Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θεωρώ οτι το μέγεθος δε θα πρέπει να σε προβληματίσει καθόλου, μιας και το σχήμα του ειναι τέτοιο που σε σχέση με το note 3 θα σου φανεί ημέρα με τη νύχτα. Απίστευτα βολικό & άνετο στο χέρι. Αν αυτος είναι ο μόνος σου ενδοιασμός προχώρα άφοβα. Η δε ποιότητα κατασκευής...καμμία σχέση. Είχα/Έχω και τα 2 τηλέφωνα και στο λεω πραγματικά οτι ΔΕΝ συγκρίνονται...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είναι περιττό να σου πω ότι μ'εβαλες ακόμη περισσότερο στο τρυπακι! Ενθαρρυντικό πολύ αυτό που αναφέρεις ότι είναι πιο βολικό στο χέρι από το Note.

Αν βρω κάποια πρόσκληση λέω να το προχωρήσω για 64αρι Sandstone Black.

129026.png?1640591734

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εντάξει ρε παιδιά καλο, χρυσό το oneplus αλλα να μην λέμε ότι δεν συγκρίνεται με το note 3 σε ποιότητα. Έλεος !!!!

Αν τα βάλεις δίπλα-δίπλα θα καταλάβεις τι εννοώ...

Αν τα βάλεις δίπλα-δίπλα θα καταλάβεις τι εννοώ...

Θα τα βαλω σε μερικές μέρες. :p

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είναι περιττό να σου πω ότι μ'εβαλες ακόμη περισσότερο στο τρυπακι! Ενθαρρυντικό πολύ αυτό που αναφέρεις ότι είναι πιο βολικό στο χέρι από το Note.

Προχώρα άφοβα. Για τα χρήματα που δίνεις είναι πραγματικά τεράστιο value for money. Η δε "πλατη" του Sandstone black ειναι πραγματικά μοναδική. Θεωρώ οτι θα αποτελέσει οδηγό για μελλοντικές υλοποιήσεις και απο άλλους κατασκευαστές.

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα τα βαλω σε μερικές μέρες. :p

Α γεια σου ! Τότε θα με θυμηθείς :p

Φίλε επειδή έχω το note 3 και αν και δεν έπιασα το oneplus one αλλά το αδερφάκι του oppo find7a, ναι είναι καλύτερο στο χέρι το opo. Απλά επειδή είναι πιο πλατιά ή οθόνη του note και την συνηθισα σε πλοήγηση, η πιο στενή που έχει το opo που φάνηκε κάπως.... Ίσως να φταίνε όμως και οι 0,2 ιντσες διαφορά.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Τελικά θα συνεχίσει να πωλείτε αποκλειστικά μόνο μέσω προσκλήσεων ?

Υπάρχει περίπτωση να ανοίξει η "πολιτική τους" σε ελεύθερη πώληση ?

Μεταξύ των 2 ROM , ποια θεωρείτε καλύτερη και γιατί ?

Αν διαλέξει κάποιος την μία και δεν του κάνει μπορεί να αλλάξει ( χωρίς κόπο ) στην άλλη ?

Μεταξύ των 2 ROM , ποια θεωρείτε καλύτερη και γιατί ?

Αν διαλέξει κάποιος την μία και δεν του κάνει μπορεί να αλλάξει ( χωρίς κόπο ) στην άλλη ?

Κανένας δε το ξέρει αν θα αλλάξει το σύστημα πωλήσεων.

Ποιες 2 rom εννοείς;;;;;;;;;;;;;;;;:confused:

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Κανένας δε το ξέρει αν θα αλλάξει το σύστημα πωλήσεων.

Ποιες 2 rom εννοείς;;;;;;;;;;;;;;;;:confused:

Προφανως εννοεί την color και την cm 11. (λειτουργικά συστήματα)

Η color είναι για Κίνα αν δεν κάνω λάθος ,

Έχεις δίκιο λάθος το έγραψα ... ποια έκδοση rom θεωρείτε σταθερότερη , 11 - 11s ή κάποια άλλη ...

• Administrators

Όσο η ζήτηση είναι μεγαλύτερη της παραγωγής... και να θέλουν, δεν μπορούν να αλλάξουν τη μέθοδο πώλησης.

Modpic.gif

Αυτό είναι ή κρατάνε χαμηλά το κόστος παραγωγής διατηρώντας το ελάχιστο δυνατό κόστος αποθήκης ( φύλαξη και αδιάθετα ) ?

Ίσως ισχύει αυτό που λές αλλά τότε δεν θα έπρεπε να διατηρήσει τιμή . Μηδενική υποχώρηση από την τιμή ανακοίνωσης στην παρουσίαση ?

Όσο η ζήτηση είναι μεγαλύτερη της παραγωγής... και να θέλουν, δεν μπορούν να αλλάξουν τη μέθοδο πώλησης.

Πώς γίνεται όμως να υπάρχει συνεχής επάρκεια στα κινέζικα?

Μήπως θέλουν στην Ευρώπη να πάνε σε χέρια ανθρώπων που ξέρουν τι ζητάνε?

Μήπως έχουν έξτρα κόστος και μ αυτή την τιμή δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε τυχόν μεγάλες πωλήσεις?

Και φυσικά το γεγονός ότι δεν μπορεί να το αγοράσει καθένας, το κάνει περιζήτητο.

Δεν θα διαρκέσει πολύ το σύστημα όταν το G3 κοντεύει να πέσει στα 400 ευρώ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παρατήρησα ότι αυτό το μήνα έχω ξοδέψει 1 Gb internet, να ναι καλά η καλοκαιρινή προσφορά της cosmote. Η αλήθεια είναι ότι το έχω λιώσει αλλά μου φάνηκε υπερβολικά πολύ το 1 Gb μιας που δεν κατεβάζω αρχεία, εντάξει είδα καμιά δεκαριά βίντεο στο YouTube, μίλησα και Skype. Η ερώτηση μου είναι, επειδή το δίκτυο εδώ δεν είναι καλό και σε γυρνάει από 2G σε 3G συχνά και τούμπαλιν, έχει καμία σχέση αυτό; Η λογική λέει όχι, αφού απ' ό,τι ξέρω το 2G είναι απλώς πιο αργό αλλά καίει τα ίδια και η εναλλαγή μεταξύ δικτύων μπαταρία ξοδεύει πάρα δεδομένα. Υπάρχει περίπτωση να τρώει και δεδομένα; Επίσης, η καλύτερη face camera του OPO παίζει να ξοδεύει περισσότερα στέλνοντας καλύτερη εικόνα στο Skype; Τι άλλο μπορεί να αυξάνει κατανάλωση και να σχετίζεται με τη συσκευή; Edited by Davout

Παρατήρησα ότι αυτό το μήνα έχω ξοδέψει 1 Gb internet, να ναι καλά η καλοκαιρινή προσφορά της cosmote. Η αλήθεια είναι ότι το έχω λιώσει αλλά μου φάνηκε υπερβολικά πολύ το 1 Gb μιας που δεν κατεβάζω αρχεία, εντάξει είδα καμιά δεκαριά βίντεο στο YouTube...

Αυτό από μόνο του, μπορεί να δικαιολογήσει τα Mb... (πχ 3 λεπτά σε 720p ειναι χαλαρά 80Mb...)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Ανάλογα όμως και την χρηση του skype η μπροστά κάμερα είναι 5αρα και το έχει ρυθμισμένο σε υψηλή ποιότητα.

720p δεν ήταν, αλλά ήταν κανένα τέταρτο απλών βίντεο. Δεν ήξερα ότι το YouTube τρώει τόσο πάντως, συνήθως είμαι σε wifi.

Επίσης πρόσεξα σήμερα σαν το τηλέφωνο να καθυστερεί ένα τικ στην ανταπόκριση. Είχα καμία-δύο μέρες να το σβήσω και κοίταξα τη χρήση RAM ήταν σε χρήση 1,7/3! Μετά από ένα σβήσιμο - άνοιγμα ξανάγινε σφαίρα. Το παθαίνει κανένας άλλος αυτό; Το 1,7 used δεν είναι παρά πολύ; Επίσης καθυστερεί λίγο όταν με gesture ή με το slide από την οθόνη κλειδώματος ενεργοποιώ την κάμερα και πιθανώς είμαι σε χώρο που σαν να αλλάζει λειτουργία (από την αυτόματη σε βράδυ ή κάποια άλλη εξειδικευμένη. Εκεί παίζει καθυστέρηση μετά τη λήψη φωτογραφίας σε right slide για να τη δεις, την έβγαζε μαύρη για λίγο μέχρι να τη φορτώσει. Σήμερα αυτό που ήταν φορτωμένο ίσως.

Edited by Davout

Ναι, υπάρχει ενα θέμα στην απόκριση και σε μένα. Ίσως παραπάνω απο ενα τικ αλλά μπορει να έχω πέσει εγώ σε ελατωματικη συσκευή.

Ναι παραπάνω από ένα τικ είναι αν το λες έτσι αλλά έγινε μια-δυο φορές όταν το κινητό ήταν ανοιχτό πάνω από μέρα και το χα λιώσει σε χρήση, εφαρμογές κλπ. Συνήθως είναι μπόμπα. Εσύ δοκίμασες κανένα clean install; Έχω ακούσει για ένα πολύ καλό οδηγό για την 33. :p :cool:

Άρα τελικά δεν μιλάμε ότι τρέχουν όλα "βούτυρο" στο κινητό . Με τον καιρό "βαραίνει " απ ' οτι λέτε.

Άρα τελικά δεν μιλάμε ότι τρέχουν όλα "βούτυρο" στο κινητό . Με τον καιρό "βαραίνει " απ ' οτι λέτε.

Παντού συμβαίνει αυτό,όλα τα λειτουργικά βαραίνουν με τον καιρό και την χρήση....

Δεν ξέρω αν περιμένετε κάτι μαγικό. Απλά είναι τα πράγματα: είναι ένα κινητό με 300 ευρώ, με hardware και επιδόσεις κινητού 700 ευρώ.

Δεν ξέρω αν περιμένετε κάτι μαγικό. Απλά είναι τα πράγματα: είναι ένα κινητό με 300 ευρώ, με hardware και επιδόσεις κινητού 700 ευρώ.

Πάντως reloading στο note 3 δεν εχω δει. Σε παλιότερα samsung ναι.

Μολις πηρα το κινητο!!! Πρεπει να αλλαξω κατι στο μενου "επιλογες για προγραμματιστες" η στο "επιδοσεις" για να τρεχει καλυτερα μηπως?

Όχι και δε χρειάζεται να γράφεις και στα 2 posts...

Καλά, φόρτωσε το note 3 και το S5 με εφαρμογές και άνοιξε τες όλες και ανοιγόκλεινε μενού και μιλάμε. Και υπόψη είμαι Samsung fan, απλώς δεν πρόκειται να δώσω τόσα λεφτά για ένα τηλέφωνο. Επειδή είχα 2 τηλέφωνα της σειράς S σου λέω ότι το oneplus one χτυπάει τα αντίστοιχά του στα ίσα. Όποιος θέλει να δώσει παραπάνω ας πάρει μάρκα, δε νομίζω ότι θα δει διαφορά σε επιδόσεις, μην πω ότι το OPO είναι μπροστά. Τώρα αν κάποιος θέλει να το ψειρίσει ή να βρει διαφορές υπέρ του ενός ή του άλλου μπορεί εύκολα να το κάνει.

Η επιτυχία του OPO ως value for money με φοβερές επιδόσεις και καλή ποιότητα νομίζω πως είναι δεδομένη.

Edited by Davout

• The title was changed to OnePlus One