asot Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 ΑΚΡΙΒΩΣ Αυτό λέω. Μπορείς επίσης να το τεστάρεις πιό απλά και με ένα τέτοιο, άμεσα και έυκολα (έχω τρία-τέσσερα τέτοια σπίτι). Αναμένω και γω την παραλαβή - εχω παραγγείλει last week - το είδα από τον Karthan Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Παιδιά εντάξει μια ερώτηση έκανα... :lol: Πάντως δεν είναι και τελείως off-topic μιας που το OPO έρχεται με έναν φορτιστή 2,1Α, εντελώς διαφορετικό από τους 0,7-1Α που είχα(με) μέχρι τώρα και δε θα ταν κακό να γνωρίζαμε τι χρήση μπορούμε να κάνουμε; Επιπρόσθετα, ρώτησα επειδή έχω και ένα Samsung S3 mini το οποίο φόρτιζα με φορτιστή HTC 1A (ο δικός του ήταν 0,7Α) και η μπαταρία του τα έπαιξε μετά από 1,5 χρόνο (σβήνει τελείως, είμαι σε διαδικασία αγοράς άλλης, PM me αν έχετε προτάσεις για να μη βγούμε off-topic). Πιθανώς το διάστημα είναι λογικό, στα 2 χρόνια τα χουν παίξει μπαταρίες που τις φορτίζεις με τον κανονικό τους φορτιστή, απλά είπα να ρωτήσω. To bluetooth γενικά φορτίζει γρήγορα και με φορτιστή 1Α, με του OPO σε μισή ώρα είχε από medium->full, χωρίς να έχω χρονομετρήσει για σύγκριση. Δηλαδή αυτό το μηχανάκι σου βγάζει τι δίνει ο φορτιστής στη συσκευή, πράγμα που ρυθμίζεται από τη συσκευή; Ο Nova το φορτώνει το OPO πιστεύετε; Edited September 9, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Αναμένω και γω την παραλαβή - εχω παραγγείλει last week - το είδα από τον Karthan ηλαδή αυτό το μηχανάκι σου βγάζει τι δίνει ο φορτιστής στη συσκευή, πράγμα που ρυθμίζεται από τη συσκευή; Το απόγευμα (αν βρώ χρόνο με το μικρό) θα βγάλω 2 φωτογραφίες με του λόγου το αληθές :) Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Ισχύει αυτό που παραθέτεις ή όχι; Έβαλα τον Nova και δεν κάνει import από Trebuchet τίποτα (λέει 0 βρέθηκαν). Από την αρχή πρέπει να τα βάλω όλα... Edited September 9, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ισχύει αυτό που παραθέτεις ή όχι; Ναι. Ακριβώς αυτό κάνει. Μετράει αυτό που περιγράφω στο παραδειγματάκι. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ισχύει αυτό που παραθέτεις ή όχι; Έβαλα τον Nova και δεν κάνει import από Trebuchet τίποτα (λέει 0 βρέθηκαν). Από την αρχή πρέπει να τα βάλω όλα... Ναι δεν υποστηρίζει ο nova import από trebuchet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδια βαλτε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abmantis.galaxychargingcurrent.free σε ενα samsung και θα δειτε οτι ειτε 2Α του δωσετε ειτε 1,5Α αυτο θα φορτισει με 1Α. Τοσο ειναι ρυθμισμενο να δέχεται για να μη χαλασει. Λιγότερο ρευμα μπορει να παρει,απλα θα αργησει να γεμισει. Usb πχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδια βαλτε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abmantis.galaxychargingcurrent.free σε ενα samsung και θα δειτε οτι ειτε 2Α του δωσετε ειτε 1,5Α αυτο θα φορτισει με 1Α. Λεει (ο κατασκευαστής του app) Also, the app is not showing realtime current (as an ammeter), but current limits, which are usually close to the realtime values. Δεν βοηθάει... απλώς διαβάζει τα όρια (φόρτισης) του kernel Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά εντάξει μια ερώτηση έκανα... :lol: Πάντως δεν είναι και τελείως off-topic μιας που το OPO έρχεται με έναν φορτιστή 2,1Α, εντελώς διαφορετικό από τους 0,7-1Α που είχα(με) μέχρι τώρα και δε θα ταν κακό να γνωρίζαμε τι χρήση μπορούμε να κάνουμε; Επιπρόσθετα, ρώτησα επειδή έχω και ένα Samsung S3 mini το οποίο φόρτιζα με φορτιστή HTC 1A (ο δικός του ήταν 0,7Α) και η μπαταρία του τα έπαιξε μετά από 1,5 χρόνο (σβήνει τελείως, είμαι σε διαδικασία αγοράς άλλης, PM me αν έχετε προτάσεις για να μη βγούμε off-topic). Πιθανώς το διάστημα είναι λογικό, στα 2 χρόνια τα χουν παίξει μπαταρίες που τις φορτίζεις με τον κανονικό τους φορτιστή, απλά είπα να ρωτήσω. To bluetooth γενικά φορτίζει γρήγορα και με φορτιστή 1Α, με του OPO σε μισή ώρα είχε από medium->full, χωρίς να έχω χρονομετρήσει για σύγκριση. Δηλαδή αυτό το μηχανάκι σου βγάζει τι δίνει ο φορτιστής στη συσκευή, πράγμα που ρυθμίζεται από τη συσκευή; Ο Nova το φορτώνει το OPO πιστεύετε; Εσύ ζήτησες ολόκληρη υποπεριοχή για το OnePlus One αλλά όπως βλέπεις δεν μπορείτε καν να απευθυνθείτε στο σωστό θέμα. Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τα αξεσουάρ αλλά δεν λέτε να το καταλάβετε ότι εσείς οι ίδιοι που παραπονιέστε, είστε και οι πρώτοι που βγαίνετε εκτός θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Εσύ ζήτησες ολόκληρη υποπεριοχή για το OnePlus One αλλά όπως βλέπεις δεν μπορείτε καν να απευθυνθείτε στο σωστό θέμα. Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τα αξεσουάρ αλλά δεν λέτε να το καταλάβετε ότι εσείς οι ίδιοι που παραπονιέστε, είστε και οι πρώτοι που βγαίνετε εκτός θέματος. Το να βγούμε εκτός θέματος σε ένα Thread που συγκεντρώνει τόσο ενδιαφέρον, κατ' εμέ είναι λογικό, δυστυχώς καθότι κουβέντα είναι, μπορεί και να παρεκτραπεί. Μήπως δηλαδή οι χρήστες που μιλάνε για κινητά που έχουν ενότητα δεν φεύγουν εκτός; Τέλος πάντων, απλά το προτείναμε καθότι νομίζουμε ότι 1) ασχολείται αρκετός κόσμος 2) δεν κοστίζει και κάτι εδώ που τα λέμε. Φιλικά πάντα :) Και σχετικά με τους φορτιστές, το τεστάκι θα το κάνω post στο αντίστοιχο thread, όπως πραγματικά πρέπει. Ας κλείσει εδώ. EDIT: Το τεστάκι έγινε. Εδώ. Edited September 10, 2014 by Nikos Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Εσύ ζήτησες ολόκληρη υποπεριοχή για το OnePlus One αλλά όπως βλέπεις δεν μπορείτε καν να απευθυνθείτε στο σωστό θέμα. Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τα αξεσουάρ αλλά δεν λέτε να το καταλάβετε ότι εσείς οι ίδιοι που παραπονιέστε, είστε και οι πρώτοι που βγαίνετε εκτός θέματος. Με συγχωρείς εγώ δεν το θεωρώ όπως έγραψα τελείως εκτός θέματος. Επί τη ευκαιρία της αγοράς OPO που περιλαμβάνει και ένα φορτιστή 2,1Α ρώτησα, παράλληλα με άλλη απάντηση, αν μπορώ να τον χρησιμοποιώ και αλλού και πιστεύω πως είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει την "ομάδα" (ψυχοθεραπείας ΟΡΟ) γι' αυτό και το συζητάμε. Και ούτε νομίζω ότι να ζητάω μια υποπεριοχή στην υποομάδα "Λοιπά κινητά" (υπό του υπό=είμαστε κακομοίρηδες :P ) είναι κολάσιμο... Θέλετε φτιάχτε το, δε θέλετε μη το φτιάξετε... :D Εξαιρετικό το TeslaUnreadPlugin του Nova. Σου λέει πόσα μηνύματα, email, sms κλπ έχεις κάτω από κάθε εικονίδιο. Δεν ξέρω πόση μπαταρία τρώει για να είναι synced με όλες τις εφαρμογές που παρακολουθεί! Η άποψη μου είναι ότι το ΟΡΟ με Nova launcher σε συνδυασμό με μια εφαρμογή look screen widget γίνεται άνετα one hand phone. Φέρνεις όποια συντόμευση και εφαρμογή θες κάτω χαμηλά και ρυθμίζεις και το grid σου ανάλογα. Edited September 9, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Παράδειγμα για το one hand οι φωτογραφίες από κάτω. Lock screen στη μέση κάτω για να μην ανεβαίνει το χέρι και δύο συντομεύσεις για τις επάνω μπάρες ή ακόμα καλύτερα gesture up+down που σου ανοίγει τα menu. Αγνοείστε την αισθητική χρωμάτων των εικονιδίων, αυτή τη διόρθωσα μετά. :p Αν ξέρει κανείς κανένα καλό icon pack μπορεί να μου πει πού να το κατεβάσω; Edited September 9, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Τι σημαίνει δεν το εμπιστεύονται; OTA ξέρεις τι είναι; Μιλαω για καποιον που παρει το κινητο και δε γουσταρει η δε ξερει να ασχοληθει με φλασαρισματα μεσο pc η μεσο toolbox η μεσο Σπαρτης η μεσο Αθηνας. Καποιοι ειπαν πιο πισω οτι δεν εμπιστευονται σε ota αναβαθμισεις τους κινεζους. Περασε ασχολιαστο και εκανα την ερωτηση γιατι αν κανει μενει χωρις απαντηση σου δημιουργουντε αμφιβολιες. Τα 2 παλικαρια πιο κατω ειπαν οτι εκαναν με το κινητο μονο τα update και πηγε ρολοι.Οποτε μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Μιλαω για καποιον που παρει το κινητο και δε γουσταρει η δε ξερει να ασχοληθει με φλασαρισματα μεσο pc η μεσο toolbox η μεσο Σπαρτης η μεσο Αθηνας. Καποιοι ειπαν πιο πισω οτι δεν εμπιστευονται σε ota αναβαθμισεις τους κινεζους. Περασε ασχολιαστο και εκανα την ερωτηση γιατι αν κανει μενει χωρις απαντηση σου δημιουργουντε αμφιβολιες. Τα 2 παλικαρια πιο κατω ειπαν οτι εκαναν με το κινητο μονο τα update και πηγε ρολοι.Οποτε μια χαρα. OTA είναι τα updates που γίνονται αυτόματα. Σε άλλους δουλεύουν και το κινητό τους πήγε από την αρχική έκδοση 25 που τους ήρθε (στους περισσότερους), στην 30 και μετά στην 33 και άλλοι αναγκάστηκαν είτε να ξαναπεράσουν την 25 καινούρια και μετά δούλεψαν οι αυτόματες ενημερώσεις, είτε να βάλουν την 33 μόνοι τους. Δεν έχεις επιλογή αν θα αφήσεις στους κινέζους κάποια αναβάθμιση. Το κινητό στην τελική κάπως σου έρχεται και στην περίπτωση που δεν κάνει ΟΤΑ αυτόματη αναβάθμιση, πρέπει να λύσεις αυτό το πρόβλημα. Εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε. :) Πάντως με Nova+Tesla notifications+lock screen η κατανάλωση RAM έχει πάει από 1,1 έως 1,7. Καλά που έχω άλλο τόσο. :D Ίσως τα Tesla το φορτώνουν, μπορεί και τόσο να ήταν από πριν. Εσείς μετά από μια χρήση μισής με μιας μέρας πόσο RAM usage έχετε; Edited September 9, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 1.1 free εδώ :) Δεν κλεινω καμια εφαρμογή ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ε άρα και εσύ πας 1,8 περίπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosezio7 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Παιδί να ρωτήσω κάτι.. Όταν παιζετε παιχνίδια πάρατηριτε lags? Εγώ προσωπικά σε παιχνίδια όπως Sabway και τέτοια δεν μπορώ να πω ότι τα παιζει τζαμι, κάτι βέβαια αδιανόητο για τέτοιο hardware.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Παιδί να ρωτήσω κάτι.. Όταν παιζετε παιχνίδια πάρατηριτε lags? Εγώ προσωπικά σε παιχνίδια όπως Sabway και τέτοια δεν μπορώ να πω ότι τα παιζει τζαμι, κάτι βέβαια αδιανόητο για τέτοιο hardware.. Εμένα κομπλε τα παίζει. Μήπως είχες κάνα power saving mode ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Χρηση: -κυρίως browsing με WiFi / 3g -Κάνα 40 λεπτο gaming ( modern combat / soul calibur ) -2 ώρες μουσικη απο spotify με 3g -κλήσεις 15 λεπτά -μεταφορά αρχείων μέσω Bluetooth 15 λεπτα. Όλα τα παραπανω με αυτόματη φωτηνοτητα. ΦΟΒΕΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosezio7 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εμένα κομπλε τα παίζει. Μήπως είχες κάνα power saving mode ? Όχι.. Και αναγκαζομαι να βάζω performance mode και καταπίνει τήν μπαταρία.. Πως γίνετε antutu να μου χτηπαει 47000 και να μην παιζει τζάμι δεν καταλαβαίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Όχι.. Και αναγκαζομαι να βάζω performance mode και καταπίνει τήν μπαταρία.. Πως γίνετε antutu να μου χτηπαει 47000 και να μην παιζει τζάμι δεν καταλαβαίνω. Γενικα παρατηρεις και αλλα lag ή μονο στα παιχνιδια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosezio7 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Γενικα παρατηρεις και αλλα lag ή μονο στα παιχνιδια ?[/Q Στις υπόλοιπες λειτουργίες είναι άψογο στα παιχνίδια μόνο με απογοητεύει λίγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Γενικα παρατηρεις και αλλα lag ή μονο στα παιχνιδια ?[/Q Στις υπόλοιπες λειτουργίες είναι άψογο στα παιχνίδια μόνο με απογοητεύει λίγο.. Περίεργο γιατί το δικό μου με 3-4 ώρες παιχνίδι κάθε μέρα δεν έχω συναντήσει lag σε κάποιο game , το έχω συνδεδεμένο με moga pro και όσα δεν είναι συμβατά με controller τα κάνω map με το Tincore Keymapper , lag πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spycon69 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Είδα οτι άνοιξε ευρωπαικό warehouse για αποστολή στην Ευρώπη χωρίς δασμούς/τέλη κλπ σε 2 μέρες (προφανώς υπάρχει διαθεσιμότητα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Reseller γράφει και έχει και σε άσπρο το 64ρι ενω η opo το δίνει μονο σε sandstone είναι σίγουρα official ευρωπαικά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts