bill_viper Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Είδα οτι άνοιξε ευρωπαικό warehouse για αποστολή στην Ευρώπη χωρίς δασμούς/τέλη κλπ σε 2 μέρες (προφανώς υπάρχει διαθεσιμότητα) ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν είναι official και αποστέλλει τα Κινέζικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν είναι official και αποστέλλει τα Κινέζικα!! Έτσι όπως το λες θα νομίζει κανείς ότι εμείς που έχουμε πάρει από Κίνα είναι μαϊμού.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 τελικά το http://oneplus.eu/ τι είναι? να παραγγείλουμε από εκεί ή κινεζομάγαζο? Παράθεση KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spycon69 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Αναφέρεται ξεκάθαρα στις περιγραφές οτι δεν περιλαμβάνει το λογοτυπο cyanogen και προφανώς δεν καλυπτεται απο τα 2 χρόνια εγγύησης των αντίστοιχων ευρωπαικών μοντέλων. Απλά είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά απο όσους δεν θέλουν να περιμένουν τις 20 μέρες των κινέζικων αποστολών, τις προσκλήσεις κλπ. Τουλάχιστον εγω έτσι το καταλαβαίνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Έτσι όπως το λες θα νομίζει κανείς ότι εμείς που έχουμε πάρει από Κίνα είναι μαϊμού.. Προφανώς και δεν είναι μαϊμού, αλλά δε θα κάτσω να αναφέρω και τις διαφορές τους ενώ έχουν ειπωθεί άπειρες φορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RustyTank Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 ,οι οποίες διαφορές είναι ανύπαρκτες, συμπληρώνω.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5534064#post5534064 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Είδα οτι άνοιξε ευρωπαικό warehouse για αποστολή στην Ευρώπη χωρίς δασμούς/τέλη κλπ σε 2 μέρες (προφανώς υπάρχει διαθεσιμότητα) Ας ελέγξει όποιος έχει όρεξη τι κόστος αποστολής δίνουν; Γιατί αντίστοιχα ιταλικά site για άλλα τηλέφωνα χτυπάνε 50άρικα έξτρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Χοχο :D http://i58.tinypic.com/2u791r5.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadimitris29 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Ας ελέγξει όποιος έχει όρεξη τι κόστος αποστολής δίνουν; Γιατί αντίστοιχα ιταλικά site για άλλα τηλέφωνα χτυπάνε 50άρικα έξτρα... 38,40 με UPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Μόνο με UPS στέλνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadimitris29 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Μόνο με UPS στέλνουν;[/Choose a shipping option EU Warehouse Express 2-5 days Delivery by UPS DHL GLS, without customs issue. The fastest € 38.40 Registered Air Mail From China 7-20 days normally, Russia 25-60days normally The best price € 15.20 EMS From China 4-15 working days € 37.60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Ε γι αυτό σας λέω... Free shipping δεν έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 ισχυει οτι η οθονη ανοιγει με double tap? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Ηρθε και το δικο μου επιτελος (το 64ρι)! Σημερα εβαλα και την official μεμβρανη της OPO οτι και να λεμε το κινητο ειναι κουκλι :) Να ρωτησω κατι αφελες. Αμα κανεις μια αγορα μεσω invite ανοιγει ο δρομος να ξανααγορασεις αν θες χωρις προσκληση; (Σκεφτομαι να παρω και ενα για τον αδερφο μου) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 ισχυει οτι η οθονη ανοιγει με double tap? Ισχύει και δουλευει παντα. Στο g2 ηθελε προσπαθειες συχνα πυκνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Δωρεάν icon pack για τον Nova με άπειρα 3D HD εικονίδια : DCikonZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Επειδή μου άρεσε πολύ αυτό με το double-tap, εγώ έκανα το ανάλογο και για να κλείνει. Mε Nova launcher και κατεβάζεις μια εφαρμογή που λέγεται turn off.. οπότε πας στο Nova launcher και του λες όταν κάνεις double-tap να φέρνει το shortcut του turnoff.. δουλεύει άψογα!! Τα σπάει!! Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Επειδή μου άρεσε πολύ αυτό με το double-tap, εγώ έκανα το ανάλογο και για να κλείνει. Mε Nova launcher και κατεβάζεις μια εφαρμογή που λέγεται turn off.. οπότε πας στο Nova launcher και του λες όταν κάνεις double-tap να φέρνει το shortcut του turnoff.. δουλεύει άψογα!! Τα σπάει!! Οι περισσότεροι αυτό έχουμε ;) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Επειδή μου άρεσε πολύ αυτό με το double-tap, εγώ έκανα το ανάλογο και για να κλείνει. Mε Nova launcher και κατεβάζεις μια εφαρμογή που λέγεται turn off.. οπότε πας στο Nova launcher και του λες όταν κάνεις double-tap να φέρνει το shortcut του turnoff.. δουλεύει άψογα!! Τα σπάει!! Δεν χρειάζεται Nova. Το έχει από "μαμά" να κλείνει με double tap πάνω στην status bar. Ρυθμίσεις-Γραμμή Κατάστασης-Διπλό χτύπημα για αναστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Δεν χρειάζεται Nova. Το έχει από "μαμά" να κλείνει με double tap πάνω στην status bar. Ρυθμίσεις-Γραμμή Κατάστασης-Διπλό χτύπημα για αναστολή. Κατι φυσικά που δε βολεύει καθόλου, τους περισσότερους φαντάζομαι :) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) Παρέλαβα σήμερα κι εγώ το 1+1. ☺ Πολύ ποιοτική συσκευή για τα λεφτά της με απίθανη αίσθηση στην υφή το back cover. Μεγάλη σε μέγεθος αλλά βολεύει στο χέρι. Πήρε όλες τις αναβαθμίσεις σε 33R. Η κιτρινιλα στο κάτω μέρος φαίνεται ειδικά στο Tapatalk. Δύο ερωτήσεις στα γρήγορα, μέσα στο App Drawer δε μπορούμε να φτιάξουμε φακέλους; Η μπάρα με το Google search στη Home screen δε βγαίνει; Edited September 12, 2014 by bill_viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Παρέλαβα σήμερα κι εγώ το 1+1. ☺ Πολύ ποιοτική συσκευή για τα λεφτά της με απίθανη αίσθηση στην υφή το back cover. Μεγάλη σε μέγεθος αλλά βολεύει στο χέρι. Πήρε όλες τις αναβαθμίσεις σε 33R. Η κιτρινιλα στο κάτω μέρος φαίνεται ειδικά στο Tapatalk. Δύο ερωτήσεις στα γρήγορα, μέσα στο App Drawer δε μπορούμε να φτιάξουμε φακέλους; Η μπάρα με το Google search στη Home screen δε βγαίνει; Σωστά τα ερωτήματα σου αλλά έτσι για την ιστορία σκέφτεσαι να το δουλέψεις έτσι στοκ όπως είναι? Αν θέλεις την γνώμη μου βάλε nova φτιάξε τα εικονίδια σου όπως θέλεις εσύ και κάνε το τηλέφωνο σου να φαίνεται διαφορετικό από την στοκαδουρα της oneplus one. Φιλικά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) Παρέλαβα σήμερα κι εγώ το 1+1. ☺ Πολύ ποιοτική συσκευή για τα λεφτά της με απίθανη αίσθηση στην υφή το back cover. Μεγάλη σε μέγεθος αλλά βολεύει στο χέρι. Πήρε όλες τις αναβαθμίσεις σε 33R. Η κιτρινιλα στο κάτω μέρος φαίνεται ειδικά στο Tapatalk. Δύο ερωτήσεις στα γρήγορα, μέσα στο App Drawer δε μπορούμε να φτιάξουμε φακέλους; Η μπάρα με το Google search στη Home screen δε βγαίνει; καλοριζικο,τελικα η κιτρινιλα ειναι σε ολα.το ευρωπαικο πηρες? Edited September 12, 2014 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Παρέλαβα σήμερα κι εγώ το 1+1. ☺ Πολύ ποιοτική συσκευή για τα λεφτά της με απίθανη αίσθηση στην υφή το back cover. Μεγάλη σε μέγεθος αλλά βολεύει στο χέρι. Πήρε όλες τις αναβαθμίσεις σε 33R. Η κιτρινιλα στο κάτω μέρος φαίνεται ειδικά στο Tapatalk. Δύο ερωτήσεις στα γρήγορα, μέσα στο App Drawer δε μπορούμε να φτιάξουμε φακέλους; Η μπάρα με το Google search στη Home screen δε βγαίνει; Η μπάρα βγαίνει. Αν κρατήσεις πατημένη την οθόνη σου βγάζει ένα μενού επιλογών. Από εκεί μπορείς να επιλέξεις αν θα κρατήσεις τη search bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Σωστά τα ερωτήματα σου αλλά έτσι για την ιστορία σκέφτεσαι να το δουλέψεις έτσι στοκ όπως είναι? Αν θέλεις την γνώμη μου βάλε nova φτιάξε τα εικονίδια σου όπως θέλεις εσύ και κάνε το τηλέφωνο σου να φαίνεται διαφορετικό από την στοκαδουρα της oneplus one. Φιλικά... Τον Nova Prime τον εχω αγορασει 2 χρονια τωρα αλλα προτιμω να μη βαζω επιπλεον πραγματα στη συσκευη ενω κανω ηδη τη δουλεια μου. Τοτε τον χρησιμοποιουσα στο Μ7 επειδη δε μου αρεσε το Sense. Μαλιστα εχω αγορασει και καμια 10ρια icon packs αλλα και παλι θελω τον stock του 1+1. καλοριζικο,τελικα η κιτρινιλα ειναι σε ολα.το ευρωπαικο πηρες? Ναι, κατευθείαν με invite από την OnePlus. Πάντως η κιτρινίλα δεν είναι ενοχλητικη. Η μπάρα βγαίνει. Αν κρατήσεις πατημένη την οθόνη σου βγάζει ένα μενού επιλογών. Από εκεί μπορείς να επιλέξεις αν θα κρατήσεις τη search bar. Τελικά αυτό το βρήκα πριν λίγο. Όσον αφορά τους φακέλους στον App Drawer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts