androgr Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Αν υπήρχε 3:2 επιλογή θα ήταν η καλύτερη λύση αφού αυτό το φορμά είναι πλέων default στα εκτυπωτήρια . Αυτό ακριβώς που έχουν οι dSLR (και όχι τα παιχνίδια τα κινητά τηλέφωνα... ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Αυτό ακριβώς που έχουν οι dSLR (και όχι τα παιχνίδια τα κινητά τηλέφωνα... ) Έτσι, φυσικά αυτό δεν είναι και τίποτα δύσκολο για να γίνει, είναι θέμα προγράμματος της κάμερας, θα μπορούσαν να έβαζαν και μία επιλογή 3:2 , δεν είναι κάτι δύσκολο , ισως σε κάποια επόμενη αναβάθμιση το συμπεριλάβουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Εγώ το σχέδιο το έβαλα για να δείξω ότι δεν θα ήταν δύσκολο να προσαρμόσουν το σύστημα ώστε να δείχνει ακριβώς ότι βλέπει ο αισθητήρας. Στην ουσία ένα EVF δεν είναι; Αυτοί φαίνεται χρησιμοποιούν σύστημα όπως στο σχέδιο που έβαλε ο φίλος πάνω από το δικό μου και κόβουν... Λογικά με software update μπορούν να το φτιάξουν να δείχνει σωστά τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Κοίτα θα σου πω τι γίνεται με τα μεγέθη μιας και γνωρίζω απο πρώτο χέρι αφού έχω εκτυπωτήρια φωτογραφίας . Αν επιλέξεις μέγεθος 16:9 τότε λες στο εκτυπωτήριο να σου της εκτυπώσει σε πανοραμικό μέγεθος 10χ18. Αν επιλέξεις μέγεθος 4:3 τότε λες στο εκτυπωτήριο να σου της εκτυπώσει σε μέγεθος 11χ15 η 13χ18 η 15χ21 η 20χ25 κ.λ.π Αν δε πείς τίποτα θα πάρεις εκτύπωση στο κλασσικό μέγεθος το οποίο είναι 10χ15 και θα γίνει crop αναγκαστικά . Αν υπήρχε 3:2 επιλογή θα ήταν η καλύτερη λύση αφού αυτό το φορμά είναι πλέων default στα εκτυπωτήρια . Άρα όσον αφορά την εκτύπωση σε 13 mpx λέω για 13x18. Γι αυτό που βλέπω στην οθόνη δεν υπάρχει λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Τελικά δοκιμασα και τις 2 εφαρμογές για τον συγχρονισμό του fb με τις επαφες του τηλ αλλά δεν έμεινα με κανένα 100% ευχαριστημένος.Στο νοτελι μου και να μην ειναι ακριβως ίδιο το όνομα πχ. στο κινητό έχω την επαφη στα ελληνικά και στο fb είναι στα λατινικα τα καταχωρεί στις επαφες του κινητού μου αλλά σαν ξεχωριστές επαφες και μετα εγώ χειροκίνητα τις συγχωνευω την μια μέσα στην αλλη.Με αυτές τις εφαρμογές δεν το βρήκα αυτό.Μήπως δεν το ειδα η μήπως υπάρχει άλλος τροπος??? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Τελικά δοκιμασα και τις 2 εφαρμογές για τον συγχρονισμό του fb με τις επαφες του τηλ αλλά δεν έμεινα με κανένα 100% ευχαριστημένος.Στο νοτελι μου και να μην ειναι ακριβως ίδιο το όνομα πχ. στο κινητό έχω την επαφη στα ελληνικά και στο fb είναι στα λατινικα τα καταχωρεί στις επαφες του κινητού μου αλλά σαν ξεχωριστές επαφες και μετα εγώ χειροκίνητα τις συγχωνευω την μια μέσα στην αλλη.Με αυτές τις εφαρμογές δεν το βρήκα αυτό.Μήπως δεν το ειδα η μήπως υπάρχει άλλος τροπος??? Δεν κατάλαβα τι δεν βρηκες.Το τροπο της συγχώνευσης (που υπάρχει) ή να σου εμφανίζει της φβ επαφες σου στις επαφες (που γίνεται); Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) Δεν κατάλαβα τι δεν βρηκες.Το τροπο της συγχώνευσης (που υπάρχει) ή να σου εμφανίζει της φβ επαφες σου στις επαφες (που γίνεται); Το εξηγω πριν.Έχω μια επαφη τηλ. στα ελληνικά και στο fb η επαφη είναι στα λατινικα.Δεν την βλέπω όμως μέσα στις επαφες μου δηλ.δεν μου την έχει κατεβάσει στο κινητό ώστε να την συγχωνευσω με την επαφη του κινητού μου και να φαίνεται η φωτο.καταλβες;; ΕDIT : OK το βρήκα.όντως υπάρχει αλλά δεν εβρισκα τις επαφες του φεις Edited October 2, 2014 by geornirv Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_D_ Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Συνηθως φορτιζω το κινητο οταν πεφτω για υπνο ,οποτε μενει να φορτιζει 6-7 ωρες! Λετε να κανω κακο στην μπαταρια που το αφηνω τοσες ωρες?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Όχι. Μόλις φορτίζει πλήρως θα κλείνει το κύκλωμα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frantzef Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παρήγγειλα το One Plus 64gb μόλις χθες,κάποιος από το forum της One plus μου έδωσε invite γιατί τον έκανα λέει να γελάσει με το post μου..... Anyway,επειδή δεν έρχεται Ελλάδα κατ'ευθείαν,το "έστειλα" Γερμανία σ'έναν φίλο μου και θα μου το στείλει Ελλάδα με DHL ( χρέωση 34€ από Stendal γιά Χαλκιδική ).Ξέρει κανείς αν θα πληρώσω τίποτα φόρους-τελωνεία κτλ.?Ως τώρα πλήρωσα 299,99€ την συσκευή + 10€ μεταφορικά μέχρι Γερμανία = 309,99€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Με το καλό να σου έρθει. Τίποτα άλλο, αυτή είναι η τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παρήγγειλα το One Plus 64gb μόλις χθες,κάποιος από το forum της One plus μου έδωσε invite γιατί τον έκανα λέει να γελάσει με το post μου..... Anyway,επειδή δεν έρχεται Ελλάδα κατ'ευθείαν,το "έστειλα" Γερμανία σ'έναν φίλο μου και θα μου το στείλει Ελλάδα με DHL ( χρέωση 34€ από Stendal γιά Χαλκιδική ).Ξέρει κανείς αν θα πληρώσω τίποτα φόρους-τελωνεία κτλ.?Ως τώρα πλήρωσα 299,99€ την συσκευή + 10€ μεταφορικά μέχρι Γερμανία = 309,99€ Οι αγορές εντός Ευρώπης δεν υπόκεινται σε τελωνειακούς δασμούς και φόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Anyway,επειδή δεν έρχεται Ελλάδα κατ'ευθείαν,το "έστειλα" Γερμανία σ'έναν φίλο μου και θα μου το στείλει Ελλάδα με DHL ( χρέωση 34€ από Stendal γιά Χαλκιδική ).Ξέρει κανείς αν θα πληρώσω τίποτα φόρους-τελωνεία κτλ.?Ως τώρα πλήρωσα 299,99€ την συσκευή + 10€ μεταφορικά μέχρι Γερμανία = 309,99€ Δες και δώ OnePlus One : Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ Παραγγελίες ΕΝΤΟΣ Ε.Ε. δεν πληρώνουν φορους ή τελωνειακά έξοδα Ακριβά είναι τα 34€, πες του να δει και UPS... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zonimov Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 H OnePlus δείχνει πως τεστάρει την αντοχή του One :up: http://techblog.gr/mobile/oneplus-shows-durability-test-to-one-smartphone-9876/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Εχω να κανω δυο ερωτησεις οσον αφορα το μενου, στις ρυθμισεις/ρυθμισεις οθονης&φωτισμος τι κανει και που χρησιμευει η μεταδοση οθονης και η επεκταση επιφανειας? Ειναι κατι που δεν γνωριζω καθουλου Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Δεν δουλεύει το knock on γιατί? Εκανα και restart αλλά τίποτα!! Είμαι τελείως στο Ρομ χωρίς root κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Δεν δουλεύει το knock on γιατί? Εκανα και restart αλλά τίποτα!! Είμαι τελείως στο Ρομ χωρίς root κλπ Πήγαινε να το ενεργοποιήσεις πάλι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ναι το βρήκα τελικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) Να επανέλθω λίγο στο θέμα των φωτογραφιών. Στο μενού υπάρχουν οι ρυθμίσεις που φαίνονται στα συνημμένα αρχεία: ανάλυση και ποιότητα. Δυο επιλογές υπάρχουν για 16:9, όλες οι άλλες είναι 4:3; Τι να επιλέξω ώστε τα βίντεο και οι φωτογραφίες να μην είναι τέρατα σε μέγεθος, αλλά να έχουν καλή ποιότητα και για εκτύπωση; Βασικά τώρα που το βλέπω 3,5 Mb η φωτογραφία είναι εντάξει. Τα βίντεο είναι τεράστια: 1 λεπτό, 145 Mb! Επίσης η ρύθμιση "ποιότητα" τι είναι; Εσείς τι ρύθμιση έχετε; Edited October 4, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Να επανέλθω λίγο στο θέμα των φωτογραφιών. Στο μενού υπάρχουν οι ρυθμίσεις που φαίνονται στα συνημμένα αρχεία: ανάλυση και ποιότητα. Δυο επιλογές υπάρχουν για 16:9, όλες οι άλλες είναι 4:3; Τι να επιλέξω ώστε τα βίντεο και οι φωτογραφίες να μην είναι τέρατα σε μέγεθος, αλλά να έχουν καλή ποιότητα και για εκτύπωση; Βασικά τώρα που το βλέπω 3,5 Mb η φωτογραφία είναι εντάξει. Τα βίντεο είναι τεράστια: 1 λεπτό, 145 Mb! Επίσης η ρύθμιση "ποιότητα" τι είναι; Εσείς τι ρύθμιση έχετε; 100% βάλε στην ποιότητα. Όσον αφορά το μέγεθος βάλε το μέγιστο, περισσότερα pixels, καλύτερη ευκρίνεια, καλύτερο zoom-in. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Αλλάζει το κανάλι του wifi και αν ναι, από πού; Δεν μπόρεσα να βρω κάτι.. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Παίδες έχετε να προτείνετε κάποια δωρεάν εφαρμογή GPS ? Copilot στο store, μπορείς να κατεβάσεις έναν μόνο χάρτη δωρεάν, ότι επιπλέον το αγοράζεις Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Στις επιπλέον ρυθμίσεις στα μυνήματα για να έχουμε 160 χαρακτήρες πρεπει να βάλουμε "αφαίρεση χαρακτήρων unicode"? Το έχω στα ελληνικά, αν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ προς απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Το Μάιο θα είμαι στις Η.Π.Α. θα εχω πρόβλημα με το κινητό εκεί;Έχω την Ευρωπαϊκή έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts