Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. petrost8

    petrost8

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      140


  2. HORGRAP

    HORGRAP

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      1.452


  3. Sheik

    Sheik

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      1.412


  4. georgebad

    georgebad

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      4.379


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 19/05/2022 Σε όλες τις περιοχές

  1. @blizard Ενταξει , χαλαρωσε. Δεν ειπαμε κατι για το CU ωστε να κατσεις να μας αραδιασεις ασχετα πραγματα. Για το γεγονος οτι καποτε χαριζε το hardware αξιας 10-20 ευρω χωρις να δωσεις φραγκο αλλα μονο κρυσταλλους, ενω τωρα το πηγε στο αλλο ακρο, αυτο σχολιασαμε.
    3 points
  2. Αφιερωμένο στο φίλο μας Νίκο https://www.speedtest.net/my-result/i/5121076438 Σέρρες στη Δευας https://www.speedtest.net/my-result/i/5121066880 Πυροσβεστική Σερρών https://www.speedtest.net/my-result/i/5121057055 Εσωτερική περιφερειακή Σερρών στον Μανώλη τα σουβλάκια για όποιον ξέρει https://www.speedtest.net/my-result/i/5120874723 Δημαρχείο Σερρων
    2 points
  3. Ναι θα ενημερώσω μόλις μάθω ή αν έγινε τυχαία στο εν λόγω πρατηριο.. Πάντως το link που μου έδωσες και επικοινώνησα δέχθηκαν κανονικά την κίνηση που τους έστειλα. Όλα καλά. Ευχαριστώ για το link.. Και μάλιστα άμεση απάντηση. Εξεπλάγην!
    1 point
  4. Πραγματικά, οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους...
    1 point
  5. Εικόνα παρατημενου δικτύου
    1 point
  6. Το έχει αναφέρει επανειλημμένα συμφορουμίτης ότι δεν μπήκε κόφτης, παρά το ότι ξεπέρασε τα 500 gb.
    1 point
  7. Realme GT 2 pro : 12 κεραίες σε μια συσκευή που " αναβουν" αναλογα με το πως την κρατάς 🙂 Παιζει τελεια και σε περιοχές με τεράστιο θόρυβο. ( 1900 Mbps download σε 5G Cosmote) ( και unofficially αδιαβροχο) Samsung A52s : απιστευτα οικονομικό για τις πατέντες κεραίας που διαθέτει. ( 1200+ Mbps 5G) ( αδιάβροχο ) ( ΠΡΟΣΟΧΉ. ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΑΙ global εκδόσεις)
    1 point
  8. Διαφωνω. Φυσικα και μπορουν να συμβαδισουν. Η συσκευη με καλυπτει πληρως σε αυτα που ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. Ειναι το πιο πληρες πακετο που κυκλοφορει. Απειρα features, εξαιρετικη all around camera, πολυ καλος ηχος, οθοναρα, πολυ καλο και γρηγορο δαχτυλικο αποτυπωμα, spen κλπ. Ολα αυτα ειναι ο λογος που ΔΕΝ το εχω πεταξει ακομα στον τοιχο και κανω υπομονη και εχω ελπιδες, ελπιζω βασιμες, οτι η εμπειρια στο software στο ui και στην πλοηγηση θα βελτιωθει. Ακριβως φιλε μου. Καλα εσυ ηρθες κατευθειαν απο ios που ειναι αλλο level fluidity και σου φαινεται ακομα χειροτερα. Ομως ετσι ειναι, πλεον κι απο αλλα Android να πας σε Samsung, η εμπειρια χρησης ειναι για κλαματα. Το θεμα ειναι οτι αυτο κραταει χρονια και πραγματικα δεν ξερω γιατι η Samsung δεν ασχολειται. Και με ενοχλει η σιωπη ολων των reviewers που το βγαζουν Βασιλια , γελαω πραγματικα και δεν λενε τιποτα για το τι συμβαινει. Ισως να φταιει που οι περισσοτεροι εχουν την εκδοση με snap, δεν ξερω εκει μαλλον τα πραγματα θα ειναι καλυτερα. Αυτο με την φωτογραφια που λες το κανει τωρα τελευταια που πηρε update το app της Συλλογης. Δεν το εκανε παλιοτερα κ λογικα θα το φτιαξουν σε επομενο. Δεν χρειαζεται να βγεις και να ξαναμπεις, κανε απλα λιγο pinch to zoom και στη δειχνει σωστα.
    1 point
  9. Στην αρχή νόμιζα ότι δε βλέπω καλά και πχ για το powerbank ήθελε 29.000 κρυστάλους (με ένα μηδενικό λιγότερο). Όταν έβαλα δάχτυλο να μετρήσω μηδενικά, αναρωτήθηκα πως για το ίδιο προϊόν οι κρύσταλοι υπερδιπλασιάστηκαν από 110.000 σε 290.000 σε 3 μέρες (με τα ίδια χρήματα). Να ανεβάσω απόδειξη 99Ε Samsung A13 128GB? Ρεεε Vodafone δε μας παρατάς; Καλά κάνω και εδώ και 1 έτος τουλάχιστον δε παίζω καθόλου το παιχνίδι παρά στο 6μηνο που θα έληγαν οι κρύσταλοι παίζω καμιά πίστα μη λήξουν: Θα το κόψω και αυτό.
    1 point
  10. Παιδιά μην την πέφτετε στους ανθρώπους που λένε ότι τα animation δεν είναι σωστά. Και καλά κάνουν και σας λένε ότι μάλλον ειτε δεν έχετε πιάσει άλλη ναυαρχιδα είτε δεν είχατε ούτε την προηγούμενη ναυαρχίδα της εταιρείας (21 ultra exynos είχα στην κατοχή μου και ολα πριν απο αυτο) που με τα τελευταία 2-3 updates τα animation δουλεύουν πολύ καλά (όχι όμως τέλεια). Το βασικό animation που προσπαθεί να φτιάξει (και δεν το φταιχνει η δεν θέλει να το φτιαξει) η samsung είναι το swipe to main screen. Όπως έχω ξαναγράψει ειτε έρχεται αυτούσιο από την Google, με πολύ κακο optimization είτε είναι bugαρισμενο. Μπορείτε να το διαπιστώσετε ότι ενω βάζοντας από τις επιλογές προγραματιστη όλα τα animation στο off, αυτό συνεχίζει να κάνει το animation. Επίσης , bugαρισμενο, είναι και το blur effect, που από την ημέρα που το έκλεισα έχω δει πραγματικά άλλη συσκευή. Ούτε εγώ δέχομαι , 2 bugs , που τα συγκεκριμένα μας ταλαιπωρούν όχι τώρα, αλλά αρκετό καιρό (ακόμα κ στις προηγούμενες ναυαρχιδες) να μην έχουν λυθεί σε μια τέτοια συσκευή. Αν θα πουλησω/ χαρισω/ σπάσω την συσκευή? Όχι, γιατί με εξυπηρετεί σε άλλα πράγματα που δεν τα βρίσκω αλλού, αλλά πραγματικά είναι κρίμα. Edit: Προσωπικά χρησιμοποιώ τις 3 παυλες και είμαι μια χαρά. Επίσης η μπαταρία τούμπανο (σε σχέση με s21 ultra) Γενικότερα βλέπω πολύ καλύτερο standby. Το κινητό θα πάρει και άλλα updates κ θα γίνει ακόμα καλύτερο, κλασική συνταγή samsung που τα κινητά της είναι έτοιμα στο 6μηνο ( κακως). Sent from my SM-S908B using Tapatalk
    1 point
  11. Το οτι αυξήθηκε η ταχήτητα δε σημαίνει ο μπήκε κεραία... απλά θα έγινε κάποια αναβάθμιηση σε υπάρχουσα κεραία πιθανόητατα (εκτός αν δεν είχε και καλό σήμα πριν...).
    1 point
  12. Με DSS έχει τα σημεία χαμηλής συγκέντρωσης πληθυσμού. Από 200 με 300 χαλαρά ο μέσος όρος σε όλη την Αττική εκτός Αθηνών.
    1 point
  13. Προσωπικά σε θεωρώ σημαντικό μέλος για το φόρουμ, καθώς φαίνεται να γνωρίζεις τα δίκτυα σε βάθος (ίσως είναι δουλειά σου, όπως πχ και του mixtri). Κρίμα είναι να φύγεις για μερικά τρόλλ, τα οποία σύντομα φαίνεται ότι θα αποκλειστούν. 🙂 Αυτό προσπαθούν να πετύχουν, να σταματήσουμε να λέμε το πόσο καλύτερη είναι η Cosmote και να μην φαίνεται το χάσμα με τον ανταγωνισμό.
    1 point
  14. Αφού δεν τον αποκλείει η διαχείριση, τουλάχιστον μην του απαντάτε...
    1 point
  15. Γιατι ασχολείσαι με το τρολ; 🙂
    1 point
  16. Οκ οι εκατονταδες στα forums της Samsung (κυριως στα Ευρωπαικα για τον Exynos) αλλα και στο Τwitter που αναφερουν τα ιδια εχουν ελαττωματικα δηλαδη. Ισως εχει σημασια ποσο βαση δινει ο καθενας μας σε αυτα, ειδικα εαν εχει συνηθισει το ματι στα animations των Samsung γενικοτερα. Δουλεψτε μια άλλη ναυαρχιδα εστω για 5 λεπτα , ακομα και Xiaomi που το MiUi το ειχα για τραγικο, και θα νιωθετε οτι μπηκατε απο Smartακι σε Lamborghini με το smoothness. Πριν απο αυτο ειχα Pixel 6 Pro, και πιο πριν iPhone 13 Pro. Η διαφορα ειναι χαωδης. Το κινητο το γουσταρω γιατι ειναι υπερπληρες και θελω να το κρατησω οσο περισσοτερο γινεται(αλλαζω καθε χρονο 3-4 συσκευες συνηθως), δεν θα παραβλεψω ομως τα αρνητικα. Ελπιζω, ξαναλεω, να κανει κατι η Samsung στα επομενα updates. EDIT: Gestures εννοειται εννοω τα κλασικα swipe-up για Home και back απο τα πλαγια της οθονης, οχι τα χαζα της Samsung με τις 3 παυλες κατω που στην ουσια ειναι σαν κουμπια. Ουτε εκει υπαρχει κανενα θεμα στα animations, ειναι σαν αλλο εντελως κινητο πραγματικα.
    1 point
  17. Νικο , μας κούρασες . Είσαι η αιτία που θα σταματήσω να γραφω και να διαβαζω τα νεα απο το " πεδίο " Βάλε το 5G Hotspot σου ενα μέτρο πιο ψηλά. Άλλαξε γωνία. Κάτω απο το κρεβατι σου Πανω στην κουζίνα. Με κούρασες 🙂 Δεν εισαι ευχαριστημένος στην περιοχή σου απο τα fake 5G 160 Mbps ? Βαλε StarLink 🙂
    1 point
  18. Αυτο που παιζει μεγαλη σημασια στην αποδοση ειναι το usb c adapter. Προτεινω ενα καλο τετοιο adapter με ενσωματωμενο DAC (κοστος γυρω στα 20 ευρω) σε συνδυασμο με ενα καλο συμβατικο ζευγος ακουστικων με βυσμα "καρφι".
    1 point
  19. Guys καλησπερα, Εχω την συσκευη εδω και καμια 10αρια μερες. Θελω να πω πως το software και το UI σαν ΕΜΠΕΙΡΙΑ χρησης ειναι η πληρης απογοητευση. Πραγματικα νιωθω σαν να εχω ενα midrange κινητο, μη πω low end. Ειχα και το S21 Ultra και περα απο stutter στο μπες-βγες της καμερας, ηταν σε γενικες γραμμες πολυ καλυτερη εμπειρια. Το S22 Ultra ειναι ειλικρινα τραγικο στα animations, στην εναλλαγη εφαρμογων. Φουλ στο stutter, lag, οτι και να κανεις σου σπαει τα νευρα. Οσοι το δουλευετε με κουμπια πλοηγησης δεν θα εχετε παρει χαμπαρι κ με το δικιο σας και θα λετε τι λεει τωρα αυτο το χαιβανι; Με τα gestures ομως η κατασταση δεν παλευεται. Ελπιζω να φτιαξει καποια στιγμη γιατι δεν εχει καμια λογικη μια τετοια συσκευη, με τετοια specs+τιμη να εχει τοσο τραγικο performance. Δοκιμασα να δω μηπως χανει frames η οθονη, αλλα οχι, ειναι κανονικα στα 120 οταν γινονται αυτα τα stutters και τα κολληματα, που θα πει πως δεν ειναι θεμα της οθονης αλλα συνδυασμος software(animations) με το υπολοιπο.hardware... Εννοειται κατι συμβουλες τυπου βαλε τα animations στο 0.5 ή βγαλτα εντελως κλπ δεν βοηθουν σε τιποτα, ασε που και να βοηθουσαν δεν ειναι λυση να απενεργοποιεις τα animations και τις μεταβασεις
    1 point
  20. Θα το ευχαριστηθείς πολύ! Καλορίζικο!
    1 point
  21. Όταν σε καλέσουν ρώτησε τους με τα απεριόριστα δεδομένα να δεις αν σε συμφέρει, να μην χρειάζεται να ασχολείσαι πόσα έχεις και πόσα μένουν.
    1 point
  22. Πρωινά Τεστ από Λιβαδι Παρνασσού https://i.imgur.com/kmgoPsk.jpg https://i.imgur.com/PNb8bNC.jpg https://i.imgur.com/Jl2u9F7.jpg https://i.imgur.com/xxwku7c.jpg https://i.imgur.com/cfc3CNw.jpg https://i.imgur.com/b25QF8J.jpg https://i.imgur.com/YNCQ2rz.jpg
    1 point
  23. Πολυ καλή τιμή, αλλά έτσι τα ΣΚ θα φορτωνονται απίστευτα. Ειδικά όσοι κατεβάζουν πολυ πραμα, θα περιμενουν πως και πως να έρθει το ΣΚ για να ρίξουν το δίκτυο.
    1 point
  24. Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  25. Εδω στο forum το λέμε συνεχεια. Ακομα και οι ίδιοι οι πάροχοι κινητης τηλεφωνιας το λενε στις διαφημίσεις και στις σελιδες τους. Συσκευές με Hong Kong firmware China firmware USA firmwareε ... δεν παίζουν με μέγιστο Carrier Aggregation ( ταχύτητα download κ upload) στην Ευρώπη. Αν κάποιες απο αυτές παίζουν και δεν εχει ενημερωθει ακομα η βαση δεδομένων στους παρόχους .... βαλτε την SIM σε μια συσκευή που ειναι πιστοποιημένη και μετά ξανα στην κινεζική.
    1 point
  26. Ξαναλέω . Η Cosmote το έχει ζεστά το θέμα και κυνηγάει τη Google Η Voda ούτε απ έξω και δεν τη νοιάζει αν απαντήσει στο αίτημα της προς την Google
    1 point
  27. Τώρα με το 5G, η Cosmote θα ξεφύγει κι άλλο σε average speeds. Κι έχουμε μετά τα 3-4 τρόλλ να ωρύονται, όταν λέμε ότι η Vodafone είναι τελευταίο δίκτυο... 🤣 Σε σήμα/κάλυψη, ίσως η VF ακόμα να είναι λίιιγο πιο πάνω από τη WIND.
    1 point
  28. Εκτός ανταγωνισμού τόπου & χρόνου η Vf Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  29. Μαγικα δε γινονται. Ενα λειτουργικο φτιαγμενο με συγκεκριμενη αρχιτεκτονικη, για να επιτρεπει στο χρηστη να εχει στη διαθεση σου integration 700 συσκευων (κι αρα το περιφημο οικοσυστημα), θα εχει απο πισω να τρεχουν 700 processes. Vanila roms, αρα σμουδιλα , και να ... μιλας με το ρολοι με απομακρυσμενη συνδεση , ενω το κινητο ειναι σπιτι, μαζι δε γινονται (ενα τυχαιο παραδειγμα, απο τα εκατονταδες που μπορω να σου παραθεσω) Η σαμμυ επιλεγει το δευτερο... και καλα κανει. Οσοι θελουν βουτυριλα πανε αλλου... Ειναι αστειο να λεμε οτι κατοχος πχ s22 ultra δεν εχει εμπειρια χρησης, απο ενα χασιμο frame εδω κι εκει...
    0 points
  30. Το μόνο που ξέρω είναι αν το έχεις βάλει σε αδράνεια μερική ή ολική. Εγώ το έχω σε αδράνεια αλλά όταν θέλω να μου έρθουν τα push notifications είτε να πληρώσω και για επιβεβαίωση είτε τα χρειάζομαι σε άλλες πληρωμές,τη βγάζω από την αδράνεια. Τότε έρχονται ακαριαία! Μόλις χθες το έκανα στον ασφαλιστή που χρειάστηκαν για τη επιβεβαίωση της πληρωμής και έγινε μια χαρά η δουλειά μου. Ελπίζω να εννοείς αυτό. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  31. Αγαπητέ δεν απέκλεισα ποτέ το ενδεχόμενο να έχει να κάνει και με silicon lottery γιατί έχει ακουστεί χιλιάδες φορές το να μην έχουν την ίδια απόδοση ίδιοι ακριβώς επεξεργαστές ειδικά στους exynos.. Δεν αποκλείω καν το ενδεχόμενο να είναι οποιοδήποτε άλλο hardware failure πού μπορεί να οφείλεται σε κακό quality control.. 3 κινητά πίσω είχα p40 pro plus πού χωρίς να εχει επίσημα playstore του είχα αλλάξει τα φώτα να του περάσω στον bootloader όλα τα gservices και με 90 hz οθόνη και emui ui ήταν βούτυρο το κινητό, mi 11 ultra πού παλι πέρασε απο τα χερια μου πάλι ηταν βούτυρο με το σπαστικό miui σε άλλα θέματα αλλά σαν χρήση ήταν τερμα smooth .. Μπορεί να είναι κάποιες συσκευές όχι όλες κάποιοι να είστε πιο τυχεροί. Όπως και να έχει δεν προσπαθεί να αποδείξει κάποιος αν ειναι πρύτανης έδρας πληροφορικής.. ούτε αφορά κάποιον αν εχω 15 κινητά η απλά αυτό το ένα. Η προσωπική εμπειρία πού περιγράφω εγώ και ο οποιοσδήποτε είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και δεν πιστεύω χωράει αμφισβήτησης και οφείλεις να την σεβαστείς όπως σέβομαι την δική σου και δεν πουλάω ειρωνεία του τύπου "σωπα ρε απο που το πήρες το κελεπούρι να βάλω παραγγελία).. επίσης δεν λαλαει το ίδιο τραγούδι ένας αλλά αρκετοί.. όπως επίσης αρκετοί δεν έχουν και κανένα θέμα.. Δεν σε εβγαλα τρελό πού έχεις μια χαρα συσκευή.. μη μου πουλας τρέλα όμως πού έχω μια που δεν είναι μια χαρά για τον οποιο λόγο...
    0 points
  32. Ειδικά τώρα που σταμάτησαν να δίνουν τα ονόματα αυτών που κέρδισαν στους διαγωνισμους με δώρο απεριόριστο ιντερνετ για 1 χρόνο (αν και θυμάμαι σε κάποιον διαγωνισμό είχαν γράψει 5 χρόνια κ μετα το άλλαξαν, όπως και τότε που ήταν 30 τυχεροί και τους άλλαξαν σε 15), δεν τους εμπιστευομαι με τίποτα. Αντε να δώσει σταθερό πακετο απεριόριστου ιντερνετ η κοσμοτε από Σεπτεμβρη να πετάξω το CU στα σκουπίδια!
    0 points
  33. Χθες έκανα ανταλλαγή (σε γειτονικό forums "αϋπνίας" ) 13 pro max που πήγαινε τρένο από τον Οκτώβρη που το πήρα, με δέκα ώρες οθόνη για χαβαλέ, για ενα s22 ultra 256 white 2μηνου συσκευή.. Ακόμα μουτζωνομαι... Ειπα το θέμα μπαταρίας οκ το περίμενα δε πειραζει... ΤΟΣΟ glitch, lag και stuttering σε fluidity δεν θυμάμαι από πότε έχω να φάω στην μάπα.. πόσο μάλλον όταν πρόκειται για συσκευή με τόσο δυνατό θεωρητικό hardware. Γιατί στην πράξη καληνύχτα. Βγάζω φωτο και πατάω καπάκι preview και δε μου δείχνει καν τη μετάβαση μετά την επεξεργασία από το χάλι πού τράβηξε σε νύχτα.. μένει εκεί ακόμα το pre process ας σκρολλαρω φωτο δεξιά αριστερά θα δω τη σωστή φωτο αφου βγω πάλι στο camera app και ξαναπατήσω για 2η φορά το preview.. Σε οποιαδήποτε συνθήκη όποτε του την βαρέσει χάνει το smoothness όλων των animation και νομίζω ότι κρατάω ενα iPhone 5s που έχω για καβατζα και τολμώ να πω πως πέρα του οτι ειναι πιο αργο και δεν έχει τέτοιο refresh rate, εχει μέχρι και σήμερα μηδενικά glitches. Κάνω minimize στο YouTube και πότε πάει χαμηλά όμορφα πότε σε τρεις κινήσεις (πανω,μεση,χαμηλά) πότε σε 2 κινήσεις σπασμωδικες αμέσως κάτω.. Έχω να γελάσω καιρό έτσι.. από τα νεύρα μου κυρίως.. είναι εντελώς απρόβλεπτος ο τρόπος που θα λειτουργήσει και αν έχεις συνηθίσει σε απίστευτο fluidity που έχει το ios ειναι σα να γυρνας 5 χρόνια πίσω.. Με έφαγε η ομορφιά που υποκειμενικό αλλά εγώ το ερωτεύτηκα και η παραμετροποίηση πού ομολογώ βαρέθηκα λίγο με το ίδιο homescreen σε ios .. Υγ. Έχω αλλάξει ότι συσκευή υπάρχει.. Και τώρα σκέφτομαι Vivo x70 pro+ ή τη snapdragon version του s22 ultra. (Που παρεμπιπτόντως έχει ανώτερη απόδοση και στις κάμερες και απο detail αλλά και από καλύτερο stability.)
    0 points
  34. δεν σου φαίνεται σαν να μικραίνει η οθόνη, βέβαια δεν έχεις άδικο, το συνηθίζεις Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  35. Φίλε μου μην ταλαιπώρησε άδικα! Πούλησε το ή γύρνα το πίσω DOA να ησυχάσεις. Εφόσον λες μόνος σου ότι δεν είναι ελλατωματικό, και στηρίζεσαι στο Twitter κτλ., τότε δεν πρόκειται να σε αρέσει ποτέ. Χάρη θα κάνεις στον εαυτό σου. Εφόσον είχες Iphone πιστεύω είναι καλό να γυρίσεις εκεί ή ακόμα και να πάρεις μια ναυαρχίδα Xiaomi. Το εν λόγω κινητό δεν πρόκειται να σε ικανοποιήσει.
    0 points
  36. 'Ετυχε να το δω και γω, τρελό γέλιο, αν εξαιρέσεις τις νυχτερινές που, είτε τις έβγαλε γιωτάς, είτε είχε θέμα η συσκευή, το Sony έβγαζε τις με μεγάλη διαφορά καλύτερες φωτογραφίες και κάθονταν οι άλλοι κι έλεγαν τι χάλια που βγάζει και χαίρονταν με το σιέλ ουρανό και τα υπερκορεσμένα γρασίδια των άλλων δύο, ντάξει τραγικό. Εν τω μεταξύ, 23 λεπτά βίντεο και δεν έκαναν έστω μια μεγέθυνση να δούμε λεπτομέρεια, έστω σε 2-3 δείγματα.
    0 points
  37. χα χα αυτό πήραμε εμείς
    0 points
  38. Συμφωνώ. Συνήθως όταν η κοσμοτέ τα δίνει έτσι, εκεί γκρινιάζουν. Στην βονταφον είμαστε λαρτζ.
    0 points
  39. Με τα κουμπιά όχι, δεν έχει κανένα πρόβλημα
    0 points
  40. Απέναντι από δημοτικό πάρκινγκ. Οι ταχύτητες αυτές δεν υπήρχαν ποτέ στο σημείο αυτό. Πιθανόν να πιάνει από την κεραία που έχει μπει στο κτίριο του ΟΤΕ στο κέντρο.
    0 points
  41. Δημιούργησα έναν λογαριασμό PayPal και σε αυτόν πέρασα μία κάρτα της curved Όπου σε αυτήν πέρασα μία κάρτα της revolut!!! Τώρα ο λόγος που το έκανα αυτό είναι ότι μου είπαν ότι η πρώτη είναι αγγλική. Και το PayPal το έκανα και έβαλα αγγλική διεύθυνση. Αλλά όταν μου ζήτησε τηλέφωνο έβαλα ελληνικό στο PayPal. Έχει κανονικά μεταγλωττισμένες ελληνικές παιδίκες σειρές . Εγώ βρίσκομαι Γερμανία και χρησιμοποιώ ελληνική κάρτα. Οπότε και επειδή στην Ελλάδα ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί αναγκάστηκα έχω βάλει VPN. Θα σας χρεώσει να ξέρετε 1 € η Disney και 1 € το PayPal.
    0 points
  42. 31/5 θα τελειώσει η προσφορά και μάλλον θα μπούνε κατευθείαν στα απεριόριστα για όλο το καλοκαίρι+Σεπτέμβρη.
    0 points
  43. Πιστεύετε οτι δεν ξέρει οτι μονο πιστοποιημένες συσκευές δέχονται αυτοματη ενεργοποίηση 5G ? Πιστεύετε οτι δεν ηξερε οτι πρεπει να βαλει την SIM σε άλλη συσκευή που να υποστηρίζει 5G και να ειναι πιστοποιημένη και ( ειτε Global version ειτε European Version?) Προσπαθει να φτιαξει το image του πριν χρειαστεί να αλλάξει Nickname 🙂 Troll ψυχολογίας και κίτρινης δημοσιογραφικής τεχνικής.
    0 points
  44. Είχε 5G; Δεν ξέρω. 😅 Αλλά ακόμα και 2000 Mbps να δει με Cosmote, κάτι μου λέει ότι εδώ θα βάζει κάτι 20αρια που θα βλέπει σε ασανσέρ και υπόγεια, για να μας αποδείξει ότι το 5G της Cosmote είναι μάπα. 🤣
    0 points
  45. Νίκο να πας για κυβερνητικός εκπρόσωπος αδικείσαι να εργάζεσαι σε εταιρία τηλεπικοινωνιών. Το άσπρο μαύρο πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας ....🤣 🤣🤣🤣🤣 Στην Αγγλία είναι τρίτη και καταϊδρωμένη και αν δεν πάρει την three uk θα πάρει "from the three the longer" 🤣 από τον κόσμο γιατί πλέον έχει σοβαρά καινά και κάλυψης και ταχυτήτων και οι περισσότεροι πάνε ΕΕ. Δε θα σωθεί όμως γιατί και η three είναι "for the middle of the three" 🤣 από θέματα κάλυψης. Ποιο πολύ το φάσμα αξίζει παρά οτιδήποτε άλλο. Το μεγάλο δίκτυο ας φτιάξει το μικρο δίκτυο της Ελλάδας που είναι για τα πανηγύρια και μου είναι αδιάφορο τι κανει στις άλλες χώρες.
    0 points
  46. 6GB RAM στο εξαιρετικό και most smooth λειτουργικό iOS, είναι κατ' ουσίαν περισσότερα από τα 8GB ή 12GB RAM στο σουρωτήρι από τις τρύπες και τα bugs λειτουργικό Android.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...