Jump to content

Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)

the_dynamite
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κοίταξε, σαν συσκευή δεν έχω να του προσάψω κάτι κακό. Μπορεί εμφανισιακά να μην διεκδικεί δάφνες αλλά δεν είναι και κάτι που θα ξενίσει τους γύρω σου. Εγώ το επέλεξα γιατί ήθελα μια android wear συσκευή day 1, και γιατί είναι reference device για την πρώτη γενιά του λειτουργικού. προσωπικά επειδή δεν έχω πάθει και καμιά παράκρουση με τα στρογγυλά smartwatch όπως το Moto 360 και το G Watch R, καθώς πιστεύω ότι στην τετράγωνη οθόνη το κείμενο διαβάζεται καλύτερα, δεν θα ήταν κακή επιλογή αν το βρεις κάπου φτηνά γιατί πραγματικά έξω και ειδικά στην Αμερική το έχουν "σκοτώσει". Γενικά είμαι της γνώμης ότι δεν θα πρέπει να ξοδέψει κανείς πολλά χρήματα τώρα για συσκευή android wear πρώτης γενιάς, γιατί από την πρώτη μέχρι την τελευταία όλες κάνουν τα ίδια πράγματα (εκτός από το sony smartwatch3 που έχει και gps). ένα απλό παράδειγμα αν η google αποφασίσει επιτέλους να βάλει στην επόμενη έκδοση την λειτουργία απάντησης κλήσεων από το ρολόι (πολύ σημαντική λειτουργία για μένα που δεν χρησιμοποιώ bt headset, και μου λείπει ιδιαίτερα από την εποχή του galaxy gear) όλες οι συσκευές πρώτης γενιάς πάνε περίπατο γιατί πολύ απλά καμιά δεν έχει ηχείο.

δεν είμαι fit τύπος οπότε για αυτό το κομμάτι δεν έχω να πω τίποτα, αλλά οι ειδοποιήσεις που είναι και ο κυριότερος λόγος που έχω smartwatch είναι αν όχι σε τέλειο, σε πολύ καλό επίπεδο. όταν με το καλό προστεθεί και η ελληνική γλώσσα να μπορούμε να απαντήσουμε και κανένα μήνυμα με φωνητικές εντολές θα είναι ακόμα καλύτερο. κατά τα άλλα το ότι είναι αδιάβροχο και μπορώ να το φορά όλη μέρα και στο ντουζ κτλ είναι στα συν. τέλος η μπαταρία πάντα χωρίς fitness apps να τρέχουν, μου κρατάει συνήθως 1,5 μέρα και αν το βράδυ το κλείσω ή το βάλω σε airplane mode μου βγάζει και 2.

με λίγα λόγια περισσότερα αρνητικά έχω να πω για το λειτουργικό και λιγότερα για τις συσκευές του. θα ήθελα καλύτερο Launcher, λειτουργία απάντησης κλήσεων, φωνητικές εντολές στα ελληνικά, κανονικές εφαρμογές πχ μηνυμάτων όπως το hangouts που χρησιμοποιώ εγώ ώστε να μπορείς να ανατρέξεις σε παλιά μηνύματα οποιαδήποτε στιγμή και όχι μόνο όταν σου έρθει ειδοποίηση και γιατί όχι και κάποια widgets ημερολογίου και καιρού. όλα αυτά σωστά υλοποιημένα και ενσωματωμένα στο λειτουργικό γιατί κάποιες προσπάθειες που γίνονται από developers πχ για xρήση widget και launcher δεν ικανοποιούν σε καμία περίπτωση.

Αναλυτικότατος.. ευχαριστώ πολύ!

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπερα σε ολους μου καναν δωρο ενα zefit(bluetooth ρολογακι που μετραει βηματα κτλπ.)

Το προβλημα ειναι το εξης για να δουλεψει θελει μια εφαρμογη της εταιριας zefitapp η οποια απαιτει συνδεση με το ρολογακι μεσω blutooth φυσικα.για να κανεις συνδεση πρεπει να εχεις πανω απο android 4.3 και bluetooth 4.σε ολα ειμαι ενταξει

Εχω ενα Doogee dg800.οτι και να εκανα συνεση δεν πιανω μεσω του app με τιποτα.στο blutooth μαλιστα το βλεπω κανονικα κ κανω κ pair η ιδια εφαρμογη κανει συνδεση αψογα σε ενα sec στο ipadmini κ μαλιστα χωρις καν να εχω κανει πιο πριν pair.τι μπορει να κανω λαθος;;

Ευχαριστω για την οποια βοηθεια κ τον χρονο σας

Το έκανα κι αυτό αλλα χωρίς αποτέλεσμα.

Τώρα κάνει μόνο επανεκκινησεις, δεν ανοίγει καθόλου.

φίλε μου συνέβη και εμένα αυτό μετά την αναβάθμιση.Το έλυσα απεγκαθιστώντας την εφαρμογή smartwatch 2 kai βάζοντάς τη πάλι οπότε ξαναφλάσαρε μόνο του την αναβάθμιση.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

φίλε μου συνέβη και εμένα αυτό μετά την αναβάθμιση.Το έλυσα απεγκαθιστώντας την εφαρμογή smartwatch 2 kai βάζοντάς τη πάλι οπότε ξαναφλάσαρε μόνο του την αναβάθμιση.

Εμένα κόλλησε εντελως και τελικά το πήγα στο service της sony. Μου είπαν οτι δεν έχει πρόβλημα απλα θέλει αναβάθμιση. Θα το έχω την Δευτέρα με Τρίτη μου είπαν.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Το σκέφτηκα κι αυτό, αλλά δεν θυμάμαι καν απο που το πήρα. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;

Στην Smartec δε μου ζήτησαν καν απόδειξη αγοράς. Αφού δεν έχουν περάσει τα 2 χρόνια κυκλοφορίας του...

Στην Smartec δε μου ζήτησαν καν απόδειξη αγοράς. Αφού δεν έχουν περάσει τα 2 χρόνια κυκλοφορίας του...

Κι εμένα το ίδιο, ευτυχώς γιατί ειχα χάσει την απόδειξη.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Το NO.1 G2 το εχει κανενας για να μας πει αν αξίζει να ασχοληθώ ,δεν εχω ιδεα βεβαια απο smartwatches,αλλα μ'αρεσει και θελω να το πάρω!

Tελευταία ημέρα η σημερινή για την την ψηφοφορία σχετικά με την ανάδειξη των κορυφαίων smartphones και tablets για το 2014. Όσοι δεν έχετε ακόμα ψηφίσει, σπεύσατε!

myphone BEST OF 2014: Ψηφίστε τα καλύτερα smartphones και tablets του 2014!

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Ειναι απιστευτοι αυτοι οι κινεζοι!!!Παρηγγειλα στις 18 Δεκεμβριου το Νο.1 g2 στα 60 ευρω απο το coolicool.com.Εχθες μου εστειλαν μηνυμα οτι το smartwatch δεν ειναι διαθεσιμο και μου προτειναν να αγορασω καποιο αλλο μοντελο.Μπαινω στο site και βλεπω οτι το ρολοι παραμενει διαθεσιμο και σε στοκ,αλλα η τιμη του ανεβηκε στα 76 ευρω.Αλλα smartwatches τα αναφερουν κανονικα out of stock.Τους ενημερωνω και μου απαντανε οτι αυτο που σου λεμε εμεις ισχυει και μου προτειναν παλι να διαλεξω καποιο αλλο μοντελο.Τους απαντησα πως προφανως με κοροιδευουν με την διαθεσιμοτητα και δεν μου στελνουν το ρολοι διοτι ανεβηκε η τιμη του.Φυσικα απαιτησα αμμεσα refund αλλα ηταν η τελευταια φορα που ακουσα κατι απο αυτους.Τους εστειλα και μηνυμα οτι θα κανω dispute αλλα καμμια απαντηση.

Τελικα μου εκαναν refund σημερα,μετα απο πολυ κοπο.Φυσικα προτιμησαν το refund απο το να μου στειλουν το smartwatch το οποιο ακομα και σημερα παραμενει σε stock.Χρονια πολλα και καλες γιορτες σε ολους.

Edited by nscovria

Ξέρει κανείς τίποτα για αυτο?l

αντιγραφή samsung gear s με κάρτα sim

στο youtube που είδα φαίνεται όμορφο και με φωτεινή οθόνη. Τι λέτε?

Ξέρει κανείς τίποτα για αυτο?l

αντιγραφή samsung gear s με κάρτα sim

στο youtube που είδα φαίνεται όμορφο και με φωτεινή οθόνη. Τι λέτε?

Κι εγω ενδιαφέρομαι γι αυτό. Το βρήκα κι εδω: http://www.etotalk.com/otium-gear-s-smart-watch_p6986.html

Βγαίνει πιο ακριβο με τα μεταφορικά, αλλα αν προσέξεις στην περιγραφή γράφουν οτι εχει 1.3 κάμερα και οτι συνδέεται με wifi. Το θεμα, όμως, ειναι οτι όσα έχουν mtk 6260 δεν θα μπορέσουν να αναβαθμίσουν firmware και να εκμεταλλευτούν διαφορα καλούδια (π.χ. watch faces), αν κατάλαβα καλα απο όσα εχω διαβάσει.

Ουφ, μπερδεύτηκα...

Καλή χρονια σε όλους

Πουλάω το m26 σχεδόν καινούργιο και άριστο αν ενδιαφέρετε κανείς..Αφού δεν φοράω ρολόι τζάμπα κάθετε

Φιλικά Γιώργος

Κι εγω ενδιαφέρομαι γι αυτό. Το βρήκα κι εδω: http://www.etotalk.com/otium-gear-s-smart-watch_p6986.html

Βγαίνει πιο ακριβο με τα μεταφορικά, αλλα αν προσέξεις στην περιγραφή γράφουν οτι εχει 1.3 κάμερα και οτι συνδέεται με wifi. Το θεμα, όμως, ειναι οτι όσα έχουν mtk 6260 δεν θα μπορέσουν να αναβαθμίσουν firmware και να εκμεταλλευτούν διαφορα καλούδια (π.χ. watch faces), αν κατάλαβα καλα απο όσα εχω διαβάσει.

Ουφ, μπερδεύτηκα...

Καλή χρονια σε όλους

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Επίσης υπάρχει και αυτό το οποίο έχει και ελληνικά σε αντίθεση με το otium gear s το οποίο μου είπαν στο geekbying με mail ότι δεν έχει. Βέβαια υπάρχει και η "πιθανότητα σφάλματος" των κινέζων...

Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla)

Παιδιά ξέρετε κανένα καλό ρολόι μέχρι 50 ευρώ που να έχει sim και κάμερα?

Δες από πάνω. (post #564). Είναι το smartwatch του πλαισίου που το παρουσιάζουν σαν turbo-x. Στο geekbuying που τους ρώτησα με mail μου είπαν ότι έχει και ελληνικά. Υπάρχει και review στο yt.

Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla)

Παιδιά ξέρετε κανένα καλό ρολόι μέχρι 50 ευρώ που να έχει sim και κάμερα?

Ειναι ίδιο με το otium gear s

http://www.banggood.com/GV08-1_54-1_3M-camera-TF-Card-Bluetooth-for-Android-Smart-Phone-Watch-p-958211.html?utm_design=20&utm_source=emarsys&utm_medium=mail_women114_email&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=Louis&emst=ngNPl2aBFB_31452_1202614_23

Το μαγαζί ειναι έμπιστο. Εχω κανει αγορές, χωρις κανένα προβλημα.

παιδιά ψάχνω και εγώ ένα smartwatch/smartband, αυτά που θέλω να έχει είναι: 1) αδιάβροχο 2) να δείχνει ώρα 3) να δείχνει ειδοποιήσεις. Έξτρα χαρακτηριστικά θα ήταν ευπρόσδεκτα

καλησπέρα! ψάχνω εδώ και καιρό το Samsung gear s να το βρω κάπου εκθεσιακό,για να δω τις λειτουργίες του,στο χέρι μου και γενικά προτού αγοράσω κάτι,θέλω να το δω απο κοντά..έχει κανείς υπ'όψιν ,που υπάρχει εκθεσιακό,γιατί στο public που ρώτησα,δεν το έχουν πουθενά,παρά μόνο για αγορά με παραγγελία...απ'ότι μου είπαν δεν φέρνουν πολλά κομμάτια...τόσο ιδιαίτερο είναι πια;

Κάτοχος πλέον και του gear fit και του moto 360 και επειδή είχα μεγάλο δίλημμα μεταξύ tizen και Android wear, ( έχω δουλέψει αρκετά και το gear 2) θα προτιμήσω moto 360 κυρίως λόγω design. To tizen είναι λίγο πιο αξιόπιστο και έχει πχ την δυνατότητα να κάνεις κλήσεις χωρίς το τηλέφωνο, αλλά στην τελική, μιλάμε για ρολόγια και το ρολόι για μένα πρέπει να είναι όμορφο. Τα ρολόγια της Samsung είναι σαν τα παιχνιδάκια που παίζουν τα δεκάχρονα, ενώ το moto 360 μοιάζει πραγματικά με ένα όμορφο, συμβατικό ρολόι. Μπορείς να το φορέσεις σε ένα επίσημο meeting ή ραντεβού, χωρίς να σε κοιτάνε λες και είσαι ο τρελός του χωριού και το Android wear είναι ναι μεν καινούργιο, αλλά έχει πολύ υποστήριξη από developers και θα εξελιχθεί περαιτέρω, ενώ το tizen το προωθεί μονάχα η Samsung.

Ποιο θεωρείται το τόπ smart watch αυτη τη στιγμη; Ψάχνω για κατι κομψό και λεπτεπίλεπτο σαν κοριτσάκι που ειμαι, γιατι εχω λεπτό χέρι. Μου αρεσει το Samsung gear fit αλλα απ οσο ειδα ειναι συμβατό μονο με Samsung συσκευές κ εγω εχω lg. Τι θα μου προτείνατε;

Κάτοχος πλέον και του gear fit και του moto 360 και επειδή είχα μεγάλο δίλημμα μεταξύ tizen και Android wear, ( έχω δουλέψει αρκετά και το gear 2) θα προτιμήσω moto 360 κυρίως λόγω design. To tizen είναι λίγο πιο αξιόπιστο και έχει πχ την δυνατότητα να κάνεις κλήσεις χωρίς το τηλέφωνο, αλλά στην τελική, μιλάμε για ρολόγια και το ρολόι για μένα πρέπει να είναι όμορφο. Τα ρολόγια της Samsung είναι σαν τα παιχνιδάκια που παίζουν τα δεκάχρονα, ενώ το moto 360 μοιάζει πραγματικά με ένα όμορφο, συμβατικό ρολόι. Μπορείς να το φορέσεις σε ένα επίσημο meeting ή ραντεβού, χωρίς να σε κοιτάνε λες και είσαι ο τρελός του χωριού και το Android wear είναι ναι μεν καινούργιο, αλλά έχει πολύ υποστήριξη από developers και θα εξελιχθεί περαιτέρω, ενώ το tizen το προωθεί μονάχα η Samsung.

Όσο όμορφο και αν είναι το 360, χάνει σε πρακτικότητα διότι δεν μπορείς να απαντήσεις και να κάνεις κλήσεις από αυτό. Πρακτικά δηλαδή είναι μόνο εμφάνιση. Μα αν ήθελα εμφάνιση δε θα αγόραζα smartwatch... Θα επέλεγα κάποιο Tag Heuer από τη σειρά Carrera.

Ποιο θεωρείται το τόπ smart watch αυτη τη στιγμη; Ψάχνω για κατι κομψό και λεπτεπίλεπτο σαν κοριτσάκι που ειμαι, γιατι εχω λεπτό χέρι. Μου αρεσει το Samsung gear fit αλλα απ οσο ειδα ειναι συμβατό μονο με Samsung συσκευές κ εγω εχω lg. Τι θα μου προτείνατε;

Moto 360 αποκλειστικά.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Moto 360 αποκλειστικά.

360 στο Grey χρώμα. Δείχνει πιο ... ρολόι και λιγότερο σαν space gadget από ότι το μαύρο. Γενικά πάντως, 360 :p

• The title was changed to Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)