντήσουν.

Με WiFi και σου βγάζει 5 ώρες οθόνη. Με δεδομένα περίπου 4:30. Έτσι είναι πάνω κάτω τα νούμερα, με φουλ fb, messenger, games κλπ

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να κάνω το κινητό να αποθηκεύει τις φωτογραφίες που κατεβάζω από το ίντερνετ στην sd;τις φωτογραφίες από την κάμερα τις έχω ρυθμίσει να αποθηκευονται στη κάρτα,αλλά αυτες που κατεβάζω δεν μπορώ. Ξέρει κανείς τίποτα;

ευχαριστώ

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να κάνω το κινητό να αποθηκεύει τις φωτογραφίες που κατεβάζω από το ίντερνετ στην sd;τις φωτογραφίες από την κάμερα τις έχω ρυθμίσει να αποθηκευονται στη κάρτα,αλλά αυτες που κατεβάζω δεν μπορώ. Ξέρει κανείς τίποτα;

ευχαριστώ

Τι περιηγητή χρησιμοποιείς;

Google Chrome,παιζει ρόλο;

Ο Chrome δεν έχει επιλογή για ν αλλάξεις την προεπιλογή σε τοποθεσία αποθήκευσης.

• 2 weeks later...

Wifi full παιχνίδια,σερφάρισμα,YouTube

24 ώρες αναμονή

5 ώρες οθονη

Η μπαταρία δεν κατεβαίνε με τιποτα.σχεδον απο το πρωί μεχρι αργά το βράδυ το προσπαθούσα. Απο υπερθέρμανση εντελώς νορμαλ πράγματα.ειμαι πολύ χαρούμενος για το s5 μου.για 2-3 χρονια εχω κλείσει πλέον,εκτός αν μας τρελάνει το note 5.καλημερα.

Edited by filipdent
Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

με ποια ρομ ; χθες πέρασα boe5 και,για την ώρα, δεν έχω δει καμία διαφορά
Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+

Εχω την stock bod3.εντελως μαμά ολα.
Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Αυτήν είχα πριν, δεν άντεξα με τη μαμά vodafone ούτε μήνα.

Όντως πολύ ικανοποιημένος και εγώ!

Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+

• 4 weeks later...
τι ρυθμισεις εκανες ρε φιλε ? και εγω μολις το ρουταρα αλλα δεν ξερω τι να κανω εβαλα greenify adaway εχει κατι αλλο να προτεινεις?
nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

τι ρυθμισεις εκανες ρε φιλε ? και εγω μολις το ρουταρα αλλα δεν ξερω τι να κανω εβαλα greenify adaway εχει κατι αλλο να προτεινεις?

Με Titanium BackUp "παγωσα" (μπορεις τα παντα ολα μ αυτο το προγραμμα) και απεγκατεστησα (που δεν γινοταν πριν το root) μερικες εφαρμογες για μενα "αχρηστες"...

Jason the Greek

Με Titanium BackUp "παγωσα" (μπορεις τα παντα ολα μ αυτο το προγραμμα) και απεγκατεστησα (που δεν γινοταν πριν το root) μερικες εφαρμογες για μενα "αχρηστες"...

ευχαριστω για την πληροφορια φιλε δεν το ξερα :)

nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

ευχαριστω για την πληροφορια φιλε δεν το ξερα :)

Παρακαλω,αν το κατεβασεις και ειδικα τη Pro εκδοση εχει πολλα κολπα και διαφορα Back up...διαβασε (γκουγλαρισε) και τι κανει το προγραμμα αναλυτικα θα σε βοηθησει...

Jason the Greek

μπορεις να πεις ποιες εφαρμογες παγωσες μην κανω καμια βλακεια..ευχαριστω

μπορεις να πεις ποιες εφαρμογες παγωσες μην κανω καμια βλακεια..ευχαριστω

Οποιες δεν χρησιμοποιεις...εσυ θα το κρινεις...πχ. bluetooth δεν το δουλευω το "παγωσα",car mode,geo news,smart remote,ανιχνευση κλαματος μωρου...Gmail που δεν δουλευω..να κατι τετοια και οτι νομιζεις εσυ αλλο...

Jason the Greek

• 2 weeks later...

3 μέρες αναμονή

3 ώρες οθόνη

4 ώρες ομιλία (gsm only)+gps on 24/7

Παιδια εδω πως τα βλεπετε τα πραγματα???ειμαι ενταξει?

Δεδομένα η wifi;

Αν είσαι με δεδομένα κομπλέ είναι, αν είσαι με ασύρματο λίγο σχετικά είναι

μονο wifi...δεδομενα μονο οταν θα τα χρειαστω..και το εχω ρουταρει,εχω σβησει πολυ bloatwore και του εχω και titanium..δεν μπορω να καταλαβω τι μου την στραγγιζει..εχω και δυο μπαταριες
I Want To Believe

μονο wifi...δεδομενα μονο οταν θα τα χρειαστω..και το εχω ρουταρει,εχω σβησει πολυ bloatwore και του εχω και titanium..δεν μπορω να καταλαβω τι μου την στραγγιζει..εχω και δυο μπαταριες

Τσέκαρες ποια μπαταρία έχεις με αυτήν την χρήση; ίσως έχει πρόβλημα η μπαταρία. Με την άλλη πόσο σου βγάζει;

Παρομοιοι χρονοι.να χαλασαν δυο μπαταριες,εχω και το charger kit βγαλε βαλε ισως να τελειωσαν..και filmware downgrade το ιδιο

ποιο πολυ δουλευει το

Android system

android os

I Want To Believe

Ομιλία δεν έγραψες πόσο εχεις!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

δεν μου δειχνει ποσο χρονο η μπαταρια..περιμενω το update..... σε kit kat μου τον εδειχνε τον χρονο!!! Edited by ernesto1983
I Want To Believe

• The title was changed to [S5] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία