Jump to content

blogging @ myphone.gr: Το καλύτερο κινητό στην ιστορία των κινητών! [POLL]


vlachaquito
 Κοινοποίηση

Ποιό είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο κινητό στην ιστορία των κινητών;  

906 members have voted

  1. 1. Ποιό είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο κινητό στην ιστορία των κινητών;

    • Motorola DynaTAC 8000X
      9
    • Nokia 808
      39
    • HTC HD2
      188
    • Samsung Galaxy S
      83
    • Nokia 3310
      316
    • HTC Dream
      9
    • Ericsson T28/T68
      164
    • Nokia Ν900
      67
    • Nexus One
      21
    • Blackberry 6210
      10


Recommended Posts

Από τις πιο μικρές ηλικίες, μέχρι τις πιο μεγάλες, μια από τις αγαπημένες ασχολίες του ανθρώπου, είναι να καταττάσει οτιδήποτε υπάρχει γύρω του από το καλύτερο στο χειρότερο (η και ανάποδα). Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη μας για την βαθμολόγηση, που έγινε και ταινία.

 

Αυτή η εμμονή δεν θα μπορούσε να μην πιάσει και το myphone.gr. Και τι καλύτερο και… ευκολότερο, από το να ανακηρύξουμε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ! (ναι, με κεφαλαία, γιατί όταν το διαβάζουμε είναι σαν να μας το φωνάζει στο κεφάλι η φωνή του Morgan Freeman. Ή των

, ότι ποθείται).

 

Αυτή η ψηφοφορία θα περιέχει ημιτελικούς και τελικό. Οι editors του myphone.gr έστυψαν το κεφάλι τους και διάλεξαν 20 συσκευές που για τον ένα η τον άλλο λόγο θεώρησαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης συσκευής ever. Θα χωριστούν λοιπόν οι συσκευές σε δύο δεκάδες και μετά θα έχουμε τον τελικό όπου θα αναμετρηθούν οι 10 πρώτες συνολικά.

 

Τα κριτήριά μας/σας; ΚΑΘΑΡΑ υποκειμενικά. Έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να συγκρίνεις αντικειμενικά το Nokia 3310 με το Samsung Note 1. Για αυτό λοιπόν αφήστε στην άκρη τα χαρακτηριστικά και πιάστε την… καρδιά. Πάμε λοιπόν!

 

Motorola DynaTAC 8000X

 

http://content.myphone.gr/photo/full/23787/motorola-dyna-tac-800.jpg

 

Το πιο;; Απλά το πρώτο κινητό του κόσμου. Κινητό που λέει ο λόγος μια και εν έτη 1984 που ξεκίνησε η διάθεσή του ζύγιζε μόνο 790 γραμμάρια ενώ είχε 30 λεπτά χρόνο ομιλίας και αναμονή 8 ώρες ενώ κόστιζε 4000 δολάρια. Τι έγινε, ξαφνικά τα 700 ευρουλάκια που ζητάνε τώρα οι κατασκευαστές για τις ναυαρχίδες τους μας φαίνονται λίγα;;;;;

Ότι και να κάνει, το σίγουρο είναι ότι από εδώ ξεκίνησαν όλα. Χαλάλι.

 

Nokia 808

 

http://content.myphone.gr/photo/full/23788/nokia-808.jpg

 

Ναι και αυτό είναι λίγο μεγάλο. Και το λειτουργικό του παροπλισμένο. Και ασχημούλι. Αλλά η πρώτη κάμερα PureView 41MP. Nuff said.

Η Nokia, λίγο πριν περάσει στα χέρια της Microsoft έδειξε με αυτό το smartphone ότι αν θέλει είναι η καλύτερη. Θα μας λείψουν οι Φιλανδοί και τα διαμάντια τους.

 

HTC HD2

 

http://content.myphone.gr/photo/full/23785/htc-hd2.jpg

 

Ξεκινάμε με το σχόλιο του gnt[/member]: "HTC HD2, δαγκωτό με μισό μάτι. Σκυλί του πολέμου, ξεκίνησε το trend των οversize οθονών, των Snapdragon και του modding μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία".

Στα δικά μας. 2009 και οθόνη 4,3 ιντσών όταν οι άλλοι προσπαθούσαν με οθόνες κάτω από τις 4 ίντσες. Επίσης,

. Kαι Windows 8, το ξέρετε;

 

Samsung Galaxy S

 

http://content.myphone.gr/photo/full/23794/samsung-galaxys.jpg

 

2010, η αγορά έχει γεμίσει από iPhone, οι άλλες εταιρείες αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι κάτι κάνουν λάθος και η Samsung, κολοσσός παντού εκτός από τα… smartphone αρπάζει την ευκαιρία φτιάχνοντας ένα smartphone με Android και σχεδιασμό που.. κάτι θυμίζει και του κολλάει την πολύ ωραία ονομασία Galaxy S. Το πρώτο S πουλάει σαν τρελό, κάνοντας την αρχή σε αυτό που θα είναι το φαινόμενο Samsung του σήμερα.

 

Nokia 3310

 

http://content.myphone.gr/photo/full/23783/1-nokia-3310-580-90.jpg

 

Επιστροφή στο 2000 και στον διάδοχο του 3210 με τα 160 εκ. πωλήσεις. Τι κάνει λοιπόν η Nokia; Βγάζει ένα ακόμα καλύτερο κινητό το 3310. Το κινητό που μας έδωσε το φιδάκι και ατέλειωτα meme λόγω της εξωπραγματικής αντοχής του. Όποιος δεν είχε ένα τέτοιο Nokia κάποια στιγμή στην ζωή του, παρακαλώ να αποχωρήσει.

 

HTC Dream

 

http://content.myphone.gr/photo/full/23793/htc-dream-orange-fr.jpg

 

Ένα smartphone που μάλλον πέρασε στα ψιλά, αλλά το σίγουρο είναι ότι ότι άφησε εποχή. Για πιο λόγο; Μα ήταν το πρώτο smartphone με Android λειτουργικό! Κυκλοφόρησε το 2008 (μόλις 6 χρόνια πριν παρακαλώ). Με fully-qwerty slide πληκτρολόγιο και την πρώτη έκδοση του Android πάνω δεν είχε την επιτυχία που θα περίμεναν αρχικά. Η συνέχεια όμως….

 

Ericsson T28/T68

 

http://content.myphone.gr/photo/full/23790/t28-ericsson.jpg

 

Ok, βάλαμε δύο, μην φωνάζετε. Η σειρά όμως είναι η ίδια και τα δύο ξεχωρίζουν για διαφορετικούς λόγους. Το Τ28 ήταν το πρώτο πραγματικά λεπτό κινητό, ιδιαίτερα όμορφο και με το πορτάκι να ανοίγει. Ο πρωτοποριακός του σχεδιασμός είχε σαν αποτέλεσμα ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ προβλήματα με αποτέλεσμα η Ericsson σιγά σιγά να εγκαταλείψει την προσπάθεια προς στιγμήν. Το Τ68 εισήγαγε κάτι το πρωτοποριακό για την εποχή του (2001), την πρώτη έγχρωμη οθόνη με την απίστευτη ανάλυση 101x80 (πρακτικά το κάθε pixel είχε το μέγεθος φακής). (λεπτής, όχι από εκείνες τις χοντρές).

 

Nokia Ν900

 

http://content.myphone.gr/photo/full/23789/nokia-n900.jpg

 

Οι νοκιάκηδες της παρέας το ψήφισαν, και δεν έχουν και άδικο. Το smartphone που αγαπήθηκε όσο ελάχιστα, που στο πρόσωπό του όλοι οι φαν της φιλανδικής εταιρίας είδαν το μεγάλο comeback, to smartphone που εγκαταλείφτηκε μετά από τόσο λίγο. Ένα λειτουργικό που θα μπορούσε να είναι το βασικό λειτουργικό για την Nokia, τελικά έζησε ελάχιστα χρόνια για να μας δείξει την αξία του.

 

Nexus One

 

http://content.myphone.gr/photo/full/23786/nexus-one.jpg

 

To 2010, και ενώ το Android βρίσκεται στο σωστό δρόμο, η Google κάνει μια κίνηση που έμελλε να αλλάξει την αγορά των Android smartphone. Σε συνεργασία με την HTC παρουσιάζει το Nexus One, το πρώτο από τα πολλά Nexus που ακολούθησαν και θα ακολουθήσουν. Pure Android, πρώτα στις αναβαθμίσεις και εμπειρία back to basics. Η επιτυχία τέτοια που οι μεγάλοι παίχτες βγάζουν πλέον δικά τους Google Edition.

 

Blackberry 6210

 

http://content.myphone.gr/photo/full/23784/blackberry-6210.jpg

 

Ορίστε. Αυτά βλέπουν οι φίλοι της Blackberry και χύνουν δάκρυα πίκρας. Qwerty πληκτρολόγιο, email, blackberry messenger, και browser εν έτη 2003. Η αρχή της αυτοκρατορίας της Blackberry που μετά από δέκα χρόνια φαίνεται να φτάνει στην δύση της… Κρίμα.

 

Αυτά ήταν τα πρώτα δέκα της λίστας. Την επόμενη εβδομάδα επανερχόμαστε με iphone, Note 1 και άλλα 8 μοντέλα, για να ανακηρύξουμε το καλύτερο κινητό στην ιστορία! Μείνετε κοντά μας.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 205
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ψήφισα Ν900. Ειναι ο,τι καλυτερο ειχε βγει και ακομη το χρησιμοποιω αν η Nokia πιστευε σε αυτο σημερα τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα οχι μονο στο mobile κομματι. Δεν θα ξεχασω ομως και τα 6310 ως τον καλυτερο εκπροσωπο της προ symbian εποχης και Ε51 για την κατασκευη του, την μπαταρια του και τη συνδεσιμοτητα του. Δεν εχω βρει ακομη συσκευη με τετοιο wi-fi που να πιανει hot spot στα 600 μετρα.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Link to comment
Share on other sites

True... To wifi του Ν900 ειναι επιπέδου laptop.

Οπώς το γραφω ,χωρίς υπερβολή.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Link to comment
Share on other sites

HD2 Για όλους τους λόγους που αναφέραμε. Ακόμη και τώρα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κινητά των developers.Επίσης παίρνει (εκτός απο kit kat ,win 8) και meego...
Link to comment
Share on other sites

το πρωτο iphone γιατι δεν υπαρχει στη λιστα?

 

θα φτιαχτει και δευτερη λιστα ισως να ειναι εκει

Link to comment
Share on other sites

nokia n900 με διαφορά

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Link to comment
Share on other sites

Εκτός από το Nokia 3310 που πραγματικά είχε κάνει θραύση με τη λειτουργικότητά του όταν κυκλοφόρησε, πιστεύω ότι το iPhone έχει φέρει όλες τις εξελίξεις στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο.
Link to comment
Share on other sites

HTC HD2

Κανει τα παντα,τρεχει παντα,δεν σπαει δεν χαλαει......ακομα εχω ενα,και φυσικα δεν προκειται να το δωσω.Ολα τα αλλα τα κραταω κανα μηνα το πολυ-πολυ και μετα αλλαγη,αλλα αυτο οχι........:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Link to comment
Share on other sites

φυσικα το νοκια 808 για μενα το καλυτερο που ειχα ποτε, ευχαριστως το αγοραζα παλι αν υπηρχε καινουργιο.
Link to comment
Share on other sites

nokia 3310 6310i 3510i ,n95 8gb, ericsson t29s ,r380s, sharp gx25, sony ericsson w715/w995, p900/p910/p990

Aυτά μου ήρθαν στο μυαλό. Και συγκινήθηκα. :cry:

Edited by NickTheGreek99

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως κ εγώ θα ψηφίσω το 3310. Έχω ρίξει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στο φιδάκι σαν παιδί!
Link to comment
Share on other sites

Νοκια 3310 και να ....... λειτουργικά και χαρακτηριστικά!! Δεν έσπαγε, δεν χάλαγε, αυτονομία που σε έκανε να μην θυμάσαι που αφησες τον φορτιστή και για την εποχή του απλό στη χρήση και τα έκανε όλα! Το κινητό του teenager και οχι μόνο.
Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3
Link to comment
Share on other sites

Ν900 δαγκωτό. Όλα τα άλλα είναι κινητά, το λειτουργικό του την εποχή που βγήκε στεκόταν άνετα σε tablet. Μπροστά από την εποχή του σε OS και απίστευτα αδικημένο κατά την γνώμη μου (ένα από τα πολλά που αδίκησε η Nokia πριν αδικήσει τον ίδιο της τον εαυτό)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

 

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

 

Oneplus 5 - 128GB

Link to comment
Share on other sites

Ελπίζω να συμπεριληφθεί και το τ610 πυ κατα τη γνώμη μου έβαλε γερά τη βάση για την καθιέρωση της σονυ εριξον...
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.
Link to comment
Share on other sites

Πολύ άκυρη ψηφοφορία... Δεν μπορείς να βάζεις στην ίδια ζυγαριά όλα τα παραπάνω μοντέλα που επιλέξατε... Παρ όλα αυτά την έριξα στο t28 λόγω αναμνήσεων χωρίς κανένα άλλο κριτήριο..
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...