gtse Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Από τα 8GB του τηλεφώνου μένουν ελεύθερα περίπου 5 GB [ATTACH]59606[/ATTACH] αυτός είναι ο ελευθερος χώρος του κινητου γιατι λέει συνολικός χώρος 3,87? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Στο νήμα του L90 που είναι ουσιαστικά η ίδια συσκευή, κάποιοι αναφέρουν ότι στην ομιλία κάνει ένα θόρυβο (τσικ-τσικ το περιγράφουν) για 2-3" που είναι αρκετά ενοχλητικό όταν το παρατηρήσεις. Εχετε διαπιστώσει κάτι τέτοιο στο G2 mini; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Μετα απο μια μερα χρησης μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο τη συσκευ. Κανει καποια κοληματα αλλα μετα απο πολυ παιξιμο χωρις να κλεινω τις εφαρμογες. Με περισσοτερες απο 12 ωρες που ασχολουμε μαζι του ειναι ακομα στο 55% η μπαταρια. Εχει πολυ καλη οθονη. ειναι πολυ ελαφρη αλλα γληστραει το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει καποιο led για να σε ενημερωνει οτι υπαρχει καποιο μυνημα η αναπαντητη κληση. Πολυ καθαρο ηχο και στο ηχειο και στο ακουστικο. Αυτα απο μενα στην πρωτη επαφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Στο νήμα του L90 που είναι ουσιαστικά η ίδια συσκευή, κάποιοι αναφέρουν ότι στην ομιλία κάνει ένα θόρυβο (τσικ-τσικ το περιγράφουν) για 2-3" που είναι αρκετά ενοχλητικό όταν το παρατηρήσεις. Εχετε διαπιστώσει κάτι τέτοιο στο G2 mini; Καλημερα και χρονια πολλα. Λεγεται gsm buzz και υπαρχει σε 2g mode. Ειναι αναιπαισθητο αλλα υπαρκτο γενικα. Αν ειναι πολυ εντονο τοτε το στελνεις στην αντιπροσωπεια οπου αλλαζουν την μητρικη πλακετα. Με εκτιμηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 [ATTACH]59606[/ATTACH] αυτός είναι ο ελευθερος χώρος του κινητου γιατι λέει συνολικός χώρος 3,87? Αυτός είναι ο ελεύθερος χώρος που μένει μετά την εγκατάσταση των εφαρμογών. Δηλαδή από τα 8GB της συσκευής συνολικά μένουν πείπου 3.8 - 5 GB ανάλογα με τι εφαρμογές έχεις βάλει Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thopekon13 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλησπέρα σας! Έχω ένα LG Optimus L5 II (E-460) εδώ και 6 μήνες. Αντιμετωπίζω ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα με το wi-fi. Συνδέομαι κανονικά στο wi-fi στο σπίτι μου και μετά από κάποια δευτερόλεπτα το κινητό ξεχνάει τον κωδικό του wi-fi. Αν ξαναγράψω τον κωδικό, πάλι συνδέεται αλλά για πολύ λίγο και μετά λέει ότι είναι ασφαλισμένο!!!!!!!!! Αν απενεργοποιήσω το wi-fi και το ενεργοποιήσω κάνει πάλι τα ίδια ! Έχω ρωτήσει πολλούς τεχνικούς και κανείς δεν μου έχει βρει λύση. Έχω νευριάσει πάρα πολύ γιατί το κινητό το έχω μόνο 6 μήνες. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?? Περιμένω άμεση απάντηση. Σας ευχαριστώ πολύ. Y.Γ. Συγνωμη που το γραφω σε αυτην την ενοτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλησπέρα σας! Έχω ένα LG Optimus L5 II (E-460) εδώ και 6 μήνες. Αντιμετωπίζω ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα με το wi-fi. Συνδέομαι κανονικά στο wi-fi στο σπίτι μου και μετά από κάποια δευτερόλεπτα το κινητό ξεχνάει τον κωδικό του wi-fi. Αν ξαναγράψω τον κωδικό, πάλι συνδέεται αλλά για πολύ λίγο και μετά λέει ότι είναι ασφαλισμένο!!!!!!!!! Αν απενεργοποιήσω το wi-fi και το ενεργοποιήσω κάνει πάλι τα ίδια ! Έχω ρωτήσει πολλούς τεχνικούς και κανείς δεν μου έχει βρει λύση. Έχω νευριάσει πάρα πολύ γιατί το κινητό το έχω μόνο 6 μήνες. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?? Περιμένω άμεση απάντηση. Σας ευχαριστώ πολύ. Y.Γ. Συγνωμη που το γραφω σε αυτην την ενοτητα! Έχεις ελέγξει ότι δε φταίει το router; Αν άλλες συσκευές δουλεύουν σωστά και τα κάνει μόνο στο δικό σου εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις τα back up σου και να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή σου. Αν δε διορθωθεί πιθανόν να πρέπει να πάει στο service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thopekon13 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ολες οι υπολοιπες συσκευες δουλευουν κανονικα ( κινητα, υπολογιστης και ενα ταμπλετ ) μονο στο δικο μου κινητο γινεται!! ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις ελέγξει ότι δε φταίει το router; Αν άλλες συσκευές δουλεύουν σωστά και τα κάνει μόνο στο δικό σου εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις τα back up σου και να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή σου. Αν δε διορθωθεί πιθανόν να πρέπει να πάει στο service... Ολες οι υπολοιπες συσκευες δουλευουν κανονικα ( κινητα, υπολογιστης και ενα ταμπλετ ) μονο στο δικο μου κινητο γινεται!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ολες οι υπολοιπες συσκευες δουλευουν κανονικα ( κινητα, υπολογιστης και ενα ταμπλετ ) μονο στο δικο μου κινητο γινεται!! ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδη να αποθηκευσω οτι εχω περαμενο στο κινητο και να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? αυτο δεν το ειχα σκεφτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλημερα και χρονια πολλα. Λεγεται gsm buzz και υπαρχει σε 2g mode. Ειναι αναιπαισθητο αλλα υπαρκτο γενικα. Αν ειναι πολυ εντονο τοτε το στελνεις στην αντιπροσωπεια οπου αλλαζουν την μητρικη πλακετα. Με εκτιμηση Χρόνια πολλά επίσης. Ευχαριστώ πολύ! Οπότε για 3G είμαστε ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ολες οι υπολοιπες συσκευες δουλευουν κανονικα ( κινητα, υπολογιστης και ενα ταμπλετ ) μονο στο δικο μου κινητο γινεται!! ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδη να αποθηκευσω οτι εχω περαμενο στο κινητο και να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? αυτο δεν το ειχα σκεφτει Σε root συσκευές, αν πειράξεις αρχεία συστήματος, με την επαναφορά δεν επανέρχονται. Αν η συσκευή σου είναι stock, με την επαναφορά θα γίνει όμως βγήκε απ' το εργοστασιο! Πολλές φορές σε σώζει από τέτοιου είδους προβληματάκια Πάρε στον υπολογιστή τα προσωπικα αρχεία, κράτα back up τις επαφές και προχώρα! Θα σβηστούν και οι εφαρμογές σου, υπόψιν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Γεια χαρά στην παρέα!! Αφού δεν έπεισα τη σύζυγο να περάσει στο G3s (λόγω μεγέθους...) πείστηκε να περάσει στο G2 mini έχοντας φόβους όμως για τη μπαταρία του. Και με τη βασική χρήση τρεις μέρες μετά είναι στο 66%. Με τη μία φόρτιση. Τώρα θέλω απλώς να το πάρω στα χέρια μου να το μηδενίσω αφού με αυτό το ρυθμό το πάει για εβδομάδα :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 μου έκανε το εξής ενω μπορουσα να ανοιξω την οθονη και να το ξεκληδωσω με το που ανοιγε οτι και να κλικαρες δεν ανοιγε το εκανα restart κι επαιξε εχει τυχη σε κανεναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalafan Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 εκανα βλακεια και χαλασα το G2 mini της γυναικας μου...συγκεκριμενα σφηνωσε ενας ανταπτορας απο καρτα σιμ στο sim card slot και στην προσπαθεια μου να το βγαλω στραβωσα-εσπασα ενα απο τα σιδερακια που παταει η σιμ... Που παω τωρα για επισκευη? ARVATO? Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα...ποσο θα μου κοστισει αραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Δεν δοκιμάζεις πρώτα Procordia που είναι για LG στην Ελλάδα; Στους Αμπελόκηπους είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalafan Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Η Procordia ειναι το εξουσιοδοτημενο service της LG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Για το G3 που είχε χρειαστεί να ρωτήσω κάτι την LG με είχαν παραπέμψει εκεί ως το εξουσιοδοτημένο service και γνήσια ανταλλακτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalafan Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Για το G3 που είχε χρειαστεί να ρωτήσω κάτι την LG με είχαν παραπέμψει εκεί ως το εξουσιοδοτημένο service και γνήσια ανταλλακτικά. Καλώς...ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thopekon13 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 ok ετοιμο ευχαριστω πολυ ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ενταξει ετοιμο σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalafan Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Αψογη και γρηγορη εξυπηρετηση στην Procorfia... Πεμπτη μεσημερι το πηγα και πριν λιγο με πηραν τηλ. να παω να το παρω... Αλλαγή sim reader...κοστος 32 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Ρε παιδια μου βγαζει οτι δεν εχει χορο τι να κανω,φοραει την 4,4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Ρε παιδια μου βγαζει οτι δεν εχει χορο τι να κανω,φοραει την 4,4.2 Βαλε μια micro SD μετέφερε εκεί φωτογραφιες σου κτλ..βαλε όταν Τράβας φωτογραφία να μπαίνει εκεί κατευθείαν και άδειασε τον εσωτερικό σου αποθηκευτικό χωρο. Εγώ έτσι εκανα στης γυναίκας μου πάντως. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 στα 139 λευκο EU νομιζω ειναι καλη τιμη τι λετε οι κατοχοι? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 παρε τηλεφωνο ανδροιδ με 2γιγα ραμ, η τιμη καλη αλλα πλεον με κινητο με 2γιγα ραμ , πηγα λιγο στο 1γιγα , εχει τεραστια διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 παρε τηλεφωνο ανδροιδ με 2γιγα ραμ, η τιμη καλη αλλα πλεον με κινητο με 2γιγα ραμ , πηγα λιγο στο 1γιγα , εχει τεραστια διαφορα. οι δικες μας αναγκες δεν δικαιολογουν ουτε ενα δεκαρικο παραπανω απο 150 ευρω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 γιαυτο κινεζικο πλεον , huawei honor 3c 1χρονο τωρα τελειο και γρηγορο.δεν ξαναγοραζω επωνυμο και κατω απο 2γιγα ραμ.ρωτα και αλλου , το εχουν 3γνωστoi μου το συγκεκριμενο κινητο, 1 μια fb vibers,whatsapp ,messenger. και παει χελωνα, ο αλλη μετρια χρηση μονο fb και messenger, και ο 3ος μονο τηλεφωνα και φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts