Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ, το δείχνει απο τις αποστολές στο aliexpress.

Το tracking number δείχνει αυτά:

2014-07-22 23:00, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

2014-07-22 12:24, Item in conta Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

2014-07-22 12:23, Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

2014-07-22 11:52, Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

2014-07-22 07:21, Item to be delivered, Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

2014-07-22 06:35, Item in conta Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

2014-07-22 06:25, Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

2014-07-22 03:57, Item in conta ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

2014-07-21 11:53, Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Γιατί στο τέλος λέει "ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ" ; Προσπάθησαν να με βρουν και δεν με βρήκαν; Να περάσω αύριο από τα ΕΛΤΑ στο φάληρο να δω τι παίζει ε;

Παρε τηλεφωνο πρώτα 800 11 82 000 και με το tracking number θα σου πουν ακριβως που ειναι.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για παραγγελία πείτε απο ποιό αξιόπιστο site, θελω να εχει google play και ελληνικά...απο μπαταρία πως τα πάει;

Vickmall, minideal

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Όσοι πήρατε την γνωστή θήκη, σε τι χρώμα την παραγγείλατε;

Εγώ επέλεξα White n silver και όλοι νομίζουν ότι πήρα καινούριο κινητό :) Πολύ όμορφη!

Edited by bilakos10

Εγώ επέλεξα White n silver και όλοι νομίζουν ότι πήρα καινούριο κινητό :) Πολλή όμορφη!

Ωραία φαίνεται στην φωτογραφία η white n silver.

Εγώ πήρα την Black n Red που είναι μαύρη πίσω και κόκκινη γύρω γύρω. Μου ήρθε το ειδοποιητήριο και αύριο την παραλαμβάνω μόνο που δεν έχω το κινητό ακόμη :P To κινητό είναι 3 μέρες στο αεροδρόμιο λόγω καθυστερήσεων στα δέματα που έφτασαν 20/7, όπως μου είπαν από τα ΕΛΤΑ. Το αστείο είναι πως η θήκη έφτασε 21/7 και μου ήρθε ειδοποιητήριο...

Παρελαβα και γω την μια απο τις 2 θηκες

Σουπερ

Αυριο φωτο

Εγώ επέλεξα White n silver και όλοι νομίζουν ότι πήρα καινούριο κινητό :) Πολύ όμορφη!

Καλοριζικες!!!

Περιμένουμε φωτο..

Δυστυχώς αν και η θήκη είναι κορυφή, στη wind μου κόβει τελείως το σήμα, αλλά τελείως όμως. Στην άλλη κάρτα της cosmote το σήμα είναι καμπάνα!. Πρέπει να κόβει λίγο το σήμα και η θήκη και σε συνδυασμό με την κακή κάλυψη στο χώρο μου της wind μου είναι άχρηστη δυστυχώς.

Εάν τη θέλει κανείς και θέλει να μου δώσει καμιά δερμάτινη θήκη για ανταλλαγή ας μου στείλει μήνυμα. Η θήκη είναι η μάυρο καπάκι με ασημί το γύρω γύρω

Η θήκη είναι σε άριστη κατάσταση.

Edited by nmichalo

Λοιπον καλημερα

Με την ρομ απο miui hellas την 3.15 εχω το εξης κολλημα

Ο,τι εφαρμογη εχω κατεβασει εμφανιζει προβλημα με το wlan αλλα και με τα δεδομενα

Δεν υπαρχει λεει διαθεσιμοτητα δικτυου η δεδομενων

Εσεις ποια εχετε;

Σας βγαζει τετοια προβληματα;

Έχω την ιδια ρομ που τρέχει απολύτως απροβλημάτιστα.Το τηλέφωνο πάει σφαίρα.Δοκίμασε να ξαναπεράσεις τη ρομ

Έχω την ιδια ρομ που τρέχει απολύτως απροβλημάτιστα.Το τηλέφωνο πάει σφαίρα.Δοκίμασε να ξαναπεράσεις τη ρομ

Την περασα 4-5 φορες χτες βραδυ

Ολα οκ τωρα

Αν και φανταζομαι οτι πρεπει μα ειχα κανει π@π@ρια με το greenify

Τωρα παιδευομαι να φτιαξω φακελους στον νοβΑ

Στον μιουι τους εφτιαξα , εδω;

κουκουρουκου

Δύοεερωτήσεις έχω να κάνω μιας και με ενδιαφέρει και εμένα το τηλέφωνο.

Η μπαταρία σε

νορμάλ χρήση τηλεφώνου με 1 ώρα ομιλία βγάζει μια μέρα?

Και σχετικά με την θήκη που όλοι λένε είναι και ψιλό αδιάβροχη? Αν όχι υπάρχει κάτι στα υπόψιν σαν?

Δύοεερωτήσεις έχω να κάνω μιας και με ενδιαφέρει και εμένα το τηλέφωνο.

Η μπαταρία σε

νορμάλ χρήση τηλεφώνου με 1 ώρα ομιλία βγάζει μια μέρα?

Και σχετικά με την θήκη που όλοι λένε είναι και ψιλό αδιάβροχη? Αν όχι υπάρχει κάτι στα υπόψιν σαν?

Η μπαταρία βγάζει μια μέρα άνετα με νορμάλ χρήση,

Η θήκη δεν είναι αδιάβροχη διότι έχει κενό στον φακό της κάμερας ,

Αν υπάρχει κάποια αδιάβροχη δεν γνωρίζω...

o εφιαλτης ξαναχτυπησε

σε αρκετες εφαρμογες μου βγαζει αυτο το μηνυμα (και στον ΟΤΑ updater)

η εφαρμογη εχει περιοριστει απο τη χρηση WLAN δικτυων

που εχει γινει η πατατα αφου προφανως δεν ειναι θεμα rom?

καμμια ιδεα?

κουκουρουκου

Καλησπέρα

εχω διαβασει σχεδον τα παντα απο το νημα αυτο καθως και απο το νημα για το προηγούμενο μοντέλο

και εχω μια απορια που δε κατάφερα να λύσω

ραδιόφωνο έχει? (το χρησιμοποιώ αρκετά δυστυχώς )

επίσης διορθώστε με αν έχω καταλάβει λάθος αλλά συγκριτικά το προηγούμενο μοντέλο είχε μεγαλύτερη αυτονομία στη μπαταρία αλλα παρολαυτα το συγκεκριμένο μοντέλο με νορμαλ χρήση κυρίως ομιλια κρατάει περίπου 1.5 μερα? σωστά?

SAR δεν εχω βρει πουθενά και απο οτι εχω καταλαβει δεν ανακοινωνουν σε κανένα κινεζικό κινητό σωστά? μηπως εχει βρει κανεις σας τιποτα για αυτο το μοντέλο?

σκευτομουν να το παραγγειλω απο το vickmall η το to2c , απο τη πείρα σας κάνει περίπου 15-20 εργασιμες? υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω απο τα 2 καταστήματα αυτα?

ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας

Καλησπέρα

εχω διαβασει σχεδον τα παντα απο το νημα αυτο καθως και απο το νημα για το προηγούμενο μοντέλο

επίσης διορθώστε με αν έχω καταλάβει λάθος αλλά συγκριτικά το προηγούμενο μοντέλο είχε μεγαλύτερη αυτονομία στη μπαταρία αλλα παρολαυτα το συγκεκριμένο μοντέλο με νορμαλ χρήση κυρίως ομιλια κρατάει περίπου 1.5 μερα? σωστά?

SAR δεν εχω βρει πουθενά και απο οτι εχω καταλαβει δεν ανακοινωνουν σε κανένα κινεζικό κινητό σωστά? μηπως εχει βρει κανεις σας τιποτα για αυτο το μοντέλο?

σκευτομουν να το παραγγειλω απο το vickmall η το to2c , απο τη πείρα σας κάνει περίπου 15-20 εργασιμες? υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω απο τα 2 καταστήματα αυτα?

εχει ραδιοφωνο

αν και μου φανηκε καπως

κουκουρουκου

Καλησπέρα

.....σκευτομουν να το παραγγειλω απο το vickmall η το to2c , απο τη πείρα σας κάνει περίπου 15-20 εργασιμες? .....

Στο vickmall :lol:

Παραγγελία στις 5/7/14 - Παραλαβή στο σπίτι μου σήμερα 24/7/14

Μου ήρθε και εμένα η θήκη. Την είχα παραγγείλει σε χρώμα Black and Red αλλά το κόκκινο θυμίζει κάπως σκούρο φούξια. Εξαρτάται και απο πια γωνία και υπό τι φως το βλέπεις και φαίνεται πότε κόκκινη και πότε φούξια.

Ωραία φαίνεται αν εξαιρέσεις το πλαινό χρώμα, που το περιμένα αλλιώς, αλλά το φοβάμαι λίγο στις πτώσεις... Θα την φορέσω προς το παρόν και αν μείνω ευχαριστημένος (προστασία-σήμα) από αυτήν ίσως δοκιμάσω και άλλο χρώμα.

Μολις ανοιξα το κουτακι και το εβαλα να φορτίσει , αλλά δεν ξέρω εάν πρέπει να ανησυχώ ή οχι , γιατι κατά την φορτιση ανάβει ενα κοκκινο φωτάκι στο κουμπακι Home και στην οθονη αναβοσβήνει το σημα του Xiaomi :confused:

Καλησπέρα

Ραδιοφωνο εχει και παιζει μια χαρα.

Το προηγουμενο μοντελο ειχε 1,5 μερα με νορμαλ χρηση αυτο εχει 1. Εμενα που του κανω μεγαλη μισή.

Ειναι πολλες σελδες το νημα καπου αναφερεται to sar αλλα ειλικρινα μην σε νοιαζει. Tρως καθε μερα τοσο πολυ ακτινοβολια απο αλλα πραγματα που εχεις διπλα σου που απο το κινητο εινμαι τιποτα.

Και τα δυο καταστηματα ειναι πολυ καλα, παρε απο οποιο θες.

Μολις ανοιξα το κουτακι και το εβαλα να φορτίσει , αλλά δεν ξέρω εάν πρέπει να ανησυχώ ή οχι , γιατι κατά την φορτιση ανάβει ενα κοκκινο φωτάκι στο κουμπακι Home και στην οθονη αναβοσβήνει το σημα του Xiaomi :confused:

Μην ανησυχεις απλος πρεπει να ηταν εντελώς ξεφορτιστο

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

το coolicool.com ειναι αξιοπιστο ? βλεπω εχει και δωρεαν μεταφορικα.

Ναι μια χαρα ειναι. :)

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

...

SAR δεν εχω βρει πουθενά και απο οτι εχω καταλαβει δεν ανακοινωνουν σε κανένα κινεζικό κινητό σωστά? μηπως εχει βρει κανεις σας τιποτα για αυτο το μοντέλο? ...

Ρίξε μια ματιά εδώ:

http://sarshield.com/radiation-chart

Xiaomi Redmi 1S

Μου ήρθε και εμένα το κινητάκι. 19 μέρες έκανε από vickmall, παρόλο που καθυστέρησε 3 μέρες στο αεροδρόμιο όπως μου είπαν στα ΕΛΤΑ.Αψογοι αυτοί το έστειλαν γρηγορότερα από παλαιότερες παραγγελείες από To2c.com.

Το είχα παραγγείλει με την multilanguage και θα ήθελα να δοκιμάσω την official στα αγγλικά καθώς δεν με ενοχλούν.Είδα πως μπορώ να την βάλω από το 1ο ποστ.Θα το προτείνατε; Ποια έχει τα λιγότερα FCs?

Τώρα το κινητό με την θήκη είναι πολύ όμορφο αλλά φοβάσαι πως με πτώση θα σου διαλυθεί. Επίσης γίνεται πιο βαρύ και περισσότερο "τούβλο" λόγω αυξημένου όγκου.Δεν έχω αποφασίσει ποια θα χρησιμοποιώ ακόμη προς το παρόν έχω την σιλικονένια θήκη που έστειλαν μαζί με το κινητό.

Edited by Slester

Πριν απο λίγες μέρες παρέλαβα και εγώ το Xiaomi Hongmi 1S RedMi απο to2c.

Το δοκίμασα σε πάρα πολλά πράγματα και όλα δουλεύουν ρολοί. το πρόβλημα είναι με τον αισθητήρα proximity sensor που έχει επάνω αριστερά δίπλα απο την μπροστά κάμερα. Μόλις κάνω μια κλήση η οθόνη του κινητού απενεργοποιείται και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν μπορείς να τερματίσεις την κλήση, το πλήκτρο powero on/off δεν κάνει τίποτα, ουτει και τα vol +-. Ακόμη και όταν βάζω hands free μου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Έβλαλα την μεμβράνη που είχα κολήσει επάνω μήπως την κόλησα λάθος και ενεργοποιεί αυτή τον αισθητήρα αλλά τίποτα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πάλι τίποτα. Μετά εγκατέστησε κάποιες εφαρμογές απο play store που ελέγχουν την χρήση τον αισθητήρων του κινητού. Στις εφαρμογές αυτές (Sensor Test ) μου δείχνει στις τιμές που αφορούν τον αισθητήρα όλο μηδέν (0).

Προφανώς ο αισθητήρας δεν λειτουργεί. Έχει προκύψει σε κάποιον άλλο αυτό το πρόβλημα? Μήπως είναι θέμα rom και όχι hardware και με την εγκατάσταση κάποιας άλλης rom λυθεί το πρόβλημα? Προτείνεται κάποια λύση πριν το στείλω πίσω στην Κίνα?

τα στοιχεία της συσκευής είναι τα εξής :

Μοντέλο : HM 1SW

Έκδοση Android : 4.3 JLS36C

MIUI version : MIUI-JHCCNBD92.0

Έκδοση Kernel : 3.4.0-g6e12f86-00266-g8cd00c9

Πριν απο λίγες μέρες παρέλαβα και εγώ το Xiaomi Hongmi 1S RedMi απο to2c.

Το δοκίμασα σε πάρα πολλά πράγματα και όλα δουλεύουν ρολοί. το πρόβλημα είναι με τον αισθητήρα proximity sensor που έχει επάνω αριστερά δίπλα απο την μπροστά κάμερα. Μόλις κάνω μια κλήση η οθόνη του κινητού απενεργοποιείται και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν μπορείς να τερματίσεις την κλήση, το πλήκτρο powero on/off δεν κάνει τίποτα, ουτει και τα vol +-. Ακόμη και όταν βάζω hands free μου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Έβλαλα την μεμβράνη που είχα κολήσει επάνω μήπως την κόλησα λάθος και ενεργοποιεί αυτή τον αισθητήρα αλλά τίποτα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πάλι τίποτα. Μετά εγκατέστησε κάποιες εφαρμογές απο play store που ελέγχουν την χρήση τον αισθητήρων του κινητού. Στις εφαρμογές αυτές (Sensor Test ) μου δείχνει στις τιμές που αφορούν τον αισθητήρα όλο μηδέν (0).

Προφανώς ο αισθητήρας δεν λειτουργεί. Έχει προκύψει σε κάποιον άλλο αυτό το πρόβλημα? Μήπως είναι θέμα rom και όχι hardware και με την εγκατάσταση κάποιας άλλης rom λυθεί το πρόβλημα? Προτείνεται κάποια λύση πριν το στείλω πίσω στην Κίνα?

τα στοιχεία της συσκευής είναι τα εξής :

Μοντέλο : HM 1SW

Έκδοση Android : 4.3 JLS36C

MIUI version : MIUI-JHCCNBD92.0

Έκδοση Kernel : 3.4.0-g6e12f86-00266-g8cd00c9

Καλησπέρα, φίλε μου. Πιθανόν θέλει καλιμπράρισμα ο αισθητήρας. Δοκίμασε αυτό το link για περαιτέρω: http://en.miui.com/thread-22289-2-1.html

ΟΣΟΝ ΖΗΣ ΦΑΙΝΟΥ, ΜΗΔΕΝ ΟΛΩΣ ΣΥ ΛΥΠΟΥ.

ΠΡΟΣ ΟΛΙΓΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΖΗΝ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ.