Da_rudakos Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Παρέλαβα και'γω πριν 2 μερες,να ναι καλα ο φιλος nevermind που το εφερε και αποφασισε να μη το κρατησει.. :) Στα αρνητικά μέχρι τώρα η χαμηλή ενταση στο ακουστικό (χτες φυσαγε δυνατα στη παραλία και παρολο που ηταν τερμα ζοριζομουν να ακουσω το συνομιλητή μου) καθως επισης τα ιδια και σε ανοιχτη ακρόαση. Επισης η κάμερα μου είχε μερικα κρασαρισματα.. Κατα τ'αλλα δειχνει εξαιρετικό. Μολις επιστρεψω θα δοκιμασω mahdi η οποια σε G2 ηταν οτι καλυτερο.Δεν δοκιμασε κανεις να μας πει εντυπωσεις ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subseven Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Να απεγκαταστησεις το antivirus Came here to say this :p Για τα έξτρα καπάκια έχουμε κάποια ενημέρωση; Πότε θα κυκλοφορήσουν κλπ; Παράθεση Ericsson T65 > Siemens S65 > SE W550i > Iphone 3GS > HP Pre 3 > Galaxy S3 + Note 8 > OnePlus One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Να απεγκαταστησεις το antivirus Αυτο οσον αφορα το σκορ στο αντουτου, δεν χρειαζονται αντιβαιρους τα σμαρτφοουνς ή το συγκεκριμενο δεν χρειαζετε? Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Αυτο οσον αφορα το σκορ στο αντουτου, δεν χρειαζονται αντιβαιρους τα σμαρτφοουνς ή το συγκεκριμενο δεν χρειαζετε? Δε χρειάζεται antivirus γενικά και ειδικά σ Android συσκευές. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Μιας και γίνεται μεγάλη κουβέντα για το θέμα έντασης του ακουστικού να πω κ εγώ την άποψή μου.Καταρχήν να πω ότι δεν φημίζομαι για την οξύτητα της ακοής μου από το δεξί αυτί-αυτό χρησιμοποιώ-παρόλαυτα θέλω να κάνω δύο παρατηρήσεις...1)Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο-κάτι που έχει ειπωθεί εδώ- το ακριβές σημείο που κρατάμε το κινητό...Λίγο να φύγει από τη σωστή θέση και χάνεται ο ήχος..2)Παίζει ρόλο- το διαπίστωσα σήμερα-και ο συνομιλητής, αν είναι π.χ. η γυναίκα σου κάνεις πως δεν ακούς- αστειεύομαι φυσικά αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε δύο διαφορετικές κλήσεις και ενώ ήμουν στο ίδιο σημείο και οι συνομιλητές στην ίδια εταιρεία η μία από τις δύο ακουγόταν καλύτερα.. Αυτά και από μένα.Η συσκευή είναι απίστευτα καλή...Με τα μικρά ζητηματάκια βέβαια που θα λυθούν εν καιρώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Παιδιά εσείς που έχετε θέμα με την ένταση του ακουστικού τόχετε πάρει από μαμά ή Κίνα? Κίνα, αλλά δεν νομίζω πως έχει διαφορά.. Ίδιο h/w έχουν.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Κίνα, αλλά δεν νομίζω πως έχει διαφορά.. Ίδιο h/w έχουν.. Πράγματι, θα ήταν και κουφό να έχουν διαφορά, απλά επειδή κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα με την ένταση γι αυτό και η ερώτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Παιδιά εσείς που έχετε θέμα με την ένταση του ακουστικού τόχετε πάρει από μαμά ή Κίνα? μαμα το πήρα 64άρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Υπάρχουν και κάποιοι που δεν γουστάρουν την cm και ταυτόχρονα θεωρούν τον Πορτογάλο "απατεώνα" :D Αυτοί τι θα κάνουν; Να το πουλήσουν! Οι λύσεις ειναι 2 καθένας επιλέγει αυτο που του αρέσει . Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mamouhalos Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ξέρουμε αν υποστηρίζει HD VOICE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Να το πουλήσουν! Οι λύσεις ειναι 2 καθένας επιλέγει αυτο που του αρέσει . Χα χα, σιγά μην το πουλήσω, θα πάω στην λύση Α ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχει ενα ομως τρελό bug και μου ειχε τυχει στις αρχες μολις ειχα παρει το τηλεφωνο.Ενεργοποιεις το μεγαφωνο κατα την κληση και δεν σε ακούνε :lol: Ναι Όταν λες Ναι, εννοείς με την cm? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Με Franco δεν είχα κανένα reboot crash κλπ. Προφανώς αυτοί που τα εχουν ίσως να εχουν περάσει tweaks η θέματα μη συμβατά. Δεν είμαι fan των kernels. Σκοπεύω μόλις γυρίσω απο τις διακοπές να περάσω ξανά την 25 και να το στήσω απο την αρχή με την ησυχία μου γιατί έχω κάνει πολλές δοκιμές. Απο την στιγμή που ακούω τον συνομιλητή μου σε bar, στο καράβι και στην παραλία με αέρα δεν έχω πρόβλημα. Μάλιστα στο bar ήμουν με τον official kernel γιατί νομίζω ότι έφταιγε o Franco για crash στις ρυθμίσεις του wifi, ενώ ηταν το android L theme. Πάντως δείτε λίγο το πως βάζετε την συσκευή στο αυτί σας. Το ακουστικό βρίσκεται πιο ψηλά απο ότι σε άλλες συσκευές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Εμένα το κινητό μια χαρά ακουστικό έχει και ποτέ δεν μου έκανε reboot . Επίσης θεωρώ ότι έχει κορυφαία μπαταρία. Δεν υπάρχει κινητό που να έχει σήμερα αυτήν την αυτονομία Μονο το Τζι2 πλησιάζει Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Εμένα το κινητό μια χαρά ακουστικό έχει και ποτέ δεν μου έκανε reboot . Επίσης θεωρώ ότι έχει κορυφαία μπαταρία. Δεν υπάρχει κινητό που να έχει σήμερα αυτήν την αυτονομία Μονο το Τζι2 πλησιάζει Κ που να παίξεις με κερνελ να δεις τι μπαταρια θα δεις.. Uc και uv και πιστεύω τα 7ωρα θα τα χτυπάει για πλάκα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Βλεπω βγήκε και η liquidsmooth για το opo μας,ανεβαίνουμε σιγα σιγα,παρατηρήσατε οτι οι φωτο στις επαφες απο gmail ειναι πολύ σκοτεινες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Χα χα, σιγά μην το πουλήσω, θα πάω στην λύση Α ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν λες Ναι, εννοείς με την cm? Ναι ειμαι με CM11S Και οταν το βάζω στη φορτιση αναβει το LED σε Πρασινο χρώμα. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 λέω τώρα εγώ.....μήπως υπάρχει πουθενά τροποποιημένο το αρχείο ώστε να το περάσουμε με την μία από το να ψάχνουμε ποια γραμμή να τροποποιήσουμε ??? Ελα τεμπελακο :-) https://www.dropbox.com/s/1qez7ezgvvp3m1j/mixer_paths.xml rw-r--r-- Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Με πρόλαβες... Αν πάντως κάποιος θέλει με αυτό το αρχείο να αλλάξει εκτός από την αύξηση του ακουστικού,την αύξηση στα εξωτερικά ηχεία,την αύξηση στα συνδεόμενα ακουστικά αλλά και την διόρθωση του Google Now (αφορά την ευαισθησία του μικροφώνου στις φωνητικές εντολές,π.χ. Ok,Google) μπορώ να ανεβάσω και το δικό μου mixer_paths.xml ώστε να τα περάσετε όλα μαζί.:):):) Just do it παλικάρι μου.Οποίος θέλει και γνωρίζει το βάζει :-) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) [/color]Ελα τεμπελακο :-) https://www.dropbox.com/s/1qez7ezgvvp3m1j/mixer_paths.xml rw-r--r-- Αμάν γκρίνια.....:-) έτοιμο το είχες :-) thanks φίλε! τώρα αν πω ότι δεν είδα διαφορά θα με πείτε περίεργο ???????? Edited August 2, 2014 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 ...παρατηρήσατε οτι οι φωτο στις επαφες απο gmail ειναι πολύ σκοτεινες? Τι εννοείς, φωτό που τράβηξες από το κινητό εμφανιζονται σκοτεινές στον υπολογιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 [/color] Αμάν γκρίνια.....:-) έτοιμο το είχες :-) thanks φίλε! τώρα αν πω ότι δεν είδα διαφορά θα με πείτε περίεργο ???????? Όχι :-) Είναι πιθανό να μην κάνει διαφορά.Προσωπικά πάσχω από σχετική κουφαμάρα. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Όχι :-) Είναι πιθανό να μην κάνει διαφορά.Προσωπικά πάσχω από σχετική κουφαμάρα. Δοκιμάστε να το ανεβάσετε λίγο ακόμα,στο 94 κ δείτε αν βελτιώθηκε ο ήχος στο ακουστικό.:) Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Παιδια βλεπω εδω τις απαντησεις σας για τα mods που κανετε για ηχους κτλ και μου μπηκε η απορια. Η εγγυηση δεν ακυρωνεται με τετοιου ειδους τροποποιησεις που κανετε? Δηλαδη αν καποιος π.χ καψει κανενα ακουστικο γιατι του ηρθε να το βαλει στο τερμα, η εταιρεια θα του το αντικαταστησει δωρεαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Παιδια βλεπω εδω τις απαντησεις σας για τα mods που κανετε για ηχους κτλ και μου μπηκε η απορια. Η εγγυηση δεν ακυρωνεται με τετοιου ειδους τροποποιησεις που κανετε? Δηλαδη αν καποιος π.χ καψει κανενα ακουστικο γιατι του ηρθε να το βαλει στο τερμα, η εταιρεια θα του το αντικαταστησει δωρεαν? Οι ρυθμίσεις αυτές υπάρχουν ήδη στις nightly εκδόσεις της CM και θα ενσωματωθούν στο επόμενο επίσημο update για το κινητό,το οποίο δεν θα αργήσει πολύ ακόμα.:happy: Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καμια μέτρηση για SAR υπάρχει απο ανεξάρτητη αξιόπιστη πηγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts