Jump to content

Doogee DG800

Manux_oS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως μπορει κανενας να μου πει πως να κάνω unlock bootloader+ cwm ή τελος πάντων τα βηματα ωστε να ειμαι ετοιμος να περασω τη ΡΟΜ που αναφέρθηκε?

• Απαντήσεις 748
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κανείς για το πως να περάσω cwm ωστε να περάσω την τελευταία custom rom?

Εγώ το έκανα με αυτόν τον οδηγό (κατέβασα μόνο το αρχείο Dg800_Recovery, όχι τη rom)

http://www.needrom.com/download/doogee-dg800-kitkat-next/

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Εγώ το έκανα με αυτόν τον οδηγό (κατέβασα μόνο το αρχείο Dg800_Recovery, όχι τη rom)

http://www.needrom.com/download/doogee-dg800-kitkat-next/

ΕΥχαριστώ πολύ! φιλε αξίζει τον κόπο?Οχι οτι ειναι κατι δύσκολο, αλλά θα δω καλύτερη απόδοση (ειδικα στην μπαταρία) σε σχέση με official?

ΕΥχαριστώ πολύ! φιλε αξίζει τον κόπο?Οχι οτι ειναι κατι δύσκολο, αλλά θα δω καλύτερη απόδοση (ειδικα στην μπαταρία) σε σχέση με official?

Πέρασα την DG800 HIVE UI Custom Rom αλλά δεν την κράτησα γιατί δεν απενεργοποιείται το back touch και γιατί το τηλέφωνο, αν και ρυθμισμένο να κλειδώνει σε 1 λεπτό, κλείδωνε σε 5-10 δευτερόλεπτα. Τώρα είμαι με την official και περιμένω κάποια καινούρια (εμφανίστηκε μία αλλά δεν κατεβαίνει: http://www.doogee.cc/servicexiazai_detail/newsId=80.html)

Redmi Note 5

Πέρασα την DG800 HIVE UI Custom Rom αλλά δεν την κράτησα γιατί δεν απενεργοποιείται το back touch και γιατί το τηλέφωνο, αν και ρυθμισμένο να κλειδώνει σε 1 λεπτό, κλείδωνε σε 5-10 δευτερόλεπτα. Τώρα είμαι με την official και περιμένω κάποια καινούρια (εμφανίστηκε μία αλλά δεν κατεβαίνει: http://www.doogee.cc/servicexiazai_detail/newsId=80.html)

νομιζω πως αυτη η hive προχθες ενημερώθηκε (11 δεκεμβριου)...Back touch δε με ενδιαφέρει, ούτε το κλειδωμα νομίζω...Κατα τ αλλα έχει καλή αυτονομία? Γιατί αυτη τη στιγμή η αυτονομία είναι χάλια...

νομιζω πως αυτη η hive προχθες ενημερώθηκε (11 δεκεμβριου)...Back touch δε με ενδιαφέρει, ούτε το κλειδωμα νομίζω...Κατα τ αλλα έχει καλή αυτονομία? Γιατί αυτη τη στιγμή η αυτονομία είναι χάλια...

Δεν είχε καθόλου ρυθμίσεις για το back touch και ήταν συνέχεια ενεργό (και ενοχλητικό). Δεν ξέρω αν με το update άλλαξε κάτι, δε βλέπω πληροφορίες στη σελίδα τους. Αν κάποιος την έχει δοκιμάσει, ας μας ενημερώσει.

Redmi Note 5

Καλησπερα,προσφατα πηρα και εγω το κινητο!ειναι παρα πολυ καλο και πραγματικα εχω μεινει ευχαριστημενη!ενα πραγμα θα ηθελα να ρωτησω μονο.Πως μπορω να ρυθμησω το κινητο μου ετσι ωστε το wifi ειναι συνεχεια ανοιχτο και να μην απενεργοποιηται οταν κλειδωνω την συσκευη?

Πας Ρυθμίσεις/wifi/μενού (το κάτω αριστερό κουμπί)/Σύνθετα/Να παραμένει ενεργοποιημένο το wifi/πάντα

καλημερα..επισης η καμερα η μπροστινη δε δουλεβη ...τωρα με τη νεα ρομ δε συμβαδιζη κατι τι να πω.....οποια βοηθεια δεκτη...

Και εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με την καινουρια ρομ μπορει καποιος να βοηθησει?

Έβαλα το καινούριο update και δουλεύει άψογα και οι κάμερες και ολα έχω παρατηρήσει και άλλες αλλαγές όμως. Όπως ταχύτερη αντιμετώπιση των τρεχούμενων εφαρμογών.περιμένω γλιφιτζουρι τώρα (lollipop) Edited by kwstas97

Έβαλα το καινούριο update και δουλεύει άψογα και οι κάμερες και ολα έχω παρατηρήσει και άλλες αλλαγές όμως. Όπως ταχύτερη αντιμετώπιση των τρεχούμενων εφαρμογών.περιμένω γλιφιτζουρι τώρα (lollipop)

Το έκανες root; Σε μένα, όταν το ρουτάρω και μπω σε recovery mode, δε διακρίνεται τίποτα, κάνει γραμμές σαν χαλασμένη κάρτα γραφικών. Δυστυχώς ξαναγύρισα στην προηγούμενη rom.

Redmi Note 5

Κοιτά αρχικά κατέβασα απλά την καινούρια official rom κατέβασα και τα flash tools από το official site τα έχει και τα δύο για να τα κατεβάσεις και ρομ και flashtools. Μετά ακολούθησα τις οδηγίες τις doogee δηλαδή :αφού κατεβάσεις την ρομ την κανείς αποσυμπίεση στην επιφάνεια εργασίας και τα flashtool το ίδιο. Αφού κανείς αυτό μεσα στα flashtool έχει και τα drivers τα οποία είναι απαραίτητα. Εκεί στα driver θα δεις ένα αρχείο install. bat το ανοίγεις και θα τρέξει ένα μαύρο πινακακι και θα λέει ότι πιθανόν δεν βρήκε καμία συσκευή συνδεδενη με το pc αλλά μετά θα τρέξει από μόνο του ένα άλλο πίνακα μαύρο cmd ξέρεις για 1,5δευτερόλεπτα το οποίο θα λέει drivers installed. Μετά ανοίγεις τα flashtool και κανείς loading to scatter txt και να επιλέξεις software update επιλογή. Τέλος βγάζεις μπαταρία από το κινητό και το συνδέεις με τον υπολογιστή σου. Θα ακούς άμα έχεις ηχεία να συνδέετε και να αποσυνδεετε επανηλημενα αυτό δεν είναι κακό. Μετά απλά πατάς download στο flash tool και θα παύσει να αποσυνδεετε αφού δείξει το πράσινο τικ σημαίνει ότι περάστηκε. Μετά ανοίγεις το κινητό και έτοιμο. Έχει και βίντεο ή doogee αλλά για το 550 αλλά τα στάδια είναι τα ίδια. Εμένα με βοήθησε το βίντεο πάντως καλή τύχη από τι βλέπω είναι αρκετά καλή η ρομ.Δεν είμαι root το recovery είχα άλλο στα αγγλικά αλλά δεν μπαίνω σε recovery mode γιατί δεν με ενδιαφέρει η τον περάστηκε και είναι μια χαρά. Το recovery ήταν από bass rockers στο needrom Edited by kwstas97

Άμα έχεις κάνα battery saver διέγραψε το η δες τις ρυθμίσεις του

Ναι τελικα επρεπε να ξετικαρεις το wifi απο το battary saver!thanks a lot :)

Δεν νομίζω να έχεις θέματά με την κάμερα. Εγώ την πέρασα και δουλεύουν όλα μια χαρά.αλλά ούτε πιστεύω να το είχε κυκλοφορήσει η doogee την rom χωρίς να τεστάρει την κάμερα

Δεν νομίζω να έχεις θέματά με την κάμερα. Εγώ την πέρασα και δουλεύουν όλα μια χαρά.αλλά ούτε πιστεύω να το είχε κυκλοφορήσει η doogee την rom χωρίς να τεστάρει την κάμερα
αυτή εδώ είναι ?Build number:z869h-oq-k44-qhd-wg850p2100-emmc-64g8g_DOOGEE-VALENCIA-DG800-Android4.4-2014_11_18_release.tar