bill_viper Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Η μπαταρία του OnePlus είναι απλά αλλού, πολύ καλύτερη από την ήδη σχεδόν τέλεια του G2!! Πρώτη φόρτιση σήμερα το οποίο σημαίνει ότι ακόμα δεν έχω δει το μάξιμουμ της απόδοσης της. Και ήδη είχα, 6 σκαρτες ώρες οθόνη από τις οποίες τα 45 λεπτά ήταν σε 4G, 36 λεπτά κλήσεις, στήσιμο όλης της συσκευής και των 80 εφαρμογών που πέρασα, λίγο Candy Crush, 5 e-mails να κάνουν sync, και προφίλ Balanced όλη την ώρα. Και γενικά σχεδόν τα πάντα ενεργά, όπως και λίγο το GPS για στήσιμο του Sygic και Maps. Έχω μείνει αφωνος!! [ATTACH]49730[/ATTACH][ATTACH]49730[/ATTACH][ATTACH]49730[/ATTACH][ATTACH]49730[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Τελικά αυτό το βρήκα πριν λίγο. Όσον αφορά τους φακέλους στον App Drawer? Ρε bill, σε ποιούς φακέλους αναφέρεσαι; Δεν έχω κανέναν... Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ρε bill, σε ποιούς φακέλους αναφέρεσαι; Δεν έχω κανέναν... Για δημιουργία φακέλων στον App Drawer, που δε μπορούμε να δημιουργήσουμε απ'ότι έχω καταλάβει. Μου τη δίνει να είναι όλες οι εφαρμογές χύμα και να ψάχνεις σε πολλές σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Για δημιουργία φακέλων στον App Drawer, που δε μπορούμε να δημιουργήσουμε απ'ότι έχω καταλάβει. Μου τη δίνει να είναι όλες οι εφαρμογές χύμα και να ψάχνεις σε πολλές σελίδες. Βάλε nova launcher να μπορέσεις να φτιάξεις φακέλους. Άποψη μου μην ασχολείσαι με τον trebuchet, είναι πολύ πίσω σαν launcher Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Αν συρεις ενα εικονιδιο πανω στο αλλο δημιουργει φακελο, αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Αν συρεις ενα εικονιδιο πανω στο αλλο δημιουργει φακελο, αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου. Εννοεί στο μενού, όχι στις αρχικές επιφάνειες εργασίας. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Η κιτρινίλα είναι ανύπαρκτη και σίγουρα δεν αποτελεί λόγο για να μην πάρεις το κινητό. Σημειωτέον ότι τα ίδια λένε για το Huawei Honor 6 στο αντίστοιχο forum που κοίταζα για ένα φίλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλησπερα και απο μενα.Πολυ καλο το κινητο.Το ειδα χθες το βραδυ απο κοντα απο ενα φιλο στη δουλεια. Παρα πολυ γρηγορο,αρκετα ομορφο αλλα τη καμερα του τη βρηκα χειροτερη και απο του note 2 που ειχα σε νυχτερινη φωτο. Δε ξερω αν κανω καποιο λαθος και αν εχει δει κανεις κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Αρρώστια η μπαταρία μετά το clean install της 33!! Balanced mode συνέχεια και αρκετό 3g την Παρασκευή τις ώρες γραφείου. [ATTACH]49761[/ATTACH] Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Καλησπερα και απο μενα.Πολυ καλο το κινητο.Το ειδα χθες το βραδυ απο κοντα απο ενα φιλο στη δουλεια. Παρα πολυ γρηγορο,αρκετα ομορφο αλλα τη καμερα του τη βρηκα χειροτερη και απο του note 2 που ειχα σε νυχτερινη φωτο. Δε ξερω αν κανω καποιο λαθος και αν εχει δει κανεις κατι αλλο. Καλημέρα. Σίγουρα κάποιο λάθος έκανες μιας και η καμερα είναι επιπέδου Note 3. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Καλημέρα. Σίγουρα κάποιο λάθος έκανες μιας και η καμερα είναι επιπέδου Note 3. +1 η κάμερα είναι πολύ καλή τι να λέμε τώρα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Τελικα ειναι ενοχλητικη η κιτρινιλα ρε παιδια? Φαινεται πολυ? Ειμαι ενα τσακ πριν την αγορα του κινητου , παρακολουθω απο τον αυγουστο το ποστ και εκει που ημουν αποφασισμενος να το παρω διαβαζω ολα αυτα για την κιτρινιλα (παρομοια αναφερονται και για το huawei honor 6) και δεν ξερω τι να κανω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Τελικα ειναι ενοχλητικη η κιτρινιλα ρε παιδια? Φαινεται πολυ? Ειμαι ενα τσακ πριν την αγορα του κινητου , παρακολουθω απο τον αυγουστο το ποστ και εκει που ημουν αποφασισμενος να το παρω διαβαζω ολα αυτα για την κιτρινιλα (παρομοια αναφερονται και για το huawei honor 6) και δεν ξερω τι να κανω!! βλέπεις να γκρινιάζουν πολλοί; εγώ το πήρα προχθές κ δεν φαίνεται ΤΙΠΟΤΑ.. γιατί σκας τόσο; Όλα τα σούπερ κινητά τελευταίας γενιάς μπορεί να έχουν μια τέτοια κιτρινίλα.. αν το θες πάρε το.. δεν υπάρχουν guarantee για το αντίθετο. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Συμφωνώ, δεν φαίνεται τίποτα! Προχωρά και παρτο αν το γουσταρεις! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 βλέπεις να γκρινιάζουν πολλοί; εγώ το πήρα προχθές κ δεν φαίνεται ΤΙΠΟΤΑ.. γιατί σκας τόσο; Όλα τα σούπερ κινητά τελευταίας γενιάς μπορεί να έχουν μια τέτοια κιτρινίλα.. αν το θες πάρε το.. δεν υπάρχουν guarantee για το αντίθετο. Δεν προκειται ποτε να ξαναπαρω ''επωνυμο'' κινητο! Ηδη υπαρχουν 3 κινεζικα στην οικογενεια και ειναι ολοι υπερευχαριστημενοι (αν και το oneplus one δεν θεωρειται κινεζικο αλλα γιαπωνεζικο :p ) . Το προβλημα ειναι οτι διαβαζω απο πολλους για την κιτρινιλα . Αν δεν ειναι τοσο εντονη εννοειται οτι δεν με πειραζει , για αυτο και ρωτησα ! Ευχαριστω παντως για την βοηθεια απο αυριο κιολας ψαχνω για invite :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Δεν προκειται ποτε να ξαναπαρω ''επωνυμο'' κινητο! Ηδη υπαρχουν 3 κινεζικα στην οικογενεια και ειναι ολοι υπερευχαριστημενοι (αν και το oneplus one δεν θεωρειται κινεζικο αλλα γιαπωνεζικο :p ) . Το προβλημα ειναι οτι διαβαζω απο πολλους για την κιτρινιλα . Αν δεν ειναι τοσο εντονη εννοειται οτι δεν με πειραζει , για αυτο και ρωτησα ! Ευχαριστω παντως για την βοηθεια απο αυριο κιολας ψαχνω για invite :D Είναι ΚΙΝΕΖΙΚΟ.. όσο για την κιτρινίλα, κατάλαβε πως εδώ και σε όλα τα φόρουμ γενικότερα, θα μπουν να γκρινιάξουν όσοι την έχουν. Όχι όσοι δεν την έχουν. Άρα είναι προφανές να διαβάζεις μόνο γι'αυτό. Αυτό δε σημαίνει ότι όλα τα κινητά την έχουν. Φήμες λένε ότι αν το πάρεις από κινέζικο μαγαζί, το ανοίγουν κ το τεστάρουν αλλά δεν ξέρω αν όντως αληθεύουν.. Από την άλλη, πάρε το να τελειώνεις κ μην το πολυπαιδεύεις. Το κινητό τα σπάει!;) Υ.Γ.: Το νου σας με τα κινέζικα γιατί με μερικά ψήνετε τους εγκεφάλους σας.. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Τελικα ειναι ενοχλητικη η κιτρινιλα ρε παιδια? Φαινεται πολυ? Ειμαι ενα τσακ πριν την αγορα του κινητου , παρακολουθω απο τον αυγουστο το ποστ και εκει που ημουν αποφασισμενος να το παρω διαβαζω ολα αυτα για την κιτρινιλα (παρομοια αναφερονται και για το huawei honor 6) και δεν ξερω τι να κανω!! Το κινητό το έχω 1 μήνα τώρα. Όταν ήρθε είχε μια λίγο έντονη κιτρινίλα στο κάτω μέρος της οθόνης που το έβλεπες όταν είχε άσπρο φόντο από πίσω. Μετά από ένα μήνα η κιτρινίλα έχει σχεδόν εξαφανιστεί και σε άσπρο φόντο θα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ για να δεις την διαφορά. Αν δεν το ήξερες πως είχε δεν θα την πρόσεχες καθόλου. Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Είναι ΚΙΝΕΖΙΚΟ.. όσο για την κιτρινίλα, κατάλαβε πως εδώ και σε όλα τα φόρουμ γενικότερα, θα μπουν να γκρινιάξουν όσοι την έχουν. Όχι όσοι δεν την έχουν. Άρα είναι προφανές να διαβάζεις μόνο γι'αυτό. Αυτό δε σημαίνει ότι όλα τα κινητά την έχουν. Φήμες λένε ότι αν το πάρεις από κινέζικο μαγαζί, το ανοίγουν κ το τεστάρουν αλλά δεν ξέρω αν όντως αληθεύουν.. Από την άλλη, πάρε το να τελειώνεις κ μην το πολυπαιδεύεις. Το κινητό τα σπάει!;) Υ.Γ.: Το νου σας με τα κινέζικα γιατί με μερικά ψήνετε τους εγκεφάλους σας.. δλδ πιστευεις στα ευρωπαικα φενεται περισσοτερο η κιτρινιλα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Με έχει εκνευρισει απίστευτα η στοκ εφαρμογή Mail. Συνεχώς έχω wakelocks με αποτέλεσμα να τελειώνει η μπαταρία πιο γρήγορα και έχω μόλις 2 λογαριασμούς να συγχρονίζει... Εσείς έχετε παρόμοια προβλήματα η μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη εφαρμογή Mail ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Απο την πρωτη στιγμη το χουμε πει οτι είναι για τα μπάζα. Βάλε το Κ9. All time classic. Είναι και δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Με έχει εκνευρισει απίστευτα η στοκ εφαρμογή Mail. Συνεχώς έχω wakelocks με αποτέλεσμα να τελειώνει η μπαταρία πιο γρήγορα και έχω μόλις 2 λογαριασμούς να συγχρονίζει... Εσείς έχετε παρόμοια προβλήματα η μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη εφαρμογή Mail ; Υπάρχουν πολλά προγράμματα αν κοιτάξεις στο play store, εγώ έβαλα το blue mail για όλους τους λογαριασμούς, μαζί με το Gmail. Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 οσοι αγορασατε τις τελευταιες μερες απο το επισημο site Με προσκληση,ειναι τελευταιες παρτιδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Η μπαταρία είναι όντως τόσο καλή; Το διαβάζω πολύ και σε ξένα site. Πόσες ώρες screen on time βγάζει με κάθε πλήρη φόρτιση; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 δλδ πιστευεις στα ευρωπαικα φενεται περισσοτερο η κιτρινιλα;; πρέπει με το ζόρι να υπάρχει κιτρινίλα;; δες παραπάνω, το λέω.. δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ κιτρινίλα.. οσοι αγορασατε τις τελευταιες μερες απο το επισημο site Με προσκληση,ειναι τελευταιες παρτιδες; όποιος αγοράζει παίρνει τελευταία παρτίδα.. το κινητό δεν υπάρχει σε αφθονία, γι'αυτό και το σύστημα με τις προσκλήσεις.. όποιο παράγεται, στέλνεται σχεδόν με σειρά προτεραιότητας.. τα έχουμε ξαναπεί.. στο πμ με ρωτάς ακριβώς τα ίδια, δεν ξαναπαντάω.. :X Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Παιδια για οποιον εχει το ευρωπαικο με κιτρινιλα και δε το θελει εγω ειμαι εδω. Φυσικα οχι τζαμπα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts