giorgos3924 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Πάω να μπώ στο recovery πατώντας Volume down & power και μου βγάζει ένα ανθρωπάκι και γράφει με πράσινα γράμματα FASTBOOT και στο recovery δεν μπαίνει... edit: Τελικά μπήκε πατώντας volume up + power Προσπαθώ να περάσω μια ρομ. σύμφωνα με αυτό τον οδηγό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5118-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-GTV-X-XX-ROM-%CE%BC%CE%B5-Root-TWRP-recovery/ Επειδή στο βήμα 3 Πηγαίνουμε στον Updater/Αναβάθμιση που βρίσκεται στον φάκελλο System/Ασφάλεια στην οθόνη της συσκευής σας. Δεν έχω καταλάβει ποιός είναι ο updater προσπαθώ να το κάνω από recovery. Έχω κατεβάσει την "xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Hellas-GTV-3.13.0.zip (MIUI Root Manager)" Από εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5861-Stable-24-0-Xiaomi-Hongmi-Redmi-1S-GTV-3-13/#files EDIT2: Την πέρασα, έκανα wipe cache + wipe data στο καπάκι EDIT3: όλα καλά, λεπτομέρειες στην πορεία... Edited June 29, 2014 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 29, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 EDIT2: Την πέρασα, έκανα wipe cache + wipe data στο καπάκι EDIT3: όλα καλά, λεπτομέρειες στην πορεία... Δεν λες και με ποιο τρόπο έκανες την αναβάθμιση για λοιπούς ενδιαφερόμενους; Καλό είναι να κάνουμε ερωτήσεις, αλλά ακόμα καλύτερο είναι να δίνουμε και τις λύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gousgounis Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Σήμερα το hongmi μου είχε τη πρώτη του πτώση. Περίπου από το 1μ (το είχα στο γραφείο) σε γυμνό πλακάκι και δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά, ούτε εμφανίζει τριγμούς. Δεν φορούσε σιλικονούχα θήκη παρά ενα άθλιο screen protector που ήρθε μαζί με τη συσκευή. Όπότε να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην xiaomi για την ποιότητα κατασκευής, και να επιβεβαιώσω πως σίγουρα υπάρχει κάποια προστασία στο γυαλί της οθόνης ακόμη και να μην είναι gorilla glass (ας μη ξεχνάμε τα UMI X1 που είχαν τη συγκεκριμένη προστασία, με το 1ο πέσιμο γινόντουσαν κομμάτια) Παράθεση Ο Καιρός τώρα: http://weathersticker.wunderground.com/weathersticker/big2_both_cond/language/www/global/stations/16632.gif RETIRED MODERATOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 τελικα ειναι η δεν ειναι gorilla το γυαλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 τελικα ειναι η δεν ειναι gorilla το γυαλι; Gorilla glass δεν έχει σίγουρα, όπως και τα περισσότερα κινέζικα που δηλώνουν ότι έχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Το factory reset απλώς διαγράφει όλα τα δεδομένα από το κινητό, η γλώσσα δεν θα έχει πρόβλημα. Όσον αφορά το λογισμικό, εφ'όσον δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα και είσαι ευχαριστημένος δεν χρειάζεται να πειράξεις κάτι. Διαφορετικά μπορείς να περάσεις την τελευταία ελληνική ROM από το xiaomi-miui.gr πού είναι η GTV-3.13 @PETTROS Για αρχή το κάνεις επανεκκίνηση μήπως έχει κολλήσει κάποια διεργασία και το φορτίζεις στο full.Δες πώς θα πάει αύριο και πες μας. Επίσης ποια ROM χρησιμοποιείς; Εκανα Εκδοση miui jhccnbd24.00-GTV-3.9 Για να δουμε σημερα Εχει βγει νεοτερη;;; Απο το σαιτ της miui την κατεβασα Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Δεν λες και με ποιο τρόπο έκανες την αναβάθμιση για λοιπούς ενδιαφερόμενους; Καλό είναι να κάνουμε ερωτήσεις, αλλά ακόμα καλύτερο είναι να δίνουμε και τις λύσεις. Σωστά! - Κατέβασα το zip αρχείο - το μετονόμασα σε "update" - Σύνδεσα το κινητό στον υπολογιστή μέσω USB καλωδίου - Πέρασα το ζιπαρισμένο update αρχείο χύμα μέσα στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού - απενεργοποίησα το τηλέφωνο - Μπήκα στο recovery πατώντας volume up + power - με τα πλήκτρα ήχου για πλοήγηση επέλεξα english και στη συνέχεια έκανα update το ζιπ αρχείο - μετά στο καπάκι wipe cache + wipe data + wipe all user data - reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 ΕΔΩ θα βρειτε μια περιεκτικη ελληνικη παρουσιαση της συσκευης με αρκετες παραπομπες. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 mi cloud ενω συνδεθηκα με νουμερο τηλεφωνου μετα στο πισι μου ζηταει εισαγωγη ενος κωδικου που υποτιθεται το εχουν αποστειλλει? αλλα δεν μπορω να μπω διοτι δεν εχω τετοιο κωδικο Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Λογικά ή μέσω sms ή μέσω e-mail θα έχει έρθει... Κοίτα και το φάκελο spam... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Φιλος που το έχει, όταν κοιμάται έχει 40% μπαταρία, και όταν ξυπνάει εχει 0%, πως γίνεται αυτό; Να προσθέσω ότι έχει την rom 3.10 απο miui.gr. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Σήμερα ήρθε αυτό: http://www.aliexpress.com/item/NILLKIN-Amazing-H-Nanometer-Anti-Explosion-Tempered-Glass-9H-Screen-Protector-Film-For-Xiaomi-Hongmi-Red/1824964972.html Παραγγελία 7 Ιουνίου. Πολύ προσεγμένο προιόν σε περιεχόμενο και ποιότητα κατασκευής. Εφαρμογή τέλεια όπως και η απόκριση της οθόνης. Σαν να μη φορά τίποτα. Και φυσικά όχι bubble bobble.... :p Thanks Antonis.... Edit: Μετά από αρκετό καιρό πρόσθεσα και μία νέα "Τοπίο" (Ακρόπολη) με ελαφριά συννεφιά. Τραβήχτηκε όχι με την στοκ εφαρμογή αλλά με την με την SNAPit CAMERA. Μπορεί να είναι τυχαίο αλλά διαχειρίστηκε καλύτερα από την στοκ τον ουρανό και τα σύννεφα.... Edited July 1, 2014 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrgeo4 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 το πηρα πριν 2 μερες!!!! πολυ καλο τηλεφωνο!! με 21270 στο antutu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλησπέρα. Το παράλαβα και εγώ σήμερα πρωί. Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές. Μια ερώτηση. Σε όλα μου τα android έβαζα ως τρόπο εισαγωγής κειμένου keyboard αυτό που έχει 3γράμματα κάθε πλήκτρο ( όπως τα παλιά κινητά). Δεν βρήκα τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις, μήπως ξέρει κανείς κάτι περισσότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλησπέρα. Το παράλαβα και εγώ σήμερα πρωί. Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές. Μια ερώτηση. Σε όλα μου τα android έβαζα ως τρόπο εισαγωγής κειμένου keyboard αυτό που έχει 3γράμματα κάθε πλήκτρο ( όπως τα παλιά κινητά). Δεν βρήκα τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις, μήπως ξέρει κανείς κάτι περισσότερο; T9 εννοείς ; αν ναι δεν την έχουν όλα τα πληκτρολόγια αυτή την επιλογή , νομίζω υπάρχει επιλογή στο touchpal keyboard (free , ψαξτο στο play store) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ενώ είχα το sygic και δούλευε κανονικά, μετά το πέρασμα νέας rom, και wipe data, το εγκαθιστώ και δεν μπορώ να εντοπίσω στο τηλέφωνο τον φάκελο εγκατάστασης πουθενά. Καμιά ιδέα ? Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 T9 εννοείς ; αν ναι δεν την έχουν όλα τα πληκτρολόγια αυτή την επιλογή , νομίζω υπάρχει επιλογή στο touchpal keyboard (free , ψαξτο στο play store) Ευχαριστώ φίλε. Το έβαλα, όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 2, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Να ενημερώσω... αγγελίες αποκλειστικά στο buy & sell. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Τελικα με αυτες τις miui ειμαστε και ρουτ Η παραμυθα; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Τελικα με αυτες τις miui ειμαστε και ρουτ Η παραμυθα; Είμαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jorkar Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μόλις παρέλαβα το 1s. Είχα το 1, για όποιον ενδιαφέρεται η διαδικασία backup από το 1 και restore στο 1s δούλεψε άψογα με αποτέλεσμα μέσα σε 10 λεπτά να έχω το κανούριο τηλέφωνο στην ίδια ακριβώς κατάσταση με το παλιό! Παράθεση "The future is already here – it's just not evenly distributed." William Gibson, The Economist, December 4, 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 για να περασω την ελληνικη ρομ πρεπει να το κανω ρουτ πρωτα ή δε χρειαζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Είμαστε... μαλιστα αρα κατι δεν κανω σωστα ειχα βαλει τη ρομ μιουι 3,9 εχω τικαρει και το ρουτ στην ασφαλεια νομιζω αλλα 2 εφαρμογες (greenify & battery saver) δεν δουλευουν πρεπει να κανω κατι ακομα? ο σουπεργιουζερ αφαντος Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 μαλιστα αρα κατι δεν κανω σωστα ειχα βαλει τη ρομ μιουι 3,9 εχω τικαρει και το ρουτ στην ασφαλεια νομιζω αλλα 2 εφαρμογες (greenify & battery saver) δεν δουλευουν πρεπει να κανω κατι ακομα? ο σουπεργιουζερ αφαντος Το ροοτ στην 3.9 από ότι θυμάμαι δεν δούλεψε. Από την 3.10 και μετά φτιάχτηκε με miui patch ομως. Το supersu το κατάργησαν διότι δημιούργησε προβλήματα. Η τελευταία ρομ για το S1 από miui gr είναι η GTV 3.13. Πολύ καλη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Το ροοτ στην 3.9 από ότι θυμάμαι δεν δούλεψε. Από την 3.10 και μετά φτιάχτηκε με miui patch ομως. Το supersu το κατάργησαν διότι δημιούργησε προβλήματα. Η τελευταία ρομ για το S1 από miui gr είναι η GTV 3.13. Πολύ καλη ρομ. Εθχαριστω Να την χωσω;:lol: Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts