Jump to content

Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)

the_dynamite
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από το παρόν

Πιστεύω όμως η Samsung έχει ξεφύγει ήδη από τους άλλους κατασκευαστές που είναι ακόμα στο ''θα'' και στα ''χαρτιά''

Μας πήγες στο άγνωστο μέλλον με υποθέσεις

Tα smartwatches που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον από τις μεγάλες εταιρείες, το πιθανότερο είναι να συνεργάζονται μόνο με δικές τους συσκευές.

Αν θέλεις να δουλεύει με όλες, θα πρέπει να απευθυνθείς σε ανεξάρτητες π.χ. Pebble και η Google ίσως.

Δηλαδή σύμφωνα με τα γραφόμενα σου το <κλειστό> gear πού συνεργάζεται μόνο με προϊόντα τις Samsung είναι πολύ μπροστά.

Και ναι, θέλω ανεξαρτησία.

Δεν θέλω να με αναγκάζει καμιά πολυεθνική εταιρία να αγοράζω περιφερειακά προϊόντα τις ίδιας για να κάνω τη δουλειά μου.

Στην μικρή έρευνα αγοράς πού έκαναν είπα αντίο στο gear από την στιγμή που δεν μπορεί να συνεργαστεί με το τηλέφωνο μου.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Από το παρόν

Μας πήγες στο άγνωστο μέλλον με υποθέσεις

Δηλαδή σύμφωνα με τα γραφόμενα σου το <κλειστό> gear πού συνεργάζεται μόνο με προϊόντα τις Samsung είναι πολύ μπροστά.

Και ναι, θέλω ανεξαρτησία.

Δεν θέλω να με αναγκάζει καμιά πολυεθνική εταιρία να αγοράζω περιφερειακά προϊόντα τις ίδιας για να κάνω τη δουλειά μου.

Στην μικρή έρευνα αγοράς πού έκαναν είπα αντίο στο gear από την στιγμή που δεν μπορεί να συνεργαστεί με το τηλέφωνο μου.

Σε ποιο άγνωστο μέλλον σε πήγα με υποθέσεις?

Που είπα ότι οι άλλοι κατασκευαστές είναι ακόμα στο ''θα'' και στα ''χαρτιά''. Γιατί δεν είναι έτσι?

Όσο για το Gear και βέβαια είναι πολύ μπροστά από την στιγμή που δν έχουμε δει κάτι από τους άλλους

Τώρα αν εσένα δεν σου αρέσει μετά από την ερεύνα αγοράς που έκανες δεν σε πίεσε κανείς να το αγοράσεις

Ετσι κι αλλιώς μας έχεις πει ότι δεν σου κάνει επειδή δεν είναι ανοιχτή συνέχεια η οθόνη και αυτός ήταν ο λόγος που αγόρασες/αγοράσεις το SW2

Edited by Jig
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Θα δώσω μια πληροφορία σημαντική για αυτούς που ενδιαφέρονται για το Moto 360. Θα είναι συμβατό με όλα τα Android smartphones από 4.3 jellybean και άνω. Όσοι φίλοι έχουν 4.2.2 και κάτω θα πρέπει να περάσουν custom rom στο κινητό τους 4.3+ αν θέλουν να αποκτήσουν το Moto360. Ορίστε και ένα βίντεο με το πως θα δείχνει κατά προσέγγιση το UI :
Edited by the_dynamite

Σε ποιο άγνωστο μέλλον σε πήγα με υποθέσεις?

Που είπα ότι οι άλλοι κατασκευαστές είναι ακόμα στο ''θα'' και στα ''χαρτιά''. Γιατί δεν είναι έτσι?

Το <άγνωστο> μέλλον είναι αυτό που γράφεις από κάτω. Εκτός αν έχεις στοιχεία και δεν μπορείς να τα γράψεις.

Tα smartwatches που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον από τις μεγάλες εταιρείες, το πιθανότερο είναι να συνεργάζονται μόνο με δικές τους συσκευές.

Αν θέλεις να δουλεύει με όλες, θα πρέπει να απευθυνθείς σε ανεξάρτητες π.χ. Pebble και η Google ίσως.

Επιση εγραψα και αυτο

Μαζι γραφαμε Κωνσταντινε οποτε κανω τωρα παραθεση

Πολλα + σε αυτο, προσωπικα αλλαζω 3-5 τηλεφωνα το χρονο, φθηνα οποτε δεν με περιοριζει το sony

Η κλειστή οθόνη είνα είναι το δεύτερο πού με <ενόχλησε> και όπως έγραψαν ποιο πριν βγήκε εφαρμογή για να μείνει ανοιχτή. Το άλλο θέμα είναι ότι έπρεπε να αλλάξω τηλέφωνο και να πάρω τις ίδιας εταιρείας.

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Θα δώσω μια πληροφορία σημαντική για αυτούς που ενδιαφέρονται για το Moto 360. Θα είναι συμβατό με όλα τα Android smartphones από 4.3 jellybean και άνω. Όσοι φίλοι έχουν 4.2.2 και κάτω θα πρέπει να περάσουν custom rom στο κινητό τους 4.3+ αν θέλουν να αποκτήσουν το Moto360. Ορίστε και ένα βίντεο με το πως θα δείχνει κατά προσέγγιση το UI :

Φοβερό.Έχω φτιαχτεί .Μπορεί να παραβλέψω και την κλειστή οθόνη.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ωραιο ειναι αν και δεν ξερω κατα ποσο θα βολευει στο ματι η στρογγυλη οθονη.

Δυναμιτη ξερουμε περιπου ημερομηνια αφιξης στα καταστήματα; ;

Εμενα πάντως δε μου αρέσει καθόλου το Moto, ! Ξέρω οτι ολοι ενθουσιαστήκατε απ την πρώτη στιγμή που διερρευσαν φωτογραφίες, αλλά ακόμα δεν κατάλαβα τι αρέσει σε όλους

Εμενα πάντως δε μου αρέσει καθόλου το Moto, ! Ξέρω οτι ολοι ενθουσιαστήκατε απ την πρώτη στιγμή που διερρευσαν φωτογραφίες, αλλά ακόμα δεν κατάλαβα τι αρέσει σε όλους

Η αληθεια ειναι οτι ενω παραπεμπει σε κανονικο ρολοι ουτε εμενα μαρεσει. Μαλλον επειδη δεν μαρεσει γενικα να φοραω ρολοι. Ασε που πιστευω οτι σε τετραγωνες οθονες ειναι πιο ευχρηστη η χρηση των smart watches. Ιδωμεν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραιο ειναι αν και δεν ξερω κατα ποσο θα βολευει στο ματι η στρογγυλη οθονη.

Δυναμιτη ξερουμε περιπου ημερομηνια αφιξης στα καταστήματα; ;

Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, summer 2014 λέει η εταιρία αλλά αν θα είναι από την αρχή διαθέσιμο στην Ελλάδα άγνωστο. Οι σχεδιαστές του λένε πως είναι πιο εύκολο να εστιάσεις γρήγορα στην στρογγυλή οθόνη από ότι στην τετράγωνη.

Έχει full μεταλλική κάσα, τελείως λεία, χωρίς κάποια υποδοχή για φόρτιση. Μοιάζει οπτικά με κλασσικό ρολόι. Επειδή θα υπάρχει πληθώρα watchfaces, θα μπορείς να διαμορφώσεις όπως θέλεις την always on οθόνη του. Π.χ Seiko, Tag Heuer, Rolex κ.τ.λ σε ό, τι χρωματισμούς φαντάζεσαι, ώστε να μπορείς κάθε μέρα να νιώθεις πως έχεις άλλο ρολόι και εσύ και οι γύρω σου! Δες και το βίντεο που πόσταρα πιο πάνω.

Φοβερό.Έχω φτιαχτεί .Μπορεί να παραβλέψω και την κλειστή οθόνη.

Έχει γίνει χαμός στο ίντερνετ, μετά το βίντεο που το δείχνει κλειστό! Όμως όπως διάβασα, ήταν κλειστό γιατί δεν ήθελαν να φανεί ακόμα το πως δείχνει και επίσης το μοντέλο ήταν προπαραγωγής.

Edited by the_dynamite

Δε μου αρέσει που είναι στρογγυλό. Αυτό με τα watchfaces μπορείς να το κάνεις σε ολα τα smartwatch. Δεν θέλω κανένας να νομίζει οτι φοράω κανονικό ρολόι ;)

Δε μου αρέσει που είναι στρογγυλό. Αυτό με τα watchfaces μπορείς να το κάνεις σε ολα τα smartwatch. Δεν θέλω κανένας να νομίζει οτι φοράω κανονικό ρολόι ;)

Τότε δεν κάνει για εσένα. Ναι μπορείς και στα άλλα, όμως επειδή δεν έχουν κυκλική οθόνη και πολλά δεν είναι ούτε always on, δεν σου δίνουν την αίσθηση του να φοράς κλασσικό ρολόι. Τα ελβετικά τύπου Rolex, Tissot, Tag Heuer έχουν στρογγυλή οθόνη. Έτσι ακόμα και ότσν τεχνολογικά θα είναι παρωχημένο, θα μπορείς πάντα να το έχεις για καθημερινό ρολόι. Αρκεί φυσικά να τα λατρεύεις, όπως εγώ! :)

Edited by the_dynamite

Τότε δεν κάνει για εσένα. Ναι μπορείς και στα άλλα, όμως επειδή δεν έχουν κυκλική οθόνη και πολλά δεν είναι ούτε always on, δεν σου δίνουν την αίσθηση του να φοράς κλασσικό ρολόι. Τα ελβετικά τύπου Rolex, Tissot, Tag Heuer έχουν στρογγυλή οθόνη. Έτσι ακόμα και ότσν τεχνολογικά θα είναι παρωχημένο, θα μπορείς πάντα να το έχεις για καθημερινό ρολόι.

Αυτός που θέλει να φορέσει Rolex και Tissot θα φορέσει Rolex και Tissot. Όχι wannabe Rolex και Tissoτ. Γιατί για αυτόν το ρολόι είναι status δεν είναι ένα gadget. Οπότε αδιάφορο.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτός που θέλει να φορέσει Rolex και Tissot θα φορέσει Rolex και Tissot. Όχι wannabe Rolex και Tissoτ. Γιατί για αυτόν το ρολόι είναι status δεν είναι ένα gadget. Οπότε αδιάφορο.;)

Σωστότατος!!!(οχι για το Tissot):p

Aπο τα ωραιότερα παλιά, όμως εφικτά concept που έχω δει, είναι αυτό

Edited by Jig

Κάνεις λάθος. Υπάρχουν και αυτοί που αγαπάνε και τα κλασσικά ρολόγια και τα smartwatches και αυτό το ρολόι τα παντρεύει με τον καλύτερο τρόπο. Για αυτό έχει τόσο μεγάλη απήχηση.

MOTO360...GAME CHANGER!

Edited by the_dynamite

Κάνεις λάθος. Υπάρχουν και αυτοί που αγαπάνε και τα κλασσικά ρολόγια και τα smartwatches και αυτό το ρολόι τα παντρεύει με τον καλύτερο τρόπο. Για αυτό έχει τόσο μεγάλη απήχηση.

MOTO360...GAME CHANGER!

Οπως ακριβως εγω. Μου αρεσουν τα κλασσικα ρολογια αλλα παραλληλα και η τεχνολογια. Το περιμενω πως και πως φτανει να μη ξεφυγει στην τιμη.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Διαφωνώ παιδιά, η αγορά άλλα λέει για τα κανονικά ρολόγια, εκτός απο rolex και κανα 2 άλλες επωνυμίες!

Ανάλυσε το μας λίγο, τι εννοείς πως λέει η αγορά;

Ανάλυσε το μας λίγο, τι εννοείς πως λέει η αγορά;

Εννοώ οτι πανάκριβα ρολόγια πωλούνται πλεον σε εξευτελιστικές τιμές! Πέρα απ τα ελβετικά, κι οσα έχουν τιμή απο 2000ευρώ και πάνω,ολα τ άλλα έχουν ξεφτιλιστεί τιμολογιακά.

Εκτός αυτού, πέρα απο μεγαλύτερους ανθρώπους ηλικιακά, η νεα γενιά(18-30) δεν φοράει ρολόι.

Η νεα αγορά των ''έξυπνων ρολογιών'' που ξετυλίγεται σιγά-σιγά και σε 2-3 χρόνια θα γεμίσει ο τόπος κι ολοι θα έχουν απο ενα (οπως έγινε με τα tablet), δεν αποσκοπεί στην επαναφορά του παλαιού προτύπου, αλλά πατώντας πάνω σ αυτό εισάγει κάτι νεο που πιστεύω οτι ούτε θέλει, ούτε πρέπει να συνδεθεί στην συνείδηση του κοινού ως come back ενος ξεχασμένου κοσμήματος, αλλά ως κάτι φρέσκο, μοδάτο και πάνω απ ολα χρήσιμο.

Ενδιαφέρουσα η άποψη σου, αλλά έχω κάποιες παρατηρήσεις :

1. Γίνονται γενναίες εκπτώσεις στα ρολόγια λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού που υπάρχει μεταξύ φυσικών καταστημάτων και Ίντερνετικών.

Σε καμμία περίπτωση πάντως, ρολόι αρχικής αξίας π.χ 900€ θα το πάρεις 100! Διαφωνώ στον όρο "ξεφτυλιστεί τιμολογιακά".

2. Τα παιδιά της νέας γενιάς, συμφωνώ πως δεν φοράνε ρολόγια σε μεγάλο ποσοστό. Δεν ξέρω και δεν έχω στοιχεία αν αυτό συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμακα και σε τι ποσοστό. Αν έχεις εσύ, πες μας.

3. Υπάρχουν όμως και μεγαλύτερες ηλικίες που είναι λάτρεις των κλασσικών ρολογιών.

4. Το κλασσικό ρολόι χειρός έχει αντέξει από τα τέλη του 19ου αιώνα, δεν νομίζω πως θα ακυρωθεί ποτέ. Ξεχασμένο δεν είναι, λεφτά δεν έχει ο κόσμος να αγοράσει είδη πολυτελείας. Το comeback μπορεί να έλθει και από την νοσταλγική νότα που αποπνέει το Moto360. Οι νέοι αγκαλιάζουν τέτοιες ιδέες. Βλέπε Fiat 500, Mini Cooper κ.τ.λ. ακόμα και γυαλιά μυωπίας που φορούσαν οι παππούδες μας στα νιάτα τους βάζουν! Μόδα είναι και γυρίζει...αλλά το ρολόι παραμένει στυλιστικό αντικείμενο.

Edited by the_dynamite

1)Δεν θα το πάρεις 100, θα το πάρεις 250-300 άρα κάτω απ το μισό της αρχικής.

2) Στοιχεία είν τα μάτια μου κι οτι βλέπουν ;)

3)Ναι συμφωνώ, αλλά η πλειοψηφία των 45-50ρηδων δεν ασχολείται φανατικά με την τεχνολογία

4) Δεν θα ακυρωθεί, θα εξελιχθεί όμως.

Νοσταλγική νοτα αποπνέει το Moto στους 40αρηδες. Οι μικρότεροι δεν νοσταλγούν κάτι που ποτέ δεν είχαν.

Οπως ακριβως εγω. Μου αρεσουν τα κλασσικα ρολογια αλλα παραλληλα και η τεχνολογια. Το περιμενω πως και πως φτανει να μη ξεφυγει στην τιμη.

Και να ξεφύγει λίγο θα το πάρω. Ας μου τα φάει η μοτορολα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

1. Όχι τόσο. Μέχρι 30% φτάνει η έκπτωση. Από εκεί και πέρα μιλάμε για εξαιρέσεις. Πες μου που μπορώ με 300 ένα που κάνει 900 για να χτυπήσω αύριο ένα!

2. Άμα ήταν τα μάτια του καθενός να αποτελούν στατιστικά στοιχεία και τεκμήρια απόψεων τότε θα ήταν τα μάτια της Πυθίας.

3. Υπάρχει και το 30-40. Φανατικά όχι οι 45+, πάντως ψάχνονται σε ένα βαθμό.

4. Βγες και δες με τα μάτια σου, τα τρομερά, κάτι κοπελίτσες με fiat 500 και φοιτητές με mini Cooper για να δεις πως συναρπάζονται από το παρελθόν και την νοσταλγική νότα προϊόντων του παρελθόντος που δεν είχαν αλλά άκουσαν είδαν και διάβασαν.

Εάν ένα προϊόν προωθήθεί με διαφημιστικά τρικ του marketing, και αξίζει αρκετά, τότε οι πωλήσεις του εκτοξεύονται! Είμαστε θύματα του marketing...

Edited by the_dynamite

Εχει διαρευσει πουθενα ποση θα ειναι η διαμετρος; οπτικα την κοβω για μεγαλη, πανω απο 45mm.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Μάλλον καταστάλαξα στο Sony smartwatch MN2. Είναι το πρώτο smartphone της Sony μετά το liveview και το μόνο που με νοιάζει είναι η μπαταρία του. Γιατί από υποστήριξη τα πάει πολύ καλά. Όποιος έχει άποψη επί του θέματος θα το εκτιμούσα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)