maximos Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Στο wakelock detector που βλέπουμε τι ακριβώς είναι αυτό που τρώει μπαταρία; σήμερα το βράδυ πάλι καταναλωσε 35 % και βλέπω με 65% Android OS. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Επικοινώνησα με την oneplus για το πρόβλημα που έχω στην οθόνη και μετά από ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, μου στείλανε ξανά άλλο μήνυμα όπου λέγανε πως λόγω του μεγάλου φόρτου που έχουν θα επικοινωνήσουν μαζί μου σε δύο μέρες περίπου. Για να δούμε. Πως λέγεται συγκεκριμένα το πρόβλημα της οθόνης που παραθέτω στην φωτογραφία; Αποψη μου ειναι οτι δεν αξιζει να το στειλεις πισω για ενα (?) κολλημενο πιξελ. Δοκιμασε αυτο, κλεισε για ~20 λεπτα το τηλεφωνο και μετα ανοιξε το παλι, ισως να ξεκολλησει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 (edited) Συμφωνω και εγω. Η ταλαιπωρια και μονο φτανει. Βεβαια ο καθενας το βλεπει απο την δικια του σκοπια το ζητημα. Αυτο που λεμε "ψειρας" (no offence) εχει πολλες κλιμακες. Αλλος μπορει να πει οτι εδωσα 300 ευρω το θελω τελειο αλλος λεει δεν βαριεσαι αμα χαλασει περισσοτερο. Στατιστικα παντως και λογω προηγουμενης δουλειας, οι ακρα "ψειρες" και οι ακρα "γκρινιαρηδες" ειναι και οι πιο γκαντεμηδες :D :D :D :D Edited November 21, 2014 by fumantsu Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Πωω, η κάμερα είναι πολύ μέτρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 απο που το συμπερανες αυτο; Γενικα τα reviews (ακομα και του myphone) μιλανε για τουλαχιστον μια αξιοπρεπη καμερα.. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 (edited) Όταν εχεις φως, βγάζει ωραία. Πολύ ωραία βασικά. Αλλιως θέλει δουλεια. Το αυτόματο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι ψιλοτραγικο. Το ωραιο είναι ότι κάτοχοι με color os, αναφέρουν πολυ καλυτερα αποτελέσματα... Edited November 21, 2014 by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Όταν εχεις φως, βγάζει ωραία. Πολύ ωραία βασικά. Αλλιως θέλει δουλεια. Το αυτόματο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι ψιλοτραγικο. Το ωραιο είναι ότι κάτοχοι με color os, αναφέρουν πολυ καλυτερα αποτελέσματα... Έχοντας και το Μ7 μου φαίνεται κάπως μπροστά στην ultrapixel το βράδυ. Βέβαια λογικό είναι να έχει διαφορά, τώρα για ημερα δεν την έχω τσεκαρει σωστα ακόμη η αλήθεια είνα . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Αφού με κούρασε όλη την εβδομάδα, φενετε να στρώνει επιτέλους. [/img] Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Τι μπαταριαρα είναι αυτή ρε παιδιά; Το έχω λιώσει στο να κατεβαζω εφαρμογές και γενικά στο στήσιμο και δεν λέει να τελειώσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 ήθελα να κάνω και εγώ μία ερώτηση σχετικά με ένα πρόβλημα που βρήκα. όταν πήγα να περάσω τις φωτογραφίες από το προηγούμενό μου κινητό (~1200 + αρχεία .mov / ταινίες) ενώ περάστηκαν όλα καλά ξαφνικά σταμάτησε η βασική εφαρμογή κάμερας να τραβάει φωτογραφίες. (ναι μεν ήταν το order χάλια αλλά δεν τις έβλεπα πουθενά). όταν σύνδεσα το κινητό με το pc και τράβηξα μερικές, είδα ότι, ναι μεν τις αποθήκευε μερικές αλλά αργούσε πολύ. υπάρχει κανείς που να βρήκε παρόμοιο πρόβλημα? εκτός αυτού είδα ότι το viber για κάποιον δεν δουλεύει τόσο καλά ή είναι η ιδέα μου. με κόλλησε 2 φορές σήμερα το κινητό και δεν ξέρω γιατί. τέλος μπορούμε κάπως να αλλάξουμε τα shortcuts/widgets που έχει στην lockscreen? ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια Παράθεση KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Puffmutter Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Καλησπερα φορουμ.προβληματα τελικα εχει το κινητο;ολο και κατι διαβαζουμε γιαυτο ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Αποψη μου ειναι οτι δεν αξιζει να το στειλεις πισω για ενα (?) κολλημενο πιξελ. Δοκιμασε αυτο, κλεισε για ~20 λεπτα το τηλεφωνο και μετα ανοιξε το παλι, ισως να ξεκολλησει. Το προβλημα δεν ειναι μονο το ενα κολλημένο πιξελ αλλα και το οτι οταν ερχονται διαφορα notifications ο ηχος ακουγεται με καποια παράσιτα. Περιμένω ακομα να απαντήσουν στα e-mails που τους εχω στειλει. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 (edited) Είχα και εγώ κάποια προβλήματα με τούς ήχους εισερχομένων κλήσεων και ειδοποιησεων, σε εμένα χανόταν η ένταση και δεν ακουγόταν τίποτα ή ακουγόταν πολύ σιγά. Τελικά μού έκανε ένα clean install ο Δημήτρης (Prioxxx - ευχαριστώ! ) και από τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το τηλέφωνο το πούλησα σε φίλο μου, τον ρωτάω συχνά αν έχει πρόβλημα με τους ήχους και μου απαντάει : κανένα πρόβλημα. Αν δεν το έχεις κάνει clean install δοκίμασε το, δεν ξέρω αν θα φτιάξει. Edited November 22, 2014 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Άκυρη η βελτίωση της μπαταρίας. Συνέχεια στις προσπάθειες και πάλι το Android OS στην πρώτη θέση με κυρία drain eventx-xxx. Τι είναι αυτό; Μια βοήθεια... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Άκυρη η βελτίωση της μπαταρίας. Συνέχεια στις προσπάθειες και πάλι το Android OS στην πρώτη θέση με κυρία drain eventx-xxx. Τι είναι αυτό; Μια βοήθεια... Αν πατήσεις πανω στο event, δεν σου βγάζει αναλυτικά τι περιλαμβάνει αυτή η διεργασία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Αν πατήσεις πανω στο event, δεν σου βγάζει αναλυτικά τι περιλαμβάνει αυτή η διεργασία; Βγάζεις άκρη με αυτό; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Τι μπαταριαρα είναι αυτή ρε παιδιά; Το έχω λιώσει στο να κατεβαζω εφαρμογές και γενικά στο στήσιμο και δεν λέει να τελειώσει. Xθες το φόρτισα μετά από 7μισι μέρες σε αναμονή με 3μισι ώρες οθόνης (κυρίως wifi αλλά και αρκετό με data) :X Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Xθες το φόρτισα μετά από 7μισι μέρες σε αναμονή με 3μισι ώρες οθόνης (κυρίως wifi αλλά και αρκετό με data) :X Με τι ρομ είσαι; εγώ με 3ωρες οθόνη και στοκ βγάζω 2μερες. Έχεις κάποια ρύθμιση; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 (edited) Με τι ρομ είσαι; εγώ με 3ωρες οθόνη και στοκ βγάζω 2μερες. Έχεις κάποια ρύθμιση; Όλα στοκ στη 44s :) Επεξεργαστής στο balanced κι έχω κλείσει το keep awake του google play services και τον εντοπισμό συσκευής. Edited November 22, 2014 by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Όλα στοκ στη 44s :) Επεξεργαστής στο balanced κι έχω κλείσει το keep awake του google play services και τον εντοπισμό συσκευής. Που τις βρίσκουμε τις επιλογές αυτές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Πάντως η μπαταρία του είναι για σεμινάριο και το λέω αυτό ερχόμενος απο το Note 3. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Είναι Νορμάλ να έχω δύο καμένα pixel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 (edited) Που τις βρίσκουμε τις επιλογές αυτές? Το προφίλ επιδόσεων στον πίνακα γρήγορων ρυθμίσεων, τον εντοπισμό στο ρυθμίσεις>τοποθεσία και το keep awake στο ρυθμίσεις>απόρρητο>προστασία απορρήτου>Για προχωρημένους(πατώντας στις τελίτσες επάνω δεξια)>google play services>'αφυπνιση' και 'διατήρηση λειτουργίας' η κάπως έτσι. Βασικά, στο 'για προχωρημένους' μονο που βλέπεις τις άδειες, σου ρχεται να τα κλείσεις όλα... Edited November 22, 2014 by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 (edited) Το προφίλ επιδόσεων στον πίνακα γρήγορων ρυθμίσεων, τον εντοπισμό στο ρυθμίσεις>τοποθεσία και το keep awake στο ρυθμίσεις>απόρρητο>προστασία απορρήτου>Για προχωρημένους(πατώντας στις τελίτσες επάνω δεξια)>google play services>'αφυπνιση' και 'διατήρηση λειτουργίας' η κάπως έτσι. Βασικά, στο 'για προχωρημένους' μονο που βλέπεις τις άδειες, σου ρχεται να τα κλείσεις όλα... εκει γινεται ο χαμος του Ναζωραιου... σε πιανει πανικος οταν βλεπεις ποσο ευκολα διαβαζουν τα παντα. Φαντασου το βιμπερ εχει κανει σκαν τις επαφες μου 700 φορες σε 1,5 μερα... Μιλαμε αν απο αυτες τις συσκευες κοβαμε την συνδεση με NSA κλπ ,που πιστευω υπαρχει,τοτε θα ειχαμε μπαταρια 15ωρες SOT με 4G...:lol: Edited November 23, 2014 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Το προφίλ επιδόσεων στον πίνακα γρήγορων ρυθμίσεων, τον εντοπισμό στο ρυθμίσεις>τοποθεσία και το keep awake στο ρυθμίσεις>απόρρητο>προστασία απορρήτου>Για προχωρημένους(πατώντας στις τελίτσες επάνω δεξια)>google play services>'αφυπνιση' και 'διατήρηση λειτουργίας' η κάπως έτσι. Βασικά, στο 'για προχωρημένους' μονο που βλέπεις τις άδειες, σου ρχεται να τα κλείσεις όλα... Και αν κλείσουμε την αφύπνιση και διατήρηση λειτουργίας στο Google play services θα έχουμε καμία επίπτωση στην λειτουργία του κινητού εκτός φυσικά από την βελτίωση της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts