marios95 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Γεια σε ολους , σκεφτομουν για την αγορα κινητου και ειμαι αναμεσα σε 1+1 λαι νοτε3 απο εξωτερικο θα ηθελα γνωμες και καποιο λινκ και μια ερωτηση με το τελωνιο τι παιζει γιατι δεν θελω να δωσω για κιν κοντα στα 300ευρο και να πληρωνω και τελωνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Γεια σε ολους , σκεφτομουν για την αγορα κινητου και ειμαι αναμεσα σε 1+1 λαι νοτε3 απο εξωτερικο θα ηθελα γνωμες και καποιο λινκ και μια ερωτηση με το τελωνιο τι παιζει γιατι δεν θελω να δωσω για κιν κοντα στα 300ευρο και να πληρωνω και τελωνια Γυρω στα 340, απο την σελιδα της Opo χωρις τελωνειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios95 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Δεν θελω to opo φιλε ειμαι αναμεσα σε 1+1 και νοτε 3 και εχω προβληματιστει αρκετα το τελευταιο διαστημα δθοτι διαβαζω απο πολλους οτι απο χωρες εκτος ΕΕ υπαρχει τελωνιο 23% και θα ηθελα μια βοηθεια απο καποιον γνωστη που εχει πραγματοποιση την αγορα ενος εκτον δυο κινητων ΥΓ το συνολικο χρηματικο ποσο που διαθετω ειναι 300 ευρο max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Opo = one plus one. Απο Ευρώπη 340 βγαίνει χωρίς τελωνεια φυσικά. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios95 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Ενα λινκ παρακαλω και για το invite που λεγεται Edited December 12, 2014 by marios95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ενα λινκ παρακαλω Τα έχει όλα εδώ... Να είναι καλά τα παιδιά που τα έφτιαξαν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397537 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Παιδια βοήθεια... χάλασε το κινητο και δεν φορτίζει.. επεσε την ωρα που το ειχα στο φορτιστή.. :( Εχει service Αθήνα να μην το στελνω Κινα και κανει μηνες να ελθει??? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 ή το στέλνεις πίσω ή βάζεις κάποιον να το ανοίξει, μήπως "ξεκουμπώθηκε" κάποιο εξάρτημα (πχ μπαταρια) Οδηγίες ανοίγματος Αν το ανοίξεις μονος. ακυρώνεις την εγγύηση (το γνωρίζεις φαντάζομαι...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ή πέφτοντας το τηλέφωνο με το καλώδιο κουμπωμενο κτύπησε στο έδαφος και έσπασε την σύνδεση τoυ usb Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios95 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Παιδια διαβασα οτι δεν χρειαζεται invitr και τωρα που μπαινω στην σελιδα της 1+ μου ζηταει invite τι κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Παιδια διαβασα οτι δεν χρειαζεται invitr και τωρα που μπαινω στην σελιδα της 1+ μου ζηταει invite τι κανω Φαγωθηκες :) Περιμένεις για invite εδώ. Αυτό που είχες διαβάσει "χωρίς invite" ήταν για λίγο. Οπότε η περιμένεις να σκάσει κανένα invite η κάτι παρόμοιο "αν και πότε κάνεις δε ξέρει " χωρίς invite. Alternatively, China μεριά! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια βοηθεια με βγαζει στη οθονη ενα fastboot mode και δεν μπορω να μπω στο κινιτο τι να κανω /??? Και εδώ αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος!!! Εγώ είμαι ασχετιδης για να μπορέσω να βοηθήσω, αλλά με ενδιαφέρει να δω μια βοήθεια :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδια βοηθεια με βγαζει στη οθονη ενα fastboot mode και δεν μπορω να μπω στο κινιτο τι να κανω /??? Αμα κρατήσεις πατημένο το power για αρκετή ώρα (~10 δευτερόλεπτα νομίζω) δεν κλείνει/κάνει επανεκκίνηση; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδιά που το στέλνουμε για service και με ποιο τρόπο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Απο εκεί που αγοράστηκε... https://oneplus.net/support#warranty-and-repairs Edited December 15, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Με ups ή με dhl???? Μετά αυτοί που μας το στέλνουν εκεί πέρα που έχουμε δηλώσει για διεύθυνση ή από εκεί πέρα που τους το στείλαμε; Τα μεταφορικά τα πληρώνουν αυτοί ;;;;;; Πόσο καιρό θα κάνει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mankon7 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 παρχει κανενα invite??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Αν σε εσωτερικό χώρο βάλεις την λειτουργία "πάρτι" , πολλές φορες δίνει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτόματο ή νύχτα. Γενικά δίνει πιο ζωντανά χρώματα , ενα σημείο που πάσχει λίγο αυτή η κάμερα. Κάντε μερικές δοκιμες και θα δείτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Παίδες μια χαζή ερώτηση αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά. Για να στείλουμε τη συσκευή πίσω με RMA τη στέλνουμε κατ'ευθείαν Κίνα ή στις αποθήκες της εταιρείας (Αγγλία νομίζω); Και ποιά υπηρεσία να προτιμήσουμε, σκέφτομαι για Δέματα Εξωτερικού των ΕΛΤΑ μιας και δεν με ενδιαφέρει τυχόν καθυστέρηση, αλλά αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Παίδες μια χαζή ερώτηση αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά. Για να στείλουμε τη συσκευή πίσω με RMA τη στέλνουμε κατ'ευθείαν Κίνα ή στις αποθήκες της εταιρείας (Αγγλία νομίζω); Και ποιά υπηρεσία να προτιμήσουμε, σκέφτομαι για Δέματα Εξωτερικού των ΕΛΤΑ μιας και δεν με ενδιαφέρει τυχόν καθυστέρηση, αλλά αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο :) Από εκεί που το πήρες θα το στείλεις.. Επικοινωνείς πρώτα μαζί τους και σου λένε αυτοί λεπτομέρειες.. Τι έπαθε και το στέλνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Έλεγα μήπως μπορούσα να το επιστρέψω στις αποθήκες τους και γλυτώσω τον γύρο του κόσμου για HK :p Προβληματικό επιταχυνσιόμετρο (ο άξονας Χ δουλεύει όποτε του καπνίσει και έχω πρόβλημα στον αυτόματο προσανατολισμό) και εντελώς νεκρό γυροσκόπιο. Hardware το θέμα, δοκίμασα τα πάντα (wipe/reflash/άλλες rom) και επιμένει. Έχω ήδη ανοίξει Ticket και περιμένω να γίνει escalate σε RMA. Edited December 15, 2014 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Έλεγα μήπως μπορούσα να το επιστρέψω στις αποθήκες τους και γλυτώσω τον γύρο του κόσμου για HK :p Προβληματικό επιταχυνσιόμετρο (ο άξονας Χ δουλεύει όποτε του καπνίσει και έχω πρόβλημα στον αυτόματο προσανατολισμό) και εντελώς νεκρό γυροσκόπιο. Hardware το θέμα, δοκίμασα τα πάντα (wipe/reflash/άλλες rom) και επιμένει. Έχω ήδη ανοίξει Ticket και περιμένω να γίνει escalate σε RMA. Από που το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Από oneplus.net με πρόσκληση, ξέχασα να το αναφέρω. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Από oneplus.net με πρόσκληση, ξέχασα να το αναφέρω. Εε μάλλον εκεί θα το στείλεις.. Εύχομαι να ξεμπερδεψεις γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vxar Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Παιδιά καλησπέρα, Σήμερα παρέλαβα OPO 16Gb από Κίνα. Απογοητευση πραγματικα....σε ολη την έκταση της οθόνης υπάρχει μια κίτρινη απόχρωση σε όλη την έκταση της οθόνης. Εβαλα το τηλέφωνο δίπλα με της κοπέλας μου OPO 64Gb και είναι μέρα με την νύχτα οι οθόνες τους. Πραγματικά απογοητευτική οθόνη με ενοχλητική κίτριναδα σε όλο το μηκος κ πλατος. Διαβασα για κάποιες λυσεις (UV, ήλιος, με τον καιρό... κτλ.). Γνωριζεί κανείς κάποια λύση στο συγκεκριμένο θέμα. Κρίμα πραγματικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Μηπως φοραει το παλιο firmware που ηταν κιτρινη η αποχρωση του; Μετα το αλλαξανε σε λευκο,δεν θυμαμαι απο ποια εκδοση και μετα ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts