galanakop Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Πάντως παιδιά είναι εκπληκτικό το πως διαχειρίζεται αυτή η συσκευή σε συνεργασία με τη cm την μπαταρία... Εννοείται πως ρίχνει στα αυτιά κατα μια ωρα τουλάχιστον στο lg g3 σε οθόνη... Αν είχε και μια κάμερα ειδικά για τα βραδυνα καλή τότε θα ήταν η πλήρης συσκευή για μένα.. Και μην μου πείτε κάποιοι ότι είναι μια χαρά η κάμερα γιατί θα σας πω δείτε την κάμερα από το s5 αλλά και το lg g3 και τότε πείτε μου αν έχω δίκιο... Απο βδομάδα που θα έρθει και το oppo θα δούμε τι ψάρια θα πιάνει και αυτό και μετά θα αποφάσισω με τι συνεχεισω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Πάντως παιδιά είναι εκπληκτικό το πως διαχειρίζεται αυτή η συσκευή σε συνεργασία με τη cm την μπαταρία... Εννοείται πως ρίχνει στα αυτιά κατα μια ωρα τουλάχιστον στο lg g3 σε οθόνη... Αν είχε και μια κάμερα ειδικά για τα βραδυνα καλή τότε θα ήταν η πλήρης συσκευή για μένα.. Και μην μου πείτε κάποιοι ότι είναι μια χαρά η κάμερα γιατί θα σας πω δείτε την κάμερα από το s5 αλλά και το lg g3 και τότε πείτε μου αν έχω δίκιο... Απο βδομάδα που θα έρθει και το oppo θα δούμε τι ψάρια θα πιάνει και αυτό και μετά θα αποφάσισω με τι συνεχεισω... Σίγουρα η κάμερα του χρειάζεται βελτιώσεις που μάλλον δεν μπορούν να του δώσουν ούτε ο CM ούτε η εφαρμογή της Google. Δεν νομίζω οτι ευθύνεται ο αισθητήρας αφού είναι αρκετά καλός και μάλιστα είναι f2.0 που σημαίνει ότι θα έπρεπε σε χαμηλό φωτισμό να τα πηγαίνει καλύτερα. Δεν κάνει για όσους ψάχνουν το κορυφαίο camera phone, αλλά θα ικανοποιήσει όσους δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Σίγουρα η κάμερα του χρειάζεται βελτιώσεις που μάλλον δεν μπορούν να του δώσουν ούτε ο CM ούτε η εφαρμογή της Google. Δεν νομίζω οτι ευθύνεται ο αισθητήρας αφού είναι αρκετά καλός και μάλιστα είναι f2.0 που σημαίνει ότι θα έπρεπε σε χαμηλό φωτισμό να τα πηγαίνει καλύτερα. Δεν κάνει για όσους ψάχνουν το κορυφαίο camera phone, αλλά θα ικανοποιήσει όσους δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις. Το review διάβασες και τα λες αυτά; :p Συμφωνούμε :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=395779 Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistac75 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Πάντως δε μπορώ να καταλάβω και εφόσον είναι τούμπανο το κινητό γιατί δεν του βάλανε και στεροφωινκά ηχεία αφού μάλιστα είναι και 2. Σιγά το κόστος δηλαδή που θα έχει παραπάνω μη τρελαθούμε. Αν βάλεις στεροφωνικά hand free ή ακουστικά φαντάζομαι δε θα έχει πρόβλημα να ακούς πάλι μονοφωνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Πάντως δε μπορώ να καταλάβω και εφόσον είναι τούμπανο το κινητό γιατί δεν του βάλανε και στεροφωινκά ηχεία αφού μάλιστα είναι και 2. Σιγά το κόστος δηλαδή που θα έχει παραπάνω μη τρελαθούμε. Αν βάλεις στεροφωνικά hand free ή ακουστικά φαντάζομαι δε θα έχει πρόβλημα να ακούς πάλι μονοφωνικά Τα ηχεία είναι μονοφωνικά, στο ακουστικό ακούς τέλεια stereo με εντυπωσιακά presets, έχει και ειδική εφαρμογή για ήχο - ρυθμίσεις κλπ. ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistac75 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Τα ηχεία είναι μονοφωνικά, στο ακουστικό ακούς τέλεια stereo με εντυπωσιακά presets, έχει και ειδική εφαρμογή για ήχο - ρυθμίσεις κλπ. ;) Α ωραία τότε... Έτσι μάλιστα. Τα μονοφωνικά ηχεία είναι μέτριας απόδοσης; Και δεν εννοώ πόσο δυνατά είναι. Διάβασα στο review πόσο δυνατά είναι απλά για την ποιότητα ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Πάντως δε μπορώ να καταλάβω και εφόσον είναι τούμπανο το κινητό γιατί δεν του βάλανε και στεροφωινκά ηχεία αφού μάλιστα είναι και 2. Σιγά το κόστος δηλαδή που θα έχει παραπάνω μη τρελαθούμε. Αν βάλεις στεροφωνικά hand free ή ακουστικά φαντάζομαι δε θα έχει πρόβλημα να ακούς πάλι μονοφωνικά Δεν υπάρχουν στερεοφωνικά ηχεία αυτό που χρειάζεται για στερεοφωνικό ήχο είναι μια ελάχιστη απόσταση μεταξύ των 2 ηχείων άρα σε κινητό ο μόνος τρόπος για να ακούσεις είναι η τοποθέτηση τους πάνω και κάτω της οθόνης όπως κάνει η htc πράγμα όμως που έχει σαν αποτέλεσμα μεγάλο μέγεθος συσκευής και για αυτό δεν έγινε από την OnePlus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Τα ηχεία είναι μονοφωνικά, στο ακουστικό ακούς τέλεια stereo με εντυπωσιακά presets, έχει και ειδική εφαρμογή για ήχο - ρυθμίσεις κλπ. ;) έχεις να προτείνεις κάποια ακουστικά? από του Μ7 που έχω θα είναι συμβατά? εκτός και αν θέλει κάποιο ειδικό βύσμα. ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ελάτε ρε παιδιά υποστηρίζει κλασικό βύσμα 3,5 χιλ. Όλα τα ακουστικά της αγοράς είναι συμβατά ;) χιλιαδες επιλογές και η ποιότητα είναι άριστη. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis21play Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Εχεις καποιο να μου προτεινης;;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Vickmall,minideal,geekbuying με αυτή τη σειρά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis21play Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Σε ευχαριστω φιλε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Τίποτα να είσαι καλά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 αχ τι τραβάω..... 3η μέρα που είμαι processing:O:O:O Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greyfox17 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Μηπως ξέρει κανείς κανα μαγαζι που να έχει σε στοκ το 1+ με EUROPE WAREHOUSE???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 αχ τι τραβάω..... 3η μέρα που είμαι processing:O:O:O first world problems! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Να σαι καλά!! :) Νομίζω ότι θα καταφέρω όταν έρθει να τα βάλω δίπλα δίπλα με το oppo find 7a!! Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 ένα από τα δύο θα το δώσεις!!αφού είναι δίδυμα!θα τα μπερδεύεις... Να σαι καλά!! :) Νομίζω ότι θα καταφέρω όταν έρθει να τα βάλω δίπλα δίπλα με το oppo find 7a!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Το review διάβασες και τα λες αυτά; :p Συμφωνούμε :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=395779 εγω διαβασα τη παρουσιαση αλλα εχω μια απορια. το κινητο που εχεις υποστηριζει 4g αλλα οχι 3g; δηλαδη αν δε εχει σημα 4g στη περιοχη που εισαι δε εχεις καθολου ιντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 εγω διαβασα τη παρουσιαση αλλα εχω μια απορια. το κινητο που εχεις υποστηριζει 4g αλλα οχι 3g; δηλαδη αν δε εχει σημα 4g στη περιοχη που εισαι δε εχεις καθολου ιντερνετ; Βασικά πράγματα. Αν υποστηριζεις 4G, υποστηρίζεις και 3G. Και EDGE και GPRS. Άρα υποστηρίζει τα πάντα στην χώρα μας. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Στα του τηλεφώνου, δυστυχώς δεν πρόλαβα ακόμα να διαβάσω το review, πιστεύω αύριο να το διαβάσω. Με ενδιαφέρει και εμένα αλλά θέλω να μάθω για την αυτονομία του και πόσες ώρες βγάζει οθόνη στο 24ωρο. Edited July 15, 2014 by Mythozz Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Γίνεται!! χαχαχα Εγώ ευτυχώς επιστράτευσα ένα φίλο στη Γερμανία!! Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Γίνεται!! χαχαχα Εγώ ευτυχώς επιστράτευσα ένα φίλο στη Γερμανία!! Ε καλά έτσι ναι, εγώ που δεν εχω κονέ σ ευνοούμενες χώρες να το ξεχάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ε καλά έτσι ναι, εγώ που δεν εχω κονέ σ ευνοούμενες χώρες να το ξεχάσω? ξεχασε το :lol: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Είσαι ωραίος γιατί έδωσες την απόλυτη λύση στον αγανακτισμένο συνάδελφο!!! :) Για όλα υπάρχουν λύσεις :D Το 64αρι εννοείται έτσι; Ναι το 64αρι :) Edited July 15, 2014 by dream21 Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts