Jump to content

vaskor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    725
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vaskor

  1. Υπάρχει και το θεμα της προσωποποιημένης εξυπηρετησης. Αυτο είναι πολύ σημαντικο. Σημαίνει πολλά και αξίζει πολλά η καλή εξυπηρετηση. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που επωφελείται κάποιος με εταιρικό πρόγραμμα, παράπλευρα για τη δουλειά του απο την οποια πλουτιζει.
  2. Τραγικο... Τόσα χρονια δεν εχουν δει τοσο απλα προβληματα να τα λυσουν? Απόλυση σήμερα σε ολους μπας και ξυπνησει κανενας εκει χαμω...
  3. vaskor

    5G NR

    Κεραμεικός, Αθήνα
  4. Ολα αυτά ειναι αμεσα εξαρτομενα απο το ποσο καλο δικτυο κινητης εχει... Αυτο ειναι το κλειδι. Αν δεν το δυναμωσει, δεν υπαρχει και δυνατοτητα να προχωρήσει σε αλλα πακετα. Φωνη και ιντερνετ εχουν συγκεκριμενες απαιτησεις, μιλάμε μονο για 5g πλεον.
  5. Αυτό που έγραψα ισχύει. Απλά εσύ είπες κάτι διαφορετικό που μπορεί να ισχύει κι αυτό. Ο πελάτης παραπάνω ανέφερε πως έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης ήδη σε τιμή διαφορετική από ότι πληρώνει τώρα. Μην τα μπερδεύεις, ενώ προσπαθείς να βοηθήσεις.
  6. Το σίγουρο είναι, για να ξέρεις και να μην ελπίζεις για κάτι διαφορετικό, πως όταν χρονικά λήξει η δέσμευση του συμβολαίου κινητής, τότε θα έχει αύξηση στην τιμή. Την έκπτωση που λαμβάνεις τώρα την έχει συμφωνήσει για τη διάρκεια του 24αμήνου και μόνο. Θα αλλάξει προς το ακριβότερο.
  7. Κατά τα άλλα έφταιγε ολόκληρη κοσμοτε... τι είστε εσείς ρε παιδί μου...
  8. Η μπαταρία δεν φτάνει ούτε ως το απόγευμα... το ίδιο πρόβλημα πάντα, η μπαταρία. Πρέπει να βάζουν μεγαλύτερες.
  9. Μια ερωτηση, οποιος γνωριζει., η frog 5g εχει ή εως 4g?
  10. Αλλα παλι οι εταιρείες προγράμματα κανουν, οχι καρτοκινητα. Ο καθενας ας κανει οτι επιθυμεί και να το χαιρεται. Επιλογες υπαρχουν. Απλα ας σεβεστε και τις εταιρείες . Προσφερουν λυσεις. Πληρωστε ως εκει που θελετε.
  11. Αχρηστο, υπαρχει ξανα το απεριοριστο με 9,90/μηνα
  12. Εβαλα τη σιμ καρτα στη συσκευή και επαιξε αμέσως χωρίς να χρειάζεται να κανω κατι περισσότερο. Αγορασμενο απο παραεισαγωγη, οχι απο επισημο αντιπρόσωπο. Αυτες οι τεχνολογιες παρεχονται απο την κοσμοτε, τις ειχα ενεργες απο τη χρηση της προηγουμενης συσκευης. Αφού τις υποστηριζει και η νεα συσκευή , λειτουργησαν αμεσως.
  13. vaskor

    NOVA 5G

    Για να κλείσει το επαρκές 3g, πρεπει να εχει επαρκές 4g. Δε μιλάμε καν για 5g... Γιατί να βιαστεί να το καταργησει;
  14. Δουλεύει κανονικά και 5G, Volte, ολες τις τεχνολογιες. Το 1280 τσιπ, παει σφαιρα. Παιχνίδια δεν παιζω. Ολα τα κανει πολυ πολυ καλά ! Το συγκρινα με το 21FE, επειδη ανοιξα και στα δυο ολες τις εφαρμογες ταυτόχρονα για να δω ταχύτητα , ομολογω πως δεν ειδα να υστερει καπου το Α53. Οποτε το αγορασα. Ευχαριστημένος . Παλιοτερα ειχα πληρωσει τα διπλα για το S9 plus ...
  15. Εχουν αποθρασυνθεί πλέον εκει στη βόνταφον! Γελοία δικαιολογια για να κανουν αυξηση... Μαυριστε τους, με κατι τετοια δημιουργειται ασχημο προηγουμενο.
  16. Μέχρι τώρα, αν κάποιος είχε δικο του ρούτερ, μπορούσε να μείνει με αυτό, δεν τον υποβάλει κάποιος να αλλάξει. Νομίζω μόνο η Vodafone σε υποχρεώνει διότι έχει κλειδωμένες τις παραμέτρους και δεν τις δίνει στον χρήστη. Οι άλλες δύο εταιρίες, αν θέλεις σου δίνουν νέο ρούτερ.
  17. Ψέμμα. Η σταθερή της βονταφον είναι η παλιά HOL, του Κόκκαλη. Συν τη CYTA, που εξαγόρασε και η οποία είχε ήδη κάποια χιλιόμετρα οπτικής ίνας. Ποτέ δεν είχε δικο της δίκτυο στήσει, παρά μόνον όταν έγινε ο διαγωνισμός με τις μεγάλες εταιρείες... Τα αγόρασε έτοιμα τα σταθερά τηλέφωνα, είχε μόνο κινητή...
  18. Νικολάκη, πάρε να χεις. Άντε στη γωνιά σου τώρα. Και που' σαι αν σου προσφέρουν δωρεάν αναβάθμιση, μην την πάρεις, καν' τους μήνυση...
  19. Ότι κ να γράψει ο κάθε τυχαίος για να υπερασπιστεί αυτή την κατάσταση, δεν κάνει τίποτε περισσότερο από το να πείθει για την δυσαρέσκεια προς τη βονταφον. Τα γεγονότα μιλάνε νικο, δε χρειάζεται να κουράζεσαι. Φαίνεσαι φαιδρος.
  20. Ξεκινησε σημερα Παροχες ειναι 1) Απεριοριστη ομιλια προς ολους 2) Απο 4 εως 6 GB (συν ακομα 2 με Cosmote one) 3) 50 SMS to all 4) 1 euro επιστροφη Τμες απο 16,90 εως 21 90/ μηνα
  21. αν κοψεις σημερα, πληρώνεις 22 ευρω ρητρα. Μετα περιμενεις 3 μηνες να κανεις συμβολαιο ομως...
×
×
  • Create New...