Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιοι δρόμοι έννοεις; τους ηδη χωρισμένους; αλλά τι περιμένεις όταν το e email του εκπροσώπου της cm έχει υπογραφή "sent from my iPad":)
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποιοι δρόμοι έννοεις; τους ηδη χωρισμένους; αλλά τι περιμένεις όταν το e email του εκπροσώπου της cm έχει υπογραφή "sent from my iPad":)

Χεχε το πρόσεξα και εγώ.. Ceo της μεγαλύτερης custom rom και χρησιμοποιεί ipad.. Δεν έχουν χωρίσει ακόμα τουλάχιστον.. Τα mail αυτά είναι λίγο παλιά.. Έχουν βγάλει επίσημη ανακοίνωση ότι θα συνεχίσουν να το υποστηρίζουν για τα δύο χρόνια τουλάχιστον

Καλά αυτό δεν μου λέει κάτι. Όπως έγραφαν και στα σχόλια, CEO είναι για τα λεφτά αυτός. Αλλά και πάλι δεν έχει βγάλει tablet για να το χρησιμοποιεί :p

Χεχε το πρόσεξα και εγώ.. Ceo της μεγαλύτερης custom rom και χρησιμοποιεί ipad.. Δεν έχουν χωρίσει ακόμα τουλάχιστον.. Τα mail αυτά είναι λίγο παλιά.. Έχουν βγάλει επίσημη ανακοίνωση ότι θα συνεχίσουν να το υποστηρίζουν για τα δύο χρόνια τουλάχιστον

Το θέμα είναι ότι το κινητο έγινε γνωστό πολύ λόγω ότι θα φόραγε cyanogen. Ελπίζω να βγει κάτι καλό δε όλη αυτή την ιστορία.

Δημήτρης

Διαβάστε εδώ για την σχέση μεταξύ oneplus και cm..

http://www.androidpolice.com/2014/12/19/emails-from-indian-court-docs-show-cyanogen-oneplus-relationship-ended-poorly-cyanogen-ceo-is-kind-of-a-jerk/

Ελπίζω η oneplus να βγάλει γρήγορα την rom της και να είναι καλή για να ξεμπερδευει με τους ερασιτέχνες

απο την στιγμη που εκαναν εταιρια στα ξαφνικα,που πεταξαν την ιδεολογια για τα φραγκα, και εγινε η δουλεια με τον τυπα που ειχε γραψει την εαφρμογη focal κανοντας του δικαστηρια για να την χρησιμοποιουν ως default για δικη τους τους σιχαθηκα

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Καλά αυτό δεν μου λέει κάτι. Όπως έγραφαν και στα σχόλια, CEO είναι για τα λεφτά αυτός. Αλλά και πάλι δεν έχει βγάλει tablet για να το χρησιμοποιεί :p

Το θέμα είναι ότι το κινητο έγινε γνωστό πολύ λόγω ότι θα φόραγε cyanogen. Ελπίζω να βγει κάτι καλό δε όλη αυτή την ιστορία.

Οχι tablet δεν έχουν βγάλει όπως δεν έχουν βγάλει ουτε συσκευή τηλεφώνου αλλά είναι απο τους μεγαλύτερους developers του android και θα έπρεπε να χρησιμοποιούν συσκευές με αυτό το λειτουργικό κατά την γνώμη μου

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

απο την στιγμη που εκαναν εταιρια στα ξαφνικα,που πεταξαν την ιδεολογια για τα φραγκα, και εγινε η δουλεια με τον τυπα που ειχε γραψει την εαφρμογη focal κανοντας του δικαστηρια για να την χρησιμοποιουν ως default για δικη τους τους σιχαθηκα

Κοίτα ότι έκαναν το χόμπι τους επάγγελμα για τα χρήματα δεν με πειράζει έπρεπε και αυτοί κάπως να ζήσουν.. Αλλά το ότι κρεμανε μια εταιρεία για περισσότερα φράγκα θα τους βγει σε κακό.. Μετά ποιος θα τους πάρει σοβαρά? Ας κάτσουν με την micromax τώρα.. Μακάρι να τους βγει σε κακό για να βάλουν μυαλό..

Τεσπα η oneplus τον Ιανουάριο έχει πει ότι θα βγάλει την δικιά τους.. Μακάρι να είναι στοκ και καλή..

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις οσον αφορα την καμερα. Το lg G3 εχει καλυτερη κάμερα; Γιατι στο σκρουτζ φθηνοτερο ειναι απο το OPO. Καλη επιλογη ή δεν αξιζει; Edited by drade

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις οσων αφορα την καμερα. Το lg G3 εχει καλυτερη κάμερα; Γιατι στο σκρουτζ φθηνοτερο ειναι απο το OPO. Καλη επιλογη ή δεν αξιζει;

Ίσως λίγο πιο εύκολη κάμερα θα έλεγα εγώ , μιας και στο αυτόματο παίρνεις καλύτερα αποτελέσματα.

Πιο φθηνά στο σκρουτζ θα βρίσκεις προφανώς το 16άρι με τα 2 γίγα ραμ, το οποίο εμένα με τάραξε στα λαγκ και το έστειλα από κει που ρθε. Το 32άρι με τα 3 γίγα ραμ μάλιστα, αλλά έχει 370 ευρώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις οσων αφορα την καμερα. Το lg G3 εχει καλυτερη κάμερα; Γιατι στο σκρουτζ φθηνοτερο ειναι απο το OPO. Καλη επιλογη ή δεν αξιζει;

Συνολικά καλύτερο το Oneplus One.

Και τα δύο εξαιρετικά είναι πάντως.

Στην κάμερα ίσως λίγο καλύτερο το g3 λόγω γρήγορης εστίασης.

Κάποιος άλλος που αντιμετωπίζει τα crashes τουPlay Store και πώς το αντιμετώπισε;

Τελικά το πρόβλημα με το play store λύθηκε σήμερα αφότου έκανε update το... Theme που φοραω (darkness). Ο δημιουργός το αναφέρει στα bug fixes. Ότι να 'ναι

Shit Happens!!!

iPhone 6,note 4,s5 για αρχή...

Βασικά ξεκινάμε με 1020 και 808 και μετά όλα τα υπόλοιπα. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Τελικά το πρόβλημα με το play store λύθηκε σήμερα αφότου έκανε update το... Theme που φοραω (darkness). Ο δημιουργός το αναφέρει στα bug fixes. Ότι να 'ναι

καλησπερα

απο που το κατεβασες το θεμα??

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Έχω την αίσθηση ότι πολλά θέματα προκαλούν διαφόρων τύπων bugs. Από play store μέχρι απόκριση οθόνης...

Έχω την αίσθηση ότι πολλά θέματα προκαλούν διαφόρων τύπων bugs. Από play store μέχρι απόκριση οθόνης...

Φαντασου πόσο κακογραμμένα είναι δηλαδή. Γι αυτό κι εγώ έχω μόνο nova και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ο Nova μπορεί να "themeάρει" όλα τα εικονίδια; Ο μόνος λόγος που έχω το Darkness είναι για το all black look και επειδή αλλάζει κ όλα τα εικονίδια..
Shit Happens!!!

Ο Nova μπορεί να "themeάρει" όλα τα εικονίδια; Ο μόνος λόγος που έχω το Darkness είναι για το all black look και επειδή αλλάζει κ όλα τα εικονίδια..

Ανάλογα το θέμα πόσα εικονίδια υποστηρίζει. DCIconsZ παράδειγμα είναι ότι πιο πλήρες υπάρχει. Στα περισσότερα θέματα όμως και αν δεν το έχει το εικονίδιο, το ντύνει ουσιαστικά στο ίδιο μοτίβο και είναι οκ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ανάλογα το θέμα πόσα εικονίδια υποστηρίζει. DCIconsZ παράδειγμα είναι ότι πιο πλήρες υπάρχει. Στα περισσότερα θέματα όμως και αν δεν το έχει το εικονίδιο, το ντύνει ουσιαστικά στο ίδιο μοτίβο και είναι οκ.

Άμα τα ντύνει μου κάνει. Αυτό κάνει και το Darkness. Έχει μερικά - ελάχιστα - δικά του και τα άλλα απλά μπαίνουν σε ένα ενιαίο μοτίβο. Τέλεια! Θα το δοκιμάσω πρώτα στην CM του S2 και άμα μου αρέσει θα το περάσω και στο OpO.

Shit Happens!!!

Το παθαίνω κι εγώ μερικές φορές, είναι αρκετά ενοχλητικό.

Ναι και σε εμένα αρκετές φορές:worry: ?

Ίσως λίγο πιο εύκολη κάμερα θα έλεγα εγώ , μιας και στο αυτόματο παίρνεις καλύτερα αποτελέσματα.

Πιο φθηνά στο σκρουτζ θα βρίσκεις προφανώς το 16άρι με τα 2 γίγα ραμ, το οποίο εμένα με τάραξε στα λαγκ και το έστειλα από κει που ρθε. Το 32άρι με τα 3 γίγα ραμ μάλιστα, αλλά έχει 370 ευρώ.

Τελικά θέλει λίγο ψάξιμο με την κάμερα όντως... και ευχαριστούμε bro για τις παραπάνω συμβουλές γιατί πριν από το ONE είχα το THL 5000 και οι photos στο αυτόματο mode ήταν απίστευτες (πάντα σε εξωτερικό χώρο, για μέσα το ΟΝΕ είναι πολύ ανώτερο) .. αλλά τώρα με το ψάξιμο πιστεύω να με ικανοποίηση γιατί είχα απογοητευτεί λίγο ..

Τελικά θέλει λίγο ψάξιμο με την κάμερα όντως... και ευχαριστούμε bro για τις παραπάνω συμβουλές γιατί πριν από το ONE είχα το THL 5000 και οι photos στο αυτόματο mode ήταν απίστευτες (πάντα σε εξωτερικό χώρο, για μέσα το ΟΝΕ είναι πολύ ανώτερο) .. αλλά τώρα με το ψάξιμο πιστεύω να με ικανοποίηση γιατί είχα απογοητευτεί λίγο ..

Όχι είναι καλή τελικά, απλά θέλει λίγο εξοικίωση. Αυτές που έβγαλα , προσωπικά με ικανοποίησαν αρκετά και τελικά είδα ότι μέσα βγάζει πάρα πολύ καλές. Μου θύμισε φαντάσου το Μ7 που ήταν αρχηγός.

Το καλό με αυτή την κάμερα ειναι ότι μπορείς να αλλάξεις πολύ γρήγορα ρύθμιση με ένα swipe up.

Θα σου πω κι ένα άλλο κολπάκι. Σηκώνεις το κινητό να βγάλεις φωτογραφία, βρίσκεις το καδράρισμα που θές και δεν σου αρέσει το πως νέταρε. Κατεβάζεις λοιπον το κινητό και το ξανασηκώνεις ώστε να εστιάσει εκ νέου διαφορετικά και το γυρνάς λίγο πάνω ή κάτω στον άξονά του , ώστε να βρεις το επιθυμητό φώς . Ελπίζω να έγινα κατανοητός όπως το έγραψα :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• The title was changed to OnePlus One