giannis12a Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Εχω το one plus one και ειμαι ικανοποιημενος σε ολα πλην της καμερας και βασικα του φλας. Επειδη ειμαι σε φαση που χρησιμοποιω πολυ την καμερα σκεφτομαι να αλλαξω κινητο. Εχετε να προτεινετε καποιο κινητο κοντα στα λεφτα του one plus one αλλα με καλυτερη καμερα; Να χει και καλη μπαταρια γιατι μας καλοεμαθε η one plus και με την μπαταρια και με την ταχυτητα φορτισης. Ευχαριστω Ή κάμερα τελικά δεν είναι κακή, απλά θέλει να μάθεις να παίζεις με τα έτοιμα πρότυπα που έχει και θα παίρνεις πολύ καλά αποτελέσματα. Πχ εγώ χθες για να τραβήξω ένα τοπίο που έβλεπα ότι το έβγαζε μουντό, έβαλα την λειτουργία πάρτι και το έβγαλε μια χαρά. Κάνε έτσι μερικές δοκιμές πριν το δώσεις, γιατί δύσκολα θα βρεις κάτι αντίστοιχο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Εχω το one plus one και ειμαι ικανοποιημενος σε ολα πλην της καμερας και βασικα του φλας. Επειδη ειμαι σε φαση που χρησιμοποιω πολυ την καμερα σκεφτομαι να αλλαξω κινητο. Εχετε να προτεινετε καποιο κινητο κοντα στα λεφτα του one plus one αλλα με καλυτερη καμερα; Να χει και καλη μπαταρια γιατι μας καλοεμαθε η one plus και με την μπαταρια και με την ταχυτητα φορτισης. Ευχαριστω Μόνο σε g2 μπορείς να πας αλλά η ταχύτητα κλείστρου στις βραδυνές θα σε απογοητεύσει. Η κάμερα μας άμα παίξεις είναι πολύ καλή. Κάνε ότι σου είπε ο giannis για αρχή Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Με το καινουργιο update (?) λεει: Ποιο ειναι το πρόβλημα;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ποιο ειναι το πρόβλημα;;;;; ότι δεν του αναγνωρίζει την sim.. του ενός το πρόβλημα το έκανε γενικό.. ότι να'ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Το G2 που ειχα πριν εβγαζε τις χειροτερες φωτογραφιες σε εσωτερικο χωρο.Ασε που ηθελα να βγαλω το παιδι μου και μεχρι να βγαλει ειχε φυγει απο το πλανο,χαχαχα..Το note 3 που ειχα επισης εβγαζε αρκετα ανωτερες και απο τα 2. Οποτε φανταζομαι ενα s5 ή note 3 θα σε καλύψουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Το G2 που ειχα πριν εβγαζε τις χειροτερες φωτογραφιες σε εσωτερικο χωρο.Ασε που ηθελα να βγαλω το παιδι μου και μεχρι να βγαλει ειχε φυγει απο το πλανο,χαχαχα..Το note 3 που ειχα επισης εβγαζε αρκετα ανωτερες και απο τα 2. Οποτε φανταζομαι ενα s5 ή note 3 θα σε καλύψουν! Πάντως σε σταθερό σημείο το g2 υπερέχει από το note 3. Σε συνάντηση Myphone στη Πάτρα που ειμασταν βγάλαμε ίδιο σημείο με σούρουπο καιρό και το g2 έβγαλε ακριβώς τα χρώματα που έβλεπες. Ενώ το νοτελι είχε πολύ φως. Βέβαια σε μη σταθερό σημείο πρέπει να παγώσεις το χρόνο για να βγάλεις καλή φώτο! :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ή κάμερα τελικά δεν είναι κακή, απλά θέλει να μάθεις να παίζεις με τα έτοιμα πρότυπα που έχει και θα παίρνεις πολύ καλά αποτελέσματα. Πχ εγώ χθες για να τραβήξω ένα τοπίο που έβλεπα ότι το έβγαζε μουντό, έβαλα την λειτουργία πάρτι και το έβγαλε μια χαρά. Κάνε έτσι μερικές δοκιμές πριν το δώσεις, γιατί δύσκολα θα βρεις κάτι αντίστοιχο. Ποια είναι η λειτουργία πάρτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) Ποια είναι η λειτουργία πάρτι; Στη στοκ εφαρμογή (cm camera) Τα benchmark δεν λένε κάτι.. Αυτό που πρέπει να σε νοιάζει είναι πόσο σύντομα θα πάρει update το oppo.. Εμείς έχουμε ήδη καμιά 10αρια beta lollipop και αρχές Γενάρη θα βγει και η επίσημη ρομ από την oneplus. Kαι γιατί 'πρέπει' να αποτελεί κριτήριο το αν θα πάρει αναβάθμιση; Χρόνια τώρα δεν το κατάλαβα... ας μου το στέλνανε και με gingerbread, αρκεί να δουλεύει καλά :happy: Edited December 19, 2014 by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ποια είναι η λειτουργία πάρτι; Όταν έχεις ανοιχτή την κάμερα, κανείς swipe up η swipe down και σου βγάζει διαφορά έτοιμα πρότυπα. Μπορείς από τις ρυθμίσεις της κάμερας να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις οποία εσύ θες. Φοβερή ευκολία αυτή και μπορείς μπαμ μπαμ να δοκιμάσεις διάφορες έτοιμες ρυθμίσεις ουσιαστικά με μια κινηση, χωρίς να πελάγωνεισ σε μενού κι υπό μενού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Μιας και μιλάτε για ρυθμίσεις στην φωτογραφική, στο iso το αυτόματο hjr τι χρησιμεύει ; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Στη στοκ εφαρμογή (cm camera) Kαι γιατί 'πρέπει' να αποτελεί κριτήριο το αν θα πάρει αναβάθμιση; Χρόνια τώρα δεν το κατάλαβα... ας μου το στέλνανε και με gingerbread, αρκεί να δουλεύει καλά :happy: Έχεις δοκιμάσει την lollipop? Αν όχι βάλε μια και θα δεις.. Μπορεί να είναι και ψυχολογικό αλλά θέλω να έχω πάντα την τελευταία έκδοση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Αρα αφού εχεις δοκιμάσει lollipop στο opo σου τα updates δεν θα έπρεπε να είναι κριτήριο για σένα κριτήριο θα έπρεπε να είναι το κατα πόσο η κοινότητα ασχολείται μέ την συσκευή σού ώστε εσύ να εχεις το τελευταίο λειτουργικό στην συσκευή σου χωρίς να χρειάζεται το επίσημο update Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 http://www.dpreview.com/forums/post/50107202 ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιας και μιλάτε για ρυθμίσεις στην φωτογραφική, στο iso το αυτόματο hjr τι χρησιμεύει ; Δες μια το λινκ που δίνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 http://www.dpreview.com/forums/post/50107202 ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες μια το λινκ που δίνω. Οκ, αλλά δεν κατάλαβα:D σε τι συνθήκες το χρησιμοποιούμε; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Όταν έχεις ανοιχτή την κάμερα, κανείς swipe up η swipe down και σου βγάζει διαφορά έτοιμα πρότυπα. Μπορείς από τις ρυθμίσεις της κάμερας να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις οποία εσύ θες. Φοβερή ευκολία αυτή και μπορείς μπαμ μπαμ να δοκιμάσεις διάφορες έτοιμες ρυθμίσεις ουσιαστικά με μια κινηση, χωρίς να πελάγωνεισ σε μενού κι υπό μενού. Ναι, αυτά προφανώς τα ξέρω αλλά λειτουργία "πάρτι" δε βλέπω, στα ελληνικά τουλάχιστον. Έχω: αυτόματα, νερό, ποστεροποίηση, σέπια, μονόχρωμο, σταθερή φωτογραφία, βράδυ, ενέργεια, αργό κλείστρο, λειτουργία ομορφιάς, έξυπνη σκηνή, καθαρή εικόνα, HDR. EDIT: Τη βρήκα, στο κυκλάκι στην κεντρική οθόνη μπορείς να προσθέσεις λειτουργίες. Καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Αρα αφού εχεις δοκιμάσει lollipop στο opo σου τα updates δεν θα έπρεπε να είναι κριτήριο για σένα κριτήριο θα έπρεπε να είναι το κατα πόσο η κοινότητα ασχολείται μέ την συσκευή σού ώστε εσύ να εχεις το τελευταίο λειτουργικό στην συσκευή σου χωρίς να χρειάζεται το επίσημο update Δεν συμφωνώ.. Σε όσα κινητά και να είχα όταν το κινητό δεν έπαιρνε επίσημη αναβάθμιση οι custom rom πάντα είχαν προβλήματα μικρά και μεγάλα.. Ενώ αν βγει η επίσημη και χάλια να είναι θα βρεθεί κάποιος developer που θα την σουλουπωσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5836942#post5836942 Για δείτε λίγο τις φωτογραφίες όποιος θέλει στο παραπάνω λινκ. Δεν θυμάμαι όμως ποιες ρυθμίσεις χρησιμοποίησα στην καθεμία :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Δεν συμφωνώ.. Σε όσα κινητά και να είχα όταν το κινητό δεν έπαιρνε επίσημη αναβάθμιση οι custom rom πάντα είχαν προβλήματα μικρά και μεγάλα.. Ενώ αν βγει η επίσημη και χάλια να είναι θα βρεθεί κάποιος developer που θα την σουλουπωσει.. Το "κάποιος developer" έγκειται στο κατα πόσο θα ασχοληθούν με την συσκευή σου όπως έγραψα και πιο πανω ,ξέρεις σε πόσες συσκευές δεν βρέθηκε αυτός ο κάποιος developer; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Το "κάποιος developer" έγκειται στο κατα πόσο θα ασχοληθούν με την συσκευή σου όπως έγραψα και πιο πανω ,ξέρεις σε πόσες συσκευές δεν βρέθηκε αυτός ο κάποιος developer; Εε άμα πάρεις κινητό που έχει πολύ λίγες πωλήσεις λογικό να μην ασχοληθεί κανείς.. Σε όσα έχουν περάσει από τα χέρια μου κυκλοφορουσαν αρκετές custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5836942#post5836942 Για δείτε λίγο τις φωτογραφίες όποιος θέλει στο παραπάνω λινκ. Δεν θυμάμαι όμως ποιες ρυθμίσεις χρησιμοποίησα στην καθεμία :p Πολύ καλές! Άμα θυμοσουνα και τις ρυθμίσεις στην κάθε μια :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Διαβάστε εδώ για την σχέση μεταξύ oneplus και cm.. http://www.androidpolice.com/2014/12/19/emails-from-indian-court-docs-show-cyanogen-oneplus-relationship-ended-poorly-cyanogen-ceo-is-kind-of-a-jerk/ Ελπίζω η oneplus να βγάλει γρήγορα την rom της και να είναι καλή για να ξεμπερδευει με τους ερασιτέχνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Δεν συμφωνώ.. Σε όσα κινητά και να είχα όταν το κινητό δεν έπαιρνε επίσημη αναβάθμιση οι custom rom πάντα είχαν προβλήματα μικρά και μεγάλα.. Ενώ αν βγει η επίσημη και χάλια να είναι θα βρεθεί κάποιος developer που θα την σουλουπωσει.. Άρα καταλήγουμε σ'αυτό που είπα. Ας δουλεύει καλά κι ας είναι ότι να'ναι :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5836942#post5836942 Για δείτε λίγο τις φωτογραφίες όποιος θέλει στο παραπάνω λινκ. Δεν θυμάμαι όμως ποιες ρυθμίσεις χρησιμοποίησα στην καθεμία :p Πρέπει απαραιτήτως να θυμηθείς πως έβγαλες τις νυχτερινές! :lol: Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Διαβάστε εδώ για την σχέση μεταξύ oneplus και cm.. http://www.androidpolice.com/2014/12/19/emails-from-indian-court-docs-show-cyanogen-oneplus-relationship-ended-poorly-cyanogen-ceo-is-kind-of-a-jerk/ Ελπίζω η oneplus να βγάλει γρήγορα την rom της και να είναι καλή για να ξεμπερδευει με τους ερασιτέχνες Δεν ξέρω αν είναι καλό ή όχι και αν θα προχωρήσει. Θα το δείξει ο καιρός. Το θέμα είναι ότι και να γίνει να μην αφήσουν την υποστήριξη την επίσημη. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Διαβάστε εδώ για την σχέση μεταξύ oneplus και cm.. http://www.androidpolice.com/2014/12/19/emails-from-indian-court-docs-show-cyanogen-oneplus-relationship-ended-poorly-cyanogen-ceo-is-kind-of-a-jerk/ Ελπίζω η oneplus να βγάλει γρήγορα την rom της και να είναι καλή για να ξεμπερδευει με τους ερασιτέχνες Ξέρουμε αναλυτικά τι παίζεται ακριβώς και υπάρχει αυτή η διαμάχη ; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ξέρουμε αναλυτικά τι παίζεται ακριβώς και υπάρχει αυτή η διαμάχη ; Η cm ενώ είχε συμφωνία με την oneplus έκλεισε παράλληλα συμφωνία για αποκλειστικοτητα με την micromax της Ινδίας.. Και όταν πήγε να πουλήσει η oneplus εκεί έφαγε πόρτα.. Εγώ βλέπω να χωρίζουν οι δρόμοι τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts