Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι,αν ειναι το 1 παιζει να βγαλει 13000? :)

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις παρέλαβα ένα για γυναίκα.

Θέλω να το σετάρω μια και καλή, να το δώσω και να καθαρίσω. Να μην έχω κάθε τόσο φλασαρίσματα κλπ.

1. Ποιες προεγκατεστημένες εφαρμογές να βγάλω; (αν αφήσω κάποιες άσχετες θα έχω ερωτήσεις τι κάνει αυτό κλπ, σε πολλές ούτε εγώ ξέρω). π.χ. Kuaipan, Boyaa, Mobogenie, 360 Security, Security, έχει ένα κέντρο ασφαλείας φάκελο με εφαρμογές μέσα Micloud, Micredits, Λήψεις, Backup, ασφάλεια, Feedback, τι στο καλό τα θέλει όλα αυτα. Έχουν πρακτική αξία;

2. Σε κάθε boot με ρωτάει αν θελω να είμαι Superuser. Θελω να το απενεργοποιήσω, να είναι πάντα χωρίς root γιατι θα κάνει καμμια βλακεία και θα τρέχω.

γενικά πείτε μου 2-3 βήματα που κάνεις στην αρχή και τελειώνεις.

Ειναι με Αndroid 4.3 JLS36C και MIUI MIUI-JHCCNBD92.0.

Μόλις παρέλαβα ένα για γυναίκα.

Θέλω να το σετάρω μια και καλή, να το δώσω και να καθαρίσω. Να μην έχω κάθε τόσο φλασαρίσματα κλπ.

1. Ποιες προεγκατεστημένες εφαρμογές να βγάλω; (αν αφήσω κάποιες άσχετες θα έχω ερωτήσεις τι κάνει αυτό κλπ, σε πολλές ούτε εγώ ξέρω). π.χ. Kuaipan, Boyaa, Mobogenie, 360 Security, Security, έχει ένα κέντρο ασφαλείας φάκελο με εφαρμογές μέσα Micloud, Micredits, Λήψεις, Backup, ασφάλεια, Feedback, τι στο καλό τα θέλει όλα αυτα. Έχουν πρακτική αξία;

2. Σε κάθε boot με ρωτάει αν θελω να είμαι Superuser. Θελω να το απενεργοποιήσω, να είναι πάντα χωρίς root γιατι θα κάνει καμμια βλακεία και θα τρέχω.

γενικά πείτε μου 2-3 βήματα που κάνεις στην αρχή και τελειώνεις.

Ειναι με Αndroid 4.3 JLS36C και MIUI MIUI-JHCCNBD92.0.

Αυτό είχα παραλάβει και εγώ και πήγα και έβαλα την multi 24.0.0 και βρήκα την υγειά μου!

----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εν κατακλειδι 2 μεγαλα θεματα βλεπω εγω που μαλλον δεν εχουν βρει λυση ακομα

3........sms

απο ο,τι καταλαβα διαβαζει μονο τη μια καρτα?

ειναι κακο και αυτο

κατα τα αλλα φυσαει ο τηλεφωνας:lol:

Ο τηλέφωνας φυσάει κανονικά! τα 160 γράμματα σε δυο κάρτες υπάρχει ένα θέμα. Διαφορετικά με την stock εφαρμογή στέλνεις εύκολα και από τις δυο κάρτες. Ελπίζω να βγει σύντομα κάποια άλλη εφαρμογή για sms και να είμαστε οκ!

ναι πιο εύκολα :)

το 1S είναι. Πάνω που ετοιμαζόμουνα να ανεβάσω screenshot από το antutu, ξανακάνω το τεστ και ..

21413

με τα φεγγάρια του παει ή κάτι έτρεχε από πίσω χθες

το 1S είναι. Πάνω που ετοιμαζόμουνα να ανεβάσω screenshot από το antutu, ξανακάνω το τεστ και ..

21413

με τα φεγγάρια του παει ή κάτι έτρεχε από πίσω χθες

Μάλλον, χτες, είχε τον Ερμή... ανάδρομο!!:lol::lol:

Παιδιά μετά από μια γρήγορη αναζήτηση για την σύζυγο,καταλήγω προς το συγκεκριμένο κινητό!

Τα χρώματα που υπάρχουν εκτός βέβαια από κίτρινο και ροζ που αποκλείονται,είναι μαύρο και λευκό;Γιατί στα χαρακτηριστικά τους στο to2c,γράφει grey :wacko:

Επίσης στην έκδοση,το multi language ζητάω ή την English?

Και φυσικά root+3$ ή δεν χρειάζεται αφού θα του περάσω την Ελληνική;

Α α ,η διαφορά από το original screen που το χρεώνει 5$ με τα 3 screen film χωρίς χρέωση ποια είναι,γνωρίζει κάποιος;

Ευχαριστώ.

Παιδιά μετά από μια γρήγορη αναζήτηση για την σύζυγο,καταλήγω προς το συγκεκριμένο κινητό!

Τα χρώματα που υπάρχουν εκτός βέβαια από κίτρινο και ροζ που αποκλείονται,είναι μαύρο και λευκό;Γιατί στα χαρακτηριστικά τους στο to2c,γράφει grey :wacko:

Επίσης στην έκδοση,το multi language ζητάω ή την English?

Και φυσικά root+3$ ή δεν χρειάζεται αφού θα του περάσω την Ελληνική;

Α α ,η διαφορά από το original screen που το χρεώνει 5$ με τα 3 screen film χωρίς χρέωση ποια είναι,γνωρίζει κάποιος;

Ευχαριστώ.

Είναι το γνωστό "Tsatsos Mode: ON" που χρησιμοποιεί το to2c

Το χρώμα είναι σκούρο γκρι, το original screen film δεν ξέρω τι είναι, το root δεν το χρειάζεσαι γιατί η ελληνική είναι ήδη rootαρισμένη.

Ζήτα όποια έκδοση θες, έτσι κι αλλιώς θα περάσεις άλλη μόλις το παραλάβεις.

έχω της Nillkin , το πήρα από ebay (10$)

Την ίδια την δικιά σου απάντηση και στο άλλο topic, απλώς είπα να πάρω και άλλες γνώμες =)

Engineer mode για το Hongmi 1S :

Στην οθόνη κλήσεων πληκτρολογείστε το παρακάτω :

* # * # 6484 # * # *

Στο engineer mode του απλού Hongmi μπορούσες να επέμβεις και να αλλάξεις π.χ την ένταση του ηχείου.

Στο δικό μας απ΄ότι βλέπω μέχρι στιγμής μόνο tests μπορείς να κάνεις.

Σου μπαίνει σε engineer mode με αυτή τη συστοιχία? Εμένα με πετάει στο desktop...

Edit : άκυρο, όντως μπαίνει αλλά είναι κινέζικα και δύσκολα βγαίνει άκρη.

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Καλησπερα παιδια,

Ξερει κανεις αν σε περιπτωση factory data reset..

..υπαρχει προβλημα με απωλεια της Ελληνικης γλωσσας?

Ζήτα όποια έκδοση θες, έτσι κι αλλιώς θα περάσεις άλλη μόλις το παραλάβεις.

Επισης διαβασα μολις το παραπανω..

Εγω παρελαβα εδω και 2,5-3 βδομαδες και μεχρι στιγμης δεν εχω κανει καποια αλλαγη στο

software.. Υπαρχει κατι που βελτιστοποιει την κατασταση και χρειαζεται να κανω?

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

Φορτιση χτες μεσημερι

Σημερα , χωρις χρηση στα 22%

Ειναι νορμαλ αυτο;;

Με 5 λεφτα χαζεμα ιντερνετ και μερικα τηλεφωνα

Τι να παιζει;

Η θεωρειται νορμαλ για τετοια τηλεφωνα;

κουκουρουκου

Καλησπερα παιδια,

Ξερει κανεις αν σε περιπτωση factory data reset..

..υπαρχει προβλημα με απωλεια της Ελληνικης γλωσσας?

Επισης διαβασα μολις το παραπανω..

Εγω παρελαβα εδω και 2,5-3 βδομαδες και μεχρι στιγμης δεν εχω κανει καποια αλλαγη στο

software.. Υπαρχει κατι που βελτιστοποιει την κατασταση και χρειαζεται να κανω?

Το factory reset απλώς διαγράφει όλα τα δεδομένα από το κινητό, η γλώσσα δεν θα έχει πρόβλημα.

Όσον αφορά το λογισμικό, εφ'όσον δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα και είσαι ευχαριστημένος δεν χρειάζεται να πειράξεις κάτι. Διαφορετικά μπορείς να περάσεις την τελευταία ελληνική ROM από το xiaomi-miui.gr πού είναι η GTV-3.13

@PETTROS

Για αρχή το κάνεις επανεκκίνηση μήπως έχει κολλήσει κάποια διεργασία και το φορτίζεις στο full.Δες πώς θα πάει αύριο και πες μας.

Επίσης ποια ROM χρησιμοποιείς;

και εμενα ειναι καπως πολυ ευκολο να χασει την μπαταρια του

ειδικα αν εχω ανοιχτα 3G.. παρηγγειλα ομως το XIAOMI Power Bank 10400mah

και πιστευω θα ειμαι κομπλε σ' αυτο το κομματι

Διαφορετικά μπορείς να περάσεις την τελευταία ελληνική ROM από το xiaomi-miui.gr πού είναι η GTV-3.13

Η διαδικασια για να περαστει αυτη η ρομ εξηγειται στο site που παραθετεις? Ρωταω γιατι σε καποια φαση μπηκα στο recovery και ηταν φουλ στα κινεζικα

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

και εμενα ειναι καπως πολυ ευκολο να χασει την μπαταρια του

ειδικα αν εχω ανοιχτα 3G.. παρηγγειλα ομως το XIAOMI Power Bank 10400mah

και πιστευω θα ειμαι κομπλε σ' αυτο το κομματι

Η διαδικασια για να περαστει αυτη η ρομ εξηγειται στο site που παραθετεις? Ρωταω γιατι σε καποια φαση μπηκα στο recovery και ηταν φουλ στα κινεζικα

Μόλις μπεις στο recovery έχει σαν 3η επιλογή το English, μόλις το επιλέξεις είσαι κομπλέ με την γλώσσα.

Βάζεις την Rom στην εσωτερική μνήμη του κινητού, την μετονομάζεις σε update.zip και την εγκαθιστάς από το recovery.

Αν θες στις προηγούμενες σελίδες για πιο αναλυτικά.

Ρε παιδιά... Ψάχνω να βρω μια εφαρμογή που να μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες... Διάβασα για το Go SMS PRO... Πήγα στις ρυθμίσεις και επέλεξα 160 χαρακτήρες... Το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να γράψω μήνυμα γράφει 160 χαρακτήρες και με το που πατήσω δύο γράμματα γίνεται 68 χαρακτήρες.... Τι κάνω λάθος; κάποιο καλό πρόγραμμα για μπαταρία; έχω το du saver και μου φαίνεται αρκετά καλό.... Το doctor δεν μου άρεσε τόσο... Βέβαια δεν ξέρω αν θα έπρεπε να έχω κάνει κάποια ρύθμιση....

Ρε παιδιά... Ψάχνω να βρω μια εφαρμογή που να μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες... Διάβασα για το Go SMS PRO... Πήγα στις ρυθμίσεις και επέλεξα 160 χαρακτήρες... Το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να γράψω μήνυμα γράφει 160 χαρακτήρες και με το που πατήσω δύο γράμματα γίνεται 68 χαρακτήρες.... Τι κάνω λάθος; κάποιο καλό πρόγραμμα για μπαταρία; έχω το du saver και μου φαίνεται αρκετά καλό.... Το doctor δεν μου άρεσε τόσο... Βέβαια δεν ξέρω αν θα έπρεπε να έχω κάνει κάποια ρύθμιση....

Νομίζω το Ελληνικά SMS πρέπει να επιλέξεις σε άλλο μενού. Υπάρχουν και τα handcent, 8sms που δουλεύουν

εάν έχεις μόνο μία κάρτα sim που χρησιμοποιείς για τα μηνύματα θα σου παίζουν όλα, για 2 sim δυστυχώς ακόμα ψάχνουμε λύση

Mια ακομη απορια

Η miui εχει guest mode .

Ολα ωραια , ομως δεν μπορω να ενεργοποιησω την επιλογη κωδικου για να βγεις απο guest mode που ουσιαστικα αχρηστευει την εννοια guest mode.

Ξερετε κατι για αυτό ;

To βρηκα :)

Για να ενεργοποιηθει η επιλογη κωδικου , θελει να ενεργοποιηθει η επιλογη permissions :/ η οποια ειναι αυτη με τις κουκιδες καθολου ασφαλης μεθοδος , προσωπικη αποψη.

Edited by canoni

το ροζ hongmi που δινει το minideal ειναι αυθεντικό official η κλώνος; γιατι δεν μπορώ να βρω πουθενά αν ειναι η οχι επίσημο.

Αυθεντικό είναι, μόνο το χρώμα αλλάζει.

Μόλις μπεις στο recovery έχει σαν 3η επιλογή το English, μόλις το επιλέξεις είσαι κομπλέ με την γλώσσα.

Βάζεις την Rom στην εσωτερική μνήμη του κινητού, την μετονομάζεις σε update.zip και την εγκαθιστάς από το recovery.

Αν θες στις προηγούμενες σελίδες για πιο αναλυτικά.

οταν αλλαξεις την rom οι εφαρμογες που εχεις βαλει extra θα χαθουν η' μονο το λογισμικο αναβαθμίζετε?