colossus_r Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Μια χαρα ..αρχιζουν και μαζευονται ... θα ανεβασω και εγω την συλλογη μου Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 5 νέα background images :D :D :D :D :D Το 3ο είναι όλα τα λεφτά και με αφορμή αυτό αύριο έρχεται μια έκδοση με... λίγο πιο θολά χρώματα :) Γενικά οι θολωμένες εικόνες φαίνονται πολύ καλύτερα λόγω του ότι σβήνουν την λεπτομέρεια και δεν αποσπούν την προσοχή από τα tiles... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Εγω χρησιμοποιώ την Polyscreen και φτιάχνω σαν το παρακάτω που γουστάρω ιδιαίτερα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Άρη? :p:p 5 νέα λοιπόν σήμερα... Γραψε λαθος..Αλεξ ηθελα να γραψω :lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 5 νέα background images :D :D :D :D :D Το 3ο είναι όλα τα λεφτά και με αφορμή αυτό αύριο έρχεται μια έκδοση με... λίγο πιο θολά χρώματα :) Γενικά οι θολωμένες εικόνες φαίνονται πολύ καλύτερα λόγω του ότι σβήνουν την λεπτομέρεια και δεν αποσπούν την προσοχή από τα tiles... Εμενα μου αρεσε και το 1ο με την βαρκα..:rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 5 ΝΕΑ Background Images Και λίγο θολές όπως είπαμε... Η πρώτη είναι ένα δείγμα από πολλές που μπορείτε να βρείτε και να φτιάξετε σε περίπτωση που θέλετε κάτι απλό χωρίς λεπτομέρειες... Αν κάποιος θέλει κι άλλες ας μου στείλει ΠΜ μην τις ανεβάζω όλες... Επίσης έρχονται κ άλλες σε λίγο... @ nikaki71 Πολύ ωραία όντως... Σε αυτές που θα μπουν πιο μετά θα έχει και 1-2 παρόμοιες :D Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 5 Νέα Background Images!!!!! Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangel161 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Και αυτές οι δυο απο εμένα. Η πρώτη ειναι φτιαγμένη με το polyscreen και η δεύτερη κάπου απο www Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 5 ΝΕΑ Background Images :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Aυτα ειναι τα δικα μου τελευταια ... Edited May 30, 2014 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Kαι αλλα 5 !!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Πολύ ωραίες... Μια ερώτηση.. Επειδή κάποιες τις έχω και εγώ αλλά με έντονα χρώματα δεν φαίνονται ωραία, με ποιο πρόγραμμα τις θόλωσες?? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Πολύ ωραίες... Μια ερώτηση.. Επειδή κάποιες τις έχω και εγώ αλλά με έντονα χρώματα δεν φαίνονται ωραία, με ποιο πρόγραμμα τις θόλωσες?? Mε οποιοδηποτε προγραμμα επεξεργασιας εικονας μπορεις να το κανεις Εγω χρησιμοποιω το Paitnshop (ποιο ελαφρυ απο Photoshop) ... κατεβασε το απο εδω δωρεαν Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Thanks colossus_r :) 5 ΝΕΑ Background Images :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Πο5 θα βρουμε αυτη την υπεροχη φωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Λογικά την έχει φτιάξει με το Theme+ Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Σου ειναι ευκολο να το βρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Δεν ξέρω αν υπάρχει έτοιμη πουθενά αλλά θα κάνω το απόγευμα μια προσπάθεια με την εφαρομογή που σου είπα να το φτιάξω... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Σου ειναι ευκολο να το βρεις? Μηπως ειναι αυτη??? http://www.wpcentral.com/here-my-start-screen-wallpaper-windows-phone-81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Όχι ειναι πιο απλή κ ειναι φτιαγμένη με το polyscreen.... Πρόχειρα έφτιαξα αυτη για παράδειγμα... Κατεβασε τη και φτιάξε κάτι ανάλογο.. Θέλει λίγη προσπάθεια αλλά θα το δοκιμάσω και εγώ το απόγευμα μετά τη δουλειά :) Edited June 16, 2014 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Περιττο να σας πω πως ολες σχεδον τις εικονες που κανετε upload τις κατεβαζω για οταν βαλω 8.1!!!προς το παρον μπαινουν αλλου ως background. Ευχαριστω! Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Και μερικά από 'μένα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Βλέπω κάποιες φωτο που είναι πραγματικά πολύ καλές! Καλές όχι μόνο σαν εικόνες, αλλά και από την άποψη ότι δε θα ενοχλούν στο μάτι.. Το θέμα είναι ότι δεν ακούω τίποτα συγκεκριμένο για την 8.1. ΟΤΑ.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Όντως, το είχα πει και στην αρχή του τόπικ... Δεν φτάνει να είναι μόνο ωραία η φώτο, αλλά επειδή είναι background και όχι το κλασικό wallpaper που έχουμε συνηθίσει πρέπει να είανι ξεκούραστο στο μάτι αλλά να φαίνονται καθαρά και οι ειδοποιήσεις στα tiles (μην χάσουμε και την ουσία) Όσο για τα 8.1, λίγες μέρες έμειναν όπως φημολογείται για να αρχίσει το roll out, πρώτα από τις high end συσκευές (Lumia 1520, 1020, 930) και στη συνέχεια με τις υπόλοιπες... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Να και κάποια δικά μου :) Οι 3 τελευταίες είναι φτιαγμένες με την εφαρμογή Lumia Wallpaper,πολύ εύχρηστη εφαρμογή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts