Mythozz Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδιά προσοχή με τον franco. Όσοι δεν έχετε άλλη συσκευή έχετε το νου σας. Το είχα σε fly Mode και όταν το επανέφερα πήγα να σεταρω το wifi του ξενοδοχείου μου και κρασαρουν συνεχώς οι ρυθμισεις. Φλασαρα τον official cm kernel αλλά τίποτα. Δεν έχω μαζί μου κομπιουτερ να περασω ξανά την cm rom. Νομίζω ότι υπάρχουν προβλήματα στον franco R7. Είναι το θέμα που χρησιμοποιείς, βάλε stock theme και θα δουλεύει. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 @elthis @ Mythozz δηλαδη αγορασμένο θεματα τα ξεχνάμε; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) στο site τους τι ειναι αυτο cm-11-20140727-NIGHTLY-bacon.zip που δημοσιευτηκε στις 26/7? Edited July 27, 2014 by Xasta11 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) @elthis @ Mythozz δηλαδη αγορασμένο θεματα τα ξεχνάμε; Kάποια θέματα, όχι όλα. Οι developers τους γράφουν ότι δεν είναι συμβατά με άλλους kernels. Κάποια άλλα δεν έχουν πρόβλημα :). Το Barcelona έχει πχ, το Material δεν έχει. Edited July 27, 2014 by Mythozz Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Kάποια θέματα, όχι όλα. Οι developers τους γράφουν ότι δεν είναι συμβατά με άλλους kernels. Κάποια άλλα δεν έχουν πρόβλημα :). Το Barcelona έχει πχ, το Material δεν έχει. τι δουλεια εχει ο Kernel με τα θεματα? (θα μας τρελανει αυτο το android).... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Χρειάζεται δουλειά η cm για να την φέρεις στα μέτρα σου. Έχω βάλει το iPhone δίπλα και προσπαθώ να καλιμπράρω την οθόνη ώστε να πλησιάζει αυτή του iPhone 5s. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Για να μην γίνεται παραπληροφόρηση, η δόνηση είναι μια χαρά και ο ήχος στο ακουστικό ΟΛΟΙΔΙΟΣ με του Nexus 5. Μέτριος δηλαδή. Αντίθετα ο ήχος του ηχειου σε κλήσεις είναι εκπληκτικός. Αυτά τα ολίγα τα οποία και υπογράφω. Για να μην γίνεται παραπληροφόρηση, η δόνηση έχει θέμα και ο ήχος στο ακουστικό είναι πολύ χαμηλός. Σε ανοιχτή ακρόαση είναι φανταστικός. Η ίδια η εταιρεία ανέφερε πως ξέρει πως υπάρχουν θέματα και πως θα λυθούν με επερχόμενο update. Ολόκληρη Inc. είναι πλέον η Cyanogen και όμως η rom τους, η stable, έχει ένα σωρό ασθένειες.. Αυτά τα ολίγα τα οποία υπογράφω και εγώ αλλά και η παγκόσμια κοινότητα (λέγε με xda/opo official forums). Θα έβαζα και λινκς αλλά wtf, εδώ πρέπει να λέμε μάλλον μόνο πόσο καλό ειναι το τηλέφωνο:lol: Με franco πάντως, από σήμερα το πρωί, δεν έχω τα παραπάνω θέματα, οπότε θενξ @elthis! Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Πρωτη φορτιση εφτα ωρες οθονη Απιστευτο Μια ερωτηση πολυ σημαντικη για μενα Με τα ακουστικα του αιφον σε αλλους λειτουργει; Στο δικο μου δεν μπορω να μιλησω κ δεν με ακουνε Αν δεν ειναι συμβατο θα αναγκαστω να το δωσω ειναι τα μοναδικα ακουστικα που καθονται καλα στο αυτι μου οταν τρεχω. Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει :( Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Πάντως αν ο franco με το kernel αυτό έλυσε τα θέματα αυτά τότε σίγουρα θα λυθούν σε επόμενο update από μαμά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) τι δουλεια εχει ο Kernel με τα θεματα? (θα μας τρελανει αυτο το android).... Δεν νομιζω οτι ισχυει το συγκεκριμένο.Απο όσα λιγα ξέρω δεν σχετίζεται το theme με τον kernel.Απλα κάποια θέματα έχουν bugs @Shuffle Και το "παραπληροφόρηση" και το "ενα σωρό ασθένειες" δεν νομιζω οτι ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. Για το"παραπληροφόρηση" Προφανώς και εγραψες αυτά που ειδες και δεν εχω λογο να μην το πιστέψω.Το ακουστικό σε σχέση με το m8 είναι πιο χαμηλό σε ενταση.Η δόνηση δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.Θα τη χαρακτηριζα λίγο πιο ασθενής απο το m8. Για το "ενα σωρό ασθενειες" Ε όχι δα και ενα σωρό ασθένειες.Ολόκληρη Samsung στο note 3 έχει αφήσει τους χρήστες να χάνονται οι κωδικοί των wifi τους εδώ και μηνες.Το παλεύει η cyan, ας τους δώσουμε λίγο χρονο. Edited July 27, 2014 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 παιδιά άλλαξα τον ήχο κλήσης μου και κάλεσα το κινητό μου να δω πως ακούγεται και όταν τελείωσε το τραγούδι ενω συνέχισε να χτυπάει το τραγούδι δεν ξεκίνησε απο την αρχή, παρέμεινε αθόρυβο Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Για να μην γίνεται παραπληροφόρηση, η δόνηση έχει θέμα και ο ήχος στο ακουστικό είναι πολύ χαμηλός. Σε ανοιχτή ακρόαση είναι φανταστικός. Η ίδια η εταιρεία ανέφερε πως ξέρει πως υπάρχουν θέματα και πως θα λυθούν με επερχόμενο update. Ολόκληρη Inc. είναι πλέον η Cyanogen και όμως η rom τους, η stable, έχει ένα σωρό ασθένειες.. Αυτά τα ολίγα τα οποία υπογράφω και εγώ αλλά και η παγκόσμια κοινότητα (λέγε με xda/opo official forums). Θα έβαζα και λινκς αλλά wtf, εδώ πρέπει να λέμε μάλλον μόνο πόσο καλό ειναι ! Η δόνηση στο κινητό σου έχει θέμα ή εσύ απλά θες κομπρεσέρ και όχι κινητό για ειδοποίηση. Όσο για τον ήχο εγώ με τέλειο ακουογραμμα, τον βρίσκω μέτριο απλά. Εσύ πες το όπως θες. Γίναμε ολοι guru μου φαίνεται... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 παιδιά άλλαξα τον ήχο κλήσης μου και κάλεσα το κινητό μου να δω πως ακούγεται και όταν τελείωσε το τραγούδι ενω συνέχισε να χτυπάει το τραγούδι δεν ξεκίνησε απο την αρχή, παρέμεινε αθόρυβο Welcome to the club.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το "ενα σωρό ασθενειες" Ε όχι δα και ενα σωρό ασθένειες.Ολόκληρη Samsung στο note 3 έχει αφήσει τους χρήστες να χάνονται οι κωδικοί των wifi τους εδώ και μηνες.Το παλεύει η cyan, ας τους δώσουμε λίγο χρονο. True dat, μην το πασάρουν όμως σαν ένα ολοκληρωμένο προιόν..:rolleyes:, γιατί πραγματικά μετά το Find 5, όπου πραγματικά η color ήταν ένα απαίσιο ρομοειδές, είπα πως δε θα ξαναέπαιρνα Κινέζικο.. Και ειλικρινά, με ψιλοαπογοήτευσε το OPO.. Είδωμεν..:rolleyes: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 τι δουλεια εχει ο Kernel με τα θεματα? (θα μας τρελανει αυτο το android).... Κάθε τι που μπορεί να επηρεάσει το theme enGine της cyanogen παίζει ρόλο στα θέματα. Διαβάστε λίγο τι λένε οι developers στα περισσότερα cm11 themes. Το γεγονός ότι όταν πάει στο Wi-Fi settings κρασάρει είναι κάτι που το κάνει ύποπτο να είναι κάτι σχετικό με theme παρά με κάτι άλλο. Εμένα κρασάρει με το Barcelona theme και μόλις αλλάξω θέμα, μια χαρά. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Κάθε τι που μπορεί να επηρεάσει το theme enGine της cyanogen παίζει ρόλο στα θέματα. Διαβάστε λίγο τι λένε οι developers στα περισσότερα cm11 themes. Το γεγονός ότι όταν πάει στο Wi-Fi settings κρασάρει είναι κάτι που το κάνει ύποπτο να είναι κάτι σχετικό με theme παρά με κάτι άλλο. Εμένα κρασάρει με το Barcelona theme και μόλις αλλάξω θέμα, μια χαρά. Το theme engine τι δουλεια έχει με τον kernel?Ακριβως αυτό λέει ο φίλος.Οι dev δεν λένε κάτι για τον kernel. Εγώ τουλαχιστον δεν βρηκα κάτι.Με το framework ίσως. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) παιδια τα φωτα σας για τις rempered glass screen protectors επειδη δεν ειχα ποτε στο παρελθον..ειναι καλυτερες απο τις κλασσικες ζελατινες και δευτερον δεν προεξεχουν αρκετα ? το δικο μου αν υποθεσω οτι το κανω σωστα tracking μεσω του site http://en.4px.com/ εχει κολησει στο λονδινο απο τις 24 του μηνα κ περιμενω να φτασει γερμανια Edited July 27, 2014 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Τι τις θέλετε τις tempered μεμβράνες σε κινητό με tempered glass της corning? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 παιδια τα φωτα σας για τις rempered glass screen protectors επειδη δεν ειχα ποτε στο παρελθον..ειναι καλυτερες απο τις κλασσικες ζελατινες και δευτερον δεν προεξεχουν αρκετα ? Α. Αν είναι καλής ποιότητας, ναι, είναι καλύτερες απο screen protector. B Πάλι εξαρτάται απο τη ποιότητα...Ναι, είναι πιο ''χοντρά'' απο απλό screen protector αλλά αν κάθεται σωστά και είναι κομμένο σωστά, δεν ενοχλεί. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Stock Rom + stock Kernel Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Ηταν από τα πρώτα πράγματα που μου είπαν απο το φόρουμ της OPO να κοιτάξω στο κινητό που παρέλαβα και δεν διαπίστωσα να το έχω αυτό το πρόβλημα στο κινητό μου. Μάλλον, θα πρέπει να έχει σχέση με κάποια παρτίδα που βγήκε με αυτο το θέμα. Γιατί στο φόρουμ τους, κάποιο το αναφέρουν και κάποιοι λένε δεν το έχουν δει, όπως εγώ. Σε ευχαριστώ!! Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Το περίεργο είναι πως το πήρε τώρα, άρα θα έπρεπε να έπαιρνε από τις πιο τελευταίες παρτίδες στις οποίες δεν εμφανίζεται το θέμα. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Τι τις θέλετε τις tempered μεμβράνες σε κινητό με tempered glass της corning? wat?ισχυει αυτο?:confused: Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 wat?ισχυει αυτο?:confused: Α ρε blade μας κατέστρεψες οικονομικά....πάλι πετάξαμε τα λεφτακια μας :D Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Το ότι φοράει Gorilla Glass δε σημαίνει ότι δε χαρασεται. Αυτό ισχύει για όλες τις συσκευές με Gorilla Glass της Corning. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Το ότι φοράει Gorilla Glass δε σημαίνει ότι δε χαρασεται. Αυτό ισχύει για όλες τις συσκευές με Gorilla Glass της Corning. ο σταυρος δεν εγραψε αυτο ομως.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) ο σταυρος δεν εγραψε αυτο ομως.. Ε, εξήγησε μας τοτε και τι έγραψε για να καταλάβουμε όλοι τα υπονοούμενα...;) Εγώ τουλάχιστον κατάλαβα από τα λεγόμενα του φίλου γιατί να βάλουμε αντιχαρακτικο γυαλί πάνω σε αντιχαρακτικο γυαλί. Edited July 27, 2014 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts