Da_rudakos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Στις nightlies πανευκολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran6 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 καλησπερα παιδια, εχω αναγκη τη γνωμη σας!! 28 σεπτεμβρη παρηγγειλα το oneplusone και ακομα να ρθει. παρακολουθω μεσω tracking number το που βρισκεται το κινητο αλλα εδω και μια βδομαδα εχει μεινει στη γαλλια..ξερετε τι μπορει να φταιει? πρεπει να στειλω καπου εμαιλ? τα στοιχεια που εχω δωσει ειναι τα σωστα παντως!υπάρχει περιπτωση να μουν εχουν δωσει λαθος tracking number? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Είσαι εντός χρονικών ορίων και το ότι έχει μπει Ευρώπη είναι καλό βήμα. Περίμενε, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ό,τι και να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoPets Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Πιστεύω οτι θα κυκλοφορήσει πολύ πιο συντομα λογω cyanogen.Σιγα μην το περιμενουν 3 μηνες.Μεσα στις γιορτές θα το εχει πάρει λογικά. Ωραία μπράβο υπομονή λοιπόν !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ωραία μπράβο υπομονή λοιπόν !!!!! Γινεται διαφορετικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Κάποιος καλός συνάνθρωπος από Θεσσαλονίκη, κάποια στιγμή που θα μπορεί να πάμε για καφέ να το πιάσω από κοντά το κινητό να ξέρω το μέγεθος του να αποφασίσω τι να πάρω Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 υπάρχει τρόπος σύνδεσης one+ με τηλεόραση ώστε να βλέπεις ταινίες κλπ; σε κάτι παλιά νοκια π.χ 5800 έβαζες καλώδιο,στο κινητό είχε mini jack κ η άλλη κατάληξη για την τηλεόραση είχε 3 βύσματα κόκκινο κίτρινο λευκό.το έχει δοκιμάσει κανείς με αυτό το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 υπάρχει τρόπος σύνδεσης one+ με τηλεόραση ώστε να βλέπεις ταινίες κλπ; σε κάτι παλιά νοκια π.χ 5800 έβαζες καλώδιο,στο κινητό είχε mini jack κ η άλλη κατάληξη για την τηλεόραση είχε 3 βύσματα κόκκινο κίτρινο λευκό.το έχει δοκιμάσει κανείς με αυτό το κινητό; chromecast,miracast Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Έχεις κανείς παρατηρήσει να αργούν τα push notifications στο OPO; Είμαι πχ στο Whatsapp σε 2-3 γκρουπ με άλλα άτομα και στους άλλους φτάνουν τα μηνύματα πιο γρήγορα (μερικά δευτερόλεπτα μιλάμε). Το ίδιο συμβαίνει με τα e-mail: στην εφαρμογή GMail ανάβει ένα νουμεράκι "1" όταν έχω 1 mail αλλά μέχρι να το λάβει και να χτυπήσει η ειδοποίηση αργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) Off-topic : Συγγνώμη που ρωτάω εδώ αλλά έψαξα και σε άλλα fora και δε βρήκα κάτι. Γνωρίζει να με κατευθύνει αν με ενδιαφέρει αποστολή άλλης συσκευής (όχι OPO) από Κίνα σε Γαλλία τι παίζει με τα ταχυδρομεία (ποιος τρόπος συμφέρει να το λάβεις κλπ); Edited October 26, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Έχεις κανείς παρατηρήσει να αργούν τα push notifications στο OPO; Είμαι πχ στο Whatsapp σε 2-3 γκρουπ με άλλα άτομα και στους άλλους φτάνουν τα μηνύματα πιο γρήγορα (μερικά δευτερόλεπτα μιλάμε). Το ίδιο συμβαίνει με τα e-mail: στην εφαρμογή GMail ανάβει ένα νουμεράκι "1" όταν έχω 1 mail αλλά μέχρι να το λάβει και να χτυπήσει η ειδοποίηση αργεί. Αυτό γίνεται και στο δικό μου (εντελώς στοκ με τη 38R). Και στο Messenger γίνεται πολύ συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) Τώρα έχω φάει άλλο ένα σκάλωμα με το GPS, αν και μπορεί να φταίει το sygic. Με κλειστά δεδομένα επίτηδες το αφήνω να πιάσει σήμα μόνο με το GPS αλλά δε βρίσκει με τίποτα, ενώ κοιτάω και έχω σύνδεση με 6-7 δορυφόρους. Τι επανεκκινήσεις κλπ έκανα, έφτιαξε μόνο όταν άνοιξα τα δεδομένα. Έπιασε σήμα αμέσως και μετά ακόμα κι αν τα έκλεινα συνέχιζε να έχει σήμα gps. Πώς δικαιολογείται αυτό; Το sygic δεν υποτίθεται ότι δουλεύει μόνο με τη σύνδεση gps; Κι αλλες φορές εμένα δε μου συνδέεται αμέσως, με ανοιχτά δεδομένα και φτιάχνει με καμιά επανεκκίνηση. Επίσης μιας που σήμερα γράφω για προβλήματα αδυνατώ να έχω Internet ενώ συνδεομαι με access point που έχω κάνει με Galaxy S3 mini είτε με WiFi είτε με Bluetooth. Έχει δοκιμάσει κανείς με το OPO αντίστοιχη διαδικασία; Edited October 26, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Τώρα έχω φάει άλλο ένα σκάλωμα με το GPS, αν και μπορεί να φταίει το sygic. Με κλειστά δεδομένα επίτηδες το αφήνω να πιάσει σήμα μόνο με το GPS αλλά δε βρίσκει με τίποτα, ενώ κοιτάω και έχω σύνδεση με 6-7 δορυφόρους. Τι επανεκκινήσεις κλπ έκανα, έφτιαξε μόνο όταν άνοιξα τα δεδομένα. Έπιασε σήμα αμέσως και μετά ακόμα κι αν τα έκλεινα συνέχιζε να έχει σήμα gps. Πώς δικαιολογείται αυτό; Το sygic δεν υποτίθεται ότι δουλεύει μόνο με τη σύνδεση gps; Κι αλλες φορές εμένα δε μου συνδέεται αμέσως, με ανοιχτά δεδομένα και φτιάχνει με καμιά επανεκκίνηση. Επίσης μιας που σήμερα γράφω για προβλήματα αδυνατώ να έχω Internet ενώ συνδεομαι με access point που έχω κάνει με Galaxy S3 mini είτε με WiFi είτε με Bluetooth. Έχει δοκιμάσει κανείς με το OPO αντίστοιχη διαδικασία; Σχετικά με το wifi είχα κώλυμα χτές , ενώ έβλεπε το router δε μπορούσε να συνδεθεί , μετά απο επανεκκίνηση ολα οκ , το βρήκε & συνδέθηκε αυτόματα , ποτέ άλλοτε δεν είχα πρόβλημα με το wifi. Όσο αφορά το GPS με Sygic και γω δεν έχει παρουσιάσει κάποια δυσλειτουργία , ποτέ δεν ανοίγω δεδομένα ,ότι κάνει απο μόνο του το gps ,τώρα αν στην περιοχή έχει κακοκαιρία υπάρχει πιθανότητα να δυσκολευτεί λίγο να κλειδώσει λογικό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Σχετικά με το wifi είχα κώλυμα χτές , ενώ έβλεπε το router δε μπορούσε να συνδεθεί , μετά απο επανεκκίνηση ολα οκ , το βρήκε & συνδέθηκε αυτόματα , ποτέ άλλοτε δεν είχα πρόβλημα με το wifi. Όσο αφορά το GPS με Sygic και γω δεν έχει παρουσιάσει κάποια δυσλειτουργία , ποτέ δεν ανοίγω δεδομένα ,ότι κάνει απο μόνο του το gps ,τώρα αν στην περιοχή έχει κακοκαιρία υπάρχει πιθανότητα να δυσκολευτεί λίγο να κλειδώσει λογικό είναι. Κακοκαιρία όντως είχε, στο WiFi δεν έχω γενικά πρόβλημα. Ενώ έκανε σύνδεση με access point άλλου κινητού, δεν άνοιγε σελίδες. Δε λέω ότι φταίει το OPO, μπορεί να φταίει το Samsung που έκανε τη σύνδεση. Ρωτάω για να συγκρίνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herogaca Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Ασχετο Κανενα topic για συγκρισεις cpu υπαρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 καλησπερα κ του χρονου,σημερα μου εκλεισε η συσκευη απο μπαταρια,το εβαλα να φορτισει κλειστο,οταν τελειωσε η φορτιση,εδειχνε ολη η μπαρα πρασινη,το ανοιξα κ εγραφε 95% ενω ειχε φορτισει πληρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Τώρα έχω φάει άλλο ένα σκάλωμα με το GPS, αν και μπορεί να φταίει το sygic. Με κλειστά δεδομένα επίτηδες το αφήνω να πιάσει σήμα μόνο με το GPS αλλά δε βρίσκει με τίποτα, ενώ κοιτάω και έχω σύνδεση με 6-7 δορυφόρους. Τι επανεκκινήσεις κλπ έκανα, έφτιαξε μόνο όταν άνοιξα τα δεδομένα. Έπιασε σήμα αμέσως και μετά ακόμα κι αν τα έκλεινα συνέχιζε να έχει σήμα gps. Πώς δικαιολογείται αυτό; Το sygic δεν υποτίθεται ότι δουλεύει μόνο με τη σύνδεση gps; Κι αλλες φορές εμένα δε μου συνδέεται αμέσως, με ανοιχτά δεδομένα και φτιάχνει με καμιά επανεκκίνηση. Επίσης μιας που σήμερα γράφω για προβλήματα αδυνατώ να έχω Internet ενώ συνδεομαι με access point που έχω κάνει με Galaxy S3 mini είτε με WiFi είτε με Bluetooth. Έχει δοκιμάσει κανείς με το OPO αντίστοιχη διαδικασία; Θα σου απαντήσω μόνο για το gps, για την άλλη ερώτησή σου δεν έχω ποτέ ασχοληθεί. Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με όλες μου τις ρομ, άλλαξα το αρχείο στο system/etc/gps.config με αυτό του νέξους 5 και μου δουλεύει άψογα.Το πρόγραμμα που χρησιμοποιής, είναι πράγματι χωρίς ίντερνετ, δηλαδή με μόνο το gps ενεργοποιημένο.Μην με μεγαλώσεις, να σε ρωτήσω εάν είχες ενεργοποιήσει το gps; Συμβαίνει, μπορεί να το ξέχασες γι'αυτό σε ρωτάω. Είχα διαβάσει όμως και κάπου στο xda, ότι κάποιος είχε βρει πρόβλημα στο πρόγραμμα πληκτρολογίου Swype+ Dragon, και από τότε δεν το βάζει πλέον και λύθηκε το πρόβλημα. Εγώ έχω το πληκτρολόγιο και με την αλλαγή του αρχείου που προανέφερα, δουλεύει τώρα άψογα, τουλάχιστον μέχρι τώρα από τότε που το άλλαξα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Παιδια με τα random reboots ειπαν απο opo αν θα βγάλουν εκδοση που να το διορθωνει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Θα σου απαντήσω μόνο για το gps, για την άλλη ερώτησή σου δεν έχω ποτέ ασχοληθεί. Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με όλες μου τις ρομ, άλλαξα το αρχείο στο system/etc/gps.config με αυτό του νέξους 5 και μου δουλεύει άψογα.Το πρόγραμμα που χρησιμοποιής, είναι πράγματι χωρίς ίντερνετ, δηλαδή με μόνο το gps ενεργοποιημένο.Μην με μεγαλώσεις, να σε ρωτήσω εάν είχες ενεργοποιήσει το gps; Συμβαίνει, μπορεί να το ξέχασες γι'αυτό σε ρωτάω. Είχα διαβάσει όμως και κάπου στο xda, ότι κάποιος είχε βρει πρόβλημα στο πρόγραμμα πληκτρολογίου Swype+ Dragon, και από τότε δεν το βάζει πλέον και λύθηκε το πρόβλημα. Εγώ έχω το πληκτρολόγιο και με την αλλαγή του αρχείου που προανέφερα, δουλεύει τώρα άψογα, τουλάχιστον μέχρι τώρα από τότε που το άλλαξα. Όχι, το είχα ανοιχτό και το ανοιγόκλεινα ούτως ή άλλως μαζί και το τηλέφωνο. Μου λες ποιο είναι το αρχείο και ποια ακριβώς η θέση που το βάζεις; Δε δημιουργεί πρόβλημα στο OPO ένα αρχείο από άλλο τηλέφωνο; Τι διάφορες έχει; Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Πριν λίγο (και για τρίτη-τέταρτη φορά όσο το έχω) κάπνισε στο launcher να εξαφανίσει τη μια από τις 3 αρχικές μου οθόνες... ! Γκρρρ :blink: :lol: Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Πριν λίγο (και για τρίτη-τέταρτη φορά όσο το έχω) κάπνισε στο launcher να εξαφανίσει τη μια από τις 3 αρχικές μου οθόνες... ! Γκρρρ :blink: :lol: Μήπως άλλαξες Theme? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 (edited) Ενημέρωση.. όσοι ήταν από Αθήνα τουλάχιστον να παραλάβουν αύριο λογικά θα παραλάβουν σήμερα... εμένα είναι αυτή την στιγμή με τον courier και το περιμένω!!!!!! edit: Μόλις παρέλαβα.. χωρίς υπερβολή η πιο όμορφη συσκευασία που έχω δεί ποτέ μου.. και το κινητό πανέμορφο και ΜΕΓΑΛΟΟΟ!! Production date: 6/10/14 Edited October 29, 2014 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 (edited) Μήπως άλλαξες Theme? Πριν 2 βδομάδες, πρώτη και τελευταία φορά. Λες να έχει να κάνει; Edited October 29, 2014 by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 (edited) Ενημέρωση.. όσοι ήταν από Αθήνα τουλάχιστον να παραλάβουν αύριο λογικά θα παραλάβουν σήμερα... εμένα είναι αυτή την στιγμή με τον courier και το περιμένω!!!!!! edit: Μόλις παρέλαβα.. χωρίς υπερβολή η πιο όμορφη συσκευασία που έχω δεί ποτέ μου.. και το κινητό πανέμορφο και ΜΕΓΑΛΟΟΟ!! Production date: 6/10/14 Παρέλαβα και εγώ σημερα.Μαλλον με τον ιδιο τροπο ταξιδεψε ευρώπη. Εμενα ειναι ελαφρώς πιο φρέσκο 11/10/2014. Καλοριζικα μας! Edited October 29, 2014 by vadergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Καλησπέρα. Παρατήρησα ενω παιζει βίντεο YouTube σβήνει η οθονη και κλειδώνει το κινητό Έχει κανείς καμιά ιδέα τι το προκαλεί αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts