Jump to content

[Επίσημο] LG G Flex

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βλάση σε κλειστούς χώρους ίσως. Στο άμεσο ηλιακό φως, όχι. Το Νοτε 3 κάνει κάποιο κόλπο αλλάζοντας το contrast και κάνει έντονη αντίθεση για καλύτερη ορατότητα

Επειδή είμαι παραλία με τον κολλητό μου που έχει το note 3, και τα τεσταρα μόλις, σε σκιά είναι ακριβώς τα ίδια, απλά στον ήλιο το δικό μας έχει πιο ανακλαστικό γυαλί, με αποτέλεσμα το note 3 να φαίνεται πιο φωτεινό.Η φωτεινότητα είναι όπως είπα ίδια ή μεγαλύτερη υπέρ του flex

Παιδιά SOS...

Έχω περάσει 2 exchange email accounts και σήμερα μου επέβαλαν να έχω ξεκλείδωμα οθόνης μόνο μέσω pin ή password και όλες οι υπόλοιπες επιλογές έχουν απενεργοποιηθεί. Είμαι rooted και προσπάθησα μέσω xposed framework να εγκαταστήσω το bypass exchange security αλλά μάταια.. Απενεργοποίησα τους λογαριασμούς μου, του ξαναπέρασα αλλά και πάλι τίποτα.. :wacko: Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Thanks!

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Εύχομαι να βγω ψεύτης αλλά την Δευτέρα θα σου πει για τέταρτη η πέμπτη.

....

Ελπιζω να βγεις ψευτης γιατι και εγω απεχθανομαι το δουλεμα.Προτιμω να μου πει καποιοςτην αληθεια οτι πχ σε15 μερες θα το παρεις παρα σημερα αυριο και και και.

.....

Κάηκες φίλε μου. Θα φας το δούλεμα της αρκούδας. Ένα μήνα με δούλευαν με ένα ταμπλετ που παράγγειλα.. Τους πήρα πάνω από δέκα φορές τηλέφωνο και τέτοιο δούλεμα δεν έχω φάει στην ζωή μου. Τελικά μου το στείλανε χωρίς imei στην απόδειξη και τώρα εδώ και 1,5 μήνα με κοροϊδεύουν ότι θα μου την στείλουμε ξανά εκτυπωμενη με το imei και ούτε αυτό το απλό πράγμα δεν κάνουνε και ας τους έχω πάρει 3 φορές έως τώρα. Ο τύπος θέλει πολύ βρίσιμο. Αν δεν έχεις στείλει λεφτά ακυρώσετο και πάρτεο από αλλού. Αν έχεις στείλει λεφτά σου εύχομαι κουράγιο και καλή τυχη.

....

Παρηγγειλα μαζι με τον KOMIAS2 με μερικες ωρες ή μια μερα διαφορα,πρωτος εγω,απο το ιδιο μαγαζι, http://www.flashaki.gr

Στο skroutz.gr είχε μια πενταστερη βαθμολογία,ακόμα την έχει,χωρις καποιο αρνητικο σχολιο(1 βαθμολογια βεβαια δεν ειναι αντικειμενικο κριτηριο).

Η παραγγελία έγινε στις 2 Ιουλη και νομιζω ο KOMIAS2 την εκανε την επομενη μερα,στις 3 Ιουλη.

Ολη την επομενη εβδομαδα,απο 7 ως 12 Ιουλη μας έλεγαν απο μερα σε μερα(ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ SITE, 4 ΗΜΕΡΕΣ).

Τελικα,Παρασκευη 11 Ιουλη μιλαω μαζι τους και μου ειπαν πως παρελαβαν και πως Δευτερα θα περασω απο ACS να το παρω.

Σημερα Δευτερα 14 Ιουλη επικοινωνω πάλι μαζι τους και μου ειπαν με απολογητικο τόνο οτι κατα λαθος δεν με ειδοποιησαν να με ενημερώσουν, ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ, Ο Μ Ω Σ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΜΕΝΗ,ΟΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΗ, οποτε και θα μου το στειλουν την Πεμπτη..

Η αφελης ερωτηση μου ειναι, την Παρασκευη που πηραν την παραγγελια και με διαβεβαιωσαν οτι σημερα Δευτερα θα ηταν Αθηνα το κινητο,δεν το ειδαν οτι ηταν παραβιασμενη η ταινια ασφαλειας?

Με λιγα λογια...απο 2 Ιουλη αρχικη παραγγελια, παμε στο καλυτερο σεναριο για 19 Ιουλη παραλαβη, αν και προβλεπω μακρυ καλοκαιρι..

Τα ιδια ειπαν και σε μενα αλλα εγω αν δε το εχω παρασκευη να μη κανουν τον κοπο, να μου επιστρεψουν τα λεφτα μου γιστι φευγω διακοπες απο βδομαδα.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Παρηγγειλα μαζι με τον KOMIAS2 με μερικες ωρες ή μια μερα διαφορα,πρωτος εγω,απο το ιδιο μαγαζι, http://www.flashaki.gr

Στο skroutz.gr είχε μια πενταστερη βαθμολογία,ακόμα την έχει,χωρις καποιο αρνητικο σχολιο(1 βαθμολογια βεβαια δεν ειναι αντικειμενικο κριτηριο).

Η παραγγελία έγινε στις 2 Ιουλη και νομιζω ο KOMIAS2 την εκανε την επομενη μερα,στις 3 Ιουλη.

Ολη την επομενη εβδομαδα,απο 7 ως 12 Ιουλη μας έλεγαν απο μερα σε μερα(ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ SITE, 4 ΗΜΕΡΕΣ).

Τελικα,Παρασκευη 11 Ιουλη μιλαω μαζι τους και μου ειπαν πως παρελαβαν και πως Δευτερα θα περασω απο ACS να το παρω.

Σημερα Δευτερα 14 Ιουλη επικοινωνω πάλι μαζι τους και μου ειπαν με απολογητικο τόνο οτι κατα λαθος δεν με ειδοποιησαν να με ενημερώσουν, ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ, Ο Μ Ω Σ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΜΕΝΗ,ΟΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΗ, οποτε και θα μου το στειλουν την Πεμπτη..

Η αφελης ερωτηση μου ειναι, την Παρασκευη που πηραν την παραγγελια και με διαβεβαιωσαν οτι σημερα Δευτερα θα ηταν Αθηνα το κινητο,δεν το ειδαν οτι ηταν παραβιασμενη η ταινια ασφαλειας?

Με λιγα λογια...απο 2 Ιουλη αρχικη παραγγελια, παμε στο καλυτερο σεναριο για 19 Ιουλη παραλαβη, αν και προβλεπω μακρυ καλοκαιρι..

Εγώ 2 φορές πήγα από την acs να το παραλάβω και μου είπαν οι κοπέλες ότι δεν υπήρχε καν πακετο. Την 1 φορά μάλιστα με ο τύπος με πήρε από μόνος του τηλ και μου είπε ότι το παρέλαβε και μου το έστειλε. Την δεύτερη φορά που μου είπε ότι μου το έστειλε του ζήτησα το τρακ ναμπερ και μου είπε ότι δεν μπορεί να το δει εκείνη την στιγμή και ότι θα μου το έστελνε με ιμειλ. Κρατάνε μαγαζιά με τα ψέματα το δούλεμα και την κοροϊδία.Πως την βρίσκει ο τύπος έτσι δεν καταλαβαίνω. Όσο για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω komias το βλέπω λίγο δύσκολο από αυτόν τον τύπο ίσως σε κάνενα χρόνο και με καμιά 100σταρια τηλέφωνα μιας και όπως μου είπανε από το ίνκα και την γραμμή καταναλωτή ο νόμος δεν ορίζει χρονικό διάστημα επιστροφής χρημάτων.

Είχε ξαναγίνει θέμα με αυτούς με μια προσφορά που είχαν κάνει με το g2...

...

Εγώ 2 φορές πήγα από την acs να το παραλάβω και μου είπαν οι κοπέλες ότι δεν υπήρχε καν πακετο. Την 1 φορά μάλιστα με ο τύπος με πήρε από μόνος του τηλ και μου είπε ότι το παρέλαβε και μου το έστειλε. Την δεύτερη φορά που μου είπε ότι μου το έστειλε του ζήτησα το τρακ ναμπερ και μου είπε ότι δεν μπορεί να το δει εκείνη την στιγμή και ότι θα μου το έστελνε με ιμειλ. Κρατάνε μαγαζιά με τα ψέματα το δούλεμα και την κοροϊδία.Πως την βρίσκει ο τύπος έτσι δεν καταλαβαίνω. Όσο για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω komias το βλέπω λίγο δύσκολο από αυτόν τον τύπο ίσως σε κάνενα χρόνο και με καμιά 100σταρια τηλέφωνα μιας και όπως μου είπανε από το ίνκα και την γραμμή καταναλωτή ο νόμος δεν ορίζει χρονικό διάστημα επιστροφής χρημάτων.

Καλα ρε παιδια...ωραια αναλωνομαστε με τις ωρες για το ποιος την εχει μεγαλυτερη την φωτεινοτητα...Τοσο κοπο κανει να μοναστερωσετςε ενα λεπτακι στο skroutz να μη πεφτουμε πανω σε τετοιες περιπτωσεις?

Καλα μας ξεμπερδεματα KOMIAS2...

Καλα ρε παιδια...ωραια αναλωνομαστε με τις ωρες για το ποιος την εχει μεγαλυτερη την φωτεινοτητα...Τοσο κοπο κανει να μοναστερωσετςε ενα λεπτακι στο skroutz να μη πεφτουμε πανω σε τετοιες περιπτωσεις?

Καλα μας ξεμπερδεματα KOMIAS2...

Πόσοι νομίζεις έχουν ψωνίσει από εκεί ;Δεν νομίζω συνολικά να είναι πάνω από δέκα ;

Κι από αυτούς πόσοι μπαίνουν στο φόρουμ ;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δες τις 2 τελευταιες σελιδες.Στο ακυρο,περαστικοι απο το thead του οχι και του πιο δημοφιλους κινητου,ποσταρανε 2-3 με παραπονα συν αλλος ενας με ντορο που εγινε για το lg g2 οπως λεει το παλικαρι.

Για κακη του τυχη ομως εχω κανονισει διακοπες στο ηρακλειο,θα εχει πολυ πλακα να κανονισω μια μονοημερη χανια με καποιους κουζουλους απο ηρακλειο.

Δες τις 2 τελευταιες σελιδες.Στο ακυρο,περαστικοι απο το thead του οχι και του πιο δημοφιλους κινητου,ποσταρανε 2-3 με παραπονα συν αλλος ενας με ντορο που εγινε για το lg g2 οπως λεει το παλικαρι.

Για κακη του τυχη ομως εχω κανονισει διακοπες στο ηρακλειο,θα εχει πολυ πλακα να κανονισω μια μονοημερη χανια με καποιους κουζουλους απο ηρακλειο.

Ριχτου και για τους υπόλοιπους :D

Παντως στο site τους λενε 7 ημερες παραδοση. Αυτο σημαινει 7 εργασιμες δηλαδη μπορει καποιος να παραλαβει και σε 10-12 ημερες

Αυτο ομως που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως στελνουμε χρηματα βλεποντας ΜΟΝΟ μια θετικη αξιολογηση απο την οποια ουτε καν παρελαβε ο αξιολογητης και απλα του επιστραφηκαν τα χρηματα λογω μη διαθεσιμοτητας του προιοντος.

Edited by Jig
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Ρε παιδιά είναι κρίμα να ασχολείστε με τέτοιους πωλητές και ακόμη πιο κρίμα να τους στέλνετε τα ωραία σας λεφτά με μηδενικές αξιολογήσεις...πραγματικά άκυρο σε τέτοιους επιτήδειους...

Σταυρο, και μονος σου να μπουκαρεις μεσα στο καταστημα οταν σε δουν θα σου δωσουν χρηματα και για τα καυσιμα :lol:;)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αντώνη και Θανάση μήπως να πάω να συνδράμω το παιδί;; :lol::p

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Αντώνη και Θανάση μήπως να πάω να συνδράμω το παιδί;; :lol::p

Στείλε στο παιδί τη Βίβλο του καταναλωτή ή :Dνα:D σε κάνει δικηγόρο του να δει το φως του

Να σου πω.....παντως εγω spermnator του δινω μεχρι την παρασκευη διορια αλλα μετα..............................:ninja:

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Στείλε στο παιδί τη Βίβλο του καταναλωτή ή :Dνα:D σε κάνει δικηγόρο του να δει το φως του

Εδώ είναι. Και για ότι άλλο ευχαρίστως να τον εξυπηρετήσουμε τον άνθρωπο...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Κανείς με πολωνικό μοντέλο που να πήρε την κιτ κατ;

Εγώ με πολυγωνικό την έβαλα μόνος μου πάντως,και μετά απο.δυο βδομάδες σχεδόν κατέληξα ότι όλα καλά και γρήγορα ,με μπαταρία κάποιες μέρες πάει όπως παλιά πριν βάλω την κιτκατ και κάποιες άλλες φορές καταναλώνετε πολύ πιο γρήγορα.η χρήση που κάνω δεν αλλάζει

Εγώ με πολυγωνικό την έβαλα μόνος μου πάντως,και μετά απο.δυο βδομάδες σχεδόν κατέληξα ότι όλα καλά και γρήγορα ,με μπαταρία κάποιες μέρες πάει όπως παλιά πριν βάλω την κιτκατ και κάποιες άλλες φορές καταναλώνετε πολύ πιο γρήγορα.η χρήση που κάνω δεν αλλάζει

Όταν λες μόνος σου; Ακολούθησες κάποιον οδηγό;

Edit: την περασα τελικα,προς το παρον ολα καλα...

Edited by Vlasismiriagos

Όταν λες μόνος σου; Ακολούθησες κάποιον οδηγό;

Edit: την περασα τελικα,προς το παρον ολα καλα...

Την φλασαρα Ναι!!υποθέτω και εσυ με τον οδηγό απο το xda.αν μπορείς σύγκρινε συμπεριφορά της μπαταρίας και πες

Την φλασαρα Ναι!!υποθέτω και εσυ με τον οδηγό απο το xda.αν μπορείς σύγκρινε συμπεριφορά της μπαταρίας και πες

Για μπαταρία δεν μπορώ να μιλήσω ακόμη, αλλά το smoothness όσο τρελό κι αν ακούγεται, μιας και πριν ήταν απίστευτο, έχει γίνει ακόμη πιο απίστευτο.Δεν μπορώ να καταλάβω πως το κατάφερε αυτό η lg αλλά μπράβο της.

Για μπαταρία δεν μπορώ να μιλήσω ακόμη, αλλά το smoothness όσο τρελό κι αν ακούγεται, μιας και πριν ήταν απίστευτο, έχει γίνει ακόμη πιο απίστευτο.Δεν μπορώ να καταλάβω πως το κατάφερε αυτό η lg αλλά μπράβο της.

κανε και ενα καλιμπραρισμα στην μπαταρία , εκανα σημερα και απο το πρωι στις 7 μεχρι τωρα ειμαι στο 100% , με ελάχιστη χρήση βέβαια αλλα νομιζω οτι πάει καλύτερα απο πριν

Δώσε το λινκ του οδηγού please

Δώσε το λινκ του οδηγού please

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2644083

κατεβασε απο το λινκ που σου δινει μια κιτκατ ρομ , ευρωπαϊκή πχ

Edited by stigmes