Jump to content

LG G2 mini (D620)

adipl
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το μάτι δεν κουράζεται, απλα δεν έχει η οθόνη το "ουαου" που μπορεί να πεις σε αλλη hd συσκευή. Αν θες να δεις κάτι σε αυτά τα λεφτά χτύπα το είναι μια χαρά! Αλλιως δες και το zte vec 4g με ίδια χαρακτηριστικά και HD οθόνη....

Αλλά για γνώμες περί συσκευών καλυτερα να ρωτησεις στην κατηγορία "Επιλογή συσκευής"

• Απαντήσεις 797
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το μάτι δεν κουράζεται, απλα δεν έχει η οθόνη το "ουαου" που μπορεί να πεις σε αλλη hd συσκευή. Αν θες να δεις κάτι σε αυτά τα λεφτά χτύπα το είναι μια χαρά! Αλλιως δες και το zte vec 4g με ίδια χαρακτηριστικά και HD οθόνη....

Αλλά για γνώμες περί συσκευών καλυτερα να ρωτησεις στην κατηγορία "Επιλογή συσκευής"

ειμαι υπερ του moto g 2014(σαφως καλυτερο +20ευρω παραπανω) και απλα ρωτω να μαθω κατι περισσοτερο για το g2 mini...

Για μένα πάρε moto, εκτός αν θες οπωσδήποτε λίγο καλύτερη κάμερα και το quick remote... Σε όλα τα αλλά υπερτερεί ο μοτορολας!

Εκτός από την μπαταρία :rolleyes:

• 2 weeks later...

Ρε παιδιά έχω ένα θέμα. Όταν ακούω ράδιο ή μουσική (και κυρίως με το ράδιο) και μόλις ανοίξω το chrome ή τον προεγκατεστημένο browser τότε μετά από 5 λεπτά η μουσική ή το ράδιο θα σταματήσει. Αν όμως είμαι στο facebook και ακούω ράδιο ή μουσική τότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Η ram ή ο επεξεργαστής δεν φθάνουν στο 100%. Τι μπορεί να φταίει;

Επίσης γιατί δεν μου έχει έρθει η αναβάθμιση ακόμα;

Samsung galaxy J5 2016 ->android 6

Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13

Lg nexus 4 -> cm 13

Sony ericsson neo v -> cm 11

Έχεις δοκιμάσει με κανένα άλλο player? Επίσης κάνε κανένα καθάρισμα της cache του ραδιοφώνου και της μουσικής, που ξέρεις!

Εμένα δεν μου το έχει κάνει, βέβαια δεν το έχω ψάξει και πολύ...

εμένα τώρα τελευταία σε browse kai facebook δεν μου εμφανίζει πληκτρολόγιο να γράψω με επανεκκίνηση ξεκολλάει τώρα τι να φταει

Έχεις δοκιμάσει με κανένα άλλο player? Επίσης κάνε κανένα καθάρισμα της cache του ραδιοφώνου και της μουσικής, που ξέρεις!

Εμένα δεν μου το έχει κάνει, βέβαια δεν το έχω ψάξει και πολύ...

Μου το έκανε από την αρχή, μπορείς να νου προτείνεις κάποια εφαρμογή για ράδιο που να μην απαιτεί δεδομένα?

Lg nexus 4 -> cm 13

Δυστυχώς δεν χρησιμοποιώ καθόλου την συσκευή μου για radio και μουσική, παρά ελάχιστα (κανένα tunein το οποίο απαιτεί δεδομένα όμως!).

Γιαυτό δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω περισσότερο.

Έλεγα μήπως δοκιμάσεις κάποιο άλλο media player γιατί είπες ότι σου το κάνει και στην μουσική, να δοκιμάσεις να αναπαράγεις μουσική και να τρέχεις ταυτόχρονα και chrome να δεις συμπεριφορά.

Είμαι πεπεισμένος ότι είναι θέμα software, μπες Ρυθμίσεις>Γενικές>Εφαρμογές>Μουσική και κάνε μιε Εκκαθάριση Δεδομένων και Διαγραφή Cache.

Το ίδιο για το Ραδιόφωνο FM και για το Chrome.

Κάνε και μια επανεκκίνηση για καλό και για κακό, και δες αν σου κάνει το ίδιο.

Εμένα σε όποια εφαρμογή μου κολλάει (πχ το Widget του Accuweather) και το κάνω αυτό, ξεκολλάει και δουλεύει ρολόι...

Δυστυχώς δεν χρησιμοποιώ καθόλου την συσκευή μου για radio και μουσική, παρά ελάχιστα (κανένα tunein το οποίο απαιτεί δεδομένα όμως!).

Έλεγα μήπως δοκιμάσεις κάποιο άλλο media player γιατί είπες ότι σου το κάνει και στην μουσική, να δοκιμάσεις να αναπαράγεις μουσική και να τρέχεις ταυτόχρονα και chrome να δεις συμπεριφορά.

Είμαι πεπεισμένος ότι είναι θέμα software, μπες Ρυθμίσεις>Γενικές>Εφαρμογές>Μουσική και κάνε μιε Εκκαθάριση Δεδομένων και Διαγραφή Cache.

Εμένα σε όποια εφαρμογή μου κολλάει (πχ το Widget του Accuweather) και το κάνω αυτό, ξεκολλάει και δουλεύει ρολόι...

Θα κάνω clear case Για αρχή και μετά θα δοκιμάσω άλλον player

Lg nexus 4 -> cm 13

Δηλώνω εντυπωσιασμένος από την μπαταρία του παρ όλο που έχει κάνει μόνο μια φόρτιση.

Το αγόρασα για την μητέρα μου και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές.

Παιδιά Καλημέρα. Επειδή θέλω να πάρω ένα οικονομικό τηλέφωνο για την γυναίκα μου η οποία μετά από χρόνια θέλει να δώσει σύνταξη στο galaxy s2 της και θέλω να μου πείτε αν αξίζει η μετάβαση σε αυτό, ποιες οι διαφορές του με το g3 mini είναι καλύτερο? Έχει Καλή κεραία gps αν ποιανει καλά και αν κλειδώνει γρήγορα και τέλος πως με ποιόν τρόπο γιατί δεν θυμάμαι σάιτ κλπ τσεκάρεις αν είναι ευρωπαϊκό το κινητό η όχι. Ευχαριστώ Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Σαν συσκευή αξίζει σίγουρα! Το g3mini βέβαια είναι πιο καλό!

Το gps του δεν είναι και το πιο δυνατό!

Αντίθετα πολύ δυνατή είναι Η μπαταρία!

Στα μείον η ανάλυση της οθόνης, αλλά πρέπει να είσαι ψειρας για να σου κακοφανει αυτό!

Γενικά για τα λεφτά του, είναι μια πολύ καλή πρόταση!

Καλημέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση. Δοκίμασα αυτά που μου είπες καθώς εγκατέστησα και άλλον media player για την μουσική κάνει πάλι τα ίδια.

Αν το κάνω restart το μόνο που αλλάζει είναι να κλείνει πιο αργά το οποίο με την πάροδο του χρόνου κλείνει όλο και πιο γρήγορα. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η rom;

Edited by veteranos123

Lg nexus 4 -> cm 13

Ξαφνικά σήμερα μου βγάζει συνεχώς το μήνυμα "Το πληκτρολόγιο LG έχει σταματήσει" και δεν μπορώ να πληκτρολογήσω τίποτε.

Εχει συμβεί σε άλλον αυτό το κουλό ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

μου έχει συμβεί σε μένα να μην βγάζει πληκτρολόγιο να γράψω και έκανα επανεκκίνηση να στρώσει

Καλησπέρα έχω κ εγώ το g2 mini από σκρουτζομαγαζο κ είχε πρόβλημα τ μικρόφωνο το έστειλα κ αλλαξανε την πλακέτα (το τσεκάρα) ,, το θέμα είναι ότι έβαλα το navigon κ αρκετά άλλες εφαρμογές με GPS αλλά δεν κλειδώνει πουθενά όλο ψάχνει σήμα..έχω την έκδοση 4·4·2 κιτ κατ..οπότε είναι θέμα λογισμικού να περιμένω αναβάθμιση η hardware να το στείλω για service...???

Για δοκίμασε αυτό να δεις τι ψάρια πιάνει.

Έχει ακουστεί κάτι για Lollipop; Τη rom που υπάρχει στους xda την έχει δοκιμάσει κανείς;

Βρίσκει 20 με 21 δορυφόρους αλλά στην καλύτερη κλειδώνει σε 2 για λίγο κ μετά σε κανέναν ..καμία λύση παιδιά η πάω για σέρβις ;;

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά συνδέθηκε σε 5 δορυφόρους όταν βγήκα από το σπίτι μετά από λίγο αλλά μέσα στο σπίτι δεν κλειδώνει συμβαίνει κ σε άλλους αυτό ;;

Βρίσκει 20 με 21 δορυφόρους αλλά στην καλύτερη κλειδώνει σε 2 για λίγο κ μετά σε κανέναν ..καμία λύση παιδιά η πάω για σέρβις ;;

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά συνδέθηκε σε 5 δορυφόρους όταν βγήκα από το σπίτι μετά από λίγο αλλά μέσα στο σπίτι δεν κλειδώνει συμβαίνει κ σε άλλους αυτό ;;

Μέσα στο σπίτι είναι λογικό να μην μπορέσει να κλειδώσει! Αλλά έξω, σε ανοιχτό ουρανό έπρεπε να κλειδώνει εύκολα γύρω στους 10 δορυφόρους.

Τελικά μου φαίνεται η LG δεν το "έχει" με τους δέκτες gps! Για το LG G2 έχουμε ξεχωριστό thread για τα προβλήματα του gps, το οποίο δεν είναι αντάξιο ναυαρχίδας!

Δυστυχώς φιλε μου μάλλον είναι θέμα hardware και θα ήμουν της γνώμης να επικοινωνήσεις με το service. Στο G2 το αναγνώριζαν σαν πρόβλημα πάντως!

Οντως δεν το έχει η lg με το GPS αν σκεφτείς ότι το iPhone μου το 4 κλειδώνει κανονικά κ μέσα στο σπίτι (μονοκατοικία) κ το g2 mini το σκέφτεται σε ανοιχτό ουρανό

• The title was changed to LG G2 mini (D620)