dimlou Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο και διαβάζοντας διάφορα νήματα στο φόρουμ για το S5 δυστυχώς έχω μπερδευτεί. Άλλοι αναφέρουν ότι το πρόβλημα της μπαταρίας ή της κάμερας υπάρχει και οφείλεται στο viber (άλλες εκδόσεις δουλεύουν άλλες όχι). Άλλοι λένε ότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Άλλοι πάλι ότι δεν μπορούν να το λύσουν και αναγκάζονται να κάνουν restart κάθε τρεις και λίγο :dizzy: Μπορείτε όσοι έχετε την σχετική εμπειρία από το τηλέφωνο να με διαφωτίσετε τι ακριβώς ισχύει??? Είναι και θέμα έκδοσης του android μήπως? Υπάρχει πρόβλημα σε αναβαθμίσεις?? Επιμένω και ρωτάω μην τυχόν βρεθώ προ εκπλήξεων.... :X Ευχαριστώ όσους απαντήσουν. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο και διαβάζοντας διάφορα νήματα στο φόρουμ για το S5 δυστυχώς έχω μπερδευτεί. Άλλοι αναφέρουν ότι το πρόβλημα της μπαταρίας ή της κάμερας υπάρχει και οφείλεται στο viber (άλλες εκδόσεις δουλεύουν άλλες όχι). Άλλοι λένε ότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Άλλοι πάλι ότι δεν μπορούν να το λύσουν και αναγκάζονται να κάνουν restart κάθε τρεις και λίγο :dizzy: Μπορείτε όσοι έχετε την σχετική εμπειρία από το τηλέφωνο να με διαφωτίσετε τι ακριβώς ισχύει??? Είναι και θέμα έκδοσης του android μήπως? Υπάρχει πρόβλημα σε αναβαθμίσεις?? Επιμένω και ρωτάω μην τυχόν βρεθώ προ εκπλήξεων.... :X Ευχαριστώ όσους απαντήσουν. Με WiFi και σου βγάζει 5 ώρες οθόνη. Με δεδομένα περίπου 4:30. Έτσι είναι πάνω κάτω τα νούμερα, με φουλ fb, messenger, games κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να κάνω το κινητό να αποθηκεύει τις φωτογραφίες που κατεβάζω από το ίντερνετ στην sd;τις φωτογραφίες από την κάμερα τις έχω ρυθμίσει να αποθηκευονται στη κάρτα,αλλά αυτες που κατεβάζω δεν μπορώ. Ξέρει κανείς τίποτα; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να κάνω το κινητό να αποθηκεύει τις φωτογραφίες που κατεβάζω από το ίντερνετ στην sd;τις φωτογραφίες από την κάμερα τις έχω ρυθμίσει να αποθηκευονται στη κάρτα,αλλά αυτες που κατεβάζω δεν μπορώ. Ξέρει κανείς τίποτα; ευχαριστώ Τι περιηγητή χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Τι περιηγητή χρησιμοποιείς; Google Chrome,παιζει ρόλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Google Chrome,παιζει ρόλο; Ο Chrome δεν έχει επιλογή για ν αλλάξεις την προεπιλογή σε τοποθεσία αποθήκευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 (edited) Wifi full παιχνίδια,σερφάρισμα,YouTube 24 ώρες αναμονή 5 ώρες οθονη Η μπαταρία δεν κατεβαίνε με τιποτα.σχεδον απο το πρωί μεχρι αργά το βράδυ το προσπαθούσα. Απο υπερθέρμανση εντελώς νορμαλ πράγματα.ειμαι πολύ χαρούμενος για το s5 μου.για 2-3 χρονια εχω κλείσει πλέον,εκτός αν μας τρελάνει το note 5.καλημερα. Edited June 28, 2015 by filipdent Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 με ποια ρομ ; χθες πέρασα boe5 και,για την ώρα, δεν έχω δει καμία διαφορά Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Εχω την stock bod3.εντελως μαμά ολα. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Αυτήν είχα πριν, δεν άντεξα με τη μαμά vodafone ούτε μήνα. Όντως πολύ ικανοποιημένος και εγώ! Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Eκλεισε χρονο...το ρουταρα και σαφως εχω καλυτερα αποτελεσματα..:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 τι ρυθμισεις εκανες ρε φιλε ? και εγω μολις το ρουταρα αλλα δεν ξερω τι να κανω εβαλα greenify adaway εχει κατι αλλο να προτεινεις? Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 τι ρυθμισεις εκανες ρε φιλε ? και εγω μολις το ρουταρα αλλα δεν ξερω τι να κανω εβαλα greenify adaway εχει κατι αλλο να προτεινεις? Με Titanium BackUp "παγωσα" (μπορεις τα παντα ολα μ αυτο το προγραμμα) και απεγκατεστησα (που δεν γινοταν πριν το root) μερικες εφαρμογες για μενα "αχρηστες"... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Με Titanium BackUp "παγωσα" (μπορεις τα παντα ολα μ αυτο το προγραμμα) και απεγκατεστησα (που δεν γινοταν πριν το root) μερικες εφαρμογες για μενα "αχρηστες"... ευχαριστω για την πληροφορια φιλε δεν το ξερα :) Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 ευχαριστω για την πληροφορια φιλε δεν το ξερα :) Παρακαλω,αν το κατεβασεις και ειδικα τη Pro εκδοση εχει πολλα κολπα και διαφορα Back up...διαβασε (γκουγλαρισε) και τι κανει το προγραμμα αναλυτικα θα σε βοηθησει... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Με Titanium BackUp "παγωσα" (μπορεις τα παντα ολα μ αυτο το προγραμμα) και απεγκατεστησα (που δεν γινοταν πριν το root) μερικες εφαρμογες για μενα "αχρηστες"... μπορεις να πεις ποιες εφαρμογες παγωσες μην κανω καμια βλακεια..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 μπορεις να πεις ποιες εφαρμογες παγωσες μην κανω καμια βλακεια..ευχαριστω Οποιες δεν χρησιμοποιεις...εσυ θα το κρινεις...πχ. bluetooth δεν το δουλευω το "παγωσα",car mode,geo news,smart remote,ανιχνευση κλαματος μωρου...Gmail που δεν δουλευω..να κατι τετοια και οτι νομιζεις εσυ αλλο... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 3 μέρες αναμονή 3 ώρες οθόνη 4 ώρες ομιλία (gsm only)+gps on 24/7 Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Παιδια εδω πως τα βλεπετε τα πραγματα???ειμαι ενταξει? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Παιδια εδω πως τα βλεπετε τα πραγματα???ειμαι ενταξει? Δεδομένα η wifi; Αν είσαι με δεδομένα κομπλέ είναι, αν είσαι με ασύρματο λίγο σχετικά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 μονο wifi...δεδομενα μονο οταν θα τα χρειαστω..και το εχω ρουταρει,εχω σβησει πολυ bloatwore και του εχω και titanium..δεν μπορω να καταλαβω τι μου την στραγγιζει..εχω και δυο μπαταριες Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 μονο wifi...δεδομενα μονο οταν θα τα χρειαστω..και το εχω ρουταρει,εχω σβησει πολυ bloatwore και του εχω και titanium..δεν μπορω να καταλαβω τι μου την στραγγιζει..εχω και δυο μπαταριες Τσέκαρες ποια μπαταρία έχεις με αυτήν την χρήση; ίσως έχει πρόβλημα η μπαταρία. Με την άλλη πόσο σου βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Παρομοιοι χρονοι.να χαλασαν δυο μπαταριες,εχω και το charger kit βγαλε βαλε ισως να τελειωσαν..και filmware downgrade το ιδιο ποιο πολυ δουλευει το Android system android os Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Ομιλία δεν έγραψες πόσο εχεις! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) δεν μου δειχνει ποσο χρονο η μπαταρια..περιμενω το update..... σε kit kat μου τον εδειχνε τον χρονο!!! Edited August 9, 2015 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts