Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν υπήρχε 3:2 επιλογή θα ήταν η καλύτερη λύση αφού αυτό το φορμά είναι πλέων default στα εκτυπωτήρια .

Αυτό ακριβώς που έχουν οι dSLR (και όχι τα παιχνίδια τα κινητά τηλέφωνα... )

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό ακριβώς που έχουν οι dSLR (και όχι τα παιχνίδια τα κινητά τηλέφωνα... )

Έτσι, φυσικά αυτό δεν είναι και τίποτα δύσκολο για να γίνει, είναι θέμα προγράμματος της κάμερας, θα μπορούσαν να έβαζαν και μία επιλογή 3:2 , δεν είναι κάτι δύσκολο , ισως σε κάποια επόμενη αναβάθμιση το συμπεριλάβουν.

Εγώ το σχέδιο το έβαλα για να δείξω ότι δεν θα ήταν δύσκολο να προσαρμόσουν το σύστημα ώστε να δείχνει ακριβώς ότι βλέπει ο αισθητήρας. Στην ουσία ένα EVF δεν είναι; Αυτοί φαίνεται χρησιμοποιούν σύστημα όπως στο σχέδιο που έβαλε ο φίλος πάνω από το δικό μου και κόβουν... Λογικά με software update μπορούν να το φτιάξουν να δείχνει σωστά τουλάχιστον.

Κοίτα θα σου πω τι γίνεται με τα μεγέθη μιας και γνωρίζω απο πρώτο χέρι αφού έχω εκτυπωτήρια φωτογραφίας .

Αν επιλέξεις μέγεθος 16:9 τότε λες στο εκτυπωτήριο να σου της εκτυπώσει σε πανοραμικό μέγεθος 10χ18.

Αν επιλέξεις μέγεθος 4:3 τότε λες στο εκτυπωτήριο να σου της εκτυπώσει σε μέγεθος 11χ15 η 13χ18 η 15χ21 η 20χ25 κ.λ.π

Αν δε πείς τίποτα θα πάρεις εκτύπωση στο κλασσικό μέγεθος το οποίο είναι 10χ15 και θα γίνει crop αναγκαστικά .

Αν υπήρχε 3:2 επιλογή θα ήταν η καλύτερη λύση αφού αυτό το φορμά είναι πλέων default στα εκτυπωτήρια .

Άρα όσον αφορά την εκτύπωση σε 13 mpx λέω για 13x18. Γι αυτό που βλέπω στην οθόνη δεν υπάρχει λύση.

Τελικά δοκιμασα και τις 2 εφαρμογές για τον συγχρονισμό του fb με τις επαφες του τηλ αλλά δεν έμεινα με κανένα 100% ευχαριστημένος.Στο νοτελι μου και να μην ειναι ακριβως ίδιο το όνομα πχ. στο κινητό έχω την επαφη στα ελληνικά και στο fb είναι στα λατινικα τα καταχωρεί στις επαφες του κινητού μου αλλά σαν ξεχωριστές επαφες και μετα εγώ χειροκίνητα τις συγχωνευω την μια μέσα στην αλλη.Με αυτές τις εφαρμογές δεν το βρήκα αυτό.Μήπως δεν το ειδα η μήπως υπάρχει άλλος τροπος???
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Τελικά δοκιμασα και τις 2 εφαρμογές για τον συγχρονισμό του fb με τις επαφες του τηλ αλλά δεν έμεινα με κανένα 100% ευχαριστημένος.Στο νοτελι μου και να μην ειναι ακριβως ίδιο το όνομα πχ. στο κινητό έχω την επαφη στα ελληνικά και στο fb είναι στα λατινικα τα καταχωρεί στις επαφες του κινητού μου αλλά σαν ξεχωριστές επαφες και μετα εγώ χειροκίνητα τις συγχωνευω την μια μέσα στην αλλη.Με αυτές τις εφαρμογές δεν το βρήκα αυτό.Μήπως δεν το ειδα η μήπως υπάρχει άλλος τροπος???

Δεν κατάλαβα τι δεν βρηκες.Το τροπο της συγχώνευσης (που υπάρχει) ή να σου εμφανίζει της φβ επαφες σου στις επαφες (που γίνεται);

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δεν κατάλαβα τι δεν βρηκες.Το τροπο της συγχώνευσης (που υπάρχει) ή να σου εμφανίζει της φβ επαφες σου στις επαφες (που γίνεται);

Το εξηγω πριν.Έχω μια επαφη τηλ. στα ελληνικά και στο fb η επαφη είναι στα λατινικα.Δεν την βλέπω όμως μέσα στις επαφες μου δηλ.δεν μου την έχει κατεβάσει στο κινητό ώστε να την συγχωνευσω με την επαφη του κινητού μου και να φαίνεται η φωτο.καταλβες;;

ΕDIT : OK το βρήκα.όντως υπάρχει αλλά δεν εβρισκα τις επαφες του φεις

Edited by geornirv
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Συνηθως φορτιζω το κινητο οταν πεφτω για υπνο ,οποτε μενει να φορτιζει 6-7 ωρες! Λετε να κανω κακο στην μπαταρια που το αφηνω τοσες ωρες?:worry:

Όχι. Μόλις φορτίζει πλήρως θα κλείνει το κύκλωμα.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Παρήγγειλα το One Plus 64gb μόλις χθες,κάποιος από το forum της One plus μου έδωσε invite γιατί τον έκανα λέει να γελάσει με το post μου.....

Anyway,επειδή δεν έρχεται Ελλάδα κατ'ευθείαν,το "έστειλα" Γερμανία σ'έναν φίλο μου και θα μου το στείλει Ελλάδα με DHL ( χρέωση 34€ από Stendal γιά Χαλκιδική ).Ξέρει κανείς αν θα πληρώσω τίποτα φόρους-τελωνεία κτλ.?Ως τώρα πλήρωσα 299,99€ την συσκευή + 10€ μεταφορικά μέχρι Γερμανία = 309,99€

• Administrators
Παρήγγειλα το One Plus 64gb μόλις χθες,κάποιος από το forum της One plus μου έδωσε invite γιατί τον έκανα λέει να γελάσει με το post μου.....

Anyway,επειδή δεν έρχεται Ελλάδα κατ'ευθείαν,το "έστειλα" Γερμανία σ'έναν φίλο μου και θα μου το στείλει Ελλάδα με DHL ( χρέωση 34€ από Stendal γιά Χαλκιδική ).Ξέρει κανείς αν θα πληρώσω τίποτα φόρους-τελωνεία κτλ.?Ως τώρα πλήρωσα 299,99€ την συσκευή + 10€ μεταφορικά μέχρι Γερμανία = 309,99€

Οι αγορές εντός Ευρώπης δεν υπόκεινται σε τελωνειακούς δασμούς και φόρους.

Modpic.gif

Δες και δώ OnePlus One : Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

Παραγγελίες ΕΝΤΟΣ Ε.Ε. δεν πληρώνουν φορους ή τελωνειακά έξοδα

Ακριβά είναι τα 34€, πες του να δει και UPS...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Εχω να κανω δυο ερωτησεις οσον αφορα το μενου, στις ρυθμισεις/ρυθμισεις οθονης&φωτισμος τι κανει και που χρησιμευει η μεταδοση οθονης και η επεκταση επιφανειας?

Ειναι κατι που δεν γνωριζω καθουλου

Hyper82!

Δεν δουλεύει το knock on γιατί?

Εκανα και restart αλλά τίποτα!!

Είμαι τελείως στο Ρομ χωρίς root κλπ

Δεν δουλεύει το knock on γιατί?

Εκανα και restart αλλά τίποτα!!

Είμαι τελείως στο Ρομ χωρίς root κλπ

Πήγαινε να το ενεργοποιήσεις πάλι

Δημήτρης

Να επανέλθω λίγο στο θέμα των φωτογραφιών. Στο μενού υπάρχουν οι ρυθμίσεις που φαίνονται στα συνημμένα αρχεία: ανάλυση και ποιότητα. Δυο επιλογές υπάρχουν για 16:9, όλες οι άλλες είναι 4:3; Τι να επιλέξω ώστε τα βίντεο και οι φωτογραφίες να μην είναι τέρατα σε μέγεθος, αλλά να έχουν καλή ποιότητα και για εκτύπωση; Βασικά τώρα που το βλέπω 3,5 Mb η φωτογραφία είναι εντάξει. Τα βίντεο είναι τεράστια: 1 λεπτό, 145 Mb! Επίσης η ρύθμιση "ποιότητα" τι είναι; Εσείς τι ρύθμιση έχετε; Edited by Davout

Να επανέλθω λίγο στο θέμα των φωτογραφιών. Στο μενού υπάρχουν οι ρυθμίσεις που φαίνονται στα συνημμένα αρχεία: ανάλυση και ποιότητα. Δυο επιλογές υπάρχουν για 16:9, όλες οι άλλες είναι 4:3; Τι να επιλέξω ώστε τα βίντεο και οι φωτογραφίες να μην είναι τέρατα σε μέγεθος, αλλά να έχουν καλή ποιότητα και για εκτύπωση; Βασικά τώρα που το βλέπω 3,5 Mb η φωτογραφία είναι εντάξει. Τα βίντεο είναι τεράστια: 1 λεπτό, 145 Mb! Επίσης η ρύθμιση "ποιότητα" τι είναι; Εσείς τι ρύθμιση έχετε;

100% βάλε στην ποιότητα. Όσον αφορά το μέγεθος βάλε το μέγιστο, περισσότερα pixels, καλύτερη ευκρίνεια, καλύτερο zoom-in.

129026.png?1640591734

Παίδες έχετε να προτείνετε κάποια δωρεάν εφαρμογή GPS ?

Copilot στο store, μπορείς να κατεβάσεις έναν μόνο χάρτη δωρεάν, ότι επιπλέον το αγοράζεις

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Στις επιπλέον ρυθμίσεις στα μυνήματα για να έχουμε 160 χαρακτήρες πρεπει να βάλουμε "αφαίρεση χαρακτήρων unicode"? Το έχω στα ελληνικά, αν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ προς απαντηση

• The title was changed to OnePlus One