sikuonas Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Droid kang έχω αλλά αυτό μου το κάνει σε όλες τις ρομ.Έβγαλα το δικό του gps.config εχτές της μάνας του και το αντικατέστησα με αυτό του νέξους 5 για να δω πως θα πάει.Ακόμα δεν έχω βγει έξω, μέσα πιάνει αλλά θέλω να το δω στην οδήγηση.έχω και το navigon με το οποίο έχω ταξιδέψει σε αρκετά μέρη με το νέξους και δεν με έχει προδώσει ποτέ.Εάν είναι πρόβλημα λογισμικού, θα είναι προσωρινό, φοβάμαι για πρόβλημα συσκευής ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άλλα παιδιά που έχουν δοκιμάσει την συσκευή τους κάτι χρησιμοποιούν gps, θα άκουγα ευχαρίστως της εντυπώσεις τους, πάντως ευχαριστώ για τα σχόλια, πραγματικά θα γυρίσω στο νέξους εάν δεν μπορέσω να το φτιάξω τελικά Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 To GPS του είναι άψογο (ελέω qualcomm cpu μιας και είναι ενσωματωμένο και έχει και Glonass). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Το sygic έχει το προτέρημα να συνεργάζεται άψογα στο κλείδωμα και εντοπισμό της συσκευής με το gps αλλά δεν είναι θέμα του πλοηγού 100% Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Το sygic έχει το προτέρημα να συνεργάζεται άψογα στο κλείδωμα και εντοπισμό της συσκευής με το gps αλλά δεν είναι θέμα του πλοηγού 100% Πιθανότατα είναι θέμα software και όχι hardware. Για να δοκιμάσεις την απόδοση του δέκτη βάλε απλά το GPS Test και δες τι δορυφόρους βρίσκει / κλειδώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ναι το έκανα σε μια διαδρομή χωρίς τον πλοηγό και έχανε όλους τους δορυφόρους, μετά πάλι τους έβρισκε και ούτω καθεξής Μιλάμε για πολύ σπαστικό πρόβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 To GPS του είναι άψογο (ελέω qualcomm cpu μιας και είναι ενσωματωμένο και έχει και Glonass). True story, κλειδώνει σε 3'' ΤΟ ΠΟΛΥ! Άψογο, πέταξα πλέον το ξεχωριστό GPS, βασούλα αυτοκινήτου και έγινε το κύριο GPS μου! Για την ταχύτητα κλειδώματος δείτε εφαρμογούλα π.χ. GPS Test Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Και εδω κανένα πρόβλημα με το gps. Αν και εχω sygic, δουλεύω το google maps και κανένα παράπονο Ουτε στην 33 ουτε στην 38 Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ναι το έκανα σε μια διαδρομή χωρίς τον πλοηγό και έχανε όλους τους δορυφόρους, μετά πάλι τους έβρισκε και ούτω καθεξής Μιλάμε για πολύ σπαστικό πρόβλημα. Κι εγώ με αγορασμένο Sygic το Σουκού του έβγαλα τα μάτια στην πλοήγηση και δεν είχα κανένα θέμα. Ούτε και με το Google Maps που το δούλεψα. Έχεις κάνει κανά hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Και εμένα με sygic είναι άψογο!πιο πολύ για αστοχία συσκευής μου ακούγεται εσένα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Εμένα καμία φορά όταν αργεί να πιάσει σήμα το GPS του κάνω επανεκκίνηση και στρώνει, αλλά αυτό το είχα και στο S3. το ίδιο κάνω και εγώ. Αλλά το reboot το κάνω ενώ έχω το gps high ενεργοποιημένο. Πιάνει καμπάνα. Την επομένη όμως μπορεί να το ξαναπαρουσιάσει και να μην πιάνει. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Νομιζω το καλυτερο gps απο s4,g2,note 2 3 που ειχα τελευταία.. Κλειδώνει μεχρι και μεσα στο σπιτι,απίστευτο. Δεν μου χει τυχει να μην πιάνει στο δρόμο ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Και μένα με μπερδεύει λίγο αυτό το πράγμα, Sygic χρησιμοποιώ, έβαλα και το "AndroiTS GPS Test" για να δοκιμάσω τη σύνδεση από περιέργεια. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με το πού βρίσκεσαι και αν κινείσαι; Δοκίμασα σήμερα στο κέντρο της Αθήνας στην άκρη του δρόμου που είχα σταματήσει, σε δρόμο σχετικά "κλειστό" από πάνω με πολυκατοικίες και για 1 λεπτό δεν έβρισκε κανένα δορυφόρο, στα 2-3 βρήκε 4-5, αλλά τη θέση μου δεν την έδινε με ακρίβεια. Μετά δοκίμασα (χωρίς επανεκκίνηση) στον ίδιο δρόμο ενώ προχωρούσα με το αμάξι και έπιασε 17 δορυφόρους αμέσως (βλέπε screenshot). Έχει κάποια προτίμηση προς του Αμερικάνικους δορυφόρους και τους τσεκάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Με το fasterGPS (θέλει root) περνάς NTP server από Ελλάδα και κλειδώνει σε ελάχιστο χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neptun Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Βαλτε copilot free greece map Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Οι αμερικανικοί δορυφόροι έχουν καλύτερο σήμα Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Με το fasterGPS (θέλει root) περνάς NTP server από Ελλάδα και κλειδώνει σε ελάχιστο χρόνο. όντως κάνει δουλειά; Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Μπορεί να μου πει κανείς γιατί αργούν να φανούν οι φωτογραφίες στη συλλογή; Οι τελευταίες που πήρα μάλιστα έχει πάνω από μια ώρα και δε φαίνονται! Διορθώνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Μπορεί να μου πει κανείς γιατί αργούν να φανούν οι φωτογραφίες στη συλλογή; Οι τελευταίες που πήρα μάλιστα έχει πάνω από μια ώρα και δε φαίνονται! Διορθώνεται αυτό; Δοκίμασε να κανεις καθαρισμό στην cache της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Μπορεί να μου πει κανείς γιατί αργούν να φανούν οι φωτογραφίες στη συλλογή; Οι τελευταίες που πήρα μάλιστα έχει πάνω από μια ώρα και δε φαίνονται! Διορθώνεται αυτό; Κλασσικό θέμα, αν κλείσεις την εφαρμογή από τα recent apps και την ανοίξεις πάλι θα στις εμφανίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Σας ευχαριστώ. Τώρα τις εμφάνισε μετά από ώρα, δε θυμάμαι μπορεί να το χα και στο προηγούμενο τηλέφωνο αυτό. Κάτι άλλο για τα εικονίδια. Αλλάζοντάς τα από την επιλογή του nova (εμφάνιση κλπ), τα κάτω της μπάρας μένουν ίδια. Έχει μια επιλογή εκεί "επαναφορά προ" (στις τρεις τελείες) που δε βγάζω άκρη τι κάνει. Πώς γίνεται όταν αλλάζω skin ή icon pack στο nova να αλλάζει όλο και να μη χρειάζεται για την κάτω μπάρα να τα αλλάζω ένα-ένα; Edited October 13, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Παιδιά καλησπέρα ! Καθότι καινούριος στην παρεα ,μπορειτε να μου πείτε πως γίνεται να εμφανιζεται στο εικονιδιο της εφαρμογης ο αριθμος των ειδοποιησεων ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Παιδιά καλησπέρα ! Καθότι καινούριος στην παρεα ,μπορειτε να μου πείτε πως γίνεται να εμφανιζεται στο εικονιδιο της εφαρμογης ο αριθμος των ειδοποιησεων ; Ρυθμίσεις, Γραμμή Κατάστασης, προτελευταίο checkbox ;) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Διάβασα στο xda, ότι το swype dragon dictator είναι ένα από τα προβλήματα του σήματος GPS. Προσωπικά το πιστεύω, το έβγαλα αν και είχα ήδη αλλάξει το αρχείο gps.config με το ίδιο του νέξους 5, και δεν έχασα πουθενά σήμα. Αυτό για όσους ενδιαφέρονται και έχουν πρόβλημα επ 'αυτού. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Μπορείς να δώσεις το αρχείο; Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 κατα μεσο ορο ποσες ωρες οθονης βγαζει με wifi/browsing και με 3g/wifi/μεικτη χρηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts