Davout Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Όχι ακόμα, υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 H 44s εχει έρθει σε όλους? Οι αναβαθμίσεις μου έρχονται συνήθως σε μια με τρεις ημέρες οπότε σήμερα η το πολύ αύριο θα την λάβουμε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 παίζει αρχείο με preroot την 44 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 παίζει αρχείο με preroot την 44 ?? Εδώ είσαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2932551 Θα ενεργοποιήσεις το root απο τις ρυθμίσεις προγραμματιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Πρώην κάτοχος note 3 ήρθα και γω στην παρέα επιτέλους.. Απίστευτο το one όπως το περίμενα.. Ενα θέμα είχα μονο όταν το παρέλαβα δεν είχα 4G μόλις το επελεγα μου χανόταν το σήμα μέχρι που πέρασα αλλη ROM Επειδή είμαι καινούριος 2 μέρες το έχω ποιά ROM πρότεινε και kernel; Καλημέρα στην παρέα. Καλορίζικο φίλε μου. Μια ερώτηση. Από που το πήρες? Γιατί θέλω και εγώ αλλά δεν έχω υπομονή να περιμένω πρόσκληση :) ευχαριστώ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλημέρα έχω φάει όλο το internet να βρω bamboo case γνήσια έχετε δει πουθενά; invate και για το καπάκι ρε ****;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλημέρα έχω φάει όλο το internet να βρω bamboo case γνήσια έχετε δει πουθενά; invate και για το καπάκι ρε ****;; Νομίζω επίσημα καταργήθηκε. Δεν βγαίνει εύκολα το καπάκι πίσω. Εγώ θα δω για αυτοκόλλητο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Να ρωτήσω. Το igo παίζει στην συσκευή κανονικά; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass88 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Νομίζω επίσημα καταργήθηκε. Δεν βγαίνει εύκολα το καπάκι πίσω. Εγώ θα δω για αυτοκόλλητο Το bamboo καπάκι υπάρχει κανονικά στο online κατάστημα.Μάλιστα είναι το μόνο αξεσουάρ διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Οι αναβαθμίσεις μου έρχονται συνήθως σε μια με τρεις ημέρες οπότε σήμερα η το πολύ αύριο θα την λάβουμε . Eμένα 1-2 εβδομάδες συνήθως. Υπομονή... Το bamboo καπάκι υπάρχει κανονικά στο online κατάστημα.Μάλιστα είναι το μόνο αξεσουάρ διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.. Μόνο με πρόσκληση. Και μια ερώτηση, όπως πάντα :) Πως κάνουμε επεξεργασία φωτογραφίες μέσα στο κινητό χωρίς να έχουμε κατεβάσει εφαρμογή δική μας; Δεν έχει το κινητό από μόνο του; Έχοντας μια φωτογραφία ανοιχτή στη 'Συλλογή' πατάω τις 3 τελίτσες επάνω δεξιά, στο μενού που ανοίγει λέει, μεταξύ άλλων, 'επεξεργασία' αλλά και που το πατάω δεν κάνει τίποτα... Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikoza Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλησπερα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω τι διαφορες εχει η κινεζικη απο την κανονικη εκδοση του κινητου. Ψαχνω ωρα και δεν μπορω να βγαώ ακρη. http://www.geekbuying.com/item/ONEPLUS-ONE-Qualcomm-Core-Smartphone-5-5Inch-Gorilla-Glass-Quad-Core-2-5GHz-3GB-RAM-16GB-ROM-13-0MP-4G-FDD-LTE-OTG-NFC--White-329440.html Αυτο εδω αξιζει να το παρω; ειναι κινεζικο η κανονικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoPets Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Επιτέλους ξεκολλήστε με τα κινέζικα και τα ευρωπαϊκά και τα αμερικάνικα όλα το ίδιο είναι εγώ το πήρα από miniDeal και είναι μια χαρά ούτε κίτρινη οθόνη κτλ.. και έχω βάλει order άλλα δυο για φίλους ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikoza Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καταλαβα οποτε δεν θα εχω καποιο θεμα αν το παρω το link πανω ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoPets Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καταλαβα οποτε δεν θα εχω καποιο θεμα αν το παρω το link πανω ετσι; Από αυτό δεν έχω ψωνίσει καμία φορά έχω κάνει αγορές από όλα τα site σχεδόν που λέει μέσα στο forum και έχουν έρθει .....Τώρα it's your choice φίλε μου .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikoza Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ειναι αξιοπιστο το site εχω ξανα παρει απο εκει στη συσκευη απλα αναφερομαι για τα περι κινεζικης και παγκοσμιας εκδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoPets Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ειναι αξιοπιστο το site εχω ξανα παρει απο εκει στη συσκευη απλα αναφερομαι για τα περι κινεζικης και παγκοσμιας εκδοσης. Ok τότε ...καλές αγορές:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikoza Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 μολις πηρα και την 44s:) Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Καλησπέρα Παιδιά, Έχει χρειαστεί μήπως κανείς να στείλει τη συσκευή πίσω για service να μας πει την διαδικασία και τα αποτελέσματα θετικά ή αρνητικά; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddeadgr Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 καλησπερα αμα εχετε κάποια πρόσκληση που δεν χρειάζεστε, στείλτε την εδω :π ανυπομονώ! reddeadyt@gmail.com ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται για καλή ρομ, έβαλα το πρωί την CyanHacker με art και δουλεύει περίφημα.Όλα τα μυνήματα και τα e-mail στην ώρα τους, δεν έχω βρει μέχρι στιγμής κανένα απολύτως πρόβλημα. http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-cyanhacker-rom-t2838128 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Παρέλαβα σήμερα. Το τηλέφωνο έχει φοβερή ποιότητα και είναι ότι καλύτερο είχα τελευταία. Προερχόμενος από Note 3, nexus 4 και όλη την σειρά s της Samsung απλά λέω ότι τόσα χρόνια δίναμε τσάμπα τα 600+ € για συσκευές που είναι εφαμιλες με το oneplus. Μακάρι να βγάλει και κάνα ταμλετ να πάρουμε... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Βλέπω στο site της oneplus οτι τα ακουστικά τα jbl μου δίνει την δυνατότητα να τα αγοράσω Παίζει η θα ψάχνω να πάρω τα λεφτά μου πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Παρέλαβα σήμερα. Το τηλέφωνο έχει φοβερή ποιότητα και είναι ότι καλύτερο είχα τελευταία. Προερχόμενος από Note 3, nexus 4 και όλη την σειρά s της Samsung απλά λέω ότι τόσα χρόνια δίναμε τσάμπα τα 600+ € για συσκευές που είναι εφαμιλες με το oneplus. Μακάρι να βγάλει και κάνα ταμλετ να πάρουμε... καλησπερα καλοριζικο φιλε μου και καλοδουλευτο και εγω το παραγγειλα και το περιμενω ολο χαρα.. :happy: και εγω απο note πηγα εδω αντε να ερθει.... και παλι καλοριζικο Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Παρέλαβα σήμερα. Το τηλέφωνο έχει φοβερή ποιότητα και είναι ότι καλύτερο είχα τελευταία. Προερχόμενος από Note 3, nexus 4 και όλη την σειρά s της Samsung απλά λέω ότι τόσα χρόνια δίναμε τσάμπα τα 600+ € για συσκευές που είναι εφαμιλες με το oneplus. Μακάρι να βγάλει και κάνα ταμλετ να πάρουμε... Καλως το δεχτηκες!!Ωρα για παιχνιδι τωρα:) Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts