liopp Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 γερμανος cosmote vodafone κωτσοβολος σε ενα απο αυτα θα εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisbooker Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) [/color]Είχα δημοσιεύσει κάποιες πριν κάμποσο καιρό.. Ειδικά στο φως ημέρας ήταν και είναι πολύ καλές επειδή μ' ενδιαφέρει κι εμένα πολύ η κάμερά του και έχω την ίδια απορία φίλε, γιατί μπερδεύομαι με τα δυο μοντέλα. Το δικό σου είναι αυτό με τον 1.6 GHZ snapdragon επεξεργαστή. το 1s δλδ???? http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-1s-smartphone-red-rice-1s-msm8228-quad-core-1-6ghz-miui-v5-1g-ram-8g-rom-4-7-inch-hd-screen-3g-wcdma-grey.html Ευχαριστώ....... Edited January 2, 2015 by babisbooker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ναι... για αυτό μιλάει ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 παιδιά, φίλος έχει το sony E3 με τον 400άρη γίνεται να κάνει καμια ενοποίηση του αποθηκευτικού χώρου ή με το XExStorage θα δουλέψει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Από εδώ μην περιμένεις να πάρεις ασφαλή απάντηση. Απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 xiaomi redmi 1s 4G (μετωπικη κοντρα με lenovo k3 music lemon) εκτιμηση $115/€85 οθονη 4.7" (720x1280) 2G/3G/4G (με εκδοση για ευρωπη) δικαρτο (micro sim) τετραπυρηνο 1.3 mt6582 1gb ram, 8gb rom, card slot 32bg android 4.4 καμερες 1.6mp & 8mp διαστασεις 137 x 69 x 9.9 mm, βαρος με μπαταρια 158g ραδιοφωνο / bluetooth 4.0 / usb 2.0 / otg / προγραμματισιμο on-off / gyro, proximity, light, compass / notification led μπαταρια 2200mah (ευτυχως η xiaomi αυξησε την μπαταρια εστω 200mah) εμπρος μαυρο με ιδια αισθητικη οπως ο προκατοχος και διαφοροι χρωματισμοι πισω μερους Ο επεξεργαστής που αναφέρεις είναι μάλλον λάθος. Όλοι λένε για 64-bit 1.2ghz Snapdragon 410. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=407857 Σύντομα θα ενημερωθεί και το πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Ο επεξεργαστής που αναφέρεις είναι μάλλον λάθος. Όλοι λένε για 64-bit 1.2ghz Snapdragon 410. εχω δει κι εγω πριν 2 μερες τις πληροφοριες που γραφεις. αρχικα αναφεροταν ως redmi 1s 4G, μετα και ως redmi 2s. υπηρχαν-υπαρχουν συγκεχυμενες πληροφοριες για αυτη τη συσκευη. πηγη: http://www.androidheadlines.com/2015/01/xiaomi-redmi-2s-leaks-gets-compared-redmi-1s.html αρχικα ειχαν ανακοινωθει τα χαρακτηριστικα που γραφω στο αρχικο ποστ. πηγες: http://en.miui.com/thread-34201-1-1.html http://en.miui.com/thread-34225-1-1.html στη συνεχεια γινεται αναφορα σε διαφορετικο επεξεργαστη. αναμενουμε και καλο θα ηταν καποιος mod να κανει edit το αρχικο ποστ αναφεροντας και τους 2 επεξεργαστες μεχρι να βγει στην αγορα επιβεβαιωμενα καθως και τον τιτλο σε Xiaomi Redmi 1s 4G / Xiaomi Redmi 2s. edit: τωρα ειδα το μηνυμα του αθανασοπουλου. γραφαμε ταυτοχρονα. Edited January 3, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 σε λιγες μερες θα εχω το κινητο σε αγγλοκινεζικο μενου τι πρεπει να εγκαταστησω για να μπορω να το δουλεψω? και που θα βρω οδηγιες για να κατεβασω το playstore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 σε λιγες μερες θα εχω το κινητο σε αγγλοκινεζικο μενου τι πρεπει να εγκαταστησω για να μπορω να το δουλεψω? και που θα βρω οδηγιες για να κατεβασω το playstore? Στο πρώτο post υπάρχουν τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 σε λιγες μερες θα εχω το κινητο σε αγγλοκινεζικο μενου τι πρεπει να εγκαταστησω για να μπορω να το δουλεψω? και που θα βρω οδηγιες για να κατεβασω το playstore? Μπορείς να βάλεις την τελευταία stable από την ελληνική κοινότητα : https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5861-Stable-45-0-Xiaomi-Hongmi-Redmi-1S-GTV-4-11-14/ Κάτω - κάτω έχει οδηγίες εγκατάστασης. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο, έχει play store κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 stable τι ειναι ? θελω να το δουλεψω λιγο "μαμα " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 stable τι ειναι ? θελω να το δουλεψω λιγο "μαμα " Stable σημαίνει σταθερή. Χωρίς προβλήματα, bugs, κτλ Φυσικά και μπορείς να το δουλέψεις με την Αγγλο-κινέζικη όπως θα σου'ρθει και 99,9% έχει PlayStore. Απλά με την ελληνική Rom το τηλ. είναι πλήρως εξελληνισμένο, με Play Store, χωρίς κινεζιές...κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 stable τι ειναι ? θελω να το δουλεψω λιγο "μαμα " Σημαίνει σταθερή Ρομ δοκιμασμένη χωρις bugs...σε αντίθεση με τις beta, με προλαβες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisbooker Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ........ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΛΙΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗ STABLE ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ xiaomi-miui.gr, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,,ΜΑΜΑ,, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ Ή ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ MULTILANGUAGE ROM ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited January 3, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Oι κινεζοι στο στελνουν με οποια ΡΟΜ θες εσυ . Η ΡΟΜ του xiaomi-miui.gr μπαινει με οτι ΡΟΜ και και να εχεις εσυ στο κινητο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisbooker Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Oι κινεζοι στο στελνουν με οποια ΡΟΜ θες εσυ . Η ΡΟΜ του xiaomi-miui.gr μπαινει με οτι ΡΟΜ και και να εχεις εσυ στο κινητο σου Ευχαριστώ φίλε.......και αφού τη βάλουμε κάνουμε και update πλέον όταν μας ζητηθεί??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 από τη στιγμή που δεν έχεις την επίσημη rom, κάθε μελλοντική αναβάθμιση γίνεται χειροκίνητα. Μη σε αγχώνει αυτό. Πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgoodman Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 SOS Παιδιά παρακαλώ βοήθεια σήμερα το κινητό ενώ το είχα αφήσει στο τραπέζι και ήταν όλα καλά το πήρα μετά από ώρα και αρχικά το βρήκα κλειστό, το άνοιξα και δεν μου ανοίγει εφαρμογές δεν βλέπει αρχεία στην sd (στο pc υπάρχουν κανονικά) και δείχνει οτι υπάρχει κάρτα αλλά με 0 χώρο., δοκίμασα και άλλη κάρτα αλλά τίποτα. Επίσης δεν μπορώ από τον explorer να δω κανένα αρχείο στην εσωτερική μνήμη του τηλ. και ενώ συνδέομαι σε wifi δεν έχω ίντερνετ, δοκιμασμένο σε 2 δίκτυα. Το μόνο που έκανα τελευταία είναι που μπήκα στο mi cloud και όταν αποσυνδέθηκα με ρώτησε να κρατήσω τα δεδομένα και πάτησα την επιλογή να τα κρατήσει στην συσκευή και να μην τα διαγράψει τελείως. Παρακαλώ για την βοήθειά σας γιατή δεν είχα και κάτι για back-up και δεν θέλω να το στήσω από την αρχή. Ξέχασα να πώ ότι από τις ρυθμίσεις όταν πατάω να δω τον εσωτερικό χώρο για κλάσματα μου δείχνει όλη την λίστα με τις μπάρες όπως εφαρμογές misc cache εικόνες κλπ. και μετά δείχνει μόνο εφαρμογές και misc και πως κάνει τα ίδια και χωρίς κάρτα επάνω. ( η κάρτα είναι 16gb class10 kingston ) Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Το πρόβλημα λύθηκε με το τηλ. και :!: ΠΡΟΣΟΧΗ :!: ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΕΟ γιατί από αυτό την πάτησα και το τηλ. δεν έβλεπε τα partision της εσωτερικής και εξωτερικής μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Φοράω την τελευταία έκδοση της cm, όλα ωραία και την προτιμώ από την miui καθώς δεν μου κρασάρουν εφαρνογές αλλά έχει αρχίσει να μου κάνει πάλι παιχνίδια ο proximity sensor.Λετε να την κάνω clean install; Θα φτιάξει ή τζάμπα ο κόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosk Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Φοράω την τελευταία έκδοση της cm, όλα ωραία και την προτιμώ από την miui καθώς δεν μου κρασάρουν εφαρνογές αλλά έχει αρχίσει να μου κάνει πάλι παιχνίδια ο proximity sensor.Λετε να την κάνω clean install; Θα φτιάξει ή τζάμπα ο κόπος; Μόλις χτες έκανα clean install την CM11-20141024 και δεν έστρωσε το πρόβλημα που αναφέρεις. Έκανα επίσης και τα 6 update που μου έβγαλε μέχρι την CM11-20141201 και σε όλες τις εκδόσεις το πρόβλημα συνεχίζεται. Δεν είναι ακριβώς πρόβλημα του proximity. Η δουλειά του αισθητήρα είναι να δίνει σήμα ότι κάτι βρίσκεται μπροστά του και από κει και πέρα το λογισμικό αναλαμβάνει να μαυρίσει την οθόνη και να αγνοήσει την κάθε επαφή στο digitizer. Από τη στιγμή που η οθόνη μαυρίζει, ο αισθητήρας δουλεύει. Μετά από δοκιμές κατάλαβα ότι το μόνο πράγμα που λειτουργεί κατά τη διάρκεια της κλήσης με καλυμμένο τον proximity, είναι το notifications drawer. Πχ προσπάθησα να πατήσω στο σημείο που βρίσκεται ο τερματισμός κλήσης και δεν έκανε τίποτα. Αν όμως κάνεις swipe down το notifications drawer έχει ανοίξει κανονικά, με επακόλουθο να πατιούνται και διάφορα switches όπως πχ εμένα το airplane mode (που τερματίζει και την κλήση). Όπως και να χει είναι πολύ σπαστικό, αν κάποιος έχει την λύσει ας μας την πει. Edited January 4, 2015 by sotosk Παράθεση Spend time to think before you do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran81 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 παιδια παρηγγειλα το κινητο απο vickmall και ζητησα να μου περασουν την ελληνικη rom απο miui.gr πριν το στειλουν. Μου ζητησαν καποιο link. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα. ειμαι εντελως ασχετος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Δες το post 2955 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 παιδια παρηγγειλα το κινητο απο vickmall και ζητησα να μου περασουν την ελληνικη rom απο miui.gr πριν το στειλουν. Μου ζητησαν καποιο link. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα. ειμαι εντελως ασχετος Μην μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία, όταν με το καλό έρθει την περνάς εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran81 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Μην μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία, όταν με το καλό έρθει την περνάς εσύ. ευχαριστω για την αμεση απαντηση. οπως προειπα ειμαι εντελως ασχετος με root κτλ. αρα φανταζομαι οτι ειναι κατι που ειναι προσιτο σε αρχαριους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts