Jump to content

[Note 3] Φωτογραφίες & Βίντεο

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@baxy ρε συ baxy επειδη το εχουμε κουρασει το θεμα με το βιντεο και τις φωτο,να σου πω για τελευταια φορα το εξης:πολλα note απο τις πρωτες παρτιδες ειχαν προβλημα με την εστιαση, το οποιο το ειχα διαπιστώσει κι εγω σε δυο κομμματια που ειχα δοκιμασει και το ειχα αναφερει κι εδω στο φορουμ.Επισης το εχουν διαπιστωσει και παιδια που για καποιο λογο αλλαξαν τα κινητα τους και πηραν μεταγενεστερων παρτιδων.Αυτος ειναι και ο κυριος λογος που καποια δεν τραβουν καλες βραδυνες η καλα βιντεο.Την βραδυνη φωτο που ανεβασα προχθες και την οποια σχολιασες,δεν την ανεβασα για το ιδιαιτερο του θεματος,αλλα για το οτι οπως εγραφα (και προφανως δεν το κατάλαβες) την τραβηξα απο το παραθυρο του αυτοκινητου, εν κινηση δηλαδη!!Το να στήσω το κινητό κάπου σταθερά, επιλέγοντας την ιδανική γωνία φωτισμού όπως έκανε άλλος εδώ για να ανεβάσω φωτο στο φόρουμ και να παραστήσω κι εγώ δεν ξέρω τι, δεν μου λέει κατι. Όπως σωστά έγραψες, μας ενδιαφέρουν οι καθημερινές στιγμες, αυτές θέλουμε να αποθανατισουμε και σε αυτο σου λεω οτι το note ειναι παραπανω απο αψογο.Η εστιαση που εχω ειναι ακαριαια και τα βιντεο ειναι να τα ζηλεύουν επαγγελματικες καμερες.Εχω τραβηξει πολλα και σε φως και σε σκοταδια, ακομη και καθ'οδον και ειναι ολα εξαιρετικα με αμμεση εστιαση (φυσικά δεν μπορω να ανεβαζω στο internet τις προσωπικες-οικογενειακες μου στιγμες).Τσεκαρε λοιπον την συσκευή σου με καποια αλλη γιατί οπως καταλαβαινω εχεις προβλημα στην καμερα και γραμμη για το servis. Edited by truckman

• Απαντήσεις 245
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@baxy ρε συ baxy επειδη το εχουμε κουρασει το θεμα με το βιντεο και τις φωτο,να σου πω για τελευταια φορα το εξης:πολλα note απο τις πρωτες παρτιδες ειχαν προβλημα με την εστιαση, το οποιο το ειχα διαπιστώσει κι εγω σε δυο κομμματια που ειχα δοκιμασει και το ειχα αναφερει κι εδω στο φορουμ.Επισης το εχουν διαπιστωσει και παιδια που για καποιο λογο αλλαξαν τα κινητα τους και πηραν μεταγενεστερων παρτιδων.Αυτος ειναι και ο κυριος λογος που καποια δεν τραβουν καλες βραδυνες η καλα βιντεο.Την βραδυνη φωτο που ανεβασα προχθες και την οποια σχολιασες,δεν την ανεβασα για το ιδιαιτερο του θεματος,αλλα για το οτι οπως εγραφα (και προφανως δεν το κατάλαβες) την τραβηξα απο το παραθυρο του αυτοκινητου, εν κινηση δηλαδη!!Το να στήσω το κινητό κάπου σταθερά, επιλέγοντας την ιδανική γωνία φωτισμού όπως έκανε άλλος εδώ για να ανεβάσω φωτο στο φόρουμ και να παραστήσω κι εγώ δεν ξέρω τι, δεν μου λέει κατι. Όπως σωστά έγραψες, μας ενδιαφέρουν οι καθημερινές στιγμες, αυτές θέλουμε να αποθανατισουμε και σε αυτο σου λεω οτι το note ειναι παραπανω απο αψογο.Η εστιαση που εχω ειναι ακαριαια και τα βιντεο ειναι να τα ζηλεύουν επαγγελματικες καμερες.Εχω τραβηξει πολλα και σε φως και σε σκοταδια, ακομη και καθ'οδον και ειναι ολα εξαιρετικα με αμμεση εστιαση (φυσικά δεν μπορω να ανεβαζω στο internet τις προσωπικες-οικογενειακες μου στιγμες).Τσεκαρε λοιπον την συσκευή σου με καποια αλλη γιατί οπως καταλαβαινω εχεις προβλημα στην καμερα και γραμμη για το servis.

Όσο αφορά το ότι την έβγαλες εν κινήση σαφώς και δε το κατάλαβα. Τη θεώρησα απλά μια φώτο στα γρήγορα (σε ένα φανάρι πχ). Υπό αυτές τις συνθήκες δεν έχω τίποτα αρνητικό.

Για τα υπόλοιπα λίγο πολύ λέμε τα ίδια. Δυστυχώς για όσους είχαμε την ατυχία των πρώτων παρτίδων.

Και η κυριώτερη ερώτηση. Στο service σιγουρα θα λυθεί το θέμα? (Η samsung το θεωρεί θέμα? γιατί δεν έχω δέι καμιά τοποθέτηση επί του θέματος) ή τζάμπα θα κόβει βόλτες το κινητό?

ΤΝΧ

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Baxy αυτό με τη γάτα που ξαναδειχνεις έχει λόγο να ψάχνει για εστία. Αφού κουνάς μπροστά του το ραβδί.

Κάτσε ρε nnik_1969. Κινούμενες εικόνες δεν είναι τα video? Τι λέμε τώρα? Ολα απαντούνται με το παραπάνω τελικά.

ΤΝΧ

Edited by baxy
Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Οπότε λίγο πολύ λέμε τα ίδια.

Και η κυριώτερη ερώτηση. Στο service σιγουρα θα λυθεί το θέμα? (Η samsung το θεωρεί θέμα?) ή τζάμπα θα κόβει βόλτες το κινητό?

ΤΝΧ

Κάτσε ρε nnik_1969. Κινούμενες εικόνες δεν είναι τα video? Τι λέμε τώρα?

ΤΝΧ

Η εικόνα με κίνηση ειναι gif

Όσο αφορά το ότι την έβγαλες εν κινήση σαφώς και δε το κατάλαβα. Τη θεώρησα απλά μια φώτο στα γρήγορα (σε ένα φανάρι πχ). Υπό αυτές τις συνθήκες δεν έχω τίποτα αρνητικό.

Για τα υπόλοιπα λίγο πολύ λέμε τα ίδια. Δυστυχώς για όσους είχαμε την ατυχία των πρώτων παρτίδων.

Και η κυριώτερη ερώτηση. Στο service σιγουρα θα λυθεί το θέμα? (Η samsung το θεωρεί θέμα? γιατί δεν έχω δέι καμιά τοποθέτηση επί του θέματος) ή τζάμπα θα κόβει βόλτες το κινητό?

ΤΝΧ

Κάτσε ρε nnik_1969. Κινούμενες εικόνες δεν είναι τα video? Τι λέμε τώρα? Ολα απαντούνται με το παραπάνω τελικά.

ΤΝΧ

Κάτσε να καταλάβω. Πως θες να καταλάβει το κινητό που θέλεις να εστιάσεις, όταν παίζεις με το γατάκι που είναι ας πούμε στο ενάμιση μέτρο απόσταση και εσύ ταυτόχρονα του κουνάς μπροστά του ένα ραβδί πολύ πιο κοντά.

Τι στο καλό. Είπαμε smartphone είναι αλλά όχι και να μαντευει κάθε φορά που θέλουμε να εστιάσουμε.

Βέβαια και αυτό γίνεται, αν χτυπήσεις με το δάκτυλο εκεί που θες. Δουλεύει και στο βίντεο.

Μήπως έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το κινητό;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Η εικόνα με κίνηση ειναι gif

Manolis. Αφού αντιλαμβάνεσε τι θέλω να πώ γιατί το πάς αλλού?

Και για το τυπικό : Κατά τη Sammy το gif είναι φωτογραφία με κίνηση.

ΤΝΧ

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτσε να καταλάβω. Πως θες να καταλάβει το κινητό που θέλεις να εστιάσεις, όταν παίζεις με το γατάκι που είναι ας πούμε στο ενάμιση μέτρο απόσταση και εσύ ταυτόχρονα του κουνάς μπροστά του ένα ραβδί πολύ πιο κοντά.

Τι στο καλό. Είπαμε smartphone είναι αλλά όχι και να μαντευει κάθε φορά που θέλουμε να εστιάσουμε.

Βέβαια και αυτό γίνεται, αν χτυπήσεις με το δάκτυλο εκεί που θες. Δουλεύει και στο βίντεο.

Μήπως έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το κινητό;

Φίλε μου. Δε νομίζω να θεωρείται υπερβολική απαίτηση να θέλεις να βιντεοσκοπείς χωρίς θολούρες, χωρίς σκοτεινίασματα, και να βγάζεις φωτογραφίες σε εσωτερικούς χώρους χωρίς τρίποδα. Προσωπικά το θεωρώ βασικά στοιχεία από μία ΤΟΡ συσκευή που αν μη τι άλλο μέχρι και που διαφήμιζει τη ποιότητα της camera της. Και κυρίως όταν πίστός στη Sammy από την εποχή του ΟΜΝΙΑ 1 με 4 διαφορετικά κινητά, 2 ταμπλέτες και τελευταία και τηλεοράση θεωρώ ότι είναι η κορυφαία εταιρία του είδους και στα προηγούμενα μοντέλα που είχα δεν είχα τόσο θέμα. Και στο κάτω κάτω αν ισχύουν πραγματικά τα περί αρχικών μοντέλων κτλ. τότε είναι κάτι που σαφώς πρέπει να αναδειχτεί. Περιμένεις κάποιο μοντέλο να έχει ίδια απόδοση είτε έχει κατασκευαστεί αρχικά είτε πρόσφατα, είτε στο Βιετνάμ είτε στη Κορέα είτε αλλού. Αλλιώς ας βάλουν κάτι χαρακτηριστικό να ξέρουμε τι να περιμένουμε.

Μπορεί κάποιος να μου εγγυηθεί ότι αν το κινητό πάει στο service θα διορθώθούν τα όσα αναφέρω. Ελάτε εσείς εκεί στο service μη κάνετε ότι δε διαβάζετε myphone.gr.

Τέλος επειδή φαίνεται πως εκνευρίστηκαν μερικοί που μάλλον πρέπει να είναι όσοι ή δεν δεν έχουν πρόβλημα με τη camera ή πολλές απαιτήσεις από αυτή, σας έυχομαι καλή Κυριακή αλλά δεν υπόσχομαι ότι δε θα επανέλθω. Ηδη κυνηγάω τη γάτα να τη βιντεοσκοπήσω με το ΝΟΤΕ 1 και να το ανεβάσω.

ΤΝΧ

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Manolis. Αφού αντιλαμβάνεσε τι θέλω να πώ γιατί το πάς αλλού?

Και για το τυπικό : Κατά τη Sammy το gif είναι φωτογραφία με κίνηση.

ΤΝΧ

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε μου. Δε νομίζω να θεωρείται υπερβολική απαίτηση να θέλεις να βιντεοσκοπείς χωρίς θολούρες, χωρίς σκοτεινίασματα, και να βγάζεις φωτογραφίες σε εσωτερικούς χώρους χωρίς τρίποδα. Προσωπικά το θεωρώ βασικά στοιχεία από μία ΤΟΡ συσκευή που αν μη τι άλλο μέχρι και που διαφήμιζει τη ποιότητα της camera της. Και κυρίως όταν πίστός στη Sammy από την εποχή του ΟΜΝΙΑ 1 με 4 διαφορετικά κινητά, 2 ταμπλέτες και τελευταία και τηλεοράση θεωρώ ότι είναι η κορυφαία εταιρία του είδους και στα προηγούμενα μοντέλα που είχα δεν είχα τόσο θέμα. Και στο κάτω κάτω αν ισχύουν πραγματικά τα περί αρχικών μοντέλων κτλ. τότε είναι κάτι που σαφώς πρέπει να αναδειχτεί. Περιμένεις κάποιο μοντέλο να έχει ίδια απόδοση είτε έχει κατασκευαστεί αρχικά είτε πρόσφατα, είτε στο Βιετνάμ είτε στη Κορέα είτε αλλού. Αλλιώς ας βάλουν κάτι χαρακτηριστικό να ξέρουμε τι να περιμένουμε.

Μπορεί κάποιος να μου εγγυηθεί ότι αν το κινητό πάει στο service θα διορθώθούν τα όσα αναφέρω. Ελάτε εσείς εκεί στο service μη κάνετε ότι δε διαβάζετε myphone.gr.

Τέλος επειδή φαίνεται πως εκνευρίστηκαν μερικοί που μάλλον πρέπει να είναι όσοι ή δεν δεν έχουν πρόβλημα με τη camera ή πολλές απαιτήσεις από αυτή, σας έυχομαι καλή Κυριακή αλλά δεν υπόσχομαι ότι δε θα επανέλθω. Ηδη κυνηγάω τη γάτα να τη βιντεοσκοπήσω με το ΝΟΤΕ 1 και να το ανεβάσω.

ΤΝΧ

Συγνώμη ίσως δεν κατάλαβα καλά :)

Ορίστε και ένα διπλό ουράνιο τόξο, σε πανοραμική.

Δεν ξέρω βέβαια γιατί πήρε τον ανήφορο.

gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

Ορίστε και ένα διπλό ουράνιο τόξο, σε πανοραμική.

Δεν ξέρω βέβαια γιατί πήρε τον ανήφορο.

Μήπως όταν τράβαγες τις φωτογραφίες δεν εστίασεs καλά μέσα στα κουτάκια που βγάζει η πανοραμική για κεντράρισμα;

Μήπως όταν τράβαγες τις φωτογραφίες δεν εστίασεs καλά μέσα στα κουτάκια που βγάζει η πανοραμική για κεντράρισμα;

Λέγοντας ανήφορο εννοούσα το ότι η φωτό ανέβηκε στο φόρουμ κάθετη και όχι όπως είναι, οριζόντια. Το ουράνιο τόξο ήταν πράγματι διπλό.

Τελικά γίνεται και με την stock camera focus...

Μπράβο ρε φίλε. Αυτό εννοούσα λέγοντας για Macro παρόμοιο του S3 σε παλιότερο ποστ. Aπλά εδώ στα Γιάννενα έχουμε ακόμα χειμώνα και δεν μπορούσα να το δοκιμάσω έξω για να δω αν λειτουργεί τόσο καλά. Πολύ ωραία Φωτο.

[ATTACH]45259[/ATTACH]

Πιστεύω ότι σε απόδοση ειδικά την ημέρα είναι πολύ καλή. Στα ίδια επίπεδα με την κάμερα του S4 που ειχα. Ανέβασα την συγκεκριμένη λόγω των πολλών κι έντονων χρωμάτων!

• 3 weeks later...
Στα 4k video τραβάει μόνο μέχρι 5 λεπτά ανά video? Δεν μπορεί να αυξηθεί?

Πιστεύω ο λόγος είναι αυτός

Λαγονήσι.

Το σπίτι μου φαίνεται στη φωτογραφία σου!Είναι δεν είναι στα 50 μέτρα από εκεί που τράβηξες τη φωτό.

Λαγονήσι.

Το σπίτι μου φαίνεται στη φωτογραφία σου!Είναι δεν είναι στα 50 μέτρα από εκεί που τράβηξες τη φωτό.

γειτονας? ποιο σπιτι λες? αριστερα απο το φορτηγο?

γειτονας? ποιο σπιτι λες? αριστερα απο το φορτηγο?
πενήντα μέτρα είπε άρα μετά το φορτηγό:lol::lol::lol:

Myfhone μια παρέα μια γειτονιά:lol:

• The title was changed to [Note 3] Φωτογραφίες & Βίντεο