Chriiskrm Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Μεσω υπολογιστη δοκιμασες; Μαλλον για προβλημα στο app μου κανει. σε υπολογιστη δεν μου το κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 σε υπολογιστη δεν μου το κανει Αρα δεν εχεις προβλημα. Περιμενε καποιο update της εφαρμογης! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriiskrm Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Τελικα νομιζω οτι βρηκα τι φταει...Το ινσταγκραμ με μπλοκαρει μονο οταν ειμαι απο το wifi μου ενω οταν χρησιμοποιω αλλα wifi η mb με αφηνει να ακολουθω αλλους κανονικα. Αρα μηπως ξερετε πως μπορω να αλλαξω την ΙP του router μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Τελικα νομιζω οτι βρηκα τι φταει...Το ινσταγκραμ με μπλοκαρει μονο οταν ειμαι απο το wifi μου ενω οταν χρησιμοποιω αλλα wifi η mb με αφηνει να ακολουθω αλλους κανονικα. Αρα μηπως ξερετε πως μπορω να αλλαξω την ΙP του router μου?? Local ή external; Για external απλα του κανεις μια επανεκκινηση. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriiskrm Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Local ή external; Για external απλα του κανεις μια επανεκκινηση. Λογικα local γιατι και επανεκινηση που του εκανα δεν αλλαξε κατι παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Εχω εντοπίσει το πρόβλημα αυτό σε ρουτερ της Vodafone (HOL) Zxhn h367n. Μήπως έχεις ίδιο? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriiskrm Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Εχω εντοπίσει το πρόβλημα αυτό σε ρουτερ της Vodafone (HOL) Zxhn h367n. Μήπως έχεις ίδιο? εχω cyta ZTE ZXHN και τι εκανες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yoloyaa Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 καλησπερα σε ολους εχω ενα θεμα σχετικα με τα στορι μου στο ινστα με το που κλικαρω την σελφι/φωτο αυτοματα μου εμφανιζεται η φωτογραφια με εντελως λιγοτερη αναλυση...σχεδον χαλσμενη.. και αυτο με εχει βαλει σε ενδυασμους πως εχει θεμα το κινητο με την καμερα.. το κινητο μου ειναι το α7 2018 samsung αγορασμενο απο καιζερσοπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 θέμα κι εγώ με το Instagram. βγάζω κανονικά φώτο με το camera app αλλά μόλις την ανεβάζω πέφτει πολύ κι η ανάλυση, σε φάση από 1080p σε 360p. το ίδιο και στα boomerang που έχουν και λαγκ και χτυπάει πολύ άσχημα στο μάτι. mi max 3 η συσκευή με την τελευταία global stable. η φάση είναι ότι με το redmi note 2 που είχα μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχα κανένα θέμα και ήταν συσκευή 3ετιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K_kar15 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 (edited) Καλημερα σας. Εχω το iphone 6 και εκανα αλλαγη κωδικου στον λογαριασμο του instagram. Απο τη στιγμη εκεινη και μετα δεν συνδεεται καθολου στην εφαρμογη του κινητου και μου βγαζει το εξης μηνυμα ""Προέκυψε πρόβλημα με το αίτημα σας". Εκλεισα το κινητο, απεγκατεστησα την εφαρμογη και την εγκατεστησα παλι, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τιποτα. Συνδεεται απο οπουδηποτε αλλου εκτος απο την εφαρμογη του κινητου. Υπαρχει καποιος που να ξερει πως να με βοηθησει; Σας ευχαριστω. Αντιμετωπίζω το ιδιο πρόβλημα ..κατάφερες να συνδεθείς;;; Edited February 4, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K_kar15 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Καλησπέρα ..προχθές άλλαξα τον κωδικό του ινσταγκραμ και ενω ολα δούλευαν πλέον οταν πάω να συνδεθώ μου αναφέρει προέκυψε σφάλμα με το αίτημα σας εχω κάνει επανεγκατάσταση κ εγκατάσταση ξανα το ινσταγκραμ αλά τίποτα έκανα reset το ρουτερ αλλά και παλι έκανα επαναφορά εργοστασιακών τίποτα ...από αλλες συσκευές συνδέομαι κανονικά μόνο από το κινητό μου αντιμετωπίζω αυτο το πρόβλημα ..υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει ;;; Υ.Γ εχω το iPhone 5s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K_kar15 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Καλησπέρα ..προχθές άλλαξα τον κωδικό του ινσταγκραμ και ενω ολα δούλευαν πλέον οταν πάω να συνδεθώ μου αναφέρει προέκυψε σφάλμα με το αίτημα σας εχω κάνει επανεγκατάσταση κ εγκατάσταση ξανα το ινσταγκραμ αλά τίποτα έκανα reset το ρουτερ αλλά και παλι έκανα επαναφορά εργοστασιακών τίποτα ...από αλλες συσκευές συνδέομαι κανονικά μόνο από το κινητό μου αντιμετωπίζω αυτο το πρόβλημα ..υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει ;;; Υ.Γ εχω το iPhone 5s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokosparasxos Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Παιδιά μπορεί κανείς να με πει οταν με λεει σφάλμα αιτήματος και δεν μπορώ να μπω στι προφίλ μου στο instagram τι να κανω;; διέγραψα και την ξανακατεβασα..και πολλά αλλα και δεν συνδέετε.. Απο ολες τις αλλες συσκευές εκτός της δικής μου μπορώ να συνδεθω.. Βοηθήστε αν μπορείτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Καλησπέρα σας Όσοι έχετε Xiaomi - Redmi έχετε κανονικά ήχο στις ειδοποιήσεις μηνυμάτων;;; Σε 3 συσκευές που δοκιμάσαμε δεν έχουμε ήχο ειδοποίησης.... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Σε rn4 με custom ROM έχω κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Σε 2 Rn8 και Rn7 τίποτα Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Καλησπέρα σας Όσοι έχετε Xiaomi - Redmi έχετε κανονικά ήχο στις ειδοποιήσεις μηνυμάτων;;; Σε 3 συσκευές που δοκιμάσαμε δεν έχουμε ήχο ειδοποίησης....Δεν είναι θέμα Instagram το κλασσικό θέμα με τσ notification της xiaomi είναι (σε παραλλαγή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Να υποθέσω δεν υπάρχει "φαρμακο";.... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Να υποθέσω δεν υπάρχει "φαρμακο";....Όχι κάτι μόνιμο και σηγουρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Εγώ ούτε στο Nokia 8 είχα ήχο σε νέα μηνύματα στο Instagram. Μόνο την κόκκινη βούλα πάνω στην εφαρμογή. Έλα εδώ στο Xiaomi ούτε αυτή βγαίνει! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts