mkbhd Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Παιδιά έχω το Apple Watch stainless steel series 2. Αξίζει να πάρω το series 3 aluminum ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Να ρωτήσω κάτι γιατί είμαι άσχετος; Με ένα smartwatch με κάρτα σιμ μπορώ να μιλάω και να απαντάω κανονικά; Δηλαδή μπορώ να αντικαταστήσω με αυτό τα ακουστικά; Έχουν και ηχείο και μικρόφωνο; Και αν ναι μπορείτε να προτείνετε 2-3 φτηνά μόνο για αυτήν την δουλειά; Φτηνά εννοώ μέχρι 20 ευρώ και μόνο μπαταρία με ενδιαφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Να ρωτήσω κάτι γιατί είμαι άσχετος; Με ένα smartwatch με κάρτα σιμ μπορώ να μιλάω και να απαντάω κανονικά; Δηλαδή μπορώ να αντικαταστήσω με αυτό τα ακουστικά; Έχουν και ηχείο και μικρόφωνο; Και αν ναι μπορείτε να προτείνετε 2-3 φτηνά μόνο για αυτήν την δουλειά; Φτηνά εννοώ μέχρι 20 ευρώ και μόνο μπαταρία με ενδιαφερειΔεν υπάρχει αυτο που λες και στην τιμή που λες. Σκέψου το λίγο. Αν υπήρχε θα το έβλεπες να το είχαν όλοι τριγύρω σου Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Παράγγειλα το HONOR BAND 3. Με κούρασε το HUAWEI BAND A2 με την φόρτιση που έπιανε η βάση οπότε να'ναι Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Εχει δουλεψει κανεις το Garmin vivoactive 3 ;;;; Αξιζει η οχι σε σχεση με το Garmin Vivosmart HR+ που εχω ηδη;;;; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 ρώτα ότι θες. για το vivosmart δεν ξέρω πάντως. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Βασικα αυτο ηθελα να ρωτησω.. Αν αξιζει η αλλαγη.. Αν το εχεις ομως θα σε παρακαλουσα να μου πεις ποιο ειναι το μεγαλυτερο "προβλημα" του - αν υπαρχει βεβαια - και κατα τη δικη σου κριση.. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Η ακρίβεια του GPS, ειδικά για το υψόμετρο. Το ελαφρώς αδύναμο Bluetooth. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Το bluetooth είναι σημαντικό για μένα... Το χρειάζομαι για το spinning... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Είμαι ανάμεσα σε τρία : Xiaomi MI Band 3 Huawei Honor Band 3 Xiaomi Amazfit Bip... Αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει κάπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Το 3ο με διαφορά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Το 3ο με διαφορά. Ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Τελικά παράγγειλα το Xiaomi Bip... Αυτό κατά την ενεργοποίηση του πρέπει να του περάσω κανένα firmware η είναι έτοιμο... International έκδοση έγραφε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Το 3ο με διαφορά.Αυτό που κάποιοι προτείνετε κάτι χωρίς επιχειρήματα είναι φοβερό. Έχεις καταλάβει τις ανάγκες του ατόμου που ρωτάει; Τότε γιατί προτείνεις κάτι που κοστίζει 2.5 φορές περισσότερο από τα υπόλοιπα; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Αυτό που κάποιοι προτείνετε κάτι χωρίς επιχειρήματα είναι φοβερό. Έχεις καταλάβει τις ανάγκες του ατόμου που ρωτάει; Τότε γιατί προτείνεις κάτι που κοστίζει 2.5 φορές περισσότερο από τα υπόλοιπα; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Το κάνω για να με ειρωνευτεις εσύ μετά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Επειδή η αγορά θα γίνει από Ελλάδα, προτίμησα το Bip γιατί είναι πιο ολοκληρωμένο, έχει και GPS, μεγαλύτερη οθόνη, είναι κ αυτό αδιάβροχο, και μπορείς να κάνεις πιο πολλές μετρήσεις από τα άλλα δύο... Ακόμα η τιμή είναι 56,35 € όταν τα άλλα έχουνε 37€..Παντος αναμεσα στο Xiaomi MI Band 3 και το Huawei Honor Band 3 αν ήταν να επιλέξω ένα, θα διάλεγα το δεύτερο, πιστεύω είναι καλύτερο... Φίλος μου έχει το MI Band 3 και θεωρώ ότι η οθόνη είναι πολύ μικρή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Έχω και τα 3. Επίσης έχω και το Samsung Gear S3. Το bip είναι η καλύτερη επιλογή στα 3 που αναφέρεις. Μεγιά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Επειδή η αγορά θα γίνει από Ελλάδα, προτίμησα το Bip γιατί είναι πιο ολοκληρωμένο, έχει και GPS, μεγαλύτερη οθόνη, είναι κ αυτό αδιάβροχο, και μπορείς να κάνεις πιο πολλές μετρήσεις από τα άλλα δύο... Ακόμα η τιμή είναι 56,35 € όταν τα άλλα έχουνε 37€..Παντος αναμεσα στο Xiaomi MI Band 3 και το Huawei Honor Band 3 αν ήταν να επιλέξω ένα, θα διάλεγα το δεύτερο, πιστεύω είναι καλύτερο... Φίλος μου έχει το MI Band 3 και θεωρώ ότι η οθόνη είναι πολύ μικρή... Εσύ ξέρεις τι σου αρέσει ακριβώς. Δεν ξέρω για τιμές Ελλάδος, αλλά ενημερωτικά το HUAWEI BAND 3 το πήρα στα 26€ (με μεταφορικά μέσα) από Gearbest πριν 10 μέρες. Συμφωνώ μαζί σου ότι το ΧΙΑΟΜΙ έχει μικρή οθόνη και για αυτό πήρα το HUAWEI. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 (edited) Εσύ ξέρεις τι σου αρέσει ακριβώς. Δεν ξέρω για τιμές Ελλάδος, αλλά ενημερωτικά το HUAWEI BAND 3 το πήρα στα 26€ (με μεταφορικά μέσα) από Gearbest πριν 10 μέρες. Συμφωνώ μαζί σου ότι το ΧΙΑΟΜΙ έχει μικρή οθόνη και για αυτό πήρα το HUAWEI. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkWelcome to the club. Βασικά το mi band, ειδικά από το 1s και μετά είναι περισσότερο διακοσμητικό στοιχείο στο χέρι παρά κάνει δουλειά. Απλά μας έχουν πήξει στις διαφημίσεις και την προώθηση τα κινεζομαγα σε σημείο που ενώ σου λέει ότι υποστηρίζει μόνο κινέζικα ο άλλος πάει και το αγοράζει και μετά ψάχνεται με τις ώρες αντί να το ευχαριστηθεί. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 22, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Εκτός των άλλων το Bip έχει απίστευτη διάρκεια μπαταρίας που προσωπικά το θεωρώ σημαντικό. Το έκανα δώρο στη σύζυγο αρχές Ιουλίου περίπου και μέχρι σήμερα το έχει φορτίσει 2 φορές...το bluetooth μόνιμα ανοιχτό για να δέχεται τις ειδοποιήσεις του κινητού της και δύο φορές την εβδομάδα περίπου χρήση του GPS. Επίσης σε όποιον το αγοράσει του προτείνω να εγκαταστήσει και την paid έκδοση της εφαρμογής Notify & Fitness for Bip, μιας και θα του λύσει τα χέρια σε πολλά σημεία. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Εκτός των άλλων το Bip έχει απίστευτη διάρκεια μπαταρίας που προσωπικά το θεωρώ σημαντικό. Το έκανα δώρο στη σύζυγο αρχές Ιουλίου περίπου και μέχρι σήμερα το έχει φορτίσει 2 φορές...το bluetooth μόνιμα ανοιχτό για να δέχεται τις ειδοποιήσεις του κινητού της και δύο φορές την εβδομάδα περίπου χρήση του GPS. Επίσης σε όποιον το αγοράσει του προτείνω να εγκαταστήσει και την paid έκδοση της εφαρμογής Notify & Fitness for Bip, μιας και θα του λύσει τα χέρια σε πολλά σημεία. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σε μένα σημαντικό ρόλο έπαιξε η μπαταρία και τα σχόλια που διάβασα... Πιστεύω ότι σε σχέση με τα άλλα δύο είναι πιο ολοκληρωμένο, και χωρίς μεγάλη διαφορά στην τιμή... Φυσικά από Κίνα θα το έπερνα πιο φτηνά, αλλά αυτό είναι το λιγότερο... Και επειδή διαβάζω και βλέπω διαφορά με τελωνείο δεν ήθελα να μπλέξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Εκτός των άλλων το Bip έχει απίστευτη διάρκεια μπαταρίας που προσωπικά το θεωρώ σημαντικό. Το έκανα δώρο στη σύζυγο αρχές Ιουλίου περίπου και μέχρι σήμερα το έχει φορτίσει 2 φορές...το bluetooth μόνιμα ανοιχτό για να δέχεται τις ειδοποιήσεις του κινητού της και δύο φορές την εβδομάδα περίπου χρήση του GPS. Επίσης σε όποιον το αγοράσει του προτείνω να εγκαταστήσει και την paid έκδοση της εφαρμογής Notify & Fitness for Bip, μιας και θα του λύσει τα χέρια σε πολλά σημεία. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟπότε έχουμε και λέμε. Δίνεις 59$ για την συσκευή και μετά πληρώνεις και για την εφαρμογή; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Δεν απαιτείται, πρόταση είναι... Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 55 ευρουλακια από Ελλάδα και η εφαρμογή δεν είναι απαραίτητη. Δεν συγκρίνεται με τα bands. Είναι 1 κλάση πάνω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 https://www.insomnia.gr/forums/topic/682763-%CE%B7-lenovo-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-smartwatch-watch-x-plus-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE-58/ Αυτο τι λεει ? Εχει αγορασει καποιος να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts