fantomas_ktm Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Κοιτα το note μου πα΄ρολο που έχει αυτα τα bloatwareλικια που λες είναι εντελώς smooth πάει ΣΦΑΙΡΑ . Καποια μικρολαγκαρισμτακια τα εχει λογω του άθλιου touchwiz οπότε δεν νομίζω ότι το 1+ θα ειχε θεμα. Πέρνα την εφαρμογή smartstay+ φίλε και θα σωθείς. Μια χαρά κ την κρατάει κ μόνιμα ανοιχτή αμα θες. Δωρεάν είναι. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoPets Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 καλησπέρα παιδιά και από εμένα μόλις πούλησα το πολύ καλό κινητό THL 5000 (όπου το είχα μόλις ένα μήνα αλλά κάπου με χαλούσε ) και έβαλα παραγγελία το ONEPLUS. Επειδή η σελίδες είναι ....όσες είναι κάποιος που το έχει λίγο καιρό να μου πει αν θέλει αν πάνε όλα καλά η έχει κάποια θέματα η να με παραπέμψει σε κάποια σελίδα από εδώ μέσα που έχουν γραφτεί για αυτή την συσκευή τα υπέρ και τα κατά ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Μιας και παρέλαβα την official πράσινη case άλλαξα λίγο και τα χρώματα Ομορφο theme.Ποιο ειναι? Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Δεν είναι theme φίλε μου λίγο νοβα λίγο 3Κ SR Black εικονίδια και κάποια άλλα που δανειστικα από xda Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 καλησπέρα παιδιά και από εμένα μόλις πούλησα το πολύ καλό κινητό THL 5000 (όπου το είχα μόλις ένα μήνα αλλά κάπου με χαλούσε ) και έβαλα παραγγελία το ONEPLUS. Επειδή η σελίδες είναι ....όσες είναι κάποιος που το έχει λίγο καιρό να μου πει αν θέλει αν πάνε όλα καλά η έχει κάποια θέματα η να με παραπέμψει σε κάποια σελίδα από εδώ μέσα που έχουν γραφτεί για αυτή την συσκευή τα υπέρ και τα κατά ευχαριστώ Καλώς τον, έχω ακούσει μόνο για μια κιτρινίλα στο κάτω μέρος της οθόνης, από hardware Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την συσκευή μου.Aπο software δεν έκατσα στην μαμήσια ούτε μια μέρα και έβαλα ρομ τις οποίες τις βρίσκεις στο xda και στο φόρουμ της Oneplus One και είναι πλέον ώριμες και μπόλικες και πολύ ωραίες.Σαν συμβουλή, θα σου έλεγα να κοιτάξεις το φόρουμ από την πρώτη σελίδα και αυτό στο λέω γιατί θα πάρεις εμπειρία ούτως ώστε μόλις το πάρεις στα χέρια σου θα είσαι έτοιμος να το δουλέψεις και να ψάξεις αυτά τα ενδιαφέροντα που θα έχεις συγκρατήσει από το διάβασμα.Μην απογοητευτείς από αρνητικά το φόρουμ είναι για να εκφράζεις και τα πιο μικρά παράπονα όσο αναφορά το κινητό.Η γνώμη μου, φοβερό κινητό και πολύ υποστηριζόμενο, να το χαρείς, έκανες την καλύτερη επιλογή. Καλώς να σου έρθει φίλε μου. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoPets Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Καλώς τον, έχω ακούσει μόνο για μια κιτρινίλα στο κάτω μέρος της οθόνης, από hardware Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την συσκευή μου.Aπο software δεν έκατσα στην μαμήσια ούτε μια μέρα και έβαλα ρομ τις οποίες τις βρίσκεις στο xda και στο φόρουμ της Oneplus One και είναι πλέον ώριμες και μπόλικες και πολύ ωραίες.Σαν συμβουλή, θα σου έλεγα να κοιτάξεις το φόρουμ από την πρώτη σελίδα και αυτό στο λέω γιατί θα πάρεις εμπειρία ούτως ώστε μόλις το πάρεις στα χέρια σου θα είσαι έτοιμος να το δουλέψεις και να ψάξεις αυτά τα ενδιαφέροντα που θα έχεις συγκρατήσει από το διάβασμα.Μην απογοητευτείς από αρνητικά το φόρουμ είναι για να εκφράζεις και τα πιο μικρά παράπονα όσο αναφορά το κινητό.Η γνώμη μου, φοβερό κινητό και πολύ υποστηριζόμενο, να το χαρείς, έκανες την καλύτερη επιλογή. Καλώς να σου έρθει φίλε μου. Ευχαριστώ φίλε μου για την υποδοχή και τα πολύ ουσιώδη στοιχεία που έγραψες θα τα ακολουθήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Από το Notification drawer όταν ενεργοποιω το Quiet hours αυτό γίνεται με δύο διαφορετικούς τρόπους. Ουσιαστικά δηλαδή είναι 3 τα states του, Off, On, και On με ένα σηματάκι από πάνω. Ποια η διαφορά τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RustyTank Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Ξαφνικα έχει χαθεί το κουμπι που μπάινεις στο μενού !!! Πως το επαναφέρω ?? Αν μπεις settings->themes και αλλάξεις θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εγώ που παρόλο που δηλώνω quiet hours, το fb messenger κάνει τα δικά του?? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 καλησπέρα παιδιά και από εμένα μόλις πούλησα το πολύ καλό κινητό THL 5000 (όπου το είχα μόλις ένα μήνα αλλά κάπου με χαλούσε ) και έβαλα παραγγελία το ONEPLUS. Επειδή η σελίδες είναι ....όσες είναι κάποιος που το έχει λίγο καιρό να μου πει αν θέλει αν πάνε όλα καλά η έχει κάποια θέματα η να με παραπέμψει σε κάποια σελίδα από εδώ μέσα που έχουν γραφτεί για αυτή την συσκευή τα υπέρ και τα κατά ευχαριστώκαλημερα φιλε μου,γενικα αλλαζω συχνα συσκευες,τον τελευταιο καιρο εχω δει ολες τις ναυαρχιδες,λοιπον η συσκευη σαν ποιοτητα κατασκευης δεν εχει να ζηλεψει κατι με τον ανταγωνισμο πλην το m8.κιτρινιλες δεν υπαρχουν στις καινουργιες παρτιδες,λειτουργει αρκετα smooth,η μπαταρια του ειναι σε παρα πολυ καλο επιπεδο,τωρα επειδη απο καμερα δεν γνωριζω κ παρα πολλα,εμενα προσωπικα με καλυπτει.το μεγεθος σε λιγες μερες το συνηθιζεις.παρτο με κλειστα ματια αξιζει πραγματικα σαν συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ούτε σε μένα δούλευαν τα quiet hours. Λειτουργούσαν ήχοι κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoPets Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 καλημερα φιλε μου,γενικα αλλαζω συχνα συσκευες,τον τελευταιο καιρο εχω δει ολες τις ναυαρχιδες,λοιπον η συσκευη σαν ποιοτητα κατασκευης δεν εχει να ζηλεψει κατι με τον ανταγωνισμο πλην το m8.κιτρινιλες δεν υπαρχουν στις καινουργιες παρτιδες,λειτουργει αρκετα smooth,η μπαταρια του ειναι σε παρα πολυ καλο επιπεδο,τωρα επειδη απο καμερα δεν γνωριζω κ παρα πολλα,εμενα προσωπικα με καλυπτει.το μεγεθος σε λιγες μερες το συνηθιζεις.παρτο με κλειστα ματια αξιζει πραγματικα σαν συσκευη. Ευχαριστώ φίλε μου μέχρι τώρα μόνο καλά μου έχουν πει και μου έφυγε λίγο το άγχος ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hungerhunter Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Γεια σε όλους, είμαι νέος σε αυτό το φόρουμ. και εγώ ενδιαφέρομαι για την Oneplus one , αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τη συσκευή, καθένας μπορεί να δώσει απαντήσεις, ευχαριστώ 1, Πόσο καλά χλωροκυάνιο τρέξει σε αυτό το τηλέφωνο; 2 Έχει το θέμα «κίτρινη ζώνη»; 3 Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των 16GB έκδοση και 64 GB έκδοση; 4, πώς οι συσκευές που κατέχουν μετά από ένα μήνα από τη συνεχή χρήση Όποιος έχει The Oneplus one Bamboo version, thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Γεια σε όλους, είμαι νέος σε αυτό το φόρουμ. και εγώ ενδιαφέρομαι για την Oneplus one , αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τη συσκευή, καθένας μπορεί να δώσει απαντήσεις, ευχαριστώ 1, Πόσο καλά χλωροκυάνιο τρέξει σε αυτό το τηλέφωνο; 2 Έχει το θέμα «κίτρινη ζώνη»; 3 Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των 16GB έκδοση και 64 GB έκδοση; 4, πώς οι συσκευές που κατέχουν μετά από ένα μήνα από τη συνεχή χρήση Όποιος έχει The Oneplus one Bamboo version, thanks! Και να καταλαβαινα τις ερωτησεις σου δεν είμαι σίγουρος οτι θα καταλάβεις τις απαντήσεις μου.Χλωροκυανιο;;;; Do you speak English? Χλωροκυανιο=CyanogenMod μηπως; Edited September 27, 2014 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Και να καταλαβαινα τις ερωτησεις σου δεν είμαι σίγουρος οτι θα καταλάβεις τις απαντήσεις μου.Χλωροκυανιο;;;; Do you speak English? Χλωροκυανιο=CyanogenMod μηπως; με translate ποστάρει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Έλα μπήκε ξένος μέσα. Φέρτε τα γλυκά να τον υποδεχτούμε :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoPets Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Παιδιά το έχω παραγγείλει με cm11s αντί με cm 11 ποια η διαφορά ? ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έλα μπήκε ξένος μέσα. Φέρτε τα γλυκά να τον υποδεχτούμε :p χαχαχχαα σωστός ο φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoPets Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 καμιά θήκη παιδιά προκομμένη από που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 καμιά θήκη παιδιά προκομμένη από που? πολυ καλη εφαρμογη εχει η nilkin frosted κ αρκετα λεπτη.στο amazon υπαρχει με καλη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_D_ Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 πολυ καλη εφαρμογη εχει η nilkin frosted κ αρκετα λεπτη.στο amazon υπαρχει με καλη τιμη. nilkin frosted ή Diztronic Flexible? Ιδου η απορια..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) nilkin frosted ή Diztronic Flexible? Ιδου η απορια..:confused: Ωραία η nillkin αλλά εγώ τη θήκη τη θέλω να προστατέψει τη συσκευή σε περίπτωση πτώσης και με τη nillkin, οι γωνίες ειδικά μου φαίνονται τελείως ακάλυπτες. Εγώ πήρα αυτή στην εξωφρενική τιμή του 1€:lol: http://www.ebay.com/itm/301310495369?var=600327750882&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ---Off topic end--- Edited September 27, 2014 by kikos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 27, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 καμιά θήκη παιδιά προκομμένη από που? Ενημερωτικά... γράφετε σε λάθος θέμα. Για τα αξεσουάρ της συγκεκριμένης συσκευής συζητάμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397537 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Παιδια ενω ολα πανε ρολοι με την συσκευη εχω ενα θεμα με το οτι δεν μπορω να κανω μεγεθυνση στην οθονη πχ σε φωτογραφιες ή σε καποιον browser. Οταν βαζω τα δυο δαχτυλα στην οθονη για να μεγενθυνω οπως εκανα σε ολες τις συσκευες που ειχα η οθονη κανει κατι τρελα σαν να τρελαινεται! Τι μπορει να φταιει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Παιδια ενω ολα πανε ρολοι με την συσκευη εχω ενα θεμα με το οτι δεν μπορω να κανω μεγεθυνση στην οθονη πχ σε φωτογραφιες ή σε καποιον browser. Οταν βαζω τα δυο δαχτυλα στην οθονη για να μεγενθυνω οπως εκανα σε ολες τις συσκευες που ειχα η οθονη κανει κατι τρελα σαν να τρελαινεται! Τι μπορει να φταιει ? Ειναι θέμα με τους drivers του touch.Δοκίμασε να κανεις restart και δες αν στο ξανακάνει.Γενικά είναι ενα απο τα πραγματα που θα διορθώσει το επόμενο update Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ειναι θέμα με τους drivers του touch.Δοκίμασε να κανεις restart και δες αν στο ξανακάνει.Γενικά είναι ενα απο τα πραγματα που θα διορθώσει το επόμενο update αργυρη γνωριζουμε ποτε θα εχουμε το επομενο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts