Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά του opo , μπορείτε να μου πείτε αν το αγοράσω από Κίνα αν θα έχω θέμα, περαν της εγγύησης που θα είναι 1 χρόνο αντί για 2 (αν είχα πρόσκληση ?? Δηλ. για κάτι που διάβαζα ότι δεν μπορείς να μιλάς στην Ελλάδα επειδή έχει άλλες μπάντες το κινέζικο ή ότι δεν θα μπορώ να συνδέομαι σε 3g/4g κάποιες φορές ισχύουν ???
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά του opo , μπορείτε να μου πείτε αν το αγοράσω από Κίνα αν θα έχω θέμα, περαν της εγγύησης που θα είναι 1 χρόνο αντί για 2 (αν είχα πρόσκληση ?? Δηλ. για κάτι που διάβαζα ότι δεν μπορείς να μιλάς στην Ελλάδα επειδή έχει άλλες μπάντες το κινέζικο ή ότι δεν θα μπορώ να συνδέομαι σε 3g/4g κάποιες φορές ισχύουν ???

Το που θα το αγοράσεις είναι επιλογή του κάθε ενός , προσωπικά το πήρα από aliexpress που είχε δύο θήκες δώρο και ένα screen protector ,κάπου προς τα πίσω έχω το link , έχουν αγοράσει και άλλοι από τον συγκεκριμένο πωλητή, για όλα τα υπόλοιπα που ρωτάς δεν θα έχεις πρόβλημα. ΚΑΙ ρε φιλέ συγνώμη δηλαδή αν δε μπορώ να μιλάω στην Ελλάδα τι το πήραμε τόσοι εδώ μέσα?

Edited by Sotarts

Το πήρα απο coolicool το έχω 2μερες έχω πάθει πλάκα οθοναρα ,γρήγορο,κάμερα τέλεια, πανέμορφο, λειτουργικο.,αυτονομία,χωρητικότητα, χωρίς κιτρινιλα στην οθόνη, έχει κάνει 3updates και συνεχίζει, δεν θα το αλαζα με τίποτα Είχα s3 s4 s5 τοστιερες μηλαμε το κινητό τα σπάει το μονο που με ενωχλει είναι τα κουμπιά στο πλάι τα προτιμούσα λίγο ποιο έξω, αλά δεν πειράζει με 327ευρω δεν περνεις τίποτα παρωμοιο νομιζω.

Οσα δεν φτανει η αλεπού τα κανει κρεμασταρια.

Το πήρα απο coolicool το έχω 2μερες έχω πάθει πλάκα οθοναρα ,γρήγορο,κάμερα τέλεια, πανέμορφο, λειτουργικο.,αυτονομία,χωρητικότητα, χωρίς κιτρινιλα στην οθόνη, έχει κάνει 3updates και συνεχίζει, δεν θα το αλαζα με τίποτα Είχα s3 s4 s5 τοστιερες μηλαμε το κινητό τα σπάει το μονο που με ενωχλει είναι τα κουμπιά στο πλάι τα προτιμούσα λίγο ποιο έξω, αλά δεν πειράζει με 327ευρω δεν περνεις τίποτα παρωμοιο νομιζω.

Οσα δεν φτανει η αλεπού τα κανει κρεμασταρια.

Καλορίζικο, να κι άλλος χωρίς κιτρινίλα έλα να μαζευόμαστε λέω :lol: :lol: :lol:

Edited by navi55

Ίσως είναι καλύτερο να το αγοράσει κάποιος από κινεζομαγαζο ώστε να γλυτώσει το doa, αφού το ανοίγουν πριν το στείλουν για να περάσουν τη ρομ.

πηρε καποιος καποια δερματινη θηκη τυπου pouch?

Ψάχνω κι εγώ θήκη pouch και μάλλον θα πάρω κάποια από εδώ http:// https://www.etsy.com/shop/Begoos?section_id=12368665

Φιλικά : Κωστής

Ψάχνω κι εγώ θήκη pouch και μάλλον θα πάρω κάποια από εδώ http:// https://www.etsy.com/shop/Begoos?section_id=12368665

Εγώ πήρα αυτήν:

http://www.ebay.com/itm/321435374972?var=510300266517&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

ήρθε κ μπορώ να πω ότι είναι τίμια...:):)

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Για το βιντεο σε εναν φιλο τα ελεγα....

Κορυφαιο

http://www.androidauthority.com/oneplus-one-vs-canon-5d-mark-iii-512758/

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Για το βιντεο σε εναν φιλο τα ελεγα....

Κορυφαιο

http://www.androidauthority.com/oneplus-one-vs-canon-5d-mark-iii-512758/

Χαχα :)

Ναι αλλά εχει λιγο κίτρινο χαμηλά!

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Στο καναλι του στο youtube εχει βαλει και αλλα video που εχει τραβήξει με το oneplus .

Πραγματικά σε 4Κ την ημερα το κινητο είναι φανταστικό :shock:

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Χαχα :)

Ναι αλλά εχει λιγο κίτρινο χαμηλά!

E κινεζικο ειναι κιτρινο θα ειχε...:lol:

Περιμενω πως και πως να το ξαναγορασω

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ακόμα μια ερώτηση σε όσους το έχουν. Εεπιδή έχω το note 3 , η μπαταρία του κρατάει όσο στο note 3 ?? Και αν παραγγείλω από κίνα , ποια έκδοση είναι καλύτερη για να ζητήσω ?? η color ή η cyanogenmod ??
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ακόμα μια ερώτηση σε όσους το έχουν. Εεπιδή έχω το note 3 , η μπαταρία του κρατάει όσο στο note 3 ?? Και αν παραγγείλω από κίνα , ποια έκδοση είναι καλύτερη για να ζητήσω ?? η color ή η cyanogenmod ??

Καλύτερη μπαταρία από note 3 έχει. Βάλε CM

Δημήτρης

Ειχα note 3 για καιρό πριν το one+..

Δεν εχει επαφη η μπαταρία, μακραν καλύτερη.Βαραω 7 ωρες οθονη καθημερινά με wifi,4μιση προς 5 με 4G.

Στο note ημουν 5 με wifi,3 με 4G.

Cyanogenmod παρε,πολυ καλυτερη.

Καλύτερη μπαταρία από note 3 έχει.

Ενδιαφέρον αυτό Δημήτρη... Με βαριά χρήση πως τα πάει...? Δηλ με 3G πόσες ώρες οθόνης βγάζει...?

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ενδιαφέρον αυτό Δημήτρη... Με βαριά χρήση πως τα πάει...? Δηλ με 3G πόσες ώρες οθόνης βγάζει...?

Έχω βγάλει κ 4.30 ώρες με πολύ λιώσιμο,επιανα κ 5.

Δημήτρης

Επειδή βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις να επανέρχονται, σας έχω μια έκπληξη, κάτι που δεν έχετε ξαναδει: :down:

OnePlus One REVIEW - myphone.gr

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

• Administrators
Επειδή βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις να επανέρχονται, σας έχω μια έκπληξη, κάτι που δεν έχετε ξαναδει: :down:

OnePlus One REVIEW - myphone.gr

Το έχουμε και στο πρώτο post βεβαίως - βεβαίως...

Modpic.gif

Σας ευχαριστώ...

Και κάτι άλλο...διορθώθηκε το bug με την χαμηλή ένταση στο ακουστικό??

Και στο coolicool που βλέπω στους όρους λέει 180 μέρες για εγγύηση αν καταλαβαίνω καλά και όχι 1 έτος. Παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Exchange & Return item(s) Policy:

(1). If there are any quality problems of items due to our fault within 10 days of order delivered will be eligible for a Exchange, a Full Refund or Partial Refund for Free (exclusive customs if occured).

(2). You may return your item within 180 days of order delivered because of quality problems, then we will repair the goods Free of charge and you will pay the shipping costs and customs if occured. If it's after 180 days, you need to take the whole charges.

Edited by geornirv

• The title was changed to OnePlus One