Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα παίδες. Εγώ έχω το Hongmi το παλιό (με τον 6589Τ) από το οποίο είμαι υπερευχαριστημένος και τώρα θέλω να παραγγείλω ένα ακόμα για την κοπέλα μου, η οποία το θέλει και για παιχνίδια. Και ρωτάω: Σε σχέση με το πρώτο Hongmi, το καινούριο έχει αισθητή διαφορά σε επιδόσεις; Και αναφέρομαι προφανώς σε παιχνιδάκια 3D και μη.

Να πω ότι ρωτάω γιατί είδα και το RedMi Note, το οποίο είναι μεν λίγο τεράστιο, αλλά βλέπω φοράει τον 6592 και 2GB RAM. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει στο εξής ερώτημα: η Μali 450MP4 που φοράει το Note είναι πιο γρήγορη από την Adreno 305 του 1s; Γενικά σαν επίδοση -άσχετα με τη διαφορά στο μέγεθος- το Note με τον ΜΤΚ6592 και την Μali 450MP4 είναι γρηγορότερο από το 1s με τον Snapdragon και την 305; Και όπως ρωτάω και από πάνω, στα παιχνίδια θα δει διαφορά-αξίζει να πας στο οχταπύρηνο;

Ευχαριστώ

I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα.να κανω και εγω μια ερωτηση.αν καποιος εχει δυο καρτες σιμ και μιλαει στην μια,αν με καλεσουν στην αλλη πως συμπεριφερεται το τηλεφωνο??

Καλησπερα.να κανω και εγω μια ερωτηση.αν καποιος εχει δυο καρτες σιμ και μιλαει στην μια,αν με καλεσουν στην αλλη πως συμπεριφερεται το τηλεφωνο??

Σου λεει οτι ο συνδρομιτης δεν ειναι διαθεσιμος,δλδ σαν να μην εχεις σημα.

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά πρόβλημα. Το mobile internet δεν ενώνετε. Εχω mobile internet πακέτο και με το που φευγω από σπίτι το ενεργοποιώ. Με το Hongmi σπάνια ενώνεται και αμα ενωθεί σέρνεται. Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει; το δοκίμασα και με άλλο κινητό και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα

για να λες οτι σερνεται μαλλον στην καρτα που εχεις το ιντερνετ την εχεις στο 2g και οχι στο 3g

Αυτή ήταν η κυριότερη ανησυχία μου, ήθελα οπωσδήποτε σε περίπτωση που μιλάω στην μια sim να ειδοποιούμαι όταν με καλούν στην άλλη. Και εννοώ να ειδοποιούμαι εκείνη την στιγμή και όχι αργότερα με μήνυμα.

Δεδομένου ότι πρόκειται για συσκευές dual sim standby τα οποία δεν έχουν αυτή την δυνατότητα, το θέμα λύθηκε με προωθήσεις κλήσεων. Συγκεκριμένα στις ρυθμίσεις έβαλα "Όταν δεν εντοπίζεται" να χτυπά στην έτερη sim (εννοείται έκανα την ρύθμιση και στις δύο sim).

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα και από εμένα παίδες. Εγώ έχω το Hongmi το παλιό (με τον 6589Τ) από το οποίο είμαι υπερευχαριστημένος και τώρα θέλω να παραγγείλω ένα ακόμα για την κοπέλα μου, η οποία το θέλει και για παιχνίδια. Και ρωτάω: Σε σχέση με το πρώτο Hongmi, το καινούριο έχει αισθητή διαφορά σε επιδόσεις; Και αναφέρομαι προφανώς σε παιχνιδάκια 3D και μη.

Να πω ότι ρωτάω γιατί είδα και το RedMi Note, το οποίο είναι μεν λίγο τεράστιο, αλλά βλέπω φοράει τον 6592 και 2GB RAM. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει στο εξής ερώτημα: η Μali 450MP4 που φοράει το Note είναι πιο γρήγορη από την Adreno 305 του 1s; Γενικά σαν επίδοση -άσχετα με τη διαφορά στο μέγεθος- το Note με τον ΜΤΚ6592 και την Μali 450MP4 είναι γρηγορότερο από το 1s με τον Snapdragon και την 305; Και όπως ρωτάω και από πάνω, στα παιχνίδια θα δει διαφορά-αξίζει να πας στο οχταπύρηνο;

Ευχαριστώ

Απ΄ότι δείχνει η μεγάλη διαφορά στο antutu score, το note ενδεικνύεται περισσότερο για παιχνίδια.

- Κωνσταντίνος -

Αυτή ήταν η κυριότερη ανησυχία μου, ήθελα οπωσδήποτε σε περίπτωση που μιλάω στην μια sim να ειδοποιούμαι όταν με καλούν στην άλλη. Και εννοώ να ειδοποιούμαι εκείνη την στιγμή και όχι αργότερα με μήνυμα.

Δεδομένου ότι πρόκειται για συσκευές dual sim standby τα οποία δεν έχουν αυτή την δυνατότητα, το θέμα λύθηκε με προωθήσεις κλήσεων. Συγκεκριμένα στις ρυθμίσεις έβαλα "Όταν δεν εντοπίζεται" να χτυπά στην έτερη sim (εννοείται έκανα την ρύθμιση και στις δύο sim).

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απ΄ότι δείχνει η μεγάλη διαφορά στο antutu score, το note ενδεικνύεται περισσότερο για παιχνίδια.

Κατ' αρχάς, ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Τα σκορ στο αντούτου τα έχω δει και εγώ, απλά θα ήθελα να ακούσω και κάποιον που τα έχει δοκιμάσει να μας πει.

Και πάλι όμως ευχαριστώ.

I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

Παιδιά πρόβλημα. Το mobile internet δεν ενώνετε. Εχω mobile internet πακέτο και με το που φευγω από σπίτι το ενεργοποιώ. Με το Hongmi σπάνια ενώνεται και αμα ενωθεί σέρνεται. Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει; το δοκίμασα και με άλλο κινητό και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα

Κάποιος να βοηθήσει;

ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ , τελικα δεν ειμαι root !!! Οπως ειπα πριν εχω την multilanguage και ο οδηγος απο την πρωτη σελιδα ειναι οταν εχεις την stable miui rom.

Βρεθηκε λυση να το κανουμε root ?

Καλημέρα σε όλους. Καμμία λύση για την μπαταρία έχει ακουστεί?

Με την πρώτη φόρτιση από τις 07:00 έως τις 16:00 είχε φτάσει στο 6% με χρήση σχετικά light - wifi ανοιχτό, λίγο internet, λίγo κατέβασμα εφαρμογών, μέτρια τηλέφωνα. Χθεσινή φόρτιση στις 24:00, το βράδυ ανοιχτο χωρίς wifi έχασε 1% μέχρι τις 07:00 και από τότε με wifi ανοιχτό μέχρι τώρα 09:30 είναι στο 81%. Όλα τα άλλα είναι μια χαρά, το AnTuTu δίνει από 20500 έως 22500 περίπου, viber και άλλα apps παίζουν κανονικά χωρίς πρόβλημα. Η rom ειναι η 24.0.0

Ευχαριστώ

• Administrators
Με όλα ανοιχτά, δυστυχώς η απόδοση της μπαταρίας είναι κάτω του μέσου όρου. Θα πρεπε να αρχίσεις να κλείνεις πράγματα όταν δεν τα χρησιμοποιείς.

Modpic.gif

παντως εμενα μια χαρα απο μπαταρια. τι εννοω....δευτερη μερα σημερα και ειναι στο 15%. η χρηση που του εκανα ηταν καμποσες κλησεις λιγο wifi για σερφαρισμα μετα περασα και το navigon και το wifi ποση ωρα ανοιχτο για να κατεβασει αρχεια και χθες το βραδυ ραδιοφωνο οπου το ξεχασα ανοιχτο ολο το βραδυ και σημερα το πρωι το εκλεισα και ειναι στο 15%. πολυ ευχαριστημενος και ειναι και μολις η δευτερη φορτιση της μπαταριας....

ειμαι με την ελληνικη GTV 13

Edited by akis8607

Είναι πολύ πιθανό να είναι θέμα rom και όχι του τηλεφώνου οπότε ευελπίστώ ότι σύντομα θα έχουμε κάποια βελτίωση. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι άψογο σε συνδιασμό με τα χρήματα που δίνεις. Επιπλέον η κάμερα είναι απίστευτα καλή και επιπλέον φακός 28mm με f2.2 κάτι που δεν το βρίσκεις έυκολα αλλού. Edited by dimcatch

Καλησπέρα.

Παρέλαβα και εγω το κινητο.. Αλλα αντιμετωπίζω το εξης προβλημα. Μολις παω να του αναβαθμισω την ρομ (απο αυτη π μ ηρθε το κιν) μου λεει file not found. Ακολουθησα τον οδηγο στο πρωτο ποστ αλλα παλι τιποτα... Δεν ξερω τι αλλο να κανω..

Καλησπέρα.

Παρέλαβα και εγω το κινητο.. Αλλα αντιμετωπίζω το εξης προβλημα. Μολις παω να του αναβαθμισω την ρομ (απο αυτη π μ ηρθε το κιν) μου λεει file not found. Ακολουθησα τον οδηγο στο πρωτο ποστ αλλα παλι τιποτα... Δεν ξερω τι αλλο να κανω..

Κατεβάζεις την Ελλινική rom , την περνάς στην εσωτερική sd και την ονομάζεις update.zip μετά μπαίνεις στο recovery(volume + και το power ταυτόχρονα για μερικά δευτερόλεπτα)

και κάνεις install το update.zip και μετά όλα τα wipe και είσαι έτοιμος ;)

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Το προβλημα ειναι οτι επειδη προσπαθησα να κανω κατι με το fastboot το κινητο δεν bootαρει πια στην ρομ.. οποτε δεν μπορω να το περασω στην εσωτερικη sd.. καποια αλλη ιδεα??

Βρηκα την λυση.. Ειχα κανει εγω βλακεια.. Οταν κανουμε extract τα αρχεια για το fastboot πρεπει στον φακελο να μην υπαρχουν κενα.. αλλιως τρεχει μονο την διαδικασια για να σβησει την μνημη του τηλεφωνου.. Οταν αφαιρεθουν τα κενα κανει κανονικα την διαδικασια flash...

• Administrators
Είναι πολύ πιθανό να είναι θέμα rom και όχι του τηλεφώνου οπότε ευελπίστώ ότι σύντομα θα έχουμε κάποια βελτίωση. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι άψογο σε συνδιασμό με τα χρήματα που δίνεις. Επιπλέον η κάμερα είναι απίστευτα καλή και επιπλέον φακός 28mm με f2.2 κάτι που δεν το βρίσκεις έυκολα αλλού.

Θα συμφωνήσω για την κάμερα, πολύ ποιοτική για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Modpic.gif

Παιδιά βλέπω πολύ καλά σχόλια και είμαι έτοιμος να το αγοράσω το κινητό.

Κάτι τελευταίο ομως.Το μαγαζί που αγοράσατε έδινε silicon case που είναι αξιόλογη,εφαρμόζει όπως πρέπει στο κινητό;

Πιο μαγαζί θα μου προτείνατε ως πιο αξιόπιστο; Παλαιότερα είχα πάρει απο to2c.com αλλά είχα δει πως κάποια στιγμη είχε προβλήματα με ορισμένες παραγγελείες και έλεγα μήπως προτιμήσω vickmall.com αυτή την φορά.

• Administrators
Το vickmall είναι από τις καλύτερες επιλογές αυτή την εποχή. Η silicone / gel case είναι μια χαρά, χωρίς όμως την αίγλη που αποπνέουν οι επώνυμες flip book cases.

Modpic.gif

Μπορεί κάποιος να βάλει ενα link της xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Hellas-GTV-3.13.0.zip (MIUI Root Manager)

προσπαθω να την κατεβασω απο το xiaomi-miui.gr αλλα δεν τα εχω καταφερει !

• Administrators
Μπορεί κάποιος να βάλει ενα link της xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Hellas-GTV-3.13.0.zip (MIUI Root Manager)

προσπαθω να την κατεβασω απο το xiaomi-miui.gr αλλα δεν τα εχω καταφερει !

To link δουλεύει μια χαρά για download.

Modpic.gif

To link δουλεύει μια χαρά για download.

Απο το ιδιο link που μου εστειλες προσπαθω μια ωρα και δεν τα καταφερα. Μολις εκανα κλικ στο λινκ με ξαναγυρναγε στην ιδια σελιδα (σαν να εκανε refresh) !!!

Μολις πηγα απο το δικο σου λινκ (στην ιδια σελιδα παντα) ........ το κατεβασε αμεσως !!!!!

Ευχαριστω παντως για την αμεση απαντηση

Ρε παιδιά κάποιος αν ξέρει να βοηθήσει. Όπως αναφέρα και πριν έχω πρόβλημα, με το 3g. Οπότε θέλει ενώνεται σωστά. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα. Συνήθως σέρνεται και δεν ανοίγει ούτε σελίδα