autokinitakias Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 γειτονας? ποιο σπιτι λες? αριστερα απο το φορτηγο? για να μην χαλάμε το θέμα,σου έστειλα pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Μια φωτογραφία και από εμένα δοκιμάζοντας την εστίαση σε ένα σημείο. Δεν κάνω διαφήμιση το ρολόι απλά τώρα το ανακάλυψα πως γίνεται εστίαση σε ένα σημείο και έκανα μερικές δοκιμές.:p Edited June 12, 2014 by Thanoucos_ Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Θέλω να μοιραστώ τη φωτογραφία που έβγαλα χτες στο λιμάνι της Κέρκυρας με το Note 3 ακουμπισμένο στο καπό του αυτοκινήτου για να μην κουνάει. Πληροφοριακά το yacht λέγεται Topaz και είναι το 5ο μεγαλύτερο στον κόσμο. Είχε έρθει από Βραζιλία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Θέλω να μοιραστώ τη φωτογραφία που έβγαλα χτες στο λιμάνι της Κέρκυρας με το Note 3 ακουμπισμένο στο καπό του αυτοκινήτου για να μην κουνάει. Πληροφοριακά το yacht λέγεται Topaz και είναι το 5ο μεγαλύτερο στον κόσμο. Είχε έρθει από Βραζιλία! Εσύ ήσουν ???? Χαχα γιατί δεν μου ελεγες να σε πάρω πανω στο καταστρωμα!!!!! Εκπληκτική φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Να και ποιος το έχει στ' αλήθεια: http://en.wikipedia.org/wiki/Mansour_bin_Zayed_Al_Nahyan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μια φωτογραφία και από εμένα δοκιμάζοντας την εστίαση σε ένα σημείο. Δεν κάνω διαφήμιση το ρολόι απλά τώρα το ανακάλυψα πως γίνεται εστίαση σε ένα σημείο και έκανα μερικές δοκιμές.:p Υπαρχει καποιος συγκεκριμμενος τροπος φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Πας στην καμερα. Ρυθμισεις καμερας και εκει που λεει Λειτ. Μετρησης επιλεγεις Σημειο. Εγω παντως δεν μπορω τα πετυχω παντα. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Πας στην καμερα. Ρυθμισεις καμερας και εκει που λεει Λειτ. Μετρησης επιλεγεις Σημειο. Εγω παντως δεν μπορω τα πετυχω παντα. Ευχαριστω..θα το δοκιμασω!! Αυτο το φιλτρο η φωτο βγενει ασπρομαυρη,συν τα κοκκινα χρωματα..Ξερουμε πως γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 παιδες να ρωτησω κατι? την κυριακη θα παω σε μια συναυλια και θελω να τραβηξω βιντεο..! να τολμησω αυτο το εστίαση στον ηχο που λεει η θα εχω ιστοριες?:) δεν το εχω δοκιμασει ποτε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 παιδες να ρωτησω κατι? την κυριακη θα παω σε μια συναυλια και θελω να τραβηξω βιντεο..! να τολμησω αυτο το εστίαση στον ηχο που λεει η θα εχω ιστοριες?:) δεν το εχω δοκιμασει ποτε . Δε γνωριζω για τον εστιασμενο ηχο , ουτε εγω δε το εχω δοκιμασει, αλλα προσεξε λιγο. Αν εισαι μακρια που σημαινει οτι το κινητο δε θα δεχεται τοσο πολυ φως ισως το βιντεο σου να ειναι σκοτεινο. Παντως θα εχει ενδξαφερον το αποτελεσμα. Σε παρακαλω ενημερωσε μας. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Εσύ ήσουν ???? Χαχα γιατί δεν μου ελεγες να σε πάρω πανω στο καταστρωμα!!!!! Εκπληκτική φωτο Συμφωνω απολυτα,φοβερη φωτογραφια.Μπραβο.:) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια ερωτηση,και αμα μπορειτε,απαντηστε τωρα,γιατι στις 12 τα μαζευω για το Δημαρχειο ,οπου παντρευεται η ανηψια μου. Αν θελησω να βγαλω καμια φωτογραφια με το Note 3,απο την τελετη,τελος παντων,τη διαδικασια του πολιτικου γαμου,τι ρυθμισεις μπορω να κανω; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Να και μια HDR από εμένα. Καμία επεξεργασία. http://s29.postimg.org/iqxfpva4m/Richtone_HDR.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 hdr http://i103.photobucket.com/albums/m143/gsa1967/20140730_153607_RichtoneHDR_zpsbf767267.jpg hdr http://i103.photobucket.com/albums/m143/gsa1967/20140808_194635_RichtoneHDR_zps2554a8ad.jpg πρωι http://i103.photobucket.com/albums/m143/gsa1967/20140730_104340_zps109c04e4.jpg απογευμα http://i103.photobucket.com/albums/m143/gsa1967/20140731_200159_zps310400e2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Η κάμερα του Note 3 σε συνθήκες ημέρας δεν παίζεται. Τράβηξα κάποια videos με φίλους στη παραλία που δεν μπορώ να τα ποστάρω εδώ και κάθε φορά εντυπωσιάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 γεια σας παιδια.. μια ερωτηση γιατι εγω δεν εβγαλα ακρη.. υπαρχει macro mode στο note 3? ηθελα να βγαλω μια φωτογραφια απο μια κορνιζομενη φωτογραφια και δεν εστιαζει με κανενα τροπο.. αν μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας ή καποια αλλη εφαρμογη που το κανει... Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaPodi Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Να και μια HDR από εμένα. Καμία επεξεργασία. http://s29.postimg.org/iqxfpva4m/Richtone_HDR.jpg Οαου εντυπωσιακή φωτογραφία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 γεια σας παιδια.. μια ερωτηση γιατι εγω δεν εβγαλα ακρη.. υπαρχει macro mode στο note 3? ηθελα να βγαλω μια φωτογραφια απο μια κορνιζομενη φωτογραφια και δεν εστιαζει με κανενα τροπο.. αν μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας ή καποια αλλη εφαρμογη που το κανει... Δοκίμασε: Κάμερα>Ρυθμίσεις>Λειτουργία μέτρησης> εστίαση "σημείο"...... (μπας και....) Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Δοκίμασε: Κάμερα>Ρυθμίσεις>Λειτουργία μέτρησης> εστίαση "σημείο"...... (μπας και....) Δεν εχει να κάνει με αυτό. Αυτόματα γίνεται. Δεν χρειάζεται καμία ρυθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Δοκίμασε: Κάμερα>Ρυθμίσεις>Λειτουργία μέτρησης> εστίαση "σημείο"...... (μπας και....) Δεν εχει να κάνει με αυτό. Αυτόματα γίνεται. Δεν χρειάζεται καμία ρυθμιση το δοκιμασα και αυτο με εστιαση σημειου.. αλλα τιποτα. ουτε αυτοματα κανει σωστα την δουλεια.:confused: Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 το δοκιμασα και αυτο με εστιαση σημειου.. αλλα τιποτα. ουτε αυτοματα κανει σωστα την δουλεια.:confused: Πατας με το δαχτυλο σου στο σημειο που θελεις να εστιασει η καμερα και τραβας, ετσι απλα (παπαδες βγαζει στο macro ;) ) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 How To Take Professional Photos With Samsung Galaxy Note 3 Camera. http://makewebworld.com/samsung-galaxy-note-3-camera/ Για πες τε κατι,λεει τιποτα,για να το ψαξω κι εγω; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Από fb που την ανέβασα οπότε ειναι μειωμένης ανάλυσης: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5651551#post5651551 post 2517 φωτο απο το μουσεο ακροπολης με hdr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Βρε παιδια και μενα δε μπορει να μου εστιασει στο macro... Θελει καμια ρυθμιση??? Το βλεπω που ετσιαζει καλα και μετα χανει την εστιαση και μου τις βγαζει θολες... Επισης, οταν ρυθμιζω το βιντεο στο "ομαλη κινηση" καθε φορα που βγαινω απο την εφαρμογη και ξαναμπαινω πρεπει να το ξαναρυθμισω... Ειναι λογικο αυτο?? Edited September 28, 2014 by lefteriskoy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 πωωωωωωωω.....ζημια. Φοβερες οι περισσοτερες φωτογραφιες.Πεσε ρε ρημαδι κανα 50ευρω...:mad: Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts