maddoctor Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Έχεις κάνεις θέμα με το tapatalk να γράφει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο server του myphone; Δε νομίζω να είναι θέμα κινητού, ρωτάω διότι ενώ βάζω σωστά στοιχεία μου βγάζει πρόβλημα σύνδεσης όταν κάνω refresh κλπ, παρόλα αυτά με βγάζει συνδεδεμένο και μπορώ να διαβάσω και να δημοσιεύσω. Το συγκεκριμένο το αντιμετωπίζω και με το Xiaomi Mi3, οπότε δεν είναι θέμα κινητού. Ή λόγω android είναι ή λόγω του φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) αφού το λες ο ίδιος ότι δεν νομίζεις ότι είναι θέμα του κινητού σου, γιατί ποστάρεις εδω το πρόβλημα σου ? Έγραψα ότι δεν πιστεύω ότι είναι θέμα κινητού, αλλά μου φαίνεται περίεργο που το τηλέφωνο βγάζει παρατεταμένο loading στην εφαρμογή. Υπήρχε μια πιθανότητα να είχαν κι άλλοι το πρόβλημα. Τέλος πάντων μου απάντησαν ο fantomas και ο maddoctor (Α'ΠΠΚ ε; ), ευχαριστώ και συγγνώμη για το όπως αποδείχτηκε off-topic. :X ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης εντόπισα νομίζω ένα πιθανό πρόβλημα. Έχω βάλει χρήση προφίλ με επιλεγμένο το κανονική λειτουργία κλήσης και το τηλέφωνο βρίσκεσαι σε δόνηση! Πιθανότατα φταίει ότι σε άλλο προφίλ έχω κάνει παράκαμψη των ήχων. Ασχολείται κάνεις με προφίλ να τα ψάξουμε; Edited August 22, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exenid Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μόλις διάβασα ότι βγαίνει το updateXNPH33R. http://www.androidpolice.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantnick Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μόλις διάβασα ότι βγαίνει το updateXNPH33R. http://www.androidpolice.com Πέρασα σήμερα το αρχείο απο recovery. Για non rooted users: 1.Copy update file to your phone, download directory or whatever. 2.Power off phone. 3.Hold Volume Down + Power button 4.See Recovery menu 5.Go to update phone 6.Tell the phone where to find it on your internal storage 7.Select file 8.Once update is done, clear cache https://forums.oneplus.net/threads/11s-xnph33r-ota-sideload-file-location-instructions-etc.94413/ Παράθεση to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Just discovered: Με σκρολ με το ένα δάχτυλο εμφανίζεται η μπάρα συντομεύσεων της μιας γραμμής με όχι όλες τις επιλογές διαθέσιμες (και δεν ξέρω ποιές θεωρούνται πιο σημαντικές κ μπαίνουν εκεί κ αν αλλάζουν), ΑΛΛΑ αν σκρολάρεις με δυο δάχτυλα προς τα κάτω, βγαίνουν όλες οι επιλογές ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Βασικά δεν είναι θέμα δακτύλων νομίζω. Υπάρχει επιλογή στο μενού για τη μία από τις δύο μπάρες αν σκρολαρεις στο δεξιό τμήμα ή το αριστερό τμήμα της γραμμής. Δοκίμασε με το ένα δάκτυλο μια αριστερά μια δεξιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Το έκανα: ισχύει αυτό που λες αλλά ισχύει κ το δικό μου! Βάλε δύο δάχτυλα αριστερά κ δες ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Το έκανα: ισχύει αυτό που λες αλλά ισχύει κ το δικό μου! Βάλε δύο δάχτυλα αριστερά κ δες ;) Αυτο με τα δύο δάχτυλα ειναι γενικο του γυμνου Android απο την jelly bean και μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) Μεγάλη ξενερα πάντως που εκοψαν τον αισθητήρα της μπροστινής κάμερας.. :( και αυτό από την τζελυ μπιν νομίζω εμφανίστηκε. edit: Tελικά απ'οτι φαίνεται αυτή η λειτουργία ήταν όντως πατέντα μόνο των Samsung αλλά κάτι βρήκα: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.numericme.face.on Για να δούμε! [/OFFTOPIC] Edited August 23, 2014 by fantomas_ktm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Εγώ πριν έκανα διπλό quote :) Κάτι άλλο με τις επαφές: Κάνω import all - τις vCards - και ενώ έχουν περαστεί στις επαφές, στο notification bar εχουν κολλήσει οτι θα γίνουν imported shotly. Δεν φαίνεται να ξεκολλάει από εκεί. Έχει περάσει ήδη μισή ώρα. Και να πεις οτι ειναι κ πολλές, καμμιά 70ρια πήγα να περάσω μονομιάς. Το κάνει κ σε άλλους; Ποιος είναι ο πιο δόκιμος τρόπος να περάσω τις επαφές μου; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Εγώ μόνο Gmail sync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 (edited) Μου ήρθε και μένα η 33 ΟΤΑ. Υποτίθεται fixαραν και το battery drain, αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη βελτίωση! Η 25R ήταν καλύτερη στο θέμα "διάρκεια ζωής μπαταρίας" Edited August 24, 2014 by moredread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Μου ήρθε και μένα η 33 ΟΤΑ. Υποτίθεται fixαραν και το battery drain, αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη βελτίωση! Η 25R ήταν καλύτερη στο θέμα "διάρκεια ζωής μπαταρίας" Πότε πρόλαβες και βγάζεις τετοια συμπεράσματα , περίμενε 2 ημέρες κανε φόρτιση αποφόρτιση , δώσε χρόνο στη νέα έκδοση να προσαρμοστεί και μετά βλέπεις, πάντος σε μένα η διαρροή έχει σταματήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Μου ήρθε και μένα η 33 ΟΤΑ. Υποτίθεται fixαραν και το battery drain, αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη βελτίωση! Η 25R ήταν καλύτερη στο θέμα "διάρκεια ζωής μπαταρίας" H 25 ηταν 4.4.2. Τωρα προχωρησαμε σε 4.4.4. Δωσε λιγο χρονο. Μια χαρα ειναι.Και στο G2 που ειχα στην JB ειχε καλυτερη μπαταρια αλλλα ολοι προχωρησαμε γτ κερδισαμε σε πολυ περισσοτερα πραγματα :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Adobe flash υποστηριζει η συσκευή ε? Γιατί μπαίνω με dolphin browser και μου βγάζει σε αρκετές σελίδες να κατεβασω τον adobe,πράγμα που στο store δεν τον βρίσκω. Με τον dolphin σε αλλη συσκευή δεν είχα θέμα θυμαμαι Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 καλησπερα παιδια...εγω εχω την 25 την οποια την περασα εγω...γιατι οι κινεζικες εκδοσεις σαν το δικο μου δεν μπορουσαν να κανουν το update και εμπαιναν σε recovery. τωρα με την 25 που εχω περασει εγω....θα μου δωσει την καινουρια εκδοση αυτοματα ? γιατι παταω και μου λεει οτι ειναι ηδη ενημερωμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 (edited) Πότε πρόλαβες και βγάζεις τετοια συμπεράσματα , περίμενε 2 ημέρες κανε φόρτιση αποφόρτιση , δώσε χρόνο στη νέα έκδοση να προσαρμοστεί και μετά βλέπεις, πάντος σε μένα η διαρροή έχει σταματήσει. Εκτίμω πως τα ποσοστά της μπαταρίας κατεβαίνουν πιο γρήγορα σε σχέση με την 25 σε έντονη χρήση. Ίσως να θέλει φόρτηση/αποφόρτιση...θα δείξει. Edited August 25, 2014 by moredread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Εκτίμω πως τα ποσοστά της μπαταρίας κατεβαίνουν πιο γρήγορα σε σχέση με την 25 σε έντονη χρήση. Ίσως να θέλει φόρτηση/αποφόρτιση...θα δείξει. Προσωπικά δε χρειάζομαι τίποτε άλλο όσο αφορά την αυτονομία μία ημέρα και οκτώ ώρες, 5 ώρες παιχνίδια , μόνιμα συνδεδεμένο moga pro controller και wifi ,έχω κάνει μια πλήρη φόρτιση αποφόρτιση θα κάνω άλλη μια ενδεχόμενος ο χρόνος να βελτιωθεί ,αλλά και έτσι να μείνει ποιός νοιάζεται :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Μικτή χρήση. Και μου εφαγε σημερα το βράδυ γύρω στο 15% γτ ετρεχε μια μλκ. Τέλεια αυτονομία Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Πώς μπορείτε με τα ελληνικά μενού.. :P Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση, για τα 1+1 που δεν έχουν το λογότυπο της CM τι παίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση, για τα 1+1 που δεν έχουν το λογότυπο της CM τι παίζει ? Κανείς δε ξέρει... Αποτελεί ένα άλυτο μυστήριο... Υπάρχουν διάφοροι αστικοί μύθοι αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα... Στο google και στις σελίδες αυτού του φόρουμ θα βρεις μερικές από τις επικρατέστερες θεωρίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση, για τα 1+1 που δεν έχουν το λογότυπο της CM τι παίζει ? Τίποτα ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Παιδια μια ερωτηση,στο μελλον που η ζωη της μπαταριας θα μειωθει και θα χρειαστω να παρω αλλη,πως θα γινει,θα χρειαστει να την περασω μονος;ακομα δν πηρα το κινητο και ρωταω να δω τι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Τα κινέζικα δεν έχουν το logo. Τα ευρωπαϊκά το έχουν. Καμία διαφορά σε hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts