pavrami Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 οσο κι αν το αγαπάω αυτο το κινητό για πολλα πράγματα...ειναι ασυγχώρητο να μην πιανει καλο σήμα. δεν ειναι δυνατόν να ειμαι σε εξωτερικό χωρο και να εχω 1 κουτακι σημα cosmote και να μου λενε ολοι πως εχω το κινητο μου κλειστό. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!!! Σήμα χάλια!!!! Τεράστιο μειονέκτημα αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 οσο κι αν το αγαπάω αυτο το κινητό για πολλα πράγματα...ειναι ασυγχώρητο να μην πιανει καλο σήμα. δεν ειναι δυνατόν να ειμαι σε εξωτερικό χωρο και να εχω 1 κουτακι σημα cosmote και να μου λενε ολοι πως εχω το κινητο μου κλειστό. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!!! Σήμα χάλια!!!! Τεράστιο μειονέκτημα αυτο. μήπως πρέπει να το κοιτάξεις με το service? εγώ πάντως δεν έχω απολύτως κανένα θέμα εδώ και ένα δίμηνο. μάλιστα μπορώ να πω πως έχει καλύτερο σήμερα από το G2 που είχα προηγουμένως (το οποίο βεβαίως βεβαίως επίσης δε φημίζεται για το καλό του σήμα). πληροφοριακά το έχω μονίμως σε 3G (και όχι αυτόματο 2G/3G), έχω cosmote και μένω Αθήνα. αλλά όπου και να έχω βρεθεί, δεν είχα ποτέ λιγότερο από 3 κουτάκια και ποτέ δεν έχω χάσει κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otinanai33 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Η κοσμοτε πιστευω οτι φταιει μου τα εκανε και εμενα μεχρι που γυρισα σε βονταφον και τελος τα προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 εχω διαβασει και απο αλλους κατόχους g flex απο εξωτερικό πως έχουν χαλια σημα και λενε πως φταει η συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Γενικά τα LG έχουν λίγο θέμα με το σήμα. Και το g3 είχε χαμηλότερη ισχύ από αλλά τηλέφωνα που είχα αλλά οι περισσότεροι λένε ότι το σήμα είναι αδύνατο λόγω του πολύ χαμηλού sar που έχουν οι συσκευές. Εγώ στην ζυγαριά πάντως λίγο χαμηλότερο σήμα ή ψητός εγκέφαλος θα διάλεγα το πρώτο. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azerm Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Είχα τεράστιο πρόβλημα με την cosmote στο σπίτι μου παρότι μένω σε ρετιρέ στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Κάποια στιγμή ωστόσο διορθώθηκε η κατάσταση. Με το flex δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα λήψης. Θα έλεγα μάλιστα ότι είναι καλύτερο από το xperia S που είχα προηγουμένως. Ρύθμιση δικτύου στο αυτόματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 παιδιά προσπάθησα 10αδες φορές να μπω σε boot mode με volume down και power , αλλά τίποτα... έχει κάποιο άλλο κόλπο? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Άσχετο, αλλά ας ασχοληθούμε και λίγο με την υπέροχη μπαταρία. Τελευταία μέτρηση, με φόρτιση στο 9%: Αναμονή 50:38 h Κλήσεις 1:45 h Οθόνη 7:40 h με κακή χρήση (internet μόνο με 3G, καθόλου WiFi), εκ των οποίων οι 2:20 farm heroes (ήταν μέρα με αρκετό ελεύθερο χρόνο!). Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφικό υλικό. Την επόμενη φορά θα βάλω και screenshots. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 εχουμε μήπως κανένα νέο για κάποιο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 εχουμε μήπως κανένα νέο για κάποιο update? Σε όλες τις επικοινωνίες που έκανα (LG Ελλάδας, Γερμανίας και International) όλοι μου είπαν ότι δεν έχουν επίσημη πληροφόρηση. Αυτό έγινε πριν από 2,5 μήνες. Ίσως αν επικοινωνούσα τώρα θα είχα μία οριστική (μάλλον αρνητική) απάντηση. Αλλά δεν έχω κουράγιο να τους κυνηγάω πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otinanai33 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Μαλλον θα μας δωσουν απευθειας την 6αρα. Χαχχαχαχχαχαχχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 την εχουν τελειως παρατημένη τη συσκευή απο τη στιγμή που κυκλοφόρησε κιόλας και ειναι κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Βγηκε update ... Το εχει δοκιμασει κανενας ?? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Βγηκε update ... Το εχει δοκιμασει κανενας ?? Τι update είναι μικρό? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Τι update είναι μικρό? Μεεεχ, το εκανε καταλαθος, 4.4.2 ειναι ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Μεεεχ, το εκανε καταλαθος, 4.4.2 ειναι ... Κατάλαβα... Ειναι κρίμα πραγματικά που άφησαν αυτό υπέροχο τηλέφωνο στην μοίρα του. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Και εγώ το έκανα το update. Τίποτα. Στάχτη στα μάτια. Αλλά ζω με την ελπίδα ότι θα γίνει κανένα κουφό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Μάλλον για το stagefright είναι Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 ένας φίλος μου πουλάει 220 το g flex με ένα σημαδάκι αριστερά κάτω στο πλαστικό και ψήνομαι να το πάρω άγρια για δεύτερο.........μόνο που έχει τέτοια μπαταρία.....σαν δεύτερο θα το έχω γιατί έχω και το note 4...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 ένας φίλος μου πουλάει 220 το g flex με ένα σημαδάκι αριστερά κάτω στο πλαστικό και ψήνομαι να το πάρω άγρια για δεύτερο.........μόνο που έχει τέτοια μπαταρία.....σαν δεύτερο θα το έχω γιατί έχω και το note 4...... Φιλε μου να το παρεις γιατι ειναι φοβερο κινητο. Οσο για τη μπαταρια φοβαμαι μην εχεις για δευτερο κινητο το note 4:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Να το πάρεις με χίλια... Το τηλέφωνο πραγματικά είναι διαμάντι. Πολύ γρήγορο και αυτονομία απίστευτη Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azerm Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ! Μετά από 10 μήνες άψογης λειτουργίας εμφανίστηκε δυστυχώς πρόβλημα στο flex μου: η οθόνη δεν ανταποκρίνεται στο πάτημα σε μια στενή λωρίδα ακριβώς στο μέσο της. Προς το παρόν βολεύομαι με scroll up & down αλλά μάλλον πρέπει να το πάω στο σέρβις. Είχε κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα? Πιστεύετε ότι θα χρειαστεί αλλαγή οθόνης (με τον αναπόφευκτο μεγάλο χρόνο αναμονής)? Καλύπτεται από την εγγύηση και που θα γίνει (αν γίνει) η αλλαγή? Μένω Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 ...Επειδή δεν γράφει κανείς. .....εμείς τι θα γίνει? ??? Θα γίνει απευθείας αναβάθμιση σε 6.01:p:p:X:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 ...Επειδή δεν γράφει κανείς. .....εμείς τι θα γίνει? ??? Θα γίνει απευθείας αναβάθμιση σε 6.01:p:p:X:D Δυστυχώς από ότι φαίνεται αυτό το εξαιρετικό τηλέφωνο το παράτησαν από άποψη αναβαθμισεων... Μεγάλο φάουλ της LG... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) Εδω λεει οτι θα το παρει σε 2η φαση http://techblog.gr/mobile/android-6-marshmallow-update-4576/ αν και φαινεται απιθανο κατι τετοιο Edited December 9, 2015 by toko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts