Davout Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ρωτάω για τρίτη φορά μπας και απαντήσει κανείς: τα ακουστικά των Samsung (S3, Note 10.1) κάνουν; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Αύριο θα το έχω κι εγώ παιδιά. 16αρι λευκό. Για να δούμε... Αν κάποιος έχει spare θηκουλα για τη συσκευη την αγοραζω. αςκάνει ένα κόπο να μου στείλει με πμ το τηλέφωνο του να τον καλέσω.ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 παιδια δεν ξερω αν το εχει παθει κανεις αλλα δυο φορες μου το εχει κανει ,παταω στην οθονη σε ενα σημειο ας πουμε στο πληκτρολογιο σε ενα γραμμα και εδειχνε οτι πατιοταν και αλλου μετα απο restart λυνοταν το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 το θέμα είναι να βγει mod για την αύξηση έντασης του εσωτερικού ακουστικού το οποίο θεωρώ ότι είναι κάπως χαμηλό, αυτό το mod δεν είναι για εξωτερικά ακουστικά ? Σωστο. 10 chrs Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Γεια χαρά σε όλους!! Έχει κανείς πρόβλημα με force close google maps (δεν μένει ούτε για δευτερόλεπτο ανοιχτό) και ms office;; Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 μετα απο μια βδομαδα χρησης ,μπορω να πω,οτι ειναι ενα κλικ αργοτερο απο το nexus 5 μου.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 μετα απο μια βδομαδα χρησης ,μπορω να πω,οτι ειναι ενα κλικ αργοτερο απο το nexus 5 μου.. Δεν πιστεύω ότι έχει βγει ακόμα η ρομ η οποία θα απογειώσει το κινητό. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) @pik. Η λύση για το πρόβλημα με τα ακουστικά σου. Περιλαμβάνει όμως κολλητήρι και λεπτοδουλειά. -------------------------------- Ρωτάω για τρίτη φορά μπας και απαντήσει κανείς: τα ακουστικά των Samsung (S3, Note 10.1) κάνουν; :) Από το S4 λειτουργούν και τα ακουστικά και το μικρόφωνο, στο ΟΡΟ. Λογικά θα δουλεύουν κι από τα μοντέλα που ρωτας. Με τα ακουστικά της apple υπάρχει ασυμβατότητα. Edited August 2, 2014 by Stavros8691 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Δεν πιστεύω ότι έχει βγει ακόμα η ρομ η οποία θα απογειώσει το κινητό. μακαρι να εχεις δικιο.μεχρι στιγμης..δεν Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Κατ' αρχήν ευχαριστώ για το ψάξιμο που εχεις ρίξει.Δοκιμασα την αλλαγη, δεν είδα αισθητή διαφορα (μπορεί να φταίει και η κουφαμαρα μου).Ας δοκιμάσει και κανεις αλλος Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Κατ' αρχήν ευχαριστώ για το ψάξιμο που εχεις ρίξει.Δοκιμασα την αλλαγη, δεν είδα αισθητή διαφορα (μπορεί να φταίει και η κουφαμαρα μου).Ας δοκιμάσει και κανεις αλλος Στο επόμενο επίσημο update θα είναι ενσωματωμένες αυτές οι βελτιώσεις για τον ήχο.Υπομονή κάνα δυο βδομάδες. Ας το δοκιμάσουν κ άλλοι γιατί ξέρω ότι όντως κάνει δουλειά αυτή η αλλαγή.:) Το ψάξιμο ποτέ δεν σταματά :lol: Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 μετα απο μια βδομαδα χρησης ,μπορω να πω,οτι ειναι ενα κλικ αργοτερο απο το nexus 5 μου.. Στην πράξη όχι. Το Ν5 υπερέχει μόνο στο wireless charging και τις διαστάσεις/βάρος. Σε αυτονομία και κάμερα είναι άλλο πράγμα το OPO σε σχέση με το Ν5. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Εντυπώσεις: Μπραβο στην OnePlus για αυτή τη συσκευη, που βαζει τα γυαλια και επαναπροσδιοριζει την υποθεση vfm κινητο. Πολύ καλο σε ολους τους τομεις, πρακτικα δεν ειδα να υστερει καπου. Ο ηχος στο ακουστικο είναι πραγματι χαμηλος και αυτό είναι κατι που θεωρω πολύ σημαντικο, καθως όλα τα τελευταια μοντελα που χρησιμοποιω είναι υποδειγματικα σε αυτό τον τομεα (note 3, asus note 6 κλπ). Κατά τα αλλα πιθανότατα θα μεινω σε αυτή τη συσκευη παρεα με το note 6 (ελεω active digitizer του τελευταιου) αναμενοντας το note 4. Και κατι ακομα, ελπιζοντας να μη γινω κουραστικος. Καθως δεν υπαρχει ιχνος θηκης στην ελληνικη επικρατεια (back cover, flip cover, whatever), αν καποιος εχει καποια περισσευουμενη (καλη ή απλη από ebay) ας μου στειλει ένα πμ να του την αγορασω. Θα επανελθω με περισσοτερες εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) Στην πράξη όχι. Το Ν5 υπερέχει μόνο στο wireless charging και τις διαστάσεις/βάρος. Σε αυτονομία και κάμερα είναι άλλο πράγμα το OPO σε σχέση με το Ν5. Συμφωνω απολυτα. Ειναι ακομα πιο σταθερο και γρηγορο απο το Ν5 ενω για μπαταρια δεν τιθεται θεμα...μοιαζει να εχει την διπλασια το OnePlus V@gelis κορυφαιο κινητο ομορφο touch και ακομα το εχουν στο 75% των δυνατοτητων σε καμερα και ομαλοτητα. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην το ξαναγορασω οταν δωσουν αναβαθμιση με συμβατοτητα σε σειρα αξεσουαρ. Edited August 2, 2014 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Συμφωνω απολυτα. Ειναι ακομα πιο σταθερο και γρηγορο απο το Ν5 ενω για μπαταρια δεν τιθεται θεμα...μοιαζει να εχει την διπλασια το OnePlus V@gelis κορυφαιο κινητο ομορφο touch και ακομα το εχουν στο 75% των δυνατοτητων σε καμερα και ομαλοτητα. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην το ξαναγορασω οταν δωσουν αναβαθμιση με συμβατοτητα σε σειρα αξεσουαρ. Πραγματικα, εντυπωσιακα καλη συσκευη φιλε Δημητρη και μου φαινεται θα αρχισουμε να πριμοδοτούμε αυτές τις εταιριες μπας και σοβαρευτουν οι "μεγαλες" και παψουν να τιμολογουν day 1 700αρια. Στα 450 ευρω επρεπε να ξεκινουν συσκευες όπως τα s5, m8, z2 κλπ, την πρωτη μερα της κυκλοφοριας τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) Παιδιά για τον ήχο συνομιλίας πρεπει να είμαι μοναδικός που δεν εχει πρόβλημα. Υπαρχει περίπτωση οι αλλαγές μέσω kernel να παραμένουν ακόμα και αν γυρίσεις στον official kernel? Χθες ήμουν σε καράβι έξω με τρομερό θόρυβο απο τον αέρα και τις μηχανές. Μιλούσα μια χαρά μπορώ να πω το ιδιο όπως και με το iPhone 5s που χρησιμοποιούσα παράλληλα. Με την κάμερα έχω κάνει κάποιες δοκιμές, όχι πλήρες τεστ. Ο φακός εχει μεγάλες δυνατότητες που φαίνονται στις μακρινές ημερήσιες φωτο. Αποδίδει πολύ καλά τα πρόσωπα. Καλύτερα απο το S4 octa. Δεν υπαρχει όμως ίχνος βοήθειας απο το software. Αν υπήρχε ένας έστω μέτριος αλγόριθμος θα έκανε σκόνη το i5s. Edited August 2, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ρε παιδιά Όταν είναι σβηστό και φορτίζει το led ανάβει; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ρε παιδιά Όταν είναι σβηστό και φορτίζει το led ανάβει; Νομίζω όχι Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Και ναι το εχω στα χερια μου απο την επισημη εταιρεια το 64αρι! Πολυ ομορφο,καλο στο κρατημα εβαλα ζελατινα και πισω καλυμα κστευθεθσν. Εχω μια ελαφρα ζεστη στο χερι μου απο το κινητο εχω να πω. Εχει πολλες ρυθμσεις για καποιον σαν εμενα που ειμαι αρχαριος. Εκανα αντουτου τεστ με 38208 σκορ. Καπου εδω ειχα διαβαδει οτι καπου πας και ρυθμιζεις κατι στς ρυθμισεις μπαταριας για μαξιμουμ αποδοση,αλλα απο το ψαξιμο που του ψιλοεκανα δεν βρηκα που ειναι. Δεν του εχω καρτα σιμ για να δοκιμασω κλησεις,ενταση ηχπυ κλπ κλπ. Του κατεβασα αντιβαιρους,ενα θεμα υ βρηκα δωρεαν,και το κλιν μαστερ. Τι αλλο θα ηταν καλο να εχω απο τους γνωστες που εχουν την συσκευη. Ειμαι μαμισιος και δεν ρισκαρω πειραματισμους λογω ασχετοσυνης! Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 το μόνο πρόβλημά μου και μένα είναι η χαμηλή ένταση ήχου, οριακά ακούω, με φασαρία...δεν ακούω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Παιδιά για τον ήχο συνομιλίας πρεπει να είμαι μοναδικός που δεν εχει πρόβλημα. Υπαρχει περίπτωση οι αλλαγές μέσω kernel να παραμένουν ακόμα και αν γυρίσεις στον official kernel? Χθες ήμουν σε καράβι έξω με τρομερό θόρυβο απο τον αέρα και τις μηχανές. Μιλούσα μια χαρά μπορώ να πω το ιδιο όπως και με το iPhone 5s που χρησιμοποιούσα παράλληλα. Με την κάμερα έχω κάνει κάποιες δοκιμές, όχι πλήρες τεστ. Ο φακός εχει μεγάλες δυνατότητες που φαίνονται στις μακρινές ημερήσιες φωτο. Αποδίδει πολύ καλά τα πρόσωπα. Καλύτερα απο το S4 octa. Δεν υπαρχει όμως ίχνος βοήθειας απο το software. Αν υπήρχε ένας έστω μέτριος αλγόριθμος θα έκανε σκόνη το i5s. Τα ίδια και γω ,δεν έχω θέμα με τον ήχο συνομιλίας. Δεν έχω πειράξει κάτι στο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savouromanis Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Άντε καί εγώ περιμένω το δικό μου απο μέρα σε μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Και ναι το εχω στα χερια μου απο την επισημη εταιρεια το 64αρι! Πολυ ομορφο,καλο στο κρατημα εβαλα ζελατινα και πισω καλυμα κστευθεθσν. Εχω μια ελαφρα ζεστη στο χερι μου απο το κινητο εχω να πω. Εχει πολλες ρυθμσεις για καποιον σαν εμενα που ειμαι αρχαριος. Εκανα αντουτου τεστ με 38208 σκορ. Καπου εδω ειχα διαβαδει οτι καπου πας και ρυθμιζεις κατι στς ρυθμισεις μπαταριας για μαξιμουμ αποδοση,αλλα απο το ψαξιμο που του ψιλοεκανα δεν βρηκα που ειναι. Δεν του εχω καρτα σιμ για να δοκιμασω κλησεις,ενταση ηχπυ κλπ κλπ. Του κατεβασα αντιβαιρους,ενα θεμα υ βρηκα δωρεαν,και το κλιν μαστερ. Τι αλλο θα ηταν καλο να εχω απο τους γνωστες που εχουν την συσκευη. Ειμαι μαμισιος και δεν ρισκαρω πειραματισμους λογω ασχετοσυνης! Να απεγκαταστησεις το antivirus Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 το μόνο πρόβλημά μου και μένα είναι η χαμηλή ένταση ήχου, οριακά ακούω, με φασαρία...δεν ακούω. Τα ίδια και γω ,δεν έχω θέμα με τον ήχο συνομιλίας. Δεν έχω πειράξει κάτι στο τηλέφωνο. Παιδιά εσείς που έχετε θέμα με την ένταση του ακουστικού τόχετε πάρει από μαμά ή Κίνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Παιδιά εσείς που έχετε θέμα με την ένταση του ακουστικού τόχετε πάρει από μαμά ή Κίνα? Σωστή ερώτηση! Πείτε μας παρακαλώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts