mkbhd Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 15 minutes ago, costsa41 said: Να μην το αγοράσεις. Αν είχε γύρω στα 100 καλό θα ήταν. Ένα ρολόι χωρίς nfc , με αρκετές ασυμβατότητες με ακουστικά, εφαρμογές για γέλια και να δώσεις τόσα χρήματα; Έκανες έρευνα αγοράς πριν αποφασίσεις να αγοράσεις ένα από αυτά τα δύο; Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω έχει nfc… απλά δεν ξέρω αν δουλεύουν οι ανέπαφες πληρωμές …. Επίσης έχει WiFi συνδεσιμότητα (το pro δεν έχει ). Αν μου πεις άλλη εναλλακτική που να κρατάει η μπαταρία πάνω από 3 μέρες ευχαρίστως να την ακούσω ….. αλλά τιτάνιο +ζαφείρι+διάρκεια ζωής μπαταρίας , μόνο αυτό και μετά πάμε σε garmin epix 2 που ξεφεύγει κατά πολύ σε τιμή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 Νομίζω έχει nfc… απλά δεν ξέρω αν δουλεύουν οι ανέπαφες πληρωμές …. Επίσης έχει WiFi συνδεσιμότητα (το pro δεν έχει ). Αν μου πεις άλλη εναλλακτική που να κρατάει η μπαταρία πάνω από 3 μέρες ευχαρίστως να την ακούσω ….. αλλά τιτάνιο +ζαφείρι+διάρκεια ζωής μπαταρίας , μόνο αυτό και μετά πάμε σε garmin epix 2 που ξεφεύγει κατά πολύ σε τιμή .Δεν μπορείς να έχεις ένα πραγματικό smart watch να τα κάνει όλα και να έχεις 3 μέρες μπαταρία. Ακόμα και το Apple ή το Samsung που είναι πραγματικά smart watches δεν έχουν τόση αυτονομία. Garmin ναι πολύ καλά. Οπότε ή συμβιβάζεσαι για την μπαταρία ή παίρνεις κάτι λειψό. Δε λειτουργεί το nfc του. Σου είπα για Huawei μέχρι 100 ευρώ είναι μια χαρά για παραπάνω δεν....Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 πολλά τα λεφτά για ένα ρολόι που έχει τόσες ελλείψεις σε εφαρμογές σε ασυμβατότητα με ακουστικά και οι ανέπαφες πληρωμές δεν λειτουργούν απλά για να έχω αυτονομία 3 και μέρες να το βράσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 Καλησπέρα.Θελω να ρωτήσω το xiaomi amazfit bip s lite είναι καλό?Μπορείς να πάρεις τηλ και να απαντήσεις σε κλήση?Στα χαρακτηριστικά λέει ότι η μπαταρία κρατάει 30 μερες με απλή χρήση.Ισχυει κατι τέτοιο?:Μπορεις να κατεβάσεις whatch face? Έχει αρκετά στο play store?Είναι αδιάβροχο?Η οθόνη παραμένει ανοιχτή για να βλέπεις την ώρα χωρίς να πατάς το κουμπακι?Αν ξέρει κάποιος φίλος ας απαντήσει λίγο γιατί το βρήκα στα 37ευρω από το skroutz και ίσως να ανέβει η τιμή του.Ευχαριστω πολυ.Στάλθηκε από το 21051182G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 Καλησπέρα.Θελω να ρωτήσω το xiaomi amazfit bip s lite είναι καλό?Μπορείς να πάρεις τηλ και να απαντήσεις σε κλήση?Στα χαρακτηριστικά λέει ότι η μπαταρία κρατάει 30 μερες με απλή χρήση.Ισχυει κατι τέτοιο?:Μπορεις να κατεβάσεις whatch face? Έχει αρκετά στο play store?Είναι αδιάβροχο?Η οθόνη παραμένει ανοιχτή για να βλέπεις την ώρα χωρίς να πατάς το κουμπακι?Αν ξέρει κάποιος φίλος ας απαντήσει λίγο γιατί το βρήκα στα 37ευρω από το skroutz και ίσως να ανέβει η τιμή του.Ευχαριστω πολυ.Στάλθηκε από το 21051182G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαμία απάντηση κανείς?Στάλθηκε από το 21051182G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Καμία απάντηση κανείς?Στάλθηκε από το 21051182G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο μόνο που μπορώ να σου πω χωρίς να το έχω, αυτό δεν έχει Play store που γράφεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Το μόνο που μπορώ να σου πω χωρίς να το έχω, αυτό δεν έχει Play store που γράφεις.Ευχαριστω φιλε.Υπαρχει καποιο smartwatch που να εχει nfc για πληρωμες?Και να φορτιζει ασυρματα?Αν ξερει καποιος ας μου πει.Ευχαριστω.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Ευχαριστω φιλε.Υπαρχει καποιο smartwatch που να εχει nfc για πληρωμες?Και να φορτιζει ασυρματα?Αν ξερει καποιος ας μου πει.Ευχαριστω.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν μιλάμε για αντροιντ νομίζω το galaxy watch 4 είναι από τις καλύτερες επιλογές, για iOS προφανώς το Apple Watch Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 On 14/7/2022 at 3:30 ΜΜ, Da_rudakos said: Με galaxy watch 4 δουλεύει κανονικά εδώ.. Απροβλημάτιστα! Και σε χρήματα είσαι κοντά. https://www.skroutz.gr/c/1705/Smartwatches/m/28/Samsung.html?keyphrase=galaxy+watch+4&order_by=pricevat&order_dir=asc&o=galaxy+watch+4 Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τι αυτονομια εχουμε περιπου ; με χαλαρη χρηση ? Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 τι αυτονομια εχουμε περιπου ; με χαλαρη χρηση ?Ανά 2 βράδια φορτίζω με 10-15% υπόλοιπο!Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 (edited) 1 hour ago, Da_rudakos said: Ανά 2 βράδια φορτίζω με 10-15% υπόλοιπο! Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk επειδη ειμαι ασχετος, το φορτιζεις με δικο του φορτιστη ή του κινητου ? usb type c εχω λογω s10+ edit : επισης, το φορας στη θαλασσα? κολυμπι μονο οχι βουτιες ευχαριστω για την απαντηση Edited July 26, 2022 by CHIEF Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 επειδη ειμαι ασχετος, το φορτιζεις με δικο του φορτιστη ή του κινητου ? usb type c εχω λογω s10+ edit : επισης, το φορας στη θαλασσα? κολυμπι μονο οχι βουτιες ευχαριστω για την απαντησηΓενικότερα έχω ένα διπλό ασύρματο φορτιστή της Samsung και συνήθως το βάζω εκεί.Η συσκευασία έχει και δικό του ασύρματο όμως.Στη θάλασσα έχει τύχει λίγες φορές να το βάλω επειδή ξεχάστηκα, το ξέπλυνα καλά μετά όλα οκ!Στο μπάνιο δεν το βγάζω ποτέ.Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elf Haldir Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 Καλησπερα σε ολους. Εχω μια απορια. Τι δουλεια κανει το wifi στα smartwatches? Μπορει να συνδεθει το sw σε δυκτιο για να μπορω να επικοινωνησω μεσω εφαρμογων, χωρις να εχω το τηλ μαζι μου; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 Καλησπερα σε ολους. Εχω μια απορια. Τι δουλεια κανει το wifi στα smartwatches? Μπορει να συνδεθει το sw σε δυκτιο για να μπορω να επικοινωνησω μεσω εφαρμογων, χωρις να εχω το τηλ μαζι μου; ΕυχαριστώΠώς αλλιώς κατεβάζει αναβαθμίσεις νομίζεις;Ή εφαρμογές; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 Ευχαριστω φιλε.Υπαρχει καποιο smartwatch που να εχει nfc για πληρωμες?Και να φορτιζει ασυρματα?Αν ξερει καποιος ας μου πει.Ευχαριστω.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤo Fossil Gen 6 είναι από τα καλύτερα Wear Os και με value for money.Το έχω, ρώτα ο,τι θες.Τρέχει τέλεια! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 Καλησπερα σε ολους. Εχω μια απορια. Τι δουλεια κανει το wifi στα smartwatches? Μπορει να συνδεθει το sw σε δυκτιο για να μπορω να επικοινωνησω μεσω εφαρμογων, χωρις να εχω το τηλ μαζι μου; ΕυχαριστώΑναβαθμίσεις εφαρμογές και στο οικοσύστημα της Samsung παρατάς το τηλέφωνο σπίτι σου συνδεεσαι σε WiFi και μιλάς κάνεις κλήσεις και μηνύματα και όλα από το ρολόι. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 Φιλε ειναι λιγο ακριβο.Παρηγγειλα σημερα το xiaomi redmi watch 2 lite.Η τιμη του ειναι στα 48ευρω,54 με τα μεταφορικα.Ευχαριστω πολυ παντως.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2022 ψαχνω για ρολοι με NFC επειδη το κινητο μου δεν εχει. αυτά που βρισκω κατω απο 50€ π.χ. DT NO.1 DTX MAX και γράφουν οτι έχουν NFC φανταζομαι κάποιο διαφημιστικό τρικ είναι γιατι γράφουν access control οπότε μαλλον ειναι κατι σαν το RFID για κλειδαριες μονο? τι πρέπει να διαθετουν για να υποστηρίζουν κάρτες visa κτλπ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2022 ψαχνω για ρολοι με NFC επειδη το κινητο μου δεν εχει. αυτά που βρισκω κατω απο 50€ π.χ. DT NO.1 DTX MAX και γράφουν οτι έχουν NFC φανταζομαι κάποιο διαφημιστικό τρικ είναι γιατι γράφουν access control οπότε μαλλον ειναι κατι σαν το RFID για κλειδαριες μονο? τι πρέπει να διαθετουν για να υποστηρίζουν κάρτες visa κτλπ? Θες Google pay, άρα πρέπει να φοράει Wear Os.Sent from my LE2123 using Tapatalk 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 (edited) Θεωρητικά δουλεύει και το Xiaomi/Mi Pay, με Mastercard, τουλάχιστον της Alpha. https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/xiaomi-pay Edited August 7, 2022 by minast link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 αυτο νομιζω χρειαζεται το xiaomi wear για να τρεξει οποτε δεν θα ειναι συμβατο με αλλο ρολοι που δεν γινεται pair με την εφαρμογη αυτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2022 7 ώρες πριν, dkostas said: αυτο νομιζω χρειαζεται το xiaomi wear για να τρεξει οποτε δεν θα ειναι συμβατο με αλλο ρολοι που δεν γινεται pair με την εφαρμογη αυτη. Προφανώς, με την ίδια λογική που το Google pay μπαίνει μόνο σε ρολόγια με Wear OS. Πάντα μιλάμε για συνδυασμό hardware/software, απλά το συγκεκριμένο είναι μία επιπλέον επιλογή. Το λέει άλλωστε και στο link, γι' αυτό το πρόσθεσα 😉. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 υπάρχει κάποιο smartwatch εκτός huawei με πολύ καλή μπαταρία(όπως το Huawei gt2 που μου κρατάει 10 μέρες) ΑΛΛΆ να συνεργάζεται σωστά με κινητό Samsung όταν είναι συνδεδεμένο ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΌ BLUETOOTH ;πχ xiaomi ; η άλλη μάρκα ;θα κοιτούσα samsung smartwatch αλλά η μπαταρία είναι λίγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 Δεν το λες και σμαρτ αλλά έχει κάποιες λειτουργίες και μπαταρία που κρατάει..Γκαρμιν και συνεργάζεται μια χαρά με σαμσουνγκ κινητό.Same Sh1t...Different Day. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2022 Δεν το λες και σμαρτ αλλά έχει κάποιες λειτουργίες και μπαταρία που κρατάει..Γκαρμιν και συνεργάζεται μια χαρά με σαμσουνγκ κινητό.Same Sh1t...Different Day.κάποιο πιο κλασσική μάρκα ;όχι Garmin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts