kakos2008 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorg Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 λίγο πιό καθαρή φωτογραφία θα βοηθούσε Παράθεση Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Βγάλε μια ποιο καθαρή δεν μπορώ να καταλάβω .... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos2008 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 θα κοιτάζω να ανεβάσω το πρωί αλλα αυτή η γραμμή που φαίνεται είναι το τζαμάκι δεν είναι λείο εξέχει λίγο πάνω από το πλαστικό νομίζω πρέπει να είναι ίσιο να μην εξέχει θα το δείτε το πρωί στην ali φωτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 (edited) χαιρετιζω τους συμφορουμιτες και κατοχους του zenfone 2... να κανω μια εισαγωγη πως εχω διαβασει αρκετες σελιδες του θεματος αλλα μακαρι να μπορουσα να διαβασω και τις σχεδον 160... ψηνομαι να αγορασω το letv Le 1 x600, αλλα επειδη δεν εχει ανακοινωθει για το αν θα παρει την 6η εκδοση android, οποτε σκεφτομαι για εναλλακτικη που να μην υπερβαινει τα 200€.. οποτε επεσα σε αυτο το κινητο.. εχει 4gb ram αντι 3 του letv.... θα παρει αναβαθμισει marshmallow.. αλλα δεν ειναι τοσο "ισχυρο" επεξεργαστικα οσο το letv... στα θετικα επισης εχει πολυ συχνa support απο την asus.. (Μπηκα στο site της asus και ειδα καθε ποτε υπαρχει νεα ενημερωση) αξιζει η αγορα του σε σχεση με το letv? (πριν καταληξω στο letv ειχα στα υποψιν και το xiaomi redmi note 2) Η μόνη διαφορά της CN με την WW multiligual έκδοση ουσιαστικά είναι η μελλοντική χρήσει του 4G Band 20 στα 800MHz που είναι κλειδωμένη στο software του bootloader στα ασιατικά πρότυπα. Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες από το xda-developers για ξεκλείδωμα του 4G άλλα δεν ξέρω το κατά πόσο λειτουργεί γιατί η συσκευή μου είναι WW region και δεν το έχω δοκιμάσει! εχουμε κανενα νεοτερο για κινεζικα CN κινητα κ οχι WW?? αποσο μπορω να καταλαβω ΑΝ ξεκλειδωθει ο bootloader μπορει να βρεθει λυση.....ή οχι?? :/ Edited October 20, 2015 by varitimos84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Δυστυχώς ίσιο με το κάτω πλαστικό πρέπει να είναι! Ήταν σφραγισμένο το κουτί από το εργοστάσιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa πρέπει να είναι στην ίδια ευθεία. Δεν πρέπει να προεξέχει. Μήπως είναι κανένα screen protector? Το κουτί ήταν σφραγισμένο; από που το πήρες; Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos2008 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 πρέπει να είναι στην ίδια ευθεία. Δεν πρέπει να προεξέχει. Μήπως είναι κανένα screen protector? Το κουτί ήταν σφραγισμένο; από που το πήρες; Δυστυχώς ίσιο με το κάτω πλαστικό πρέπει να είναι! Ήταν σφραγισμένο το κουτί από το εργοστάσιο; Από το http://www.gearbest.com έχω στήλη mail περιμένω ενημέρωση άντε πάλι πόσες μέρες καντέμης xaxaxa eux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efialtis1971 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 πρέπει να είναι στην ίδια ευθεία. Δεν πρέπει να προεξέχει. Μήπως είναι κανένα screen protector? Το κουτί ήταν σφραγισμένο; από που το πήρες; και το δικο μου προεξεχει (σχεδον αδιορατο).μιλαμε για χιλιοστο του χιλιοστου.προσωπικα το πηρα απο eshop.μακαρι συνεχισει να ειναι η τηλεφωναρα που χαιρομαι εδω και 15 μερες και ολα του τα προβληματα να ειναι αυτο το χιλιοστο.οσο για υποστηριξη ειναι κορυφη η asus.ειχα το S3 ΑΛΛΑ καμμια σχεση η samsung με την Αsus.η Αsus καθε λιγες μερες κανει update στις εφαρμογες της που βρισκονται στην συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorghss Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 καλησπέρα σημερα ηρθε στα χέρια μου το τηλέφωνο και εχω το εξης προβλημα... διαφορες εφαρμογες whats up kai viber μου βγαζουν οτι θελουν να αναγνωρισουν τις επαφες παταω αποδοχη η αποριψη και το ξαναβγαζει το μήνυμα ξανα και ξανα και ξανα και ξανα και στα αγγλικα (whats app/viber tries to write contracts)! το εχει παθει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 καλησπέρα σημερα ηρθε στα χέρια μου το τηλέφωνο και εχω το εξης προβλημα... διαφορες εφαρμογες whats up kai viber μου βγαζουν οτι θελουν να αναγνωρισουν τις επαφες παταω αποδοχη η αποριψη και το ξαναβγαζει το μήνυμα ξανα και ξανα και ξανα και ξανα και στα αγγλικα (whats app/viber tries to write contracts)! το εχει παθει κανεις? οχι ποτέ, ποια έκδοση κινητού έχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 και το δικο μου προεξεχει (σχεδον αδιορατο).μιλαμε για χιλιοστο του χιλιοστου.προσωπικα το πηρα απο eshop.μακαρι συνεχισει να ειναι η τηλεφωναρα που χαιρομαι εδω και 15 μερες και ολα του τα προβληματα να ειναι αυτο το χιλιοστο.οσο για υποστηριξη ειναι κορυφη η asus.ειχα το S3 ΑΛΛΑ καμμια σχεση η samsung με την Αsus.η Αsus καθε λιγες μερες κανει update στις εφαρμογες της που βρισκονται στην συσκευη. Κι εμένα προεξέχει όπως λες.Κατασκευαστική ψιλοατελεια. Για τα υπόλοιπα συμφωνω κι εγώ.Απο s5 έρχομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Απο καμερα τι λεει παιδια...εχω samsung alpha... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIGA Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) καλησπέρα σημερα ηρθε στα χέρια μου το τηλέφωνο και εχω το εξης προβλημα... διαφορες εφαρμογες whats up kai viber μου βγαζουν οτι θελουν να αναγνωρισουν τις επαφες παταω αποδοχη η αποριψη και το ξαναβγαζει το μήνυμα ξανα και ξανα και ξανα και ξανα και στα αγγλικα (whats app/viber tries to write contracts)! το εχει παθει κανεις? και εμενα σημερα ηρθε και εκανε ακριβως το ιδιο ....κανε του επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα στρωσει.Ερωτηση ακολουθω τον οδηγο απο τη σελιδα 70 τα κανω ολα και οταν παω να φλασαρω το firmware μου βγαζει error οτι πρεπει να εχω εγκαταστημενη την εκδοση 1.0.13 η νεοτερη εκδοση του adb εχω εγκαταστησει την 1.4.2 που ειναι και η νεοτερη νομιζω τι κανω λαθος? τρεχω windows 10 και το τηλεφωνο φοραει την ww αλλα παραυτα κανω ολη τη διαδικασια γιατι πιστευω οτι καποια ****** εχει κανει ο κινεζος που το φλασαρε και εκανε και σε εμενα το κουλα με την αναγνωση επαφων στο viber. 1 Edited October 22, 2015 by impreza_sti Οφείλουμε να εκφραζόματε κόσμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios0 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) και εμενα σημερα ηρθε και εκανε ακριβως το ιδιο ....κανε του επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα στρωσει.Ερωτηση ακολουθω τον οδηγο απο τη σελιδα 70 τα κανω ολα και οταν παω να φλασαρω το firmware μου βγαζει error οτι πρεπει να εχω εγκαταστημενη την εκδοση 1.0.13 η νεοτερη εκδοση του adb εχω εγκαταστησει την 1.4.2 που ειναι και η νεοτερη νομιζω τι κανω λαθος? τρεχω windows 10 και το τηλεφωνο φοραει την ww αλλα παραυτα κανω ολη τη διαδικασια γιατι πιστευω οτι καποια ******* εχει κανει ο κινεζος που το φλασαρε και εκανε και σε εμενα το κουλα με την αναγνωση επαφων στο viber. 1 Κατέβασε και αποσυμπίεσε τα αρχεία του (ADB Fastboot Tool) στον φάκελο adb που έχεις δημιουργήσει στον υπολογιστή κάνοντας αντικατάσταση των παλιών αρχείων, και επανέλαβε την διαδικασία. Edited October 22, 2015 by impreza_sti Παράθεση Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorghss Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) και εμενα σημερα ηρθε και εκανε ακριβως το ιδιο ....κανε του επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα στρωσει.Ερωτηση ακολουθω τον οδηγο απο τη σελιδα 70 τα κανω ολα και οταν παω να φλασαρω το firmware μου βγαζει error οτι πρεπει να εχω εγκαταστημενη την εκδοση 1.0.13 η νεοτερη εκδοση του adb εχω εγκαταστησει την 1.4.2 που ειναι και η νεοτερη νομιζω τι κανω λαθος? τρεχω windows 10 και το τηλεφωνο φοραει την ww αλλα παραυτα κανω ολη τη διαδικασια γιατι πιστευω οτι καποια ******* εχει κανει ο κινεζος που το φλασαρε και εκανε και σε εμενα το κουλα με την αναγνωση επαφων στο viber. 1 δεν εχω καταλαβει μια απο αυτα που μου λες εκτος απο το flasharisma συν αυτου μου βγαζει αρκετα συχνα οτι το ASUS help wants to use network... τελευταιο και χειροτερο σταματησε να λειτουργει το μπροστινο ηχειο οποτε το πατησα εργοστασιακες και εστειλα μαιλ στην minideal για refund .... γενικα μεγαλη ατυχία :( Edited October 22, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIGA Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Κατέβασε και αποσυμπίεσε τα αρχεία του (ADB Fastboot Tool) στον φάκελο adb που έχεις δημιουργήσει στον υπολογιστή κάνοντας αντικατάσταση των παλιών αρχείων, και επανέλαβε την διαδικασία. :thanks::thanks::thanks::thanks: ολα καλα!!!!!!!!!επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στο παλικαρι που εφτιαξε τον οδηγο της σελιδας 70!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormknight Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) καλησπέρα σημερα ηρθε στα χέρια μου το τηλέφωνο και εχω το εξης προβλημα... διαφορες εφαρμογες whats up kai viber μου βγαζουν οτι θελουν να αναγνωρισουν τις επαφες παταω αποδοχη η αποριψη και το ξαναβγαζει το μήνυμα ξανα και ξανα και ξανα και ξανα και στα αγγλικα (whats app/viber tries to write contracts)! το εχει παθει κανεις? Ακριβώς το ίδιο το έγραψα λίγες σελίδες πριν. Κάτοχος εδώ και ένα μήνα. Δεν φτιάχνει. και θα εντοπίσεις και άλλα πραγματάκα που δεν.... Μόνη λύση αλλαγή ΡΟΜ διάβασε σελ. 70. Και γω απο μινιτιλ το αγόρασα. Εργοστασιακές δεν έκανα. Μια φορά έχω κάνει επαναφορά σε κινέζο και είναι λες και πάτησα το κουμπι της αυτοκαταστροφής Το θεμα με τις εργοστασιακές είναι ότι δεν ξέρεις τι φταίει τώρα......μπορεί να φλασάρεις ΡΟΜ και να παίξει κανονικά. Τα παλαβά των κινέζων. Μια ΡΟΜ και αυτή στραβή λες κα ιδεν μπορούν να κάνουν ότι κάνανε όλοι σχεδόν εδώ μέσα, αφού μπαίνουν στην διαδικασία... Edited October 22, 2015 by stormknight Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Εκτος των ολων προβληματων που αντιμετωπιζετε, ειδα και ενα σχετικο βιντεο στο youtube που εδειχνε το ποσα bloatware εχει η συσκευη και ποσο αχρηστο software ειναι φορτωμενη....ελεος ρε asus!!! ελεγα να το παρω αλλα εχει πολλα αρνητικα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Καλημέρα, έχετε καταφέρει με κάποιον τρόπο να δονείτε όταν σηκώνετε το τηλέφωνο ή το σηκώνουν μετά από κλήση; μου λείπει πραγματικά αυτό το χαρακτηριστικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Εκτος των ολων προβληματων που αντιμετωπιζετε, ειδα και ενα σχετικο βιντεο στο youtube που εδειχνε το ποσα bloatware εχει η συσκευη και ποσο αχρηστο software ειναι φορτωμενη....ελεος ρε asus!!! ελεγα να το παρω αλλα εχει πολλα αρνητικα. Τα απενεργοποιεί αν θες και δεν τρέχουν καθόλου.Δεν είναι δύσκολο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios0 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Asus Zenfone 2: Οδηγός Upgrade/Downgrade/Επίλυσης προβλημάτων εκκίνησης/Αλλαγής Region CN, TW σε WW με την μέθοδο ADB Fastboot Tool. Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων αναλυτικά η διαδικασία. Upgrade: Ας υποθέσουμε ότι η συσκευή έχει εγκατεστημένη την έκδοση λειτουργικού Lollipop Version WW_2.18.40.12 και θέλουμε να κάνουμε Upgrade στην έκδοση Lollipop Version WW_2.20.40.97. Κάνουμε την εγκατάσταση της νέας έκδοσης Firmware με την μέθοδο ADB Fastboot Tool απευθείας όπως περιγράφεται παρακάτω, δηλαδή χωρίς να είναι απαραίτητη η εγκατάσταση των αρχείων .img (recovery, boot, droidboot). Downgrade: Στην περίπτωση που θέλουμε όμως να κάνουμε Downgrade, π.χ. ας υποθέσουμε ότι η συσκευή έχει εγκατεστημένη την έκδοση λειτουργικού Lollipop Version WW_2.20.40.97 και θέλουν να υποβαθμίσουμε στην έκδοση Firmware Lollipop Version WW_2.18.40.12 κάνουμε εγκατάσταση του προγενέστερου Firmware με την μέθοδο ADB Fastboot Tool αλλά με την διαφορά ότι θα πρέπει να εγκαταστήσουμε και τα αρχεία .img (recovery, boot, droidboot). Αλλαγή Region : Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που κάνουμε Αλλαγή Region με επανεγκατάσταση λειτουργικού π.χ. από CN ή TW σε WW. Δηλαδή θα πρέπει επίσης εκτός από το Firmware να κάνουμε εγκατάσταση και των αρχείων .img (recovery, boot, droidboot). Επίλυση προβλημάτων εκκίνησης: Σε αυτήν την περίπτωση κάνουμε επανεγκατάσταση της ίδιας έκδοσης λειτουργικού, αυτής που έχουμε εγκατεστημένη στην συσκευή επαναλαμβάνοντας την διαδικασία εγκατάστασης και των αρχείων .img (recovery, boot, droidboot) με (Wipe cache partition) και (Wipe Data Factory Reset). Προειδοποίηση! Προχωρήστε στην εγκατάσταση με δική σας ευθύνη δεν φέρω καμία ευθύνη για τυχόν πρόκληση οποιασδήποτε βλάβης στην συσκευής σας! Προληπτικά! Πάρτε ένα Full Backup πριν συνεχίσετε! Όλων των εγκατεστημένων εφαρμογών, τηλεφωνικού καταλόγου και των σημαντικών αρχείων σας, του αποθηκευτικού χώρου της εσωτερικής sd card. Αρχεία / ενέργειες που απαιτούνται: Εγκαταστήστε στον υπολογιστή σας τα προγράμματα οδήγησης: Intel USB Driver for Android και AdbDriver Δημιουργήστε ένα φάκελο στον σκληρό δίσκο C:\ και μετονομάστε το σε adb Κατεβάστε το εργαλείο ADB Fastboot Tool και αποσυμπιέστε το αρχείο στο φάκελο adb που δημιουργήσατε πριν. Κατεβάστε το επίσημο Firmware από την Asus Zenfone 2. Επιλέξτε το μοντέλο του zenfone -> Support -> Driver & Tools -> OS Android -> Firmware, και κάντε λήψη του αρχείου Firmware π.χ. UL-Z00A-WW-2.20.40.97-user.zip και αντιγράψετε το αρχείο .zip μέσα στο φάκελο adb που έχετε αποσυμπίεσε το ADB Fastboot Tool. Τώρα πάμε στην συσκευή. Απενεργοποιήστε την συσκευή. Στην συνεχεία πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Power και αμέσως μετά ταυτόχρονα το Volume up, μετά την δόνηση αφήσετε το πλήκτρο Power εξακολουθώντας να κρατάτε πατημένο το Volume up έως ότου μπείτε σε Fastboot λειτουργία. Image Στην περίπτωση που κάνουμε Downgrade, Αλλαγή Region ή Επίλυση προβλημάτων εκκίνησης με επανεγκατάσταση λειτουργικού, θα πρέπει να γίνει και εγκατάσταση των αρχείων .img (recovery, boot, droidboot). Κατεβάστε τα αρχεία .img της έκδοσης Firmware που θα εγκαταστήσετε, για Z00A / Z008, και αντιγράψτε τα τρία αρχεία .img στον φάκελο adb. Για Upgrade από έκδοση Lollipop (WW) σε μεταγενέστερη έκδοση Lollipop (WW) παραλείψτε το βήμα << >>. << Συνδέστε το τηλέφωνό σας με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB, κατά προτίμηση το πρωτότυπο. Από τον φάκελο adb διπλό κλικ στο αρχείο OPEN.CMD και ανοίγει το παράθυρο γραμμής εντολών. Για να εξασφαλίσετε ότι ο υπολογιστής αναγνωρίζει τον τύπο της συσκευής στο παράθυρο γραμμής εντολών ADB Fastboot Tool πληκτρολογήστε "fastboot devices" και πατήστε Enter. Image Η συσκευή θα πρέπει να αναφέρεται ως π.χ.: E5AZCY108795 fastboot Στην συνέχεια για να εγκαταστήσετε το αρχείο recovery.img, πληκτρολογήστε "fastboot flash recovery recovery.img" πατήστε Enter, περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή σας η ένδειξη OKAY. Image Παρομοίως για να εγκαταστήσετε το αρχείο boot.img, πληκτρολογήστε "fastboot flash boot boot.img" πατήστε Enter. Image Και τέλος για να εγκαταστήσετε το αρχείο droidboot.img, πληκτρολογήστε "fastboot flash fastboot droidboot.img" πατήστε Enter.>> Image Στην συνέχεια με τα πλήκτρα Volume (+ & -) από την συσκευή μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Fastboot μενού. Το πλήκτρο Power χρησιμοποιείται για να κάνετε τις επιλογές. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για την επιλογή . Image και πατήστε το πλήκτρο Power. Το τηλέφωνο θα επανεκκινήσει. Το ρομποτάκι του Android εμφανίζεται με το σύμβολο κινδύνου :!:. Image Πατήστε και κρατήστε το πλήκτρο Power αμέσως μετά (χωρίς να αφήσετε το πλήκτρο Power) και στιγμιαία πατήστε και αφήστε το πλήκτρο (Volume +) μπαίνετε σε λειτουργία RECOVERY. Image Συνδέστε το τηλέφωνό σας με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB, κατά προτίμηση το πρωτότυπο. Προαιρετικό! << >> << Από το μενού ανάκτησης (RECOVERY) επιλέξτε (Wipe cache partition) και (Wipe Data Factory Reset). Στην περίπτωση που συνεχίσετε σε (Wipe cache partition) και (Wipe Data Factory Reset) θα γίνει διαγραφή όλων των εγκατεστημένων εφαρμογών, τηλεφωνικού καταλόγου και αποθηκευτικού χώρου εσωτερικής sdcard. Πάρτε ένα Full Backup πριν συνεχίσετε! >> Και στην συνέχεια επιλέξτε (Apply update from ADB). Τώρα επιστρέφουμε στον υπολογιστή. Ανοίξτε τον φάκελο adb που έχετε δημιουργήσει και αποσυμπιέσει το ADB Fastboot Tool. Διπλό κλικ στο αρχείο OPEN.CMD και ανοίγει το παράθυρο γραμμής εντολών. Για να εξασφαλιστεί ότι ο υπολογιστής αναγνωρίζει τον τύπο του τηλεφώνου στο παράθυρο γραμμής εντολών πληκτρολογήστε "adb devices" και πατήστε Enter. Η συσκευή θα πρέπει να αναφέρεται π.χ ως: 0123456789ABCDEF sideload Image Εγκατάσταση Firmware. Πληκτρολογήστε στο (ADB Fastboot Tool) "adb sideload UL-Z00A-WW-2.20.40.97-user.zip" πατήστε Enter και περιμένετε έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία στο 100%. Image Το τηλέφωνο επανεκκινείται αυτόματα. Τώρα πηγαίνετε να ελέγξετε τον αριθμό έκδοσης λογισμικού. Υ.Σ Για λογούς διευκόλυνσης και αποφυγής λανθασμένης πληκτρολόγησης. Το αρχείο Firmware UL-Z00A-WW-2.20.40.97-user.zip που έχετε αντιγράψετε μέσα στο φάκελο (adb). Μπορείτε να το μετονομάσετε π.χ. σε asus.zip ή firmware.zip ή ότι άλλο θέλετε. Και αντί για "adb sideload UL-Z00A-WW-2.20.40.97-user.zip" πλέον στο ADB Fastboot Tool πληκτρολογείτε π.χ. "adb sideload asus.zip" ή "adb sideload όπως αλλιώς έχετε ονομάσει το firmware.zip". Επίσης τις εντολές στο ADB Fastboot Tool μπορείτε να τις εισάγετε και με αντιγραφή επικόλληση π.χ. "fastboot devices", "fastboot flash recovery recovery.img", "adb sideload asus.zip" κ.λ.π. Σημείωση! Στην περίπτωση που ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει την συσκευή, κάντε εγκατάσταση του Asus Android USB Driver από την Asus. Επιλέξτε το μοντέλο του zenfone -> Support -> Driver & Tools -> OS Android -> USB. . Windows 10. Ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει την συσκευή. Edited November 7, 2015 by athanaso77 Ενημέρωση Παράθεση Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Το θεμα ειναι, σε ποια rom δεν εχει τοσα bloatware, ειδα βιντεο και επεσα κατω, πολυ σαβουρα software, βγαινει ή το παντρευεσαι? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Βγαίνει, για την ακρίβεια απενεργοποιουνται οποιες δεν θες ώστε να μην τρώνε πόρους απο την ram εκτός μετά αν σε ενοχλεί και απο θέμα μνήμης όποτε μετά πας σε root λύσεις. πραγματικα θελω να το αγορασω, απο κινα βεβαια, αλλα μια οι rom μια η καμερα η οποια λενε ειναι χαλια (τελικα ειναι?) μια το bloatware ολα με κανουν να το αναβαλω συνεχως. Οποιος το εχει και θελει να μου απαντησει ειλικρινα εαν ειναι ετσι. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Asus Zenfone 2: Οδηγός Upgrade/Downgrade/Επίλυσης προβλημάτων εκκίνησης/Αλλαγής Region CN, TW σε WW με την μέθοδο ADB Fastboot Tool. ... Συγχαρητηρια kapoios0 ! πραγματικα θελω να το αγορασω, απο κινα βεβαια, αλλα μια οι rom μια η καμερα η οποια λενε ειναι χαλια (τελικα ειναι?) μια το bloatware ολα με κανουν να το αναβαλω συνεχως. Οποιος το εχει και θελει να μου απαντησει ειλικρινα εαν ειναι ετσι. Για το bloat, σου εχουν ηδη πει πολλοι, οτι δεν υπαρχει προβλημα, η ιδια η asus δινει εργαλειο τι να ξεκινα και τι οχι, οποτε ο χρηστης διαλεγει οτι επιθυμει. Παρεχει επισης εργαλειο που σε ενημερωνει αν καποιο προγραμμα χρησιμοποιει υπερβολικα την cpu/μπαταρια και διαλεγεις τι θα κανεις. Στην ουσια το bloat ειναι πολλα προαιρετικα software δωρακια μαζι. Εν τελει, ετσι οπως τα δινει, δεν ειναι προβλημα. Πολυ ευχαριστη εκπληξη σε σχεση με αλλα κινητα που χρειαζοσουν εξτρά προγραμματα ελεγχου. Για την καμερα, θα χρειαστει να δεις δειγματα, υπαρχουν πολλα στο νετ. Προτιμησε μοναχα να ειναι προσφατα γιατι εχει κανει πολλα update στην εφαρμογη της καμερας, τον τελευταιο μονο μηνα, θυμαμαι 2 τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts