Jump to content

LG G2 mini (D620)

adipl
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από τα 8GB του τηλεφώνου μένουν ελεύθερα περίπου 5 GB

[ATTACH]59606[/ATTACH]

αυτός είναι ο ελευθερος χώρος του κινητου γιατι λέει συνολικός χώρος 3,87?

• Απαντήσεις 797
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο νήμα του L90 που είναι ουσιαστικά η ίδια συσκευή, κάποιοι αναφέρουν ότι στην ομιλία κάνει ένα θόρυβο (τσικ-τσικ το περιγράφουν) για 2-3" που είναι αρκετά ενοχλητικό όταν το παρατηρήσεις.

Εχετε διαπιστώσει κάτι τέτοιο στο G2 mini;

Μετα απο μια μερα χρησης μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο τη συσκευ. Κανει καποια κοληματα αλλα μετα απο πολυ παιξιμο χωρις να κλεινω τις εφαρμογες. Με περισσοτερες απο 12 ωρες που ασχολουμε μαζι του ειναι ακομα στο 55% η μπαταρια. Εχει πολυ καλη οθονη. ειναι πολυ ελαφρη αλλα γληστραει το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει καποιο led για να σε ενημερωνει οτι υπαρχει καποιο μυνημα η αναπαντητη κληση. Πολυ καθαρο ηχο και στο ηχειο και στο ακουστικο.

Αυτα απο μενα στην πρωτη επαφη

Στο νήμα του L90 που είναι ουσιαστικά η ίδια συσκευή, κάποιοι αναφέρουν ότι στην ομιλία κάνει ένα θόρυβο (τσικ-τσικ το περιγράφουν) για 2-3" που είναι αρκετά ενοχλητικό όταν το παρατηρήσεις.

Εχετε διαπιστώσει κάτι τέτοιο στο G2 mini;

Καλημερα και χρονια πολλα. Λεγεται gsm buzz και υπαρχει σε 2g mode. Ειναι αναιπαισθητο αλλα υπαρκτο γενικα. Αν ειναι πολυ εντονο τοτε το στελνεις στην αντιπροσωπεια οπου αλλαζουν την μητρικη πλακετα.

Με εκτιμηση

[ATTACH]59606[/ATTACH]

αυτός είναι ο ελευθερος χώρος του κινητου γιατι λέει συνολικός χώρος 3,87?

Αυτός είναι ο ελεύθερος χώρος που μένει μετά την εγκατάσταση των εφαρμογών.

Δηλαδή από τα 8GB της συσκευής συνολικά μένουν πείπου 3.8 - 5 GB ανάλογα με τι εφαρμογές έχεις βάλει

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14)

Καλησπέρα σας!

Έχω ένα LG Optimus L5 II (E-460) εδώ και 6 μήνες. Αντιμετωπίζω ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα με το wi-fi. Συνδέομαι κανονικά στο wi-fi στο σπίτι μου και μετά από κάποια δευτερόλεπτα το κινητό ξεχνάει τον κωδικό του wi-fi. Αν ξαναγράψω τον κωδικό, πάλι συνδέεται αλλά για πολύ λίγο και μετά λέει ότι είναι ασφαλισμένο!!!!!!!!! Αν απενεργοποιήσω το wi-fi και το ενεργοποιήσω κάνει πάλι τα ίδια ! Έχω ρωτήσει πολλούς τεχνικούς και κανείς δεν μου έχει βρει λύση.

Έχω νευριάσει πάρα πολύ γιατί το κινητό το έχω μόνο 6 μήνες.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??

Περιμένω άμεση απάντηση.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Y.Γ. Συγνωμη που το γραφω σε αυτην την ενοτητα!

Καλησπέρα σας!

Έχω ένα LG Optimus L5 II (E-460) εδώ και 6 μήνες. Αντιμετωπίζω ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα με το wi-fi. Συνδέομαι κανονικά στο wi-fi στο σπίτι μου και μετά από κάποια δευτερόλεπτα το κινητό ξεχνάει τον κωδικό του wi-fi. Αν ξαναγράψω τον κωδικό, πάλι συνδέεται αλλά για πολύ λίγο και μετά λέει ότι είναι ασφαλισμένο!!!!!!!!! Αν απενεργοποιήσω το wi-fi και το ενεργοποιήσω κάνει πάλι τα ίδια ! Έχω ρωτήσει πολλούς τεχνικούς και κανείς δεν μου έχει βρει λύση.

Έχω νευριάσει πάρα πολύ γιατί το κινητό το έχω μόνο 6 μήνες.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??

Περιμένω άμεση απάντηση.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Y.Γ. Συγνωμη που το γραφω σε αυτην την ενοτητα!

Έχεις ελέγξει ότι δε φταίει το router;

Αν άλλες συσκευές δουλεύουν σωστά και τα κάνει μόνο στο δικό σου εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις τα back up σου και να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή σου.

Αν δε διορθωθεί πιθανόν να πρέπει να πάει στο service...

Ολες οι υπολοιπες συσκευες δουλευουν κανονικα ( κινητα, υπολογιστης και ενα ταμπλετ ) μονο στο δικο μου κινητο γινεται!!

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις ελέγξει ότι δε φταίει το router;

Αν άλλες συσκευές δουλεύουν σωστά και τα κάνει μόνο στο δικό σου εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις τα back up σου και να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή σου.

Αν δε διορθωθεί πιθανόν να πρέπει να πάει στο service...

Ολες οι υπολοιπες συσκευες δουλευουν κανονικα ( κινητα, υπολογιστης και ενα ταμπλετ ) μονο στο δικο μου κινητο γινεται!!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δηλαδη να αποθηκευσω οτι εχω περαμενο στο κινητο και να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? αυτο δεν το ειχα σκεφτει

Καλημερα και χρονια πολλα. Λεγεται gsm buzz και υπαρχει σε 2g mode. Ειναι αναιπαισθητο αλλα υπαρκτο γενικα. Αν ειναι πολυ εντονο τοτε το στελνεις στην αντιπροσωπεια οπου αλλαζουν την μητρικη πλακετα.

Με εκτιμηση

Χρόνια πολλά επίσης. Ευχαριστώ πολύ!

Οπότε για 3G είμαστε ΟΚ.

Δηλαδη να αποθηκευσω οτι εχω περαμενο στο κινητο και να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? αυτο δεν το ειχα σκεφτει

Σε root συσκευές, αν πειράξεις αρχεία συστήματος, με την επαναφορά δεν επανέρχονται.

Αν η συσκευή σου είναι stock, με την επαναφορά θα γίνει όμως βγήκε απ' το εργοστασιο! Πολλές φορές σε σώζει από τέτοιου είδους προβληματάκια

Πάρε στον υπολογιστή τα προσωπικα αρχεία, κράτα back up τις επαφές και προχώρα! Θα σβηστούν και οι εφαρμογές σου, υπόψιν.....

Γεια χαρά στην παρέα!!

Αφού δεν έπεισα τη σύζυγο να περάσει στο G3s (λόγω μεγέθους...) πείστηκε να περάσει στο G2 mini έχοντας φόβους όμως για τη μπαταρία του.

Και με τη βασική χρήση τρεις μέρες μετά είναι στο 66%. Με τη μία φόρτιση.

Τώρα θέλω απλώς να το πάρω στα χέρια μου να το μηδενίσω αφού με αυτό το ρυθμό το πάει για εβδομάδα :devil:

μου έκανε το εξής ενω μπορουσα να ανοιξω την οθονη και να το ξεκληδωσω με το που ανοιγε οτι και να κλικαρες δεν ανοιγε το εκανα restart κι επαιξε εχει τυχη σε κανεναν

εκανα βλακεια και χαλασα το G2 mini της γυναικας μου...συγκεκριμενα σφηνωσε ενας ανταπτορας απο καρτα σιμ στο sim card slot και στην προσπαθεια μου να το βγαλω στραβωσα-εσπασα ενα απο τα σιδερακια που παταει η σιμ...

Που παω τωρα για επισκευη?

ARVATO?

Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα...ποσο θα μου κοστισει αραγε?

Για το G3 που είχε χρειαστεί να ρωτήσω κάτι την LG με είχαν παραπέμψει εκεί ως το εξουσιοδοτημένο service και γνήσια ανταλλακτικά.

Για το G3 που είχε χρειαστεί να ρωτήσω κάτι την LG με είχαν παραπέμψει εκεί ως το εξουσιοδοτημένο service και γνήσια ανταλλακτικά.

Καλώς...ευχαριστώ...

ok ετοιμο ευχαριστω πολυ

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ενταξει ετοιμο σε ευχαριστω πολυ

Αψογη και γρηγορη εξυπηρετηση στην Procorfia...

Πεμπτη μεσημερι το πηγα και πριν λιγο με πηραν τηλ. να παω να το παρω...

Αλλαγή sim reader...κοστος 32 ευρω...

Ρε παιδια μου βγαζει οτι δεν εχει χορο τι να κανω,φοραει την 4,4.2

Βαλε μια micro SD μετέφερε εκεί φωτογραφιες σου κτλ..βαλε όταν Τράβας φωτογραφία να μπαίνει εκεί κατευθείαν και άδειασε τον εσωτερικό σου αποθηκευτικό χωρο. Εγώ έτσι εκανα στης γυναίκας μου πάντως.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

παρε τηλεφωνο ανδροιδ με 2γιγα ραμ, η τιμη καλη αλλα πλεον με κινητο με 2γιγα ραμ , πηγα λιγο στο 1γιγα , εχει τεραστια διαφορα.

παρε τηλεφωνο ανδροιδ με 2γιγα ραμ, η τιμη καλη αλλα πλεον με κινητο με 2γιγα ραμ , πηγα λιγο στο 1γιγα , εχει τεραστια διαφορα.

οι δικες μας αναγκες δεν δικαιολογουν ουτε ενα δεκαρικο παραπανω απο 150 ευρω

κουκουρουκου

γιαυτο κινεζικο πλεον , huawei honor 3c 1χρονο τωρα τελειο και γρηγορο.δεν ξαναγοραζω επωνυμο και κατω απο 2γιγα ραμ.ρωτα και αλλου , το εχουν 3γνωστoi μου το συγκεκριμενο κινητο, 1 μια fb vibers,whatsapp ,messenger. και παει χελωνα, ο αλλη μετρια χρηση μονο fb και messenger, και ο 3ος μονο τηλεφωνα και φωτο.

• The title was changed to LG G2 mini (D620)