Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά να ρωτήσω εσάς που παραγγείλατε από Κίνα. Το συνηθέστερο πιο γρήγορο είναι 15 μέρες από την ημερομηνία παραγγελίας ή αποστολής; Τι χρόνοι παίζουν γενικά;

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ε, εξήγησε μας τοτε και τι έγραψε για να καταλάβουμε όλοι τα υπονοούμενα...;)

Εγώ τουλάχιστον κατάλαβα από τα λεγόμενα του φίλου γιατί να βάλουμε αντιχαρακτικο γυαλί πάνω σε αντιχαρακτικο γυαλί.

εγραψε ηδη οτι φοραει tempered glass.προφανως ειναι typo,αλλα περιμενουμε να το διευκρινισει.

Edited by blade_
Vamos Aris

Παιδιά να ρωτήσω εσάς που παραγγείλατε από Κίνα. Το συνηθέστερο πιο γρήγορο είναι 15 μέρες από την ημερομηνία παραγγελίας ή αποστολής; Τι χρόνοι παίζουν γενικά;

Τόσο περίπου ίσως και λίγο περισσότερο.

εγραψε ηδη οτι φοραει tempered glass.προφανως ειναι typo,αλλα περιμενουμε να το διευκρινισει.

Το one+ έχει corning gorilla 3

Protection Corning Gorilla Glass 3

http://www.corninggorillaglass.com/Gorilla-Glass

Η δουλεια του tempered glass είναι απλα να υποστεί αυτο την όποια ζημια και όχι η οθόνη.

Να το πω αλλιως...Αν υποθέσουμε οτι το one+ φόραγε tempered glass θα ειμασταν ήσυχοι?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Το one+ έχει corning gorilla 3

Protection Corning Gorilla Glass 3

http://www.corninggorillaglass.com/Gorilla-Glass

Η δουλεια του tempered glass είναι απλα να υποστεί αυτο την όποια ζημια και όχι η οθόνη.

Να το πω αλλιως...Αν υποθέσουμε οτι το one+ φόραγε tempered glass θα ειμασταν ήσυχοι?

λαθος ανθρωπο κανεις quote.εγω ξερω πολυ καλα τι γινεται.απλα ρωτησα τον φιλο γι αυτο που εγραψε,διαβασε αν θες πιο πανω

Vamos Aris

^ εν κατακλείδι συμφωνώ απόλυτα! Γι'αυτό και γω το έδωσα και πήρα το m8.

λαθος ανθρωπο κανεις quote.εγω ξερω πολυ καλα τι γινεται.απλα ρωτησα τον φιλο γι αυτο που εγραψε,διαβασε αν θες πιο πανω

Καλημέρα.Τα διάβασα τα πιο πανω.Έβαλα απλα το τελευταιο ποστ για αυτό το θέμα.Μη θιγεσαι δεν σου κάνω μαθημα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

...

Γενικά η συσκευή θέλει ψάξιμο για να την φέρεις στα μέτρα σου και βελτιώσεις από τον CM σε διάφορες λεπτομέρειες.

Ναι μεν προσφέρεται για moding αλλά ακόμα η κοινότητα δεν ειναι έτοιμη. Σε λίγο καιρό πιστεύω ότι θα υπάρχουν βελτιώσεις για όλα.

Νομίζω ότι εδώ είναι όλο το ζουμί, μην ξεχναμε ότι μιλάμε για μια συσκευή των 300 ευρώ 64gb... Αυτό και το honnor6 ειναι οι εκπλήξεις της χρονιάς...

Κώστα οι βραδυνές φωτογραφίες με φλας δεν ειναι καλες ;;

Πρέπει να είσαι κοντά γιατί δεν πιάνει όλο το πλάτος της φωτογραφίας.

Γενικά απ όσες συσκευές έχουν περάσει από τα χέρια μου καμία δεν με ικανοποίησε με το φλας εκτός φυσικά του s4 zoom που είναι xenon.

Νομίζω ότι εδώ είναι όλο το ζουμί, μην ξεχναμε ότι μιλάμε για μια συσκευή των 300 ευρώ 64gb... Αυτό και το honnor6 ειναι οι εκπλήξεις της χρονιάς...

Έχει πολλά καλά το one+ αλλά δεν κάνει για όλους. Εμένα μ αρέσει και το πήρα γι αυτά τα καλά. Ήθελα μια μεγάλη συσκευή που να μπορω να επεμβαίνω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

έχω ένα χέρι και δεν μου γλιστράει καθόλου. Όσο για την οθόνη κάνεις λάθος, το xiaomi mi3άνετα ξεπερνάει του iphone. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λες οτι το iphone ειναι πιο γρήγορο. Το κινητό πάει σφαίρα και δεν κολλάει πουθενά.

Καλό είναι να διαβάζεις προσεκτικά αυτά που γράφω.

Το αν γλιστράει η όχι είναι εύκολο να το καταλάβει καθένας μας.

Όσο για την οθόνη ανέφερα συγκεκριμένους τομείς που η οθόνη του iPhone είναι καλύτερη γενικώς.

Δηλαδή στο καλιμπραρισμα και στη πιστότητα των χρωμάτων.

Επίσης για την ταχύτητα είπα ότι υπερτερεί το iPhone όταν ανοίγουμε ξανά εφαρμογές που έχουμε χρησιμοποιήσει πριν. Μιλάμε για κλάσματα του δευτερολέπτου όχι τιποτα σπουδαίο. Αντιθέτως μετά από restart η διαφορά ταχύτητας υπέρ του one+ στο άνοιγμα εφαρμογών είναι σημαντική.

Στις φωτο θα ανεβάσω την ίδια φωτογραφία για να δεις αυτό που λέω για χρώματα και ξεθωριασμένο ουρανό.

IPhone 5s https://www.dropbox.com/s/vjjbz53cn8cm8n3/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1.JPG

One+ focus χαμηλά για να μην βγει ο ουρανός άσπρος

https://www.dropbox.com/s/s58kalifdv2o4ck/IMG_20140727_174545.jpg

One+ focus στο κέντρο

https://www.dropbox.com/s/4s43qbatn54eg76/IMG_20140727_174140.jpg

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@Te_salat. βαρύ το one+1?... Τι να πω.. εμένα μου φαίνεται πούπουλο, αφού σε κάποιο σημείο μπήκα στο arena να δω πόσα gram είναι γτ δεν το πίστευα.. Σε σχέση με το moto x, το οποίο είναι ελαφρύτερο κατά 30 ολόκληρα gram, και μου φάνηκε πιο ελαφρύ..:p
Google Pixel 5

Επιβεβαιωσα οτι το κινητο δεν ειναι συμβατο με τα earpods.

Κανεις αλλο μου το επιβεβαιωνει;

Επισης θα βαλω μαλλον αγγελια αλλα επειδη βαριεμαι να στελνω θα βαλω μονο Κερκυρα

Ενα αλλο που δεν εχει το κινητο ειναι η band 800.

Αυτο για σημα 3g ειναι σημαντικο.

Κατα τα αλλα ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. Το καλυτερο κινητο σημερα.

Σε ολα

Αν μου βαλουν συμβατοτητα με τα earpods και δεν το εχω πουλησει θα ειναι το τελειο.

Η εκδοση σε μαυρο δεν γλυστραει και καθεται τελεια στο χερι

Αν το εχω πουλησει και μετα το κανουν συμβατο με τα earpods θα το ξαναγορασω

Ειμαι εντυπωσιασμενος

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

@Te_salat. βαρύ το one+1?... Τι να πω.. εμένα μου φαίνεται πούπουλο, αφού σε κάποιο σημείο μπήκα στο arena να δω πόσα gram είναι γτ δεν το πίστευα.. Σε σχέση με το moto x, το οποίο είναι ελαφρύτερο κατά 30 ολόκληρα gram, και μου φάνηκε πιο ελαφρύ..:p

Για το μέγεθος του δεν είναι βαρύ, γενικά όμως είναι σε σχέση με τις Νορμάλ συσκευές. Το έγραψα για να τονίσω ότι μια βαριά συσκευή που γλιστρά είναι πιο εύκολο να σου φύγει αν δεν την πιάσεις καλά.

Δυστηχως τα εχει το λευκό και οντως γλιστράει οταν το ειδα για πρωτη φορα πριν 2 εβδομαδες .Το Sandstone δεν εχει καμια σχεση με το λευκο μαλιστα κρατιεται και πολυ καλυτερα. Πρεπει να πιασεται και τις 2 υλικα για να καταλάβεται οτι είναι η μερα με την νυχτα.

Ειναι καταπλικτικό κινητό μπορεις να κανεις κανονικα την δουλεια σου και σαν main κινητο δεν χρειαζεται να το εχεις σαν δευτερο.Το κινητο κάνει παπαδες για τα 310ευρω σε σχεση με αλλα κινητα των 650€ + γκουχου γκούχου συμπεριλαμβάνω και τα iPhones αλλα και τις Androids Ναυαρχιδες.

Edited by dream21

iPhone 15 Pro  COSMOTE Gigamax Unlimited

Επιμένω ότι ο ήχος κλήσης στην δική μου συσκευή είναι πολύ καλός και χωρίς mod.

Το χρησιμοποιώ σαν κύρια συσκευή με δίδυμη sim παράλληλα με το iPhone και δεν έχω κανένα παράπονο απο σήμα και γενικά είμαι ικανοποιημενος.

Edited by Te_salat

Επιμένω ότι ο ήχος κλήσης στην δική μου συσκευή είναι πολύ καλός και χωρίς mod.

Δεν νομίζω πως έχει αανφερθεί θέμα με τον ήχο κλήσης, ο ήχος στις συνομιλίες είναι σιγανός..

Google Pixel 5

...Έχει πολλά καλά το one+ αλλά δεν κάνει για όλους. Εμένα μ αρέσει και το πήρα γι αυτά τα καλά. Ήθελα μια μεγάλη συσκευή που να μπορω να επεμβαίνω.

Συμφωνώ, άλλωστε αυτός που θα πάρει τη συσκευή γουστάρει τα σκαλισματάκια του...

Δεν νομίζω πως έχει αανφερθεί θέμα με τον ήχο κλήσης, ο ήχος στις συνομιλίες είναι σιγανός..

Αυτο εννοούσα τον ήχο συνομιλίας.

Έχω κάνει άπειρες δοκιμές. Η συσκευή μου ειναι κινέζικη αν παίζει ρόλο αυτο.

Επίσης ο Pik κάπου βρήκε μια φωτο όπου η οθόνη στα κινεζικά με την color rom ειναι πολύ πιο λευκή από ότι με CM.

Συμφωνώ, άλλωστε αυτός που θα πάρει τη συσκευή γουστάρει τα σκαλισματάκια του...

Δώστε κ με μικτή χρήση τι γινεται

Κι εκεί καλά τα παει.

Επιβεβαιωσα οτι το κινητο δεν ειναι συμβατο με τα earpods.

Κανεις αλλο μου το επιβεβαιωνει;

Επισης θα βαλω μαλλον αγγελια αλλα επειδη βαριεμαι να στελνω θα βαλω μονο Κερκυρα

Ενα αλλο που δεν εχει το κινητο ειναι η band 800.

Αυτο για σημα 3g ειναι σημαντικο.

Κατα τα αλλα ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. Το καλυτερο κινητο σημερα.

Σε ολα

Αν μου βαλουν συμβατοτητα με τα earpods και δεν το εχω πουλησει θα ειναι το τελειο.

Η εκδοση σε μαυρο δεν γλυστραει και καθεται τελεια στο χερι

Αν το εχω πουλησει και μετα το κανουν συμβατο με τα earpods θα το ξαναγορασω

Ειμαι εντυπωσιασμενος

Τα EarPods δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουν πλήρως σε άλλη συσκευή από την στιγμή που η Apple έχει πατεντάρει το τρόπο σύνδεσης τους.Αρά δεν είναι θέμα συμβατότητας...

Η μπάντα 800 δεν αφορά το 3G αλλά παρά μόνο το 4G και η έλλειψη της εμάς στην Ελλάδα δεν μας επηρεάζει αφού δεν υπάρχει ακόμα εταιρία που να εκπέμπει σε αυτήν την συχνότητα.

εδώ έχω κάνει ένα μικρό review και έχω ανεβάσει και εικόνες. απλά επειδή είναι πολλά mb λόγω των φωτογραφιών είναι βαριά η σελίδα.

edit: σε λίγο

Edited by Xasta11
Apple :rocket:

Τα EarPods δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουν πλήρως σε άλλη συσκευή από την στιγμή που η Apple έχει πατεντάρει το τρόπο σύνδεσης τους.Αρά δεν είναι θέμα συμβατότητας...

Η μπάντα 800 δεν αφορά το 3G αλλά παρά μόνο το 4G και η έλλειψη της εμάς στην Ελλάδα δεν μας επηρεάζει αφού δεν υπάρχει ακόμα εταιρία που να εκπέμπει σε αυτήν την συχνότητα.

Και ομως με Μ8 , Mi3 , Nexus 5, Find7a και G3 λειτουργουσαν ,δηλαδη μπορουσα να μιλησω ανετα κ να κλεισω την κληση .

Αλοιμονο δεν ειναι προβλημα αυτο ,εγω ομως εχω θεμα δεν μπορω να αλλαξω αυτια :)

Οσον αφορα την συχνοτητα 800 στην Ιταλία την χρησιμοποιούν Και μπορεί να κάνει την διαφορά

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• The title was changed to OnePlus One