POUARO Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Coupon code: UDJLIFEE Expiration: May 20 Δοκιμασα το κουπονι και δεν περναει. Που το βρηκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Το παρήγγειλα για την γυναίκα μου σε λευκό εχθές από geekbuying με κουπόνι που βρήκα εδώ http://www.freaktab.com/showthread.php?13063-Product-Review-amp-Coupon-Doogee-DG800-MTK6582-Quad-core-Android-4-4-2-OTG-OTA-Back-Touch Είχα κλείσει στο thl t5s αλλά αρχές Μαΐου με το που το είδα άλλαξα γνώμη! Περίμενα να βγει κανένα review για να το παραγγείλω. Έχω δει όλα τα σχετικά video και ξένα reviews. Ευελπιστώ να έχω κάνω σωστή επιλογή. Αυτό που με νοιάζει κυρίως είναι να έχει καλό μεγάφωνο κατά την ομιλία και γενικά να μην έχει ψιλοθεματάκια με μηνύματα και dailer (αύτα την νοιάζουν περισσότερο). Κατά τα άλλα πιστεύω θα με βγάλει ασπροπρόσωπο με αυτά τα χαρακτηριστικά! Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 μεταξυ DOOGEE DG350 και DG800 τι θα επιλέγατε και γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό, το θέλω για απλή καθημερινή χρήση.. Έχει καλή φήμη η doogee σαν εταιρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό, το θέλω για απλή καθημερινή χρήση.. Έχει καλή φήμη η doogee σαν εταιρία? Οχι.Αντι να βγαλει 5 μοντελα,προσεγμενα,να κανει καλη αρχη (περσι την ανοιξη ιδρυθηκε),εχει βγαλει 15 και σχεδον ολα εχουν θεματα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rakoyn Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Εχτες εγινε η παραγγελια του...Η αληθεια ειναι οτι το 350 δεν βγηκε τοσο αξιοπιστο αλλα για αυτο ακομα δεν ακουσα κατι ασχημο...Εαν και οταν παραλαβω θα πω εντυπωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Υπαρχει κανενα ενεργο κουπονι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. May 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Το είδα στα 134 usd για 10 μέρες έλεγε. Επίσης δοκίμασα και τη κάμερα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laggis Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Σε ποίο κατάστημα φιλέ μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laggis Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Το είδα στα 134 usd για 10 μέρες έλεγε. Επίσης δοκίμασα και τη κάμερα του. Ευχαριστώ... Η κάμερα φαίνεται καλή, έχεις άλλες φώτο η βίντεο που μπορούμε να δούμε κάπου; Έχεις δοκιμάσει BT WiFi GPS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rakoyn Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Καλημερα σας...Μου στειλανε μυνημα απο το To2c και ενω ειχα παραγγειλει το τηλεφωνο και ειχα ζητησει να το κανουν root μου στειλανε μυνημα και μου λενε οτι δεν μπορουν να το κανουν γιατι εχει ενα anti-root programm...Γνωριζει κανεις κατι επι του θεματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. May 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Λογικά με το Vroot θα τα καταφέρεις. Υποστηρίζει root σε Kitkat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Καλημερα σας...Μου στειλανε μυνημα απο το To2c και ενω ειχα παραγγειλει το τηλεφωνο και ειχα ζητησει να το κανουν root μου στειλανε μυνημα και μου λενε οτι δεν μπορουν να το κανουν γιατι εχει ενα anti-root programm...Γνωριζει κανεις κατι επι του θεματος? Πρίν το παραγγείλω ρώτησα στο geekbuying αν μπορούν να το κάνουν root και μου είπαν όχι. Αφού το παρήγγειλα ρώτησα και σε άλλα site 'όπως αυτό της αγοράς και στο aliexpress..από όλους έλαβα την ίδια αρνητική απάντηση "no root" Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 εεε καλά δεν το υποστηρίζουν σήμερα τα toolάκια. Αύριο θα γεμίσει ο τόπος toolάκια Και ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Θα ηθελα να ξερω αν τα προβληματα που εχει βγαλει η doogee γενικοτερα είναι προβλήματα hardware ή software, αν λυνονται δηλαδη με fixes,customs roms κτλπ...Kι αυτο γιατι θέλω να το παραγγείλω προτού διαβάσω κάποιο review... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Θα ηθελα να ξερω αν τα προβληματα που εχει βγαλει η doogee γενικοτερα είναι προβλήματα hardware ή software, αν λυνονται δηλαδη με fixes,customs roms κτλπ...Kι αυτο γιατι θέλω να το παραγγείλω προτού διαβάσω κάποιο review... Μόνο 113$ για τοσο καλό (θεωρητικά) κινητό, και καθόλου κινητικότητα στο νημα?? Ας ενημερώσει τουλαχιστον κάποιος για γενικά προβλήματα που εχει βγάλει η μαρκα doogee, γιατι αυριο λεω να το παραγγείλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 εγω παιδια παραγγειλα 3 για φιλους.Ενα απο to geekbuying και 2 απο ali τα περιμενω να ερθουν μου φαινεται οτι σε αυτα τ χρηματα ειναι ευκαιρια. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexk01 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 εγω παιδια παραγγειλα 3 για φιλους.Ενα απο to geekbuying και 2 απο ali τα περιμενω να ερθουν μου φαινεται οτι σε αυτα τ χρηματα ειναι ευκαιρια. Από ποιον πωλητή στο ali? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ενας στο xda που το παρέλαβε, μιλάει για καλή κατασκευη, παρέθεσε και κάποιες φωτογραφίες που έβγαλε...Στα αρνητικά, η έλλειψη led και φωτιζόμενων capacitive keys.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ενας στο xda που το παρέλαβε, μιλάει για καλή κατασκευη, παρέθεσε και κάποιες φωτογραφίες που έβγαλε...Στα αρνητικά, η έλλειψη led και φωτιζόμενων capacitive keys.. Link αν σου είναι εύκολο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Link αν σου είναι εύκολο; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=52931859 στην 3η σελίδα θα βρεις το ποστ με τις εικόνες...Εγω σημερα παραγγέλνω απο geek, θα εχω και πιο προνομιακη τιμη γιατι μου χρωστάνε,οπότε πιστευω οτι ειναι καλή αγορά, ειδικά για κοπέλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=52931859 στην 3η σελίδα θα βρεις το ποστ με τις εικόνες...Εγω σημερα παραγγέλνω απο geek, θα εχω και πιο προνομιακη τιμη γιατι μου χρωστάνε,οπότε πιστευω οτι ειναι καλή αγορά, ειδικά για κοπέλα.. Εγώ το έχω παραγγείλει από τις 13 του μήνα και το περιμένω για μια φίλη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 (edited) και εγω το πείρα απο το to2c ελπίζω να έκανα καλή επιλογή.Εναι αξιόπιστο το to2c;Εχω ακούσει καλά λόγια για αυτο το site τώρα δεν νομίζω να εχω προβλήματα.Για αρχή περιμένω να μου έρθει. Edited May 27, 2014 by kwstas97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg10 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 απο το site της εταιρειας το εχει παραγγειλει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 https://drive.google.com/file/d/0B-eEVUUoOlT4bWI1MXRQcU5Fd28/preview Νεο firmware απο doogee.cc site....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts