Jump to content

jimgoodman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jimgoodman

  • Ημ. Γέννησης 25/11/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

jimgoodman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. XIAOMI REDMI 1S και μάλλον δύσκολα θα πάω σε άλλη.
  2. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Το πρόβλημα λύθηκε με το τηλ. και :!: ΠΡΟΣΟΧΗ :!: ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΕΟ γιατί από αυτό την πάτησα και το τηλ. δεν έβλεπε τα partision της εσωτερικής και εξωτερικής μνήμης.
  3. SOS Παιδιά παρακαλώ βοήθεια σήμερα το κινητό ενώ το είχα αφήσει στο τραπέζι και ήταν όλα καλά το πήρα μετά από ώρα και αρχικά το βρήκα κλειστό, το άνοιξα και δεν μου ανοίγει εφαρμογές δεν βλέπει αρχεία στην sd (στο pc υπάρχουν κανονικά) και δείχνει οτι υπάρχει κάρτα αλλά με 0 χώρο., δοκίμασα και άλλη κάρτα αλλά τίποτα. Επίσης δεν μπορώ από τον explorer να δω κανένα αρχείο στην εσωτερική μνήμη του τηλ. και ενώ συνδέομαι σε wifi δεν έχω ίντερνετ, δοκιμασμένο σε 2 δίκτυα. Το μόνο που έκανα τελευταία είναι που μπήκα στο mi cloud και όταν αποσυνδέθηκα με ρώτησε να κρατήσω τα δεδομένα και πάτησα την επιλογή να τα κρατήσει στην συσκευή και να μην τα διαγράψει τελείως. Παρακαλώ για την βοήθειά σας γιατή δεν είχα και κάτι για back-up και δεν θέλω να το στήσω από την αρχή. Ξέχασα να πώ ότι από τις ρυθμίσεις όταν πατάω να δω τον εσωτερικό χώρο για κλάσματα μου δείχνει όλη την λίστα με τις μπάρες όπως εφαρμογές misc cache εικόνες κλπ. και μετά δείχνει μόνο εφαρμογές και misc και πως κάνει τα ίδια και χωρίς κάρτα επάνω. ( η κάρτα είναι 16gb class10 kingston )
  4. Φίλε Νίκο αν διάβαζες λίγο πιο προσεχτικά θα πρόσεχες ότι μια φορά έγινε καλιμπράρισμα οπότε το gps ήταν ανοιχτό και το θεώρησα αυτονόητο οτι ανοίγουμε gps για πυξίδα και για το λόγο αυτό δεν το έγραψα. Σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον και την απάντησή σου. Φίλε μου εγώ το πήρα από vickmall πριν από ένα περίπου μήνα με Αγγλοκινεζική ρομ και έχω βάλει google play και swiftkey για να γράφω Ελληνικά και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το τηλ. Για τα μηνύματα με 160 χαρακ. δεν έχω ψάξει τίποτα γιατί δεν μου χρειάζεται. update έκανε με το που άνοιξα wifi στην τελευταία ρομ.
  5. Την πυξίδα ρε παιδιά δοκίμασα 5-6 φορές να την ανοίξω κάνοντας το 8άρι που δείχνει αλλά μόνο μια φορά κατάφερα να την καλιμπράρω, έχει κανείς κανένα άλλο τρόπο για να την καλιμπράρουμε; Την κίνηση την κάνω κρατώντας το χέρι οριζόντια ευθεία μπροστά και πάντα σε ανοιχτό χώρο όχι μέσα σε κτίρια.
  6. Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές με υγεία.
  7. Τελικά το pdf ήταν βλαμενο δεν ήταν θέμα εφαρμογής. Να ρωτήσω κάτι άλλο, πώς μπορούμε να περάσουμε, εκτός από το XExtStorage που υπάρχει σε προηγούμενες σελίδες, εφαρμογές από το τηλ στην κάρτα sd γιατί έχει φουλάρει. Η ρομ είναι η τελευταία αγγλοκινεζικη αν παίζει κανένα ρόλο, εγώ πάντως δεν βρήκα κάτι από το μενού του τηλ.
  8. Τα pdf αρχεία με τι πρόγραμμα τα ανοίγετε δε παιδιά γιατί με το documents to go και adobe Reader δεν τα ανοίγει;
  9. Φαντάζομαι πως λες για τις κινέζικες εφαρμογές γιατί από play δεν έχω κανένα πρόβλημα. Για το Mi account μάλλον δεν θα το κάνω προς το παρόν γιατί και από την γκουγκλ δεν κρατάω στο on line φώτο επαφές και άλλα πράγματα. Θα δούμε.
  10. Δεν είχα και κανένα πολύ σοβαρό λόγο απλά διαβάζω ότι η αγγλοκινεζική είναι οι πιο σταθερή και επειδή έχει και ΟΤΑ update είπα να ξεκινήσω με αυτή και αν δω ότι δεν μπορώ με το αγγλικό μενού θα περάσω σε Ελληνική 4.9.26 που έχω διαβάσει τα καλύτερα. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο και κανένα πρόβλημα ούτε με ράδιο, ούτε με proximity, ούτε με επαφές, ούτε με παιχνίδια και άλλες εφαρμογές. Αν στο μέλλον πάει κάτι στραβά θα γίνει αλαγή. Το μόνο που λίγο με χάλασε αλλά δεν πειράζει και πολύ είναι κάτι εφαρμογές που ενώ βάζεις υποτίθεται αγγλικά είναι πάλι στα κινέζικα και ίσως θα ήταν χρήσιμες. Ερώτηση τώρα γενικά: αξίζει να κάνει κανείς Mi account; πια τα προνόμια;
  11. Λοιπόν παιδιά οι εντυπώσεις μου από το τηλ. είναι πολύ καλές χωρίς προβλήματα και με ωραίο μενού. Το ράδιο παίζει και χωρίς κεραία μόνο με το δάχτυλο από πάνω, έχω βάλει κάμποσα apps και στο antutu τα αποτελέσματα είναι από 18500-20600 περίπου ( για τους αριθμολαγνους) έκανε και ΟΤΑ update αμέσως στην τελευταία αγγλοκινεζικη ρομ και μέχρι τώρα όλα καλά.
  12. Έκανα καθαρισμό αλλά τίποτα, δεν ξέρω τι γίνεται αλλά έχω βάλει play store και από το mi store και από xda κάνει εγκατάσταση και δεν ανοίγει η εφαρμογή; Τι άλλο να κάνω;;; ΟΟΟΚΚΚΚΚ!!!!!!! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!
  13. Για να δούμε θα μας κάνει την χάρη η θεά τύχη;;;
×
×
  • Create New...