Jump to content

[Επίσημο] LG G Flex

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειάζονται τέτοια πράγματα. Just forget it

Μακριά από αυτές της μπούρδες μου το έκαναν χελώνα και βάλτε 1 αστεράκι με μπινελίκια :mad:

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αληθεια?

ναι αλλα ειναι και android οποτε χρειαζεται ενα antivirus.

το clean master βλεπω καθαριζει τη μνημη καλα, δεν ξερω

Που έχει βγει αυτή η φήμη πώς το Android θέλει antivirus; δεν ισχύει κάτι τέτοιο..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

αληθεια?

ναι αλλα ειναι και android οποτε χρειαζεται ενα antivirus.

το clean master βλεπω καθαριζει τη μνημη καλα, δεν ξερω

Το clean master καθαρίζει και όταν ανοίξεις μια εφαρμογή ξανά δημιουργεί τα πάντα. Μια τρύπα στο νερό κάνει.

Δεν θέλεις antivirus

Που έχει βγει αυτή η φήμη πώς το Android θέλει antivirus; δεν ισχύει κάτι τέτοιο..

Αυτή η φήμη υπήρχε από παλιά. Χρήστες ios τα έλεγαν κλπ. Όχι όλοι αλλά κυρίως haters.

Θοδωρής

Παιδες το Android δεν χρειαζεται antivirus οποτε ολα αυτα ειναι χαζομαρες. Το μονο καλο με το cleanmaster ειναι οτι καθαριζεις φακελους που αφηνουν διαφορα προγραμματα οταν τα κανεις απεγκατασταση κτλ

Παιδια καλησπερα.Μετα απο αναβαθμιση στην κιτ κατ δεν λειτουργει ο καιρος της lg το polaris το voice mate και το on screen phone.Μου λεει πως πρεπει να τα αναβαθμισω μα οταν χτυπαω το κεντρο ενημερωσης δεν υπαρχουν μεσα.Συμβαινει το ιδιο και σε εσας?Κατεβασα αλλο καιρο απο την lg και λειτουργει κανονικα.

Καλησπέρα σε ολους! Αντιμετωπιζω κι εγω το ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ προβλημα!!!εχω μια εβδομαδα το flex..Την πρωτη μερα ολα ηταν σουπερ.Την επομενη ζητησε αναβαθμιση και χαλασαν οι ιδιες οι εφαρμογες που αναφερεις παραπανω...!

Εκανα 3 - 4 επαναφορες ολο αυτο το διαστημα και τιποτα..Μιας κι εχει περασει καιρος απο το προβλημα σου,εχεις κατι νεοτερο?εμαθες τι φταιει?Το διορθωσες??

Υγ...Ασχετα με το προβλημα της αναβαθμισης,το τηλεφωνο τα σπαει!!!!Ειναι οτι καλυτερο εχω δει ποτε...!Οσο για την οθονη απλα εξαιρετικη..Οποιος το εχει δουλεψει στα χερια του και πει οτι η οθονη υστερει σε αναλυση,χρωματα κλπ εχει προβλημα στο κεφαλι..!

Το συνιστω!!!

Βγάλε σιμ, κάνε επανεκκίνηση και λογικά θα στις βγάλει. Κάνε ενημέρωση και βαλε την σιμ ξανά :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

οντως πολυ σούπερ κινητο, οποιος το βλεπει με ρωταει ποσο το αγορασα και τι ρολο βαραει τοσο μεγαλο και κυρτο.

που να εξηγείς στο καθε ενα άσχετο, λες απλα οτι το κινητο κανει 900€ και αστους να ψάχνονται χαχα

Το εργαλείο πετάει ,ένα μόνο φοβάμε ,με της αναβάθμισης μην το χαλάσουν αρχής δεδομένης από την 4.2 το ρίξανε ξέροντας πως θα έριχνε στα αυτιά του g3 και το κατέβασαν .:mad:

Το εργαλείο πετάει ,ένα μόνο φοβάμε ,με της αναβάθμισης μην το χαλάσουν αρχής δεδομένης από την 4.2 το ρίξανε ξέροντας πως θα έριχνε στα αυτιά του g3 και το κατέβασαν .:mad:

Συμφωνω απολυτα. Πως θα δειξουν την νεα ναυαρχιδα οταν υπαρχει το G-Flex που ριχνει στα αυτια με την 4.2.2 οτι κυκλοφορει αυτην την στιγμη εκει εξω?

Δεν εξηγειται αλλιως.

Ενα κακο υπαρχει σε αυτο το τηλ μονο. Οτι λογω της πολυ ακριβης τιμης του αρχικα, δεν αγοραστηκε απο πολυ κοσμο με αποτελεσμα να μην εχει καλο development. Αλιως ακομα και με 4.4.2 δεν θα το περνουσε κανενα αλλο τηλεφωνο.

οντως, λιγοι και καλοι το εχουμε.

η τιμη στα 899€ ακομα στα καταστηματα ειναι εξωφρενική.

αλλα πουλανε κυρτη οθονη 6" με POLED

παντως και εδω στην ελλαδα πολυ ανοργανωσιά. πριν το αγορασω τον μαιο πηγα σε τοσα μεγαλα καταστηματα στημ Θεσσαλονίκη και σε ουτε ενα δεν τον ειχαν. εδω καποιοι δεν γνωριζαν καν το μοντελο, μονο στα public το ειχαν αλλα σε κουτι και δεν μπορουσαν να μου το δειξουν, τραγικοι.

Και δεν το βρίσκεις πια στα 365 που το πετύχαμε μερικοί τυχεροί.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

απορω πως γινεται στην Ελλάδα να το πουλαν 900 στα καταστήματα και στο ίντερνετ να τα εχουν σχεδον μιση τιμη

και πλέον 439€...

Γιατί ανεβαίνει ρε παιδιά η τιμή; Σαν το note 3 και το s5. Μάλλον δεν πολυπουλάει ακόμα το g3.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Παίδες καλησπέρα.

Μετά την kit kat νομίζω έχει αρχίσει να μου δημιουργεί πρόβλημα στο proximity sensor.

Συγκεκριμένα, σχεδόν σε κάθε κλίση που κάνω, την ώρα που μιλάω και ενώ φαίνεται σβηστή η οθόνη, ξαφνικά πατιέται το κουμπί "hold"και θέτει τον συνομιλητή μου σε αναμονή, ή, στην καλύτερη περίπτωση, όταν τερματίζωτην κλίση έχουν ανοίξει από πίσω εφαρμογές, notification bar, emails κλπ κλπ..

Για την ιστορία : το έχω ρουτάρει, έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δεν έχω περάσει κάποιο screen protector και έχω καλιμπράρει το proximity sensor στις ρυθμίσεις αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο?

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Σε εμένα κανένα πρόβλημα,αλλά είμαι ακόμα στην jelly bean.

Παίδες καλησπέρα.

Μετά την kit kat νομίζω έχει αρχίσει να μου δημιουργεί πρόβλημα στο proximity sensor.

Συγκεκριμένα, σχεδόν σε κάθε κλίση που κάνω, την ώρα που μιλάω και ενώ φαίνεται σβηστή η οθόνη, ξαφνικά πατιέται το κουμπί "hold"και θέτει τον συνομιλητή μου σε αναμονή, ή, στην καλύτερη περίπτωση, όταν τερματίζωτην κλίση έχουν ανοίξει από πίσω εφαρμογές, notification bar, emails κλπ κλπ..

Για την ιστορία : το έχω ρουτάρει, έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δεν έχω περάσει κάποιο screen protector και έχω καλιμπράρει το proximity sensor στις ρυθμίσεις αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο?

κανένα πρόβλημα στην κιτ κατ που είμαι εγώ πάντως...

κανένα πρόβλημα στην κιτ κατ που είμαι εγώ πάντως...

Δεν νομίζω ότι μπορεί να φταίει η κιτ κατ .Μάλλον σύμπτωση είναι.

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ανταλλάσω το OnePlus One μου με σφραγισμένο G Flex.. αν κάποιος θέλει/ξέρει κάποιον.. εδώ είμαστε!:D

Φίλε flex αγορασμένο ,δεν μένει σφραγισμένο :)

ισχύει τα μάλα...:D

Όντος πως γίνεται να έχει αγοράσει κάποιος το flex και να το έχει σφραγισμένο ; μήπως εννοείς πως το plus one

είναι σφραγισμένο;